- 25 Haziran 2013
- 336
- 367
- 88
Bugun sanirim nisanim geldi. Koyu sumuksu akinti ile az bi kahverengilik. Sanci falan yok, ondan once nst ye girmistim sancim cok cok azdi. Kafam allak bullak ya, normalde yarin sabah zaten dr a gidecektim. nApsam bilmiyorum (41+0)
Yok kuzum ya az oncr uzun uzun yazdim hevesim kursagimda kaldi ; ( sen nasilsinCanım nasılsın sancılar ne durumda doğum oldumu yoksa ayy hadi inşallah :)
Canim daha haftan var belii enfrksiyonda olabikir o haftalarda benimdr oluyordu enfeksiyon cikti bol bol su ic camasirini temiz tutMrb kizlar bende haziran annesi olcam insaallah. Bizde dogum yapan cok yok dogum yapanlara bir sorum olacak. Sabahtan beri kasiklarimda muthis agri var kesinlikle yuruyemiyorum wc ye aglayarak gidiyorum resmen. Oturdugum zaman agri yok ama kipirdayinca feci bir baski hissi ile agri var. Bebek asagimi indi cikiyormu alttan anlamadim . sanci dediginiz sey boylemi.
Bu gidişle bizde haziran annesi olucazMrb kizlar bende haziran annesi olcam insaallah. Bizde dogum yapan cok yok dogum yapanlara bir sorum olacak. Sabahtan beri kasiklarimda muthis agri var kesinlikle yuruyemiyorum wc ye aglayarak gidiyorum resmen. Oturdugum zaman agri yok ama kipirdayinca feci bir baski hissi ile agri var. Bebek asagimi indi cikiyormu alttan anlamadim . sanci dediginiz sey boylemi.
Maşallah canim! İnşallah Allah bebişine bol bol süt nasip eder!O zaman dene bence içinde kalmasın :)
Var diye biliyorum, riske atma derim
Evet :)) sütüm 4-5. günden sonra iyi gelmeye başladı, ilk günler yok gibiydi ama sen yine de her 2 saatte bir 30 dk emzir, sütün de artar :) Nasıl geçti doğum
hayırlı uğurlu, ömrü bereketli olsun inşallah, ben göğüs kalkanı kullanıyorum süt içinde birikiyor onu da içiriyorum sonra bebeğe, tavsiye ederim
Sanirim aynı durumu yaşiyoruzo kadar yorgunum ki bebeğime bakınca tamam insan her kötü şeyi unutuyor ama artık uykusuzluktan ne yaptığımı bilmiyorum. ne zaman düzene gireceğiz acabaçabucak büyüsün diye dua ediyorum kendime de kızıyorum bu anların tadını çıkart diye ama endişelenmekten bebeğin derdini anlayamamaktan keyif çıkarmaya fırsat kalmıyor ki. hele geceleriii oturup ben de ağlıyorum hamilelikte aten gece uykularım yoktu ağrı sızıdan. hiç iştahım yok kahvaltıyı bile 3 gibi yaptım yemek hiç aklıma gelmiyor eşimi dört gözle bekliyorum onu görünce de ağlıyorum ne olacak böyle nereye kadar bilemiyorum. dua edelim birbirimize kızlar. ne ailevi ne maddi bi sorun yokken ben kendi kendimi strese mi sokuyorum kii şu uykusuzluk tum enerjimi alıyor
Gozun aydın canım allah analı babalı büyütsün , çok çoksa geçmiş olsun...Merhaba kizlar :)
Bende dogum hikayemi anlatayim istedim. En basindan beri normal dogumdan korkan biri olarak dr s dese tamam kabul ediorum sezeryani diyecek durumda olan biriydim ama ne dr sezeryandan bahsetti nede bebisimin gidisati sezeryana yonelikti el mahkum normal doumu bekledim ve de basardim.tam 39 haftalikken drum cati muaynesi yapti eve gittim akintilatim oldu kirmizi renkli ve sumuksuydu adet sancilarim vardi ama yok canim bunlar olamaz sanci diyerek aksam 11 e kadar bekledim baktim agri siddetlenio kardesimin zoruyla hastaneye gittik hemen yatis yapildi 2 cm di acikligim bu arada saat 12 ydi yarim saatte aciklik kontrol edildi cok sukur surekli artti ama ben artik bagiriyordumm duramiordum annem ve kayinvalldemin destegiyle yuruyodum surekli belime masaj yaptilar sancilarim artik hic gitmiodu saat 3 oldu dr arioruz dediler 15 dk dan geldi beni hazirladilar masaya yattim allah tarafindan sancim gitti :)dr bana bakio ben dr a baktim olmuyor ikinmam lazim dedim ikinmaya basladim o ara ebe karnima bastirdi bi kere oluyorum sandim. Annem kacmis koridorlardan sesime duymayim die sanirkm 3 kez ikindim saat 3.35 de oglusum dogdu aldi kucagima verdielr.3600 gr 50 cm dogdu.buraya kadar hersey iyiydi bebegimi emziremedim sarilik oldu ve daha sonra nasil talihsizlik bileniorum rota virisu nedejiyle ishal oldu 5 gundur kuvozdeyizoazaresi cikioruz ins suan 10 gunluguz.
bizim hikauemizde boyle dua edin arkadaslar ve bebejlerinize cok dikkat edin.
Ay ne gzl canım ya kolay doğum olmuş gözün aydın Rabbim analı babalı büyütsün inşallah darısı basimiza artik...Kızlar gece 3te başlayan düzensiz sancılarla saat 6.20 de acile geldik 6.45 de kızımı normal doğumla dünyaya getirdim hiç korkmayın doğumdan ben tekrar bizi gönderirler düzensiz geliyor dedim eşime geldiğimizde 10 cm açıklık vardı hhemen oldu zaten
Okudum canim yeni:-( bende de syni durum arada siddetli sancilar girio kasiklarima dayanilmiycak gibi iki gundur belim catlayacak sanki ama bisey yokYok kuzum ya az oncr uzun uzun yazdim hevesim kursagimda kaldi ; ( sen nasilsin
Aminn hepimiz hayirli dogumlar yapalim en kisa zamanda insallah canimİyi geceler arkadaşlar çok fazla giremiyorum nete doğum yapan arkadaşların gözleri aydın olsun, benim gibi bekleyenleride allah kurtarsın bir an önce inşallah ...
canım sagmana hıc gerek yok bebegının gazını cıkarırken kusuyosa sütü fazlasını atıyodur buda sutun yetıyo demektır hıc sagıp bıberonla verme bıberon alan cocuk kolay kolay memeyı almaz daha bebegının kakası cıvık sarıysada oda sütün yarıyo demektırkizlar selamlar, ben sutumun yetip yetmediginden emin olamıyorum bi türlü, sagip bakmak istiyorum ama korkuyorum da ya biterse diye, birkaç kişiden duydum sagdiktan sonra kesilmiş sütleri, öyle bişey olabilir mi ki
Aynı tArih canım benimde tık yok bende de annemde hiç belli olma bianda başlar doğum diyor ama olmuyo işte :-( yarın kontrolüm var doktorun suni sancı teklifini kabul etcem sanırımSon 3gun we bende hala tik yok kizlar ne zaman doguracam bende ya gelesi hic yok
Canım sen evladın için. Doğrusunu yaparsın. Bırak çevredekileri. Sana tavsiyem acıkınca öncr emzir 15 dk kadar Uğraş memeyi unutmasın. Sonra mama verirsin. Kaç gündür mama veriyorsun bu arada. Bu afacanlar çok tembel. Mama daha doyurucu daha hızlı geliyor çekmeye gerek yok, malum emerken çok yoruluyorlar. Oyuzden tabiki mama için ağlıyor niye uğraşsın sen her acıktığında önce emzir. Sütün ne durumda pekigünaydın kızlar. bebeği emmeyen ve mama veren beceriksiz anne tek benim değil mi? normal doğum yaptım "doğurdum evladımı" mutluluğunu yaşadım sağlıkla evimize geldik. 3.330 doğdu evladım. ama yok sütün yaramıyor kilo almamış zayıflamış yok sütün yetmiyor diyen yakınlarım yüzünden mama vermeye başlamak biberona alıştırdı. sütü sağıp veriyorum süt azaldı sanırım sütüm gidiyor. o kadar zor ki gece kalkıp mama hazrlamak ya emsene Allah göndermiş hazır. bi yandan çocuğu sakinleştr bi yandan mama hazrla. aç bırakmıştım 3 gün emdi. sonra yanıma birileri gelip kalmaya başlayınca bebeğin ağlamaları yok göbeği kanar yok erkek çocuğu ağlatılmaz şöyle olur böyle olur hooop mama. inanın ben de o gce aldım kocamı çıktım dışarı. bebek nasılsa mama yiyor ne ihtiyacı var ki bana. bugün tekim evde. yine başlasam mı diyorum cesaretim kırıldı. deli gibi ağlıyor gece uyutmadı gaz sancısı var. eziyet mi ediyorum evladıma illa meme diye. hamileyken ona kavuşacağım bugünlerin hayali dayanma gücü verirdi. şimdi ağla ağla bitap düştüm. kendmi anne gibi hissetmiyorum yaa. doğurmak yetmiyor emzirmek olmadıktan sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?