2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar yardiminiza ihtiyacim var. Goguslerimin ucu yara oldu. Biriisiyle hic emziremiyorum sagiyorum, digeriyle emzziriyorum . Lansinoh kullaniyorum. Diger gogsu kurtardim ama birisi iyilesmiyor. Ne yapsam gecer?

Canım doğum yapalı kaç gün oldu bnm 10 günden sonra geçti lanolin kullanıomuşsun zaten emzirmeden önce sür öyle ver memeyi emdikten sonra kantaron yağı sür kapat ömür emzirmeye kadar kalsın emzirmeden önce cep sodalı su ile sil lanolinle tekrar ver bnm çok kötüydü gözümden yas geliodu şimdi geçti

Allah annelerimizden razı olsun annem olmasa zor atlatırdım bnde kızlar normal doğumdan sonra hemoroitim çok can yakıyodu memelerim yaraydı gelen giden bi yandan kabus gibi bi 15 gün yasadım Allah yardım ediyo hemoroitim azaldı memeler iyileşti kızım kiloda almış iyiymiş çok... allah doğum yapanlara yardım etsin 15 gün sonra düzeliyor hersey...gözyaşlarımız çok aktı ama hersey güzel olacak....

Biz bugün bir ayı tamamladık çok şükür bugün aşımızı da olduk kilomuz da artmış çok şükür...
bi günümüz bi günümüzü hiç tutmuyor hele dün gece dövmüşler gibi ağladı kızım, etrafı da daha çok izler oldu odaları gezince gazı unutup fıldır fıldır etrafı izleyip aguluyor hanımefendi gece evde tur atıyoruz

Bende normal olsun isterdim ama suyun azalması ve acilma olmayışı bende sezeryana itti, inşallah cnm hayirlisiyla kavusurum yavruma çok saol...

kızlar 9 mayısta doğum yaptım ve o tarihten beri hiç çay içmedim sütümü etkilemesin diye. ama canım aşırı çay çekti. içsem bişey olur mu

ohh maşallah

15 gun oldu. Ama ilk hafta ememedi. 1 haftadir emiyor. cok aciyor ddediklerini yapayim canim

simdi doktordan geldik. Uzun uyudugunu soyledim.Skarni doyuyorki uyuyor ne guzel dedi. Sarilik degerlerimiz ilkinde 3. Ikincisi 2.8 cikti. Normalmis. Kizimla kan gruplarimiz ayni oldugundan sarilik riski azmis. 2 haftada 200 gr almisiz.

Kizlar yardiminiza ihtiyacim var. Goguslerimin ucu yara oldu. Biriisiyle hic emziremiyorum sagiyorum, digeriyle emzziriyorum . Lansinoh kullaniyorum. Diger gogsu kurtardim ama birisi iyilesmiyor. Ne yapsam gecer?

Benimde yara var canim.silikon gogus ucu kullaniyorum.onunla daha az aciyor. Eczanede 5 tl bisey

esin müdahale etsin canim ya stres iyi değil Allah korusun sütün etkilenir

Canım ben zeytinyağını ilitip sürdüm hemencecik geçti ama emzirmeden önce sabun ve ılık su ile yıka canım
kızlar 9 mayısta doğum yaptım ve o tarihten beri hiç çay içmedim sütümü etkilemesin diye. ama canım aşırı çay çekti. içsem bişey olur mu
Canım ben içiyorum ne zararı var ki hem de 5 6 bardak içiyorum caysiz yapamam
simdi doktordan geldik. Uzun uyudugunu soyledim.Skarni doyuyorki uyuyor ne guzel dedi. Sarilik degerlerimiz ilkinde 3. Ikincisi 2.8 cikti. Normalmis. Kizimla kan gruplarimiz ayni oldugundan sarilik riski azmis. 2 haftada 200 gr almisiz.
Iyi çok şükür canım. Ben bu doktorlara anlam veremiyorum kızımın doktoru 2 saatten fazla uyutma emzir dedi Her 2 saatte bir kan şekeri düşer uyanamaz sonra deyip lohusa deoresyonuma bir pimpirik daha ekledi. Sınır oldum doktorUma şimdi. Zaten zar zor uyumuyor ben de uykusunu bölüyorum habire

oh içim rahatladı ya. yaklaşık 1 senedir çaya hasret kaldım ki çay hastası olan ben

Ben lansinoh kullandim. 40 ml yup bitirdim banamısın demedi. Mustela kullandım. Geçmeye başlıyo yeni yeni

Selamlar
Oglumun sarilik problemi sürüyor bugun yine testi tekrarladik ayni degerde
Cmt gunu yine bakilicak bir an once gecer insallah
K.valideden cekenler varmis bizimki de 2 gece kaldi annemde burda
Resmen tükendik temizlige hic onem vermeyen biri
Her yeri batirdi mutfak falan berbat oldu
Bize hicbir faydasi yok annem birde ona hizmet ediyor
Normalde haftada 3 gun tedavisi var buraya aldiririm belki kendimi diyo
Ya bize sordun mu sanki faydan dokunuyor sinir oldum
Ellerini yikamiyor dogru duzgun bebege yaklasiyor
Uyaricam bir daha geldiginde
Allah hepimizin yardimcisi olsun
Zaten lohusayiz yeni bir doneme girmisiz halimizden anlamiyorlar

Stres basti canim ya senin kac santim acikligin wardi suyun geldiginde bende dun 1cm aciklik wardi sadece oda normaldir diye dusunuyorum bn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…