- 18 Eylül 2014
- 46
- 42
- 3
- 35
Onemli olan bebisin vr sen kuzum Allahb yardimcin olsun benimde acilma yok bakalim sonunuz ne olacakBende normal olsun isterdim ama suyun azalması ve acilma olmayışı bende sezeryana itti, inşallah cnm hayirlisiyla kavusurum yavruma çok saol...
Kuzum.aklimda dualarimda sizde benide haberdar edin Allah guc kuvvet versin hepinize. Bence hic okuma herkesin bünyesi farkli siz suni verdiklerinde kendi sancinizmis.gibi dusunun brn öyle yapıcam bendr korkuyorum ama yavrucaklari dusunun insan rahatliyor. Gidip besigine bakin eşyalarına bakin kendinizi motuvr edin olumsuz seyleri okumayin vr sabah kalktigimda hepiniz bir avazda digurmus olun lütfen :)Dua et kuzum bizim icin boyle olmak cok stresliymis neyle karsilasacagimizi bilmiyoruz nette arastirdim suni sanciyi berbat seyler aoyleyenler war napicaz biz
Kızlar bu kadar panik yapmayın inan ki değmiyor ben de 39+3 de suni Sancı aldım açılmam 3 cm di Ama Sancı falan yoktu Bebeğin suyu az olduğu için suni sancıya karar verdik ama oğlumun kAlp atışları Sancı esnasında düz çizgi ilerledi sezaryen oldum ben de çok üzülürüm sanmıştım ama sağlıklı şekilde onu kucağınıza Alınca doğumun Şekli şemali umurunuzda olmuyor ilk gece Ağrı kesici vurdurmadım bile 2.gun taburcu olduk bebeğimle de çok güzel ilgilendim sütüm de geldi ilk gün elinizden geleni yaptınız gerisi Allah'a kalmışBende cok korkuyorum agliyorum ayni seyleri yasiyoruz cnm sabah beste kalkacagim ama uyuyamiyorum nete takilma artik bende cok okudum ve psikolojim iyice bozuldu ama bu saatten sonra yapacak virsey yok kuzum dua etmekten baska demin bende acaba direkt sezeryanmi olsam diye dusundum sanki o kadar suni sanciyi bosa cekip yine sezaryan olxm diye hissediyorum cok karidik duygular icindeyim
Canım çaydaki kafein süte geciyomus ve bebekte uykusuzluk yapıyormuş senin kızın uykusuz ya belki ondandır bi kaç gun dene istersenesin müdahale etsin canim ya stres iyi değil Allah korusun sütün etkilenir
Canım ben zeytinyağını ilitip sürdüm hemencecik geçti ama emzirmeden önce sabun ve ılık su ile yıka canım
Canım ben içiyorum ne zararı var ki hem de 5 6 bardak içiyorum caysiz yapamam
Iyi çok şükür canım. Ben bu doktorlara anlam veremiyorum kızımın doktoru 2 saatten fazla uyutma emzir dedi Her 2 saatte bir kan şekeri düşer uyanamaz sonra deyip lohusa deoresyonuma bir pimpirik daha ekledi. Sınır oldum doktorUma şimdi. Zaten zar zor uyumuyor ben de uykusunu bölüyorum habire
Stres yapma lütfen sen iyi ol ki bebeğin de iyi olsun eğer istersen herşey yolunda gidecek hepimiz için merak etme.Rabbim hepimize kolay doğum nasip etsin sağlıklı bir şekilde bebeklerimızı bize bagislasinben aglayip duruyorum hem korku hem stres hem heycan rabbim yardimcimiz olsun insallah kuran okudum demin dua ettim hepimiz icin rabbim yardimcimiz olsun kizlar o kadar stres bastiki sezaryen mi olsam diye bile dusunuyorum kendi sancimla dogurmayi hep hayal etmistim
Yahu kasmayın kendinizi. Çok çabuk doğurcaksın buna inan. Pozitif duşun. Berbat şeyler soyleyenlere inat ben de suniyle doğurdum hemde ağrısız. Herkes aynı değil canım benimDua et kuzum bizim icin boyle olmak cok stresliymis neyle karsilasacagimizi bilmiyoruz nette arastirdim suni sanciyi berbat seyler aoyleyenler war napicaz biz
Cok.cok sagol canim insan neyle karsilasacagini bilmeyince boyle oluyormus ... Sabah uyanir uyanmaz girdim foruma destekleriniz icin cok tesekkurler Allah hepimizin yavrularini baguslasin bizeKızlar bu kadar panik yapmayın inan ki değmiyor ben de 39+3 de suni Sancı aldım açılmam 3 cm di Ama Sancı falan yoktu Bebeğin suyu az olduğu için suni sancıya karar verdik ama oğlumun kAlp atışları Sancı esnasında düz çizgi ilerledi sezaryen oldum ben de çok üzülürüm sanmıştım ama sağlıklı şekilde onu kucağınıza Alınca doğumun Şekli şemali umurunuzda olmuyor ilk gece Ağrı kesici vurdurmadım bile 2.gun taburcu olduk bebeğimle de çok güzel ilgilendim sütüm de geldi ilk gün elinizden geleni yaptınız gerisi Allah'a kalmış
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah....Onemli olan bebisin vr sen kuzum Allahb yardimcin olsun benimde acilma yok bakalim sonunuz ne olacak
Kızlar benim doğum baskadi nisanim geldu simdi hastaneden geldim 2.5 cm acilmam var sancim cok çıktı eve geldim evde sancimi çekip gidicem insallah kendi sancimka gelir duavedelim birbirimize
Canim benim Rabbim yardimcimiz olsun bu gece sabah olmadi resmenBende cok korkuyorum agliyorum ayni seyleri yasiyoruz cnm sabah beste kalkacagim ama uyuyamiyorum nete takilma artik bende cok okudum ve psikolojim iyice bozuldu ama bu saatten sonra yapacak virsey yok kuzum dua etmekten baska demin bende acaba direkt sezeryanmi olsam diye dusundum sanki o kadar suni sanciyi bosa cekip yine sezaryan olxm diye hissediyorum cok karidik duygular icindeyim
Canim benim cok saol senin icinde ben dua edicem sende dua et kusum cok stresliyim korkuyorum heycanliyim duygularim karman corman aglamakliyim her dakkaKuzum.aklimda dualarimda sizde benide haberdar edin Allah guc kuvvet versin hepinize. Bence hic okuma herkesin bünyesi farkli siz suni verdiklerinde kendi sancinizmis.gibi dusunun brn öyle yapıcam bendr korkuyorum ama yavrucaklari dusunun insan rahatliyor. Gidip besigine bakin eşyalarına bakin kendinizi motuvr edin olumsuz seyleri okumayin vr sabah kalktigimda hepiniz bir avazda digurmus olun lütfen :)
Sendemi oyle yaptin dogumunu canim insallah guzel bi dogum hikayemiz olucak bizimdeYahu kasmayın kendinizi. Çok çabuk doğurcaksın buna inan. Pozitif duşun. Berbat şeyler soyleyenlere inat ben de suniyle doğurdum hemde ağrısız. Herkes aynı değil canım benim
Bizde öznur yilmazza gidiyoruz suan icin bu haftada gitcez ama sonrasinda degistircem sanirim medipol cok yakin bize burda bi doktora baslicam bikac isim onerisi aldim ordan...3550 dogduk cnm ama 300 gr kaybetmistik 3 gun sonrasinda..3400 e ciktik tekrar ins bu hafta gecmisizdir cumartesi kontrol tekrar her hafta cagirdilar bizi dogdugundan bu yana topuk kanini saglik ocaginda aldirdim ama sizin de kontroller bu sekildemi olduIyiyim tatlım çok şükür biraz daha oturdu düzenimiz :) özlem yılmaz gondal a yönlendirdiler ben de araştırdım gittik de baya tatlı bir bayan. Bir ay sonraya randevu verdi. Ama testleri fsm de yaptırmayı düşünüyorum çok masraflı olacak :)
Kiloyu yakalarsınız canım korkma her hafta aynı gün aile hekimine gidip tarttırabilirsin. Kilo alımını takip edersen rahat edersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?