2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
oy yaramaz Eylül, öp kokla yerime, canım yavaş yavaş o 10 dakikayı uzatmaya çalış :):) Kolay gelsin :):)

Aman aman korkulacak bir şey yok düşün ben epidural filan almadım çektim baya sancımı, bağırmadım bile :):)

Benim oğlum kv olmasaydı uyanık olduğu vakitler yatağında duruyordu sağolsun geldi kucağa alistirdi bütün düzenimizi altüst etti
Izin verme canım benim kv de uykusundan uyandiriyordu artık kızıyorum izin vermiyorum. Her dk diyor ya emziriyorsun ya uyuyor hiç tasiyamiyoruz ben de el kadar bebek ya uyucak ya emecek ya altına yapacak ne bekliyorsun diye tersledim sinir oluyorum o kadına zaten kv lafını duyunca sinirlerim tavan yapıyor

Sağol teyzesi sen de prensesi öp yerimize :)

Merabalar... Ben bugun 39+3 üm. Nst de şuana kadar hiç ağrı çıkmadı. Açılmamda yok. Bebekte doğum kanalına girmemiş. 3600 kg. Kasık ağrısı, bazende yürüdüğümde ağrılarım oluyor. Bu haftada benim gibi olan var mı? Sezeryan ya da suni sancıdan tedirginim. 40 olmasına 3 gün kaldı hiç doğum belirtisi yok. İlk gebeliğim.

Slm güzel anneler nasılsınz gorusmeyeli baya zaman oldu özledik sizleri :) :) bizde bugün 6günlük olduk oğlumla... Doğum yapan arkadaşlarin niye girip yazamadığıni bu süre zarfinda daha iyi anladım biz çok iyiyiz elhamdulillah gaz ud uykusuzluk haricinde sizlerde iyisnzdir insaallah hepinizi öptük

Kaç defa tersledim sesimi bile yukselttim artık dayanamadım ama kadın bana misin demiyor her defasında gülerek babaneyim ben olsun okadar diyo çıldırtıyor beni biran önce gitsin oğlumla başbaşa kalayım diye dua ediyorum..

Al bendende o kadar canım neler yaşayacağım diye stres ama bebeğim yarın kollarımda olacak diye de acayip bir mutluluk sabah altıda yatcam kuzum sen kaçta gideceksin
Sabah 9da hastanede olcam canim bende off dua edelim birbirimiz icin senin adin ne kuzum sakincasi yoksa soylede ismimiz adina edelim duamizi

acilman, bebegin kanala girmesi ne durumda.. benim 9.5 saat surmustu.. son 3 saat disinda cok da zorlamadi. Insallah cok kolay bir sekilde dogumun gerceklesir.
Bebegim kanala azcik girmis we sadece 1cm aciklik wardi off ben kac saat cekecem Allah bilir

Yarin benim gunum doluyo we yarin suni ile dogumu baslatacak dr stres yapiyorum ister istemez kac saat surdu dogumun suni sancida canim
Canım hiç korkma benimde suyun geldi suni Sancı aldım yaklaşık 5 saat filan sürdü sancım çok şükür geldi geçti son bi saati zor oluo sancının o kadar gönlünü ferah tut olabildiğince Yürü ve bağırmak yerine derin nefes al naçizane önerilerim korkma Raabbim bi avazda kurtarsın inş

Sabah 9da hastanede olcam canim bende off dua edelim birbirimiz icin senin adin ne kuzum sakincasi yoksa soylede ismimiz adina edelim duamizi

Canim benim cok tatlisin cok sagol gamze adim...bende sana dilek diye dua edecegim insallah sezaryana gerek kalmadan sag salim cok aci cekmeden kavusuruz bebeklerimize

benim bebeğim de 15 günlük.kv ben de bebek konusunda sıkıntı yarattı çok şükür gitti.

Kızlar ben yarin 8 de sezeryana gircem insallah, suyumuz azalmış Dr vajinal baktı açılma yok dedi suni verelim yarin deniyelim dedi ama suninin sonunda açılma olmazsa sezeryan olur dedi herşeyi anlattı bende açılma yoksa suni çekmek istemedim sezeryan olsun dedim kismetimiz boyleymis diyorum...

Allah sabır versin şaka gibi pes diyorum dua edicem sana bu şaka olsa keşke yaaa yazık günah o kadının kızı yokmu bak bana böle laf denmedi deseler acaip kızarım ki Lohusslık bana öfke getirdi herşey gözüme batıyor kendi anneme bişe çatar oldum

Dün anneme diyorum kayınvalide gelse bide kayınpeder kafayı yerim diyorum asla olamam ki benm kv ağzı var dili yok ama şu durum Da o bile gözüme batıyor

Bak annem bizde dün kv de gelecek dedim yemek yapar getirir belki ama nerde insan beklyor annem burda die ona güveniyor annem dedi ben gideyim demir attı dicek ler dedi bende o varken ben yorulcam sen varken eve bakmıyorum ama o olunca ki eli hafif ağır ben yapamam dedim gitme anne dedim

Bende 39+2 yim canim. Bendede nst de hic sanci cikmadi. Dogum belirtimde yok. Gecen haftadaki kontrolde kanala girdi demisti dr. Dun muayenede kalp atisi, suyu iyi, pazartesiye kadar dogum olmazsa gel dedi dr. Ins cok bekletmeden hayirlisiyla gelir oglusum, normal dogum istiyorum cunku

Normal dogumu destekleyen biriyim ama senin durumunda mantikli olan sezeyan canim. Cunku hic acilma yokken suni sanciyla normal dogum yapma ihtimalin cok az, arkadaslardan duydugum gordugum kadariyla.
Aayy yarin bebisine kavusacaksin, ne guzelll simdiden hayirli olsun arkadasim

doğum yapamayan anneler. allah acısız, sancısız kurtulmayı nasip etsin. sütünüz bol olsun, gazınız hiç olmasın inşallah.
kaynanadan ve kocadan çekenler de size de sabır dilerim. lohusa depresyonunu biran önce atlatırsınız inşallah.
maalesef hepimiz eşten yana sıkıntılıyız :)
herkes bebişini öpsün benim yerime

Kizlar yardiminiza ihtiyacim var. Goguslerimin ucu yara oldu. Biriisiyle hic emziremiyorum sagiyorum, digeriyle emzziriyorum . Lansinoh kullaniyorum. Diger gogsu kurtardim ama birisi iyilesmiyor. Ne yapsam gecer?

Nasil gondereyim. Kadinla altli ustlu oturuyoruz. Herkesin ya annesi ya kayunvaldesi bakiyor. Benim annen hasta kendine bakamiyo 4 aydir yatiyo kadin. Kv altta oturuyo ama hic faydasi yok. Karismaya gelince masallah pit die bitiyo her yerde.
O zaman konuşucaksın anne böyle söylemen beni kırıyor.ben de bebeğimi emzirmek istiyorum sütüm azalıyor böyle moralimi bozduğunda de.birde sen serin kanlı olmaya çalış canım.cahil insanın sözüne bakma.o kadar biliyorsa bu işin morale de bağlı olduğunu bilsin.boşver herkesi bebeğini düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…