2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım benim bebeğimin tüm vücudu soyuldu normal geçiyor yüzü de döküldü korkma. Gaz sancisi çok beter mahvediyor yavrucaklari

Ben de istemiyordum emzigi canım ama mecburen verdim sürekli vermiyorum huysuzlandi mi tok olduğunu biliyorsam veriyorum ağzına uyuyor emzik le uyuyunca çıkarıyorum emzigi. 10 dk dan fazla bırakmıyor um ağzımda. Canım ben ilk hafta sardim ondan sonra hiç izin vermedi hep açık yatıyor. Bazen ortunmek bile istemiyor sinir krizine giriyor elleri baglandiginda. Eğer sıcaklık 30 derecenin ustuyse yarım kol giydir bebekler sıcağa gelemiyor canım

Kızlar hiç sütünüzü sağdınızmı 2 saatte bir kaç cc cıkıyo sütünüz kaç cc vermeliyiz doyması için

Mrb kizlar bende haziran annesi olcam insaallah. Bizde dogum yapan cok yok dogum yapanlara bir sorum olacak. Sabahtan beri kasiklarimda muthis agri var kesinlikle yuruyemiyorum wc ye aglayarak gidiyorum resmen. Oturdugum zaman agri yok ama kipirdayinca feci bir baski hissi ile agri var. Bebek asagimi indi cikiyormu alttan anlamadim . sanci dediginiz sey boylemi.

Kizlar simdi hastaneden geldim bebisim cok.sukur kanala girmis cok hafifte.nstede sanci cikti ama hic acilma yok sancilarin siklasirsa hemen gel dedi gonderdi ne zaman nasil acilirki
Ayy canim.cok sevindim hadi insallah ya vajinal.muayane oldun mu acilma belli olmuyomus canim sancilarla acilacak bi gundede olabilio gunlerde alabilio dedim ya bir haftadir 2 cm acigim var ama ne nisan ne duzenli sanci ne de su

Merhaba kızlar biz 3günlük olmuşuz bile gaz sancı ları basladı ne yaptınız sizler cok kötü oluyor 2 gundur hiç uyumadım yardımcı olun lütfen

Çok geçmiş olsun inşallah bi an önce sağlığına kavuşur bebeğin.ne güzel normal doğum yapmışsın ben cesaret edemedim

kizlar selamlar, ben sutumun yetip yetmediginden emin olamıyorum bi türlü, sagip bakmak istiyorum ama korkuyorum da ya biterse diye, birkaç kişiden duydum sagdiktan sonra kesilmiş sütleri, öyle bişey olabilir mi ki

39+5 de genel anesteziyle dogum yaptim arkadaslar.sancim geldigi icin cok sewinmistim ama istedigim gibi ilerlemedi agir ilerledik dermanim azaldigi icin sezeryan istedim.simdi bebegimle olmak cok guzel allah herkese nasip etsin.sezeryanli olanlar dikis agrilarini azaltmak icin yapilcak bisey varmi

kizlar selamlar, ben sutumun yetip yetmediginden emin olamıyorum bi türlü, sagip bakmak istiyorum ama korkuyorum da ya biterse diye, birkaç kişiden duydum sagdiktan sonra kesilmiş sütleri, öyle bişey olabilir mi ki
Öyle bişi olur mu canım sağdıkça Yada emdikçe daha da çok artacak..Sağdığın sütünüde bebişine içir..

Kizlar simdi hastaneden geldim bebisim cok.sukur kanala girmis cok hafifte.nstede sanci cikti ama hic acilma yok sancilarin siklasirsa hemen gel dedi gonderdi ne zaman nasil acilirki
Canım nasılsın sancılar ne durumda doğum oldumu yoksa ayy hadi inşallah :)

Canimmm kimden duydun bilmiorum ama bebegim kuvizde oldugu icin sagiorum suan her sagmamda iki gogsumdende en az 120 aliorum en cok 200 10 ar dakikalik sagma sureleriyle belki ugrassam dahada cikar :)bi kere denemeylede bisey olmaz ben sutun geldigini gordugum halde memede ac kalior aaniorum bi turlu atamadim cunku gogsumu 5 dk zor tutuyor

normal dogum yapan arkadaslar dikisleriniz ne durumda iyilesip iyilesmedigini nasil anliyoruz bide ne kadar surede iyilesiyor..

Bugun sanirim nisanim geldi. Koyu sumuksu akinti ile az bi kahverengilik. Sanci falan yok, ondan once nst ye girmistim sancim cok cok azdi. Kafam allak bullak ya, normalde yarin sabah zaten dr a gidecektim. nApsam bilmiyorum (41+0)

Bugun sanirim nisanim geldi. Koyu sumuksu akinti ile az bi kahverengilik. Sanci falan yok, ondan once nst ye girmistim sancim cok cok azdi. Kafam allak bullak ya, normalde yarin sabah zaten dr a gidecektim. nApsam bilmiyorum (41+0)
Canim nisandan sonra bir iki gunu bile bulabiliyormus dogum bekle derim ben yarinki kontrolu sancin siklasmadikca ve suyun gelmedikce

Slm kizlar bugunki maceralarimi ozetlemek istiyorum. Dun gece sancim cok olunca sinavdan sonra avile gittim dr bana knala girmis ama hiç acilman yok nstde jafif aancin var dedi bendr yuruyuslere devam etmek.icin avm ye gittim. Orda cok hafif bi sancim oldu asagim cikacak gibi oldu baska bi hastane vardi yakinlarda ablam esim felan cok israr edince bu seferde o hastaneye gittim. Şansıma dr benim drun yakin arkadaşıymis adam nobetciymis cok güzel muayene etti nstde hic sancim cikmadi alttan muayene etti basi cok geride dedi ( bu arada bugun iki.kere pandik yedim ) ve usgde hala kanala girmemis ama.normal doğum icin catin cok Müsait dedi ve hevesimi kursagina tikti resmen hastaneden ağlayarak çıkacaktim cok feci morelim bozuldu yani anlicaniz hala basladigim yere döndüm

Gozun aydin canim baslamis yavas yavas suni alacaksan bekle bencr ilk isaretialmissin belki bu gece bile.baslar sancin hadi hayirlisi :)

Benimde ayni canim.bende kendi sancimi bekliyorum bakalim hayirisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…