2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bugun sanirim nisanim geldi. Koyu sumuksu akinti ile az bi kahverengilik. Sanci falan yok, ondan once nst ye girmistim sancim cok cok azdi. Kafam allak bullak ya, normalde yarin sabah zaten dr a gidecektim. nApsam bilmiyorum (41+0)

Canım hazırlıklı ol bn nişandan 2 gün sonra doğum yaptım 39+1 dim nişandan 18 saat sonra doğum yapanda var nişandan sonra bnden az az su gelince hastaneye gittik ordaykende 1 su bardağı su boşaldı doğum başladı normal doğum yaptım zordu biraz ama çok güzeldi sıcacık koydular gögsüme....Allah yar ve yardımcın olsun....

Canim daha haftan var belii enfrksiyonda olabikir o haftalarda benimdr oluyordu enfeksiyon cikti bol bol su ic camasirini temiz tut

Bu gidişle bizde haziran annesi olucaz

Maşallah canim! İnşallah Allah bebişine bol bol süt nasip eder!
Hemen hemen benim gibi olmuş süt durumun. Benimde ilk 4,5 gün yok diyecek kadardı, sonra gelmeye başladi ve hala gün geçtikçe iyi gibi gidiyor.
En azindan günlük almasi gerekdigi kadar çıkıyor. bir kac gündürde emziriyorum canim ya, ağızında papukcuk çıktı ve saten sağiyom her gün 6,7 x . Onun dişinda dogum cok zor oldu bana göre. Sancisiz, acilmasiz beni aladılar..
Neler yaptılar neler artık 11,12 saatten sonra sonuc istenilen gibi olmadi bu sever sezaryan oldum.,
Bagirsak sorunu falan yaşadim ilk hafta ve
Aşiri şiş karın falan kilolarda duruyor
Ya senin tam olarak nasil gecti?

Sanirim aynı durumu yaşiyoruz
Ilk günden beri uyku haram oldu
Sürekli kucagima almak
Süt sağmak,
Susturanamak
Ve sabaha kadar kucagimda tutup uyuya kalmak sanki korkunç bir şaka gibi
Ama her ne olursa olsun tatli bir gülümseme ile tekrar başa sariyoruz.ben geçici ve kendisini topladiginda asil ozaman keyif alacagim diye bekliyorum
Güzel düşünelim güzel olsun

Gozun aydın canım allah analı babalı büyütsün , çok çoksa geçmiş olsun...

Ay ne gzl canım ya kolay doğum olmuş gözün aydın Rabbim analı babalı büyütsün inşallah darısı basimiza artik...

Yok kuzum ya az oncr uzun uzun yazdim hevesim kursagimda kaldi ; ( sen nasilsin
Okudum canim yeni:-( bende de syni durum arada siddetli sancilar girio kasiklarima dayanilmiycak gibi iki gundur belim catlayacak sanki ama bisey yok uzulme sikma canini biz boyle yaptikca stresten olmuyidur belki ... Ins temennim ayni gunde yapariz dogumubak en azindan pancigi yemissin bi o kalmisti

merhaba herkese kocaman günaydınlar...güzel bir hamileleik harika bir doğumdan sonra kaynanam yüzünden berbat 10 günlük bir lohusalık dönemi geçirdim.bugün gitti ve evim de özgürlüğümü tekrardan ilan ettim.bebeğimi emzirmeme izin vermiyordu.sürekli kucağında tutuyor altını neden sık değişiyorsun,neden uykudan uyandırıyorsun (biliyorsunuz dr 1.5 saat arayla uyuyo olsa bile uyandır emzir demişti sarılığa karşı)ssürekli yanımda oturmalar.telefonu elimde görünce gözü dönüyordu kadının.bilgisayar ve tv hiç açamadım.sadce mutfakta yemek hazırla bebeği emzir ver ona. bütün 10 günüm böyle ve ağlayarak geçti.
Bu arada ilk 3 gün sütüm yoktu.sarı su vardı.4. gün göğüslerim şişti ve süt pompası ile süt stoklamaya başladım.5. gün kynanam beni ağlatmaya başlayınca sütüm çekildi.şimdi arada mama veriyorum sizce düzene girer mi yine.

doğum hikayemi az sonra yazacam bebeğim uyandı :)hepinize kucak dolusu sevgiler.13 gündür sizden ayrıyım.kimler doğum yaptı nasılsınız merak ediyom öptüm

Gunaydinlar yorgunluktan anca yazabiliyorum
18 mayis pzt planli bir sekilde sabahtan sezeryana giricektik o kadar stresliydim ki esimden annemden cikarttim stresimi gidene kadar
Gittik saat 12.30 a kadar bekledik
O kadar cok dogum vardi ki anca sira geldi
Aglayarak girdim ameliyathaneye epidural istedim cok rahat gecti cok sukur
Ameliyat sirasinda bebek alinirken olan baskilari hissettim aci yoktu tabi
Hemsire bebegin dogdu dediginde minicik incecik bir ses duydum yanima verdiler oglumu cok zayifmis dedim ilk dedigim bu oldu heyecandan
Daha sonra temizlemeye goturduler
15 dakikada dikisler bitti odaya cikardilar
Daha sonra bir turlu getirmediler oglumu
En sonunda hemsire getirdi emzirdik biraz goturduler esimde devamli disari cikip geliyordu o an anlayamadim
Sonra baska bir hemsire kucaginda oglumla gelip biliyosunuz durumu gibi bisiyler soyledi ben afalladim neyi dedim gorun bebegi goturucem dedi
Bilmedigimi anlayinca kacarcasina cikti odadan megerse oglum dogdugunda cigerlerinde ki suyu atamamis yas akciger denilen sik gorulen bir sebepten hizli nefes aliyormus küvözde kalicakmis 1 hafta civari cok kotu oldum bunu duyunca niye bana soylemediniz dedim
Islemler yapildi makinayla sut sagip devamli yogunbakima goturduk yavrumun giysilerinide geri verdiler tam 5 gece yatti her gittigimizde gormek icin neler yaptik camekanin arkasindan bile cok az baktiriyorlar
3.300 dogmustu 300 gr vermis sarilikta oldu isik tedavisi gordu
Cok sukur rabbime cmt sabahi 10.30 da aldik minisimizi memeyi daha ememiyor sagip biberonla veriyorum
Cok zayif 3 kilo olmasina ragmen kayboluyo giysilerin icinde
Rabbim herkesin evladini bagislasin bambaska bir duyguymus
Ilk getirdigimiz gun hep uyudu ac uyandiramiyoruz megerse sersemlik olurmus aksam 10 da kendine geldi
O an yasadigim bunalimi anlatamam biz nasil bakicaz diyorum bu cocuga annemlerde zayif gorunce panige kapildilar
simdi iyi cok sukur bugun kontrolumuz var
Benimde bandajim duruyor cok agri sizi cekmedim cok sukur olsada oglum iyi olsun o bana yeter katlanirim
Gazsiz bol sütlü gunler dileriz

Günaydın kızlar. O kadar yorgunlugun üstüne hastalandim. Neyim var bilmiyorum gece ateslendim şimdi atesim düştü biraz ama kırgınlık var üstümde niye öyle oldu bilmiyorum

kizlar selamlar, ben sutumun yetip yetmediginden emin olamıyorum bi türlü, sagip bakmak istiyorum ama korkuyorum da ya biterse diye, birkaç kişiden duydum sagdiktan sonra kesilmiş sütleri, öyle bişey olabilir mi ki
canım sagmana hıc gerek yok bebegının gazını cıkarırken kusuyosa sütü fazlasını atıyodur buda sutun yetıyo demektır hıc sagıp bıberonla verme bıberon alan cocuk kolay kolay memeyı almaz daha bebegının kakası cıvık sarıysada oda sütün yarıyo demektır

Son 3gun we bende hala tik yok kizlar ne zaman doguracam bende ya gelesi hic yok
Aynı tArih canım benimde tık yok bende de annemde hiç belli olma bianda başlar doğum diyor ama olmuyo işte :-( yarın kontrolüm var doktorun suni sancı teklifini kabul etcem sanırım

günaydın kızlar. bebeği emmeyen ve mama veren beceriksiz anne tek benim değil mi? normal doğum yaptım "doğurdum evladımı" mutluluğunu yaşadım sağlıkla evimize geldik. 3.330 doğdu evladım. ama yok sütün yaramıyor kilo almamış zayıflamış yok sütün yetmiyor diyen yakınlarım yüzünden mama vermeye başlamak biberona alıştırdı. sütü sağıp veriyorum süt azaldı sanırım sütüm gidiyor. o kadar zor ki gece kalkıp mama hazrlamak ya emsene Allah göndermiş hazır. bi yandan çocuğu sakinleştr bi yandan mama hazrla. aç bırakmıştım 3 gün emdi. sonra yanıma birileri gelip kalmaya başlayınca bebeğin ağlamaları yok göbeği kanar yok erkek çocuğu ağlatılmaz şöyle olur böyle olur hooop mama. inanın ben de o gce aldım kocamı çıktım dışarı. bebek nasılsa mama yiyor ne ihtiyacı var ki bana. bugün tekim evde. yine başlasam mı diyorum cesaretim kırıldı. deli gibi ağlıyor gece uyutmadı gaz sancısı var. eziyet mi ediyorum evladıma illa meme diye. hamileyken ona kavuşacağım bugünlerin hayali dayanma gücü verirdi. şimdi ağla ağla bitap düştüm. kendmi anne gibi hissetmiyorum yaa. doğurmak yetmiyor emzirmek olmadıktan sonra.

Canım sen evladın için. Doğrusunu yaparsın. Bırak çevredekileri. Sana tavsiyem acıkınca öncr emzir 15 dk kadar Uğraş memeyi unutmasın. Sonra mama verirsin. Kaç gündür mama veriyorsun bu arada. Bu afacanlar çok tembel. Mama daha doyurucu daha hızlı geliyor çekmeye gerek yok, malum emerken çok yoruluyorlar. Oyuzden tabiki mama için ağlıyor niye uğraşsın sen her acıktığında önce emzir. Sütün ne durumda peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…