- 4 Nisan 2014
- 933
- 1.695
- 158
- 37
Dualarimiz seninle benimde dogum hikayem boyle baslamisti simdi bol bol comelip kalkiyorsun yan yan merdiven cikiyorsun ve pilates topun varsa ustunde zipliyorsun butun bunlar hizlandiriyor ve acilmayi kolaylastiriyor Allah yardimcin olsun canimKızlar benim doğum baskadi nisanim geldu simdi hastaneden geldim 2.5 cm acilmam var sancim cok çıktı eve geldim evde sancimi çekip gidicem insallah kendi sancimka gelir duavedelim birbirimize
Kizlar yardiminiza ihtiyacim var. Goguslerimin ucu yara oldu. Biriisiyle hic emziremiyorum sagiyorum, digeriyle emzziriyorum . Lansinoh kullaniyorum. Diger gogsu kurtardim ama birisi iyilesmiyor. Ne yapsam gecer?
Canimmmm nasil sevindim anlatamam cok dua ediyorum hepimiz icin sona kalanlar ayni gun doguruyoriz ne guzelKızlar benim doğum baskadi nisanim geldu simdi hastaneden geldim 2.5 cm acilmam var sancim cok çıktı eve geldim evde sancimi çekip gidicem insallah kendi sancimka gelir duavedelim birbirimize
Oyle valla cnm ama korktugum basima gelmedi cok guzel ilerliyoruzCanim benim Rabbim yardimcimiz olsun bu gece sabah olmadi resmen
Acilman war mi cqnim benim hic acilma yok 1saatir suni sanci takili bsry hissetmiyorum daha kasiliyo karnim sadece onu hissediyorumOyle valla cnm ama korktugum basima gelmedi cok guzel ilerliyoruzsenin durumun nasil kuzim
Acilma var cnm geldigimden beri 3 cm acikdi cok yavas ilerlermis ama ,4 saatte anca bu kadar oldu aksama anca dogurursun dedi doktorAcilman war mi cqnim benim hic acilma yok 1saatir suni sanci takili bsry hissetmiyorum daha kasiliyo karnim sadece onu hissediyorum
Bgun 4bebis gelicek Allahin izniype canim oyle gozukuyo Rabbim yardimcimiz olsunCanimmmm nasil sevindim anlatamam cok dua ediyorum hepimiz icin sona kalanlar ayni gun doguruyoriz ne guzel
Sanci hissediyomusun canim bebek kanala girmismi senin benimki kanalada girmemis sansimizi deniyoruz resmenAcilma var cnm geldigimden beri 3 cm acikdi cok yavas ilerlermis ama ,4 saatte anca bu kadar oldu aksama anca dogurursun dedi doktor
Hadi az kalmış canım biraz daha sabret. Bir daha da gelmesin bir zahmet. kısa süreli gelsin . Kaç günlük oldunuzOda hergün defalarca söylüyor kadın rahat.. pztesi gidecek ınş..
Aaaa a öyle mi hiç bilmiyordum dün hiç çay içmedim maşallah bebisim de gündüz güzelce uyudu. Ben bunu deniyim bir kaç gün. .Teşekkür ederim.Canım çaydaki kafein süte geciyomus ve bebekte uykusuzluk yapıyormuş senin kızın uykusuz ya belki ondandır bi kaç gun dene istersen
Günaydın canım yorgunluğumuz un sebebi çok güzel ama dimi :)yorgun, uykusuz bi günden herkese günaydın
Güzel anneler Merhaba
Bebislerimizi oldu çoğumuz eskisi gibi sık giremiyoruz, ben girmişken bi kaç şey paylaşmak istiyorum. Isteynler kendi düşüncelerini de iletsinler lütfen. ..
1. Ablamın başından beri uyardigi 2 şey oldu birincisi şunu yemeyeyim gaz yapar bebeğe falan deme dedi sutune de iyi gelecek seyleri ye alıştır nasıl alısirsa öyle gider dedi. Ikincisi terli uyanıyor diye bez falan koyma kurula sirtini boynunu cok terlerse uzerini degis oyle kaldır dedi sirt bezine alısinca çok 7-8 yaşına kadar da ihmal edersen bezi hemen hastalaniyorlar dedi.
Bir de kızlar kendimle ilgili tecrubemi de yazayım ben bebegin altını açtığımda biraz bekliyorum makattan biraz durtuyorum falan gazını da yapıyor bi kaç defa kakasini da yapıyor bir de hapsurunca cisini yapıyor :) sonra baya rahatlamış oluyor emzirince de uzun 2-3 saat uyuyor Allahıma şükür şimdiye kadar gaz sancısı ndan falan hiç öyle alamadı bazen huysuzlaninca kolunun üstüne yüzü gelecek şekilde yüzüstü uzatiyorum sirtini sıvazliyorum öyle de sakinleşiyor bir de sesine alistirdim çok şarkılar ninniler falan soyledim doğduğunda beri şimdi sesimle de sakinleşiyor. .. aklıma geldikçe yazarım çok şükür gece 3-4 saat gündüz de sık sık uyuyan bir bebeğim var yemeğe bile misafir alıyorum çoğu zaman düşünün. . Umarım işinize yarar çok giremiyorum ama arada gazdan falan şikayetçi olanları okuyorum..
Hepinizi öpüyorum Rabbim kolaylıklar versin sağlık sıhhat versin bebislerimize inşallah. .
şuan çok sinirlendim yaa nasıl sakin kalıyorsun kusura bakma da Allah korkusu olsa böyle yapmazlar hele o kadın var ya onu bana vereceklerr! canım hele eşinin şu tavrı var ya beni daha bi çıldırtıyor nolur izin verme artık eşini sen daha iyi tanıyorsun konuş onla artk anlamıyorsa da küs bebeği de sevdirme yemek falan da yapma bırak .ok götürsün evi ya anası varsa alt katta madem gelsin o yapsın lütfen nolur kusura bakma ben hiç dayanamıyorum annesin sen lohusasın evladın minicik ve sana muhtaç. o sana emanete sen de eşine annesine emanetsin. benm de annem yanıma gelemiyor benm kndi babamla sıkıntılarımz var diye. ama o olsaydı yanımda ben hiç ağlamazdım. ki ağladığım tek sebep de mama ver arada demesi. nolur üzülme artık. ya senn ne acı çektiğini öyle iyi anlıyorum ki sütün yetmiyor diye düşünüyorsun mama vermenn acısını yaşıyorsun bebeğin uyumuyor. benm böyle kv problemim yok bin şükür ama mama ver bu çocuk doymuyor kemikleri çıkmış diyen o. gece rüyamda bile doktora gtmişiz doğum kilosunun çok altına düşmüş oğlum orda da bana mama ver diyor. öyle etkileniyorum ki bu lafından. ki bizle çok ilgileniyor bıkmadan ve bıktırmadan Allah razı olsun. ama bu laf bile beni yıpratıyor günlerce ağladım şimdi evde tekim ve moral buldum emzirme konusunda.Offff of nedir benim kv çektiğim. Dun eşimin yengesi gelmiş kvye. Altlı üstlü oturuyoruz. Geldi beni çağırdı oturmaya gel sende die. Yok dedim anne çocuğu uyutçam. Yavrum zaten 4 saattir memede. Ağlaya ağlaya uyuttum sonunda. Tabi aşağıya inmedim,çocukla beraber uyudum. Neyse eşim geldi.surat 5 karış. Ben anladım şikayet edildiğimi ama ses etmedim. Ardından kv geldi. Kalktı beni şikayet ediyo. 10 dk da olsa aşağıya inmesi lazımdı, ayıp, ne zaman gelsem uyuyo zaten(ne ara uyuyosam) bi daha evinize çıkmıcam,26 gundur bizim eve oturmaya gelmedi... falan falan saydı eşime şikayet etti. Eşim de saolsın kutukluğunu ispat etti. Annesini haklı buldu. Aşağıya inmem lazımmış. Bir tek doğum yapan benmiymişim. Millet kv ile hergun bir aradaymış,ben yabaniymişim. Saydı annesinin yanında. Nasıl sinirim bozuldu. Hayatımın içine ettiler. Şimdi gel sutun olsun. Hergun ayrı stres. Ah annem hasta olmasaydı durumlar çok farklı olurdu. Benim kaderim ne böyle.
Canım Allah yardımcın olsun iki çocukla zor oluyordur ama şöyle düşün en azından sen tecrubelisin biz de farklı bi durum olunca bebeğe bisey olacak diye telaslaniyoruzbiz 6 gunluk olduk.. 2.5 yasinda bir oglum daha var.. ustelik yanimda yardim eden kimse yok.. kimse gelemedi.. cok yorucu oluyor.
Allah razı olsun. Moral verdin.rabbim Kimseye vermesin böyle ana oğulşuan çok sinirlendim yaa nasıl sakin kalıyorsun kusura bakma da Allah korkusu olsa böyle yapmazlar hele o kadın var ya onu bana vereceklerr! canım hele eşinin şu tavrı var ya beni daha bi çıldırtıyor nolur izin verme artık eşini sen daha iyi tanıyorsun konuş onla artk anlamıyorsa da küs bebeği de sevdirme yemek falan da yapma bırak .ok götürsün evi ya anası varsa alt katta madem gelsin o yapsın lütfen nolur kusura bakma ben hiç dayanamıyorum annesin sen lohusasın evladın minicik ve sana muhtaç. o sana emanete sen de eşine annesine emanetsin. benm de annem yanıma gelemiyor benm kndi babamla sıkıntılarımz var diye. ama o olsaydı yanımda ben hiç ağlamazdım. ki ağladığım tek sebep de mama ver arada demesi. nolur üzülme artık. ya senn ne acı çektiğini öyle iyi anlıyorum ki sütün yetmiyor diye düşünüyorsun mama vermenn acısını yaşıyorsun bebeğin uyumuyor. benm böyle kv problemim yok bin şükür ama mama ver bu çocuk doymuyor kemikleri çıkmış diyen o. gece rüyamda bile doktora gtmişiz doğum kilosunun çok altına düşmüş oğlum orda da bana mama ver diyor. öyle etkileniyorum ki bu lafından. ki bizle çok ilgileniyor bıkmadan ve bıktırmadan Allah razı olsun. ama bu laf bile beni yıpratıyor günlerce ağladım şimdi evde tekim ve moral buldum emzirme konusunda.
Canim lansinoh tedavi etmez,sadece olmasini engelliyo.ben ayva cekirdegi jeli kullandim cok iyi geldiKizlar yardiminiza ihtiyacim var. Goguslerimin ucu yara oldu. Biriisiyle hic emziremiyorum sagiyorum, digeriyle emzziriyorum . Lansinoh kullaniyorum. Diger gogsu kurtardim ama birisi iyilesmiyor. Ne yapsam gecer?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?