2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Öyle mi dersin canım uyumada da zorlanıyor mahVoldum iki gündür
Canım bence gazdan uyuyamıyor, karnına masaj yap youtube da var videolar, ve de karnını sıcak tut bebeğin faydasını göreceksin, memede de öyle fazla tutma sonra perişan olursun..

Canım benim alıştırmayın öyle çok emmeye ben saat tutuyorum 15 dk geçerse hemen çıkarıyorum, emzik de emmiyor kızım ama kuralımıza alıştı o da 2 saate bir acıkıyor :) Sen de bi an önce düzene sok, sütün azalmıyor sadece kendini yenileyemiyor bence, korkma ama bir an önce de emzirme saatlerini düzenee sok, öpüyorum eylülü :) Yaramaz piremses :)

Hamilelikte de çok düzenli beslendim, şimdi de kayınvalidem kalıyor yanımda sağolsun her gün çok güzel besliyor, senin de annen gelmiş kavuşmuşsunuz daha iyi besler o seni merak etme :) İyi ki onlar var zaten :) Biz de gece çok uyumuyoruz, gündüz uykusu daha iyi ve düzenli, olabildiğince sen de dinlenmeye çalış o saatlerde, kesinlikle banyo süte çok iyi geliyor ben günaşırı hem bebeği hem kendimi yıkıyorum şükür hiç problem yaşamadık :) tavsiyem toplamda 30 dk dan fazla emzirme, oyalamaya çalış çocuğu ve her 2 saatte bir emzir :) Bu arada bozanın da süte çok iyi geldiğini duydum, alabilirsen bi dene istersen :)

Ya ben oğlumu uyudugunda uyandiramiyorum emzirmek için zaten saatlerce uyumayip toplu uyudugundan uzun sürüyor napacagimi bilemedim..
BenimKi de gündüz uyumuyor taş catlasa 3 saat uyuyor. Onun disinda ya meme ya emzik. Bugün memesiz ve emzik siz yarım saat kaldı yatakta uyanık etrafı izledi. Bir de sesli gülmeye başladı tüm yorgunlugum kirginkigim geçti :)
Peki nasıl zaptediyorsun canım benimki çok ağlıyor

Nasil gondereyim. Kadinla altli ustlu oturuyoruz. Herkesin ya annesi ya kayunvaldesi bakiyor. Benim annen hasta kendine bakamiyo 4 aydir yatiyo kadin. Kv altta oturuyo ama hic faydasi yok. Karismaya gelince masallah pit die bitiyo her yerde.

Bence en iyisini doktorun bilir, ben de suni sancı çektim açılma olmadı doktorum muayene ettiğinde açılma 4.5 cm idi kızım çok baskı yaptığı için kafası ödem olmuş, hemen sezeryana aldı iyiki de almış gerçekten kafası şiş doğdu kızım 3. günden sonra indi, hayırlısını iste hep:)

Gunaydin kizlarr
günaydın doğum günü annesi :) mutlu yıllar olsun :) umarım yavrun sana surpriz yapar da en güzel hediyeni alırsın kucağına bugün :)

gezdiriyorum, pışpışlıyorum, masaj yapıyorum, karnı tok olunca 30 dk filan kendi takılıyor karyolasında, idare ediyoruz canım :)

Dun dogum gunumdu bitanrm ama cok tesekkur ederim

Maşallah prensese canım :)
Benimkinin aç olduğunu emzikten anlıyorum aç olduğu zaman emzigi almıyor altını degistirmeme bile sabredemiyor ben de en fazla 10 dk oyalayabiliyorum şarkı söylüyorum konuşuyorum beni dinliyor bir süre sonra sıkılıp kizarip morarmaya başlıyor eller ayaklar harekete geçiyor sonra da ağlıyor :)

Kavusaz diye hrm mutluyum hemde korkiyorum nasil olcak acaba diye kacta senin yatisin hayatim
Al bendende o kadar canım neler yaşayacağım diye stres ama bebeğim yarın kollarımda olacak diye de acayip bir mutluluk sabah altıda yatcam kuzum sen kaçta gideceksin

Sancin falan warmiydi hic hayatim cati muaynesi yapilirken mi anlafilar acikliginin dugunu
Canim cati muayenem 2 hafta once yapildi 1 parmak aciklik vardi o zaman, sonra duzenli bir sanci olmadi kontrolde dr um usg yle bakarken sancim oldug6nu farketti, ben hafif kasilmalar diye onemsememistim. Oyle olunca acilmana bakalim dedi ve yatsimi yapti 4 cm oldugunu farkedince,,

papatya_2014 canımmm çok sağol iyi dileklerin için bakarsın bizimkiler cok kolay gecer senide cesaretlendiririz beklemzsin 42 ye kadar

Benim oğlum kv olmasaydı uyanık olduğu vakitler yatağında duruyordu sağolsun geldi kucağa alistirdi bütün düzenimizi altüst etti

Yarin benim gunum doluyo we yarin suni ile dogumu baslatacak dr stres yapiyorum ister istemez kac saat surdu dogumun suni sancida canim

acilman, bebegin kanala girmesi ne durumda.. benim 9.5 saat surmustu.. son 3 saat disinda cok da zorlamadi. Insallah cok kolay bir sekilde dogumun gerceklesir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…