- 21 Nisan 2015
- 1.982
- 984
- 38
Amin canim amin cok stres basti beniCanim benim cok tatlisin cok sagol gamze adim...bende sana dilek diye dua edecegim insallah sezaryana gerek kalmadan sag salim cok aci cekmeden kavusuruz bebeklerimize
Oda hergün defalarca söylüyor kadın rahat.. pztesi gidecek ınş..esin müdahale etsin canim ya stres iyi değil Allah korusun sütün etkilenir
Canım ben zeytinyağını ilitip sürdüm hemencecik geçti ama emzirmeden önce sabun ve ılık su ile yıka canım
Canım ben içiyorum ne zararı var ki hem de 5 6 bardak içiyorum caysiz yapamam
Iyi çok şükür canım. Ben bu doktorlara anlam veremiyorum kızımın doktoru 2 saatten fazla uyutma emzir dedi Her 2 saatte bir kan şekeri düşer uyanamaz sonra deyip lohusa deoresyonuma bir pimpirik daha ekledi. Sınır oldum doktorUma şimdi. Zaten zar zor uyumuyor ben de uykusunu bölüyorum habire
Bende çayimdan hiç kismadim ama çok açık içiyorum uykusunu etkilemesini diye..oh içim rahatladı ya. yaklaşık 1 senedir çaya hasret kaldım ki çay hastası olan ben
Kv den şikayetçi olmayan varmıki zaten bu sayfada..:) allahım sabır versin bize onlara da biraz düşünce..Selamlar
Oglumun sarilik problemi sürüyor bugun yine testi tekrarladik ayni degerde
Cmt gunu yine bakilicak bir an once gecer insallah
K.valideden cekenler varmis bizimki de 2 gece kaldi annemde burda
Resmen tükendik temizlige hic onem vermeyen biri
Her yeri batirdi mutfak falan berbat oldu
Bize hicbir faydasi yok annem birde ona hizmet ediyor
Normalde haftada 3 gun tedavisi var buraya aldiririm belki kendimi diyo
Ya bize sordun mu sanki faydan dokunuyor sinir oldum
Ellerini yikamiyor dogru duzgun bebege yaklasiyor
Uyaricam bir daha geldiginde
Allah hepimizin yardimcisi olsun
Zaten lohusayiz yeni bir doneme girmisiz halimizden anlamiyorlar
Cnm bende açıklık varmı yok mu onu bile bilmiyorum en son 38 haftalikken bakmisti yarın sabah 7.30 da yatisim yapılacak. Suniyle doğumu baslatacaklar hakkımızda hayırlısı olsun. inşAllah sezeryana gerek kalmadan bebeklerimizi sagliklica kucağımıza almayı nasip etsinStres basti canim ya senin kac santim acikligin wardi suyun geldiginde bende dun 1cm aciklik wardi sadece oda normaldir diye dusunuyorum bn
Benide :-( cok acayip stresliyim ne olacak nasıl olacak bilmiyorum hemde korku var içimde bol bol dua ediyorum anca kolaycacık sağ salim atlatalım diye ama ağladım ağlayacağım çok farklı bi duygu buAmin canim amin cok stres basti beni
Canım çok sağol amin inşallah yarın bakalım neler olacak Allah hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasıngmzsybg papatya_2014 dilek2912 size çok dua ediyorum Rabbim sağlıcakla kolaylıkla evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin. heyecanınızı çok iyi anlıyoruz doğum yapanlar olarak :) ama yerinizde olsam uykuya doymaya çalışırım doğunca insan rabbine daha bi şükrediyor nasıl bakıp büyütmüş rabbm korumuş yavrularımızı. o kadar endişe ediyoruz ki şimdi. Allah yardımcınız ve yardımcımız olsun
Benide :-( cok acayip stresliyim ne olacak nasıl olacak bilmiyorum hemde korku var içimde bol bol dua ediyorum anca kolaycacık sağ salim atlatalım diye ama ağladım ağlayacağım çok farklı bi duygu bu
ben aglayip duruyorum hem korku hem stres hem heycan rabbim yardimcimiz olsun insallah kuran okudum demin dua ettim hepimiz icin rabbim yardimcimiz olsun kizlar o kadar stres bastiki sezaryen mi olsam diye bile dusunuyorum kendi sancimla dogurmayi hep hayal etmistimCnm bende açıklık varmı yok mu onu bile bilmiyorum en son 38 haftalikken bakmisti yarın sabah 7.30 da yatisim yapılacak. Suniyle doğumu baslatacaklar hakkımızda hayırlısı olsun. inşAllah sezeryana gerek kalmadan bebeklerimizi sagliklica kucağımıza almayı nasip etsin
Allah razi olsun canim benim yarin kizlar bebislerine kavusuyor insallah bir avazda kucaklaruna alirlar ben 42 ye kadar buralardayim beninki daha buyunemeis teyzesigmzsybg papatya_2014 dilek2912 size çok dua ediyorum Rabbim sağlıcakla kolaylıkla evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin. heyecanınızı çok iyi anlıyoruz doğum yapanlar olarak :) ama yerinizde olsam uykuya doymaya çalışırım doğunca insan rabbine daha bi şükrediyor nasıl bakıp büyütmüş rabbm korumuş yavrularımızı. o kadar endişe ediyoruz ki şimdi. Allah yardımcınız ve yardımcımız olsun
Allah guc kuvvet versib canim benim guzel haberlerinizo alaim banada guzel ornek olmus olun dualarin hepinizle buraya yazmayida unutmayinben aglayip duruyorum hem korku hem stres hem heycan rabbim yardimcimiz olsun insallah kuran okudum demin dua ettim hepimiz icin rabbim yardimcimiz olsun kizlar o kadar stres bastiki sezaryen mi olsam diye bile dusunuyorum kendi sancimla dogurmayi hep hayal etmistim
Yarin hastaneye gidicem bitanem suni wericek dr cok stresliyik we korkuyorumdilek2912 nasılsın taatlım bebiş ne alemde
Dua et kuzum bizim icin boyle olmak cok stresliymis neyle karsilasacagimizi bilmiyoruz nette arastirdim suni sanciyi berbat seyler aoyleyenler war napicaz bizAllah guc kuvvet versib canim benim guzel haberlerinizo alaim banada guzel ornek olmus olun dualarin hepinizle buraya yazmayida unutmayin
Dualariniza ihtiyacimiz war kizlar ben cok korkuyorumgmzsybg papatya_2014 dilek2912 size çok dua ediyorum Rabbim sağlıcakla kolaylıkla evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin. heyecanınızı çok iyi anlıyoruz doğum yapanlar olarak :) ama yerinizde olsam uykuya doymaya çalışırım doğunca insan rabbine daha bi şükrediyor nasıl bakıp büyütmüş rabbm korumuş yavrularımızı. o kadar endişe ediyoruz ki şimdi. Allah yardımcınız ve yardımcımız olsun
Bende cok korkuyorum agliyorum ayni seyleri yasiyoruz cnm sabah beste kalkacagim ama uyuyamiyorum nete takilma artik bende cok okudum ve psikolojim iyice bozuldu ama bu saatten sonra yapacak virsey yok kuzum dua etmekten baska demin bende acaba direkt sezeryanmi olsam diye dusundum sanki o kadar suni sanciyi bosa cekip yine sezaryan olxm diye hissediyorum cok karidik duygular icindeyimben aglayip duruyorum hem korku hem stres hem heycan rabbim yardimcimiz olsun insallah kuran okudum demin dua ettim hepimiz icin rabbim yardimcimiz olsun kizlar o kadar stres bastiki sezaryen mi olsam diye bile dusunuyorum kendi sancimla dogurmayi hep hayal etmistim
o güzel anı düşün canım benim. dualarımız seninle olacakYarin hastaneye gidicem bitanem suni wericek dr cok stresliyik we korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?