- 21 Nisan 2015
- 1.982
- 984
- 38
ayy şimdi çok mutlu oldum. az kalmış canımKizlar simdi hastaneden geldim bebisim cok.sukur kanala girmis cok hafifte.nstede sanci cikti ama hic acilma yok sancilarin siklasirsa hemen gel dedi gonderdi ne zaman nasil acilirki
Canım benim bebeğimin tüm vücudu soyuldu normal geçiyor yüzü de döküldü korkma. Gaz sancisi çok beter mahvediyor yavrucaklariMrb bizimki de meme delisi. Kaç kere genzine kaçtı süt. Memede uyuyo. Zaten memeyi alır almaz gözler kapanıyo. Emmeye devam. İlk 15-20 dk emiyo dalıyo. Altını değiştiriyorum. Uyanıyo. Bi daha 20-30 dad daha emiyo.göğsüme yatırıyorum iyice dalınca da beşiğe. En fazla 2 saat uyuyo sonra tekrar başa. Gece en fazla 3 saat. 20 günlük olduk. Kızımın suratı yenidoğan döküntüsü oldu. Doktor bişey yapmaya gerek yok kendi gecer dedi. Niye oldu anlamadım. Ufaktan gaz sancılarımız da başladı.
Ben de istemiyordum emzigi canım ama mecburen verdim sürekli vermiyorum huysuzlandi mi tok olduğunu biliyorsam veriyorum ağzına uyuyor emzik le uyuyunca çıkarıyorum emzigi. 10 dk dan fazla bırakmıyor um ağzımda. Canım ben ilk hafta sardim ondan sonra hiç izin vermedi hep açık yatıyor. Bazen ortunmek bile istemiyor sinir krizine giriyor elleri baglandiginda. Eğer sıcaklık 30 derecenin ustuyse yarım kol giydir bebekler sıcağa gelemiyor canımEvet meme ağzında devamlı. Uyuyo yatırınca uyanıuo. Emziğe alıştırmak istemiyorum hiç. Bu gidişle vercem gibi. Aynı pozisyonda oturduğum için her tarafım ağrıyo. Sabah beri uyuyamadı. Sıcaktan mı acaba. Ben kollarını sarıp uyutuyorum. Sarmasam sıçrayıp uykusu bolunuyo. Sıcaktan sarmasammı acaba. Siz nasıl uyutuyosunuz
Ayy canim.cok sevindim hadi insallah ya vajinal.muayane oldun mu acilma belli olmuyomus canim sancilarla acilacak bi gundede olabilio gunlerde alabilio dedim ya bir haftadir 2 cm acigim var ama ne nisan ne duzenli sanci ne de suKizlar simdi hastaneden geldim bebisim cok.sukur kanala girmis cok hafifte.nstede sanci cikti ama hic acilma yok sancilarin siklasirsa hemen gel dedi gonderdi ne zaman nasil acilirki
Çok geçmiş olsun inşallah bi an önce sağlığına kavuşur bebeğin.ne güzel normal doğum yapmışsın ben cesaret edemedimMerhaba kizlar :)
Bende dogum hikayemi anlatayim istedim. En basindan beri normal dogumdan korkan biri olarak dr s dese tamam kabul ediorum sezeryani diyecek durumda olan biriydim ama ne dr sezeryandan bahsetti nede bebisimin gidisati sezeryana yonelikti el mahkum normal doumu bekledim ve de basardim.tam 39 haftalikken drum cati muaynesi yapti eve gittim akintilatim oldu kirmizi renkli ve sumuksuydu adet sancilarim vardi ama yok canim bunlar olamaz sanci diyerek aksam 11 e kadar bekledim baktim agri siddetlenio kardesimin zoruyla hastaneye gittik hemen yatis yapildi 2 cm di acikligim bu arada saat 12 ydi yarim saatte aciklik kontrol edildi cok sukur surekli artti ama ben artik bagiriyordumm duramiordum annem ve kayinvalldemin destegiyle yuruyodum surekli belime masaj yaptilar sancilarim artik hic gitmiodu saat 3 oldu dr arioruz dediler 15 dk dan geldi beni hazirladilar masaya yattim allah tarafindan sancim gitti :)dr bana bakio ben dr a baktim olmuyor ikinmam lazim dedim ikinmaya basladim o ara ebe karnima bastirdi bi kere oluyorum sandim. Annem kacmis koridorlardan sesime duymayim die sanirkm 3 kez ikindim saat 3.35 de oglusum dogdu aldi kucagima verdielr.3600 gr 50 cm dogdu.buraya kadar hersey iyiydi bebegimi emziremedim sarilik oldu ve daha sonra nasil talihsizlik bileniorum rota virisu nedejiyle ishal oldu 5 gundur kuvozdeyizoazaresi cikioruz ins suan 10 gunluguz.
bizim hikauemizde boyle dua edin arkadaslar ve bebejlerinize cok dikkat edin.
Öyle bişi olur mu canım sağdıkça Yada emdikçe daha da çok artacak..Sağdığın sütünüde bebişine içir..kizlar selamlar, ben sutumun yetip yetmediginden emin olamıyorum bi türlü, sagip bakmak istiyorum ama korkuyorum da ya biterse diye, birkaç kişiden duydum sagdiktan sonra kesilmiş sütleri, öyle bişey olabilir mi ki
Canım nasılsın sancılar ne durumda doğum oldumu yoksa ayy hadi inşallah :)Kizlar simdi hastaneden geldim bebisim cok.sukur kanala girmis cok hafifte.nstede sanci cikti ama hic acilma yok sancilarin siklasirsa hemen gel dedi gonderdi ne zaman nasil acilirki
kizlar selamlar, ben sutumun yetip yetmediginden emin olamıyorum bi türlü, sagip bakmak istiyorum ama korkuyorum da ya biterse diye, birkaç kişiden duydum sagdiktan sonra kesilmiş sütleri, öyle bişey olabilir mi ki
Canim nisandan sonra bir iki gunu bile bulabiliyormus dogum bekle derim ben yarinki kontrolu sancin siklasmadikca ve suyun gelmedikceBugun sanirim nisanim geldi. Koyu sumuksu akinti ile az bi kahverengilik. Sanci falan yok, ondan once nst ye girmistim sancim cok cok azdi. Kafam allak bullak ya, normalde yarin sabah zaten dr a gidecektim. nApsam bilmiyorum (41+0)
Gozun aydin canim baslamis yavas yavas suni alacaksan bekle bencr ilk isaretialmissin belki bu gece bile.baslar sancin hadi hayirlisi :)Bugun sanirim nisanim geldi. Koyu sumuksu akinti ile az bi kahverengilik. Sanci falan yok, ondan once nst ye girmistim sancim cok cok azdi. Kafam allak bullak ya, normalde yarin sabah zaten dr a gidecektim. nApsam bilmiyorum (41+0)
Benimde ayni canim.bende kendi sancimi bekliyorum bakalim hayirisikızlar benim bebiş 3600 gr oldu . yarın 40. haftaya giriyorum dün muayene oldum . bebiş çok yukarıda dedi. ben de normal dogum istiyorum inşallah sancı ile hastaneye gidip kolaylıkla dogururuz. herkese hayırlı dogumlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?