- 25 Haziran 2013
- 336
- 367
- 88
Kizlar yardiminiza ihtiyacim var. Goguslerimin ucu yara oldu. Biriisiyle hic emziremiyorum sagiyorum, digeriyle emzziriyorum . Lansinoh kullaniyorum. Diger gogsu kurtardim ama birisi iyilesmiyor. Ne yapsam gecer?
Bende normal olsun isterdim ama suyun azalması ve acilma olmayışı bende sezeryana itti, inşallah cnm hayirlisiyla kavusurum yavruma çok saol...Normal dogumu destekleyen biriyim ama senin durumunda mantikli olan sezeyan canim. Cunku hic acilma yokken suni sanciyla normal dogum yapma ihtimalin cok az, arkadaslardan duydugum gordugum kadariyla.
Aayy yarin bebisine kavusacaksin, ne guzelllsimdiden hayirli olsun arkadasim
ohh maşallahBiz bugün bir ayı tamamladık çok şükürbugün aşımızı da olduk kilomuz da artmış çok şükür...
bi günümüz bi günümüzü hiç tutmuyor hele dün gece dövmüşler gibi ağladı kızım, etrafı da daha çok izler oldu odaları gezince gazı unutup fıldır fıldır etrafı izleyip aguluyor hanımefendi gece evde tur atıyoruz
15 gun oldu. Ama ilk hafta ememedi. 1 haftadir emiyor. cok aciyor ddediklerini yapayim canimCanım doğum yapalı kaç gün oldu bnm 10 günden sonra geçti lanolin kullanıomuşsun zaten emzirmeden önce sür öyle ver memeyi emdikten sonra kantaron yağı sür kapat ömür emzirmeye kadar kalsın emzirmeden önce cep sodalı su ile sil lanolinle tekrar ver bnm çok kötüydü gözümden yas geliodu şimdi geçti
Canım ben hergun içiyorum 1,2 bardak çok şükür sütümü etkilemiyorkızlar 9 mayısta doğum yaptım ve o tarihten beri hiç çay içmedim sütümü etkilemesin diye. ama canım aşırı çay çekti. içsem bişey olur mu
ben de çok kötü yara oldu. hatta kanadıKizlar yardiminiza ihtiyacim var. Goguslerimin ucu yara oldu. Biriisiyle hic emziremiyorum sagiyorum, digeriyle emzziriyorum . Lansinoh kullaniyorum. Diger gogsu kurtardim ama birisi iyilesmiyor. Ne yapsam gecer?
Maşallah canım. O kadar birakma kuzum daha küçük sarilik riskine karşı en fazla 3 saat kalsin
.
Bugün 1 aylık olduk kızlar maşallah ne çabuk geçti zaman.
Gece eşimle çok kötü tartıştık bana ağza alinmicak sözler söyledi sinirimden kaptim kızımı yatak odasına gidip uyudum
O sinirle saati kurmayı unuttum
ve tam 5 saat uyumusum kızım da tabi. O kadar süre aç kaldı vicdan azabından uyuyamiyorum şimdi.
Kizlar yardiminiza ihtiyacim var. Goguslerimin ucu yara oldu. Biriisiyle hic emziremiyorum sagiyorum, digeriyle emzziriyorum . Lansinoh kullaniyorum. Diger gogsu kurtardim ama birisi iyilesmiyor. Ne yapsam gecer?
esin müdahale etsin canim ya stres iyi değil Allah korusun sütün etkilenirKaç defa tersledim sesimi bile yukselttim artık dayanamadım ama kadın bana misin demiyor her defasında gülerek babaneyim ben olsun okadar diyo çıldırtıyor beni biran önce gitsin oğlumla başbaşa kalayım diye dua ediyorum..
Canım ben zeytinyağını ilitip sürdüm hemencecik geçti ama emzirmeden önce sabun ve ılık su ile yıka canımKizlar yardiminiza ihtiyacim var. Goguslerimin ucu yara oldu. Biriisiyle hic emziremiyorum sagiyorum, digeriyle emzziriyorum . Lansinoh kullaniyorum. Diger gogsu kurtardim ama birisi iyilesmiyor. Ne yapsam gecer?
Canım ben içiyorum ne zararı var ki hem de 5 6 bardak içiyorum caysiz yapamamkızlar 9 mayısta doğum yaptım ve o tarihten beri hiç çay içmedim sütümü etkilemesin diye. ama canım aşırı çay çekti. içsem bişey olur mu
Iyi çok şükür canım. Ben bu doktorlara anlam veremiyorum kızımın doktoru 2 saatten fazla uyutma emzir dedi Her 2 saatte bir kan şekeri düşer uyanamaz sonra deyip lohusa deoresyonuma bir pimpirik daha ekledi. Sınır oldum doktorUma şimdi. Zaten zar zor uyumuyor ben de uykusunu bölüyorum habiresimdi doktordan geldik. Uzun uyudugunu soyledim.Skarni doyuyorki uyuyor ne guzel dedi. Sarilik degerlerimiz ilkinde 3. Ikincisi 2.8 cikti. Normalmis. Kizimla kan gruplarimiz ayni oldugundan sarilik riski azmis. 2 haftada 200 gr almisiz.
oh içim rahatladı ya. yaklaşık 1 senedir çaya hasret kaldım ki çay hastası olan benesin müdahale etsin canim ya stres iyi değil Allah korusun sütün etkilenir
Canım ben zeytinyağını ilitip sürdüm hemencecik geçti ama emzirmeden önce sabun ve ılık su ile yıka canım
Canım ben içiyorum ne zararı var ki hem de 5 6 bardak içiyorum caysiz yapamam
Iyi çok şükür canım. Ben bu doktorlara anlam veremiyorum kızımın doktoru 2 saatten fazla uyutma emzir dedi Her 2 saatte bir kan şekeri düşer uyanamaz sonra deyip lohusa deoresyonuma bir pimpirik daha ekledi. Sınır oldum doktorUma şimdi. Zaten zar zor uyumuyor ben de uykusunu bölüyorum habire
Direk midem almiyi. Peynir yada yogurtla yiyorumDereotunu direk mi yiyorsunuz
ben bi türlü bulamadım dereotunu yaDirek midem almiyi. Peynir yada yogurtla yiyorum
Ben lansinoh kullandim. 40 ml yup bitirdim banamısın demedi. Mustela kullandım. Geçmeye başlıyo yeni yeniKizlar yardiminiza ihtiyacim var. Goguslerimin ucu yara oldu. Biriisiyle hic emziremiyorum sagiyorum, digeriyle emzziriyorum . Lansinoh kullaniyorum. Diger gogsu kurtardim ama birisi iyilesmiyor. Ne yapsam gecer?
Stres basti canim ya senin kac santim acikligin wardi suyun geldiginde bende dun 1cm aciklik wardi sadece oda normaldir diye dusunuyorum bnCanım hiç korkma benimde suyun geldi suni Sancı aldım yaklaşık 5 saat filan sürdü sancım çok şükür geldi geçti son bi saati zor oluo sancının o kadar gönlünü ferah tut olabildiğince Yürü ve bağırmak yerine derin nefes al naçizane önerilerim korkma Raabbim bi avazda kurtarsın inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?