2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım sütünün ywtmedigini nasıl anladın doktor mu mamaya başla dedi. Korkma canım yenidoğan bebek 4 5 aya kadar alışkanlık kazanamaz dedi doktorum. O kendi farkında bile değil alışkanlık kazansın gaz sancisindan dolayı kendini güvende hissetmek için kokuna ve sıcaklığına ihtiyacı var. Mesela 2 gündür sabah uyandigimda hemen meme vermiyorum kızıma kendi besiginden alıp kucağıma yatiriyorum ağlıyor olsa bile sesimi duyunca Susup beni dinliyor. Ona şarkılar söylüyorum onu sevdiğimi söylüyorum beni dinlerken okadar huzurlu okuyor ki hemen uykuya dalıyor iki gündür yapıyorum bunu çok şükür kızım çok sakinlesti. 2 saatte bir emiyoruz artık ve huzurlu bir şekilde uyuyor.
Bir de zinco vermisti doktor gaz için düzenli kullanmiyordum gazı olduğunda kullaniyordum şimdi düzenli kullanıyorum gazı olsa da olmasa da ise yaramaya başladı. Bir doktoruna sor kullanabilir misin diye.
Ayrıca senin ayağında da hep çorap bulunsun bebişin karnı ve ayakları sıcak olsun

Son kalan hamislerimiz bugün doğuruyor sanırım Rabbim yar ve yardımcıları olsun inşallah. Sağlıkla evlatlarina kavussunlar. Depresyonsuz, gazsiz , bol sütlü bir lohusalik geçiririz inşallah :) :)

Kizlar ne sanci war ne acilma sabahtqn beri sunide weriyolar kasiklarimda hafif yeni kasilma okurken sanci baslqdi sadece acilmada yok

16 günlük olduk.. bir daha gelmez diye ümit ediyorum ramazan baslicagi için gelmez herhalde yani ınş..:)

Offf bu erkekler ya çok saf yada saf ayağına yatiyolarda hiç bişey gormuyolar .. ne vicdansız insanlar yaa erkek aileleri hep böyle ve böyle olmak içinde resmen çaba harcıyorlar..

Iyiki anneler var desene:)
20,30 cc sütmu cikiyor ?
Ya ben hic anlamiyorum
Bi yapiyorum cok sagiyorum
Bi bakiyoruz diyer gun yarisi cikiyor
Cok kotu oluyorum..
Yetmeyince bende mama veriyorum
Hata gece doymak bilmiyo
Normalde 110 icmeli ama daha cok isteyince 30 cc mama yapip veriyorum
Hata bu bile yetmiyo
Ben doyumsuz diyorum

Ben once emzirip kalani sagiyorum.oda biberonda 3 e denk geliyor. Once 1 dk min seviyede calustiriyorum.sonra max a kadar cikiyorum. 15 er dk sagiyorum.
Ben 8 max seviyesine getirip hemen sagiyorum:) 10 dakika sol, 10 dakika sag ama bazen senin gibide yapiyorum istedigim kadar cikmayinca
Yada 10 dakika falan bekliyorum
Gogusu dinlendiriyor, ogle yapiyorum.

Biobranda 3e denk getiriyorum demişsin
O 100 cc oluyor degilmi

Kızlar benim doğum baskadi nisanim geldu simdi hastaneden geldim 2.5 cm acilmam var sancim cok çıktı eve geldim evde sancimi çekip gidicem insallah kendi sancimka gelir duavedelim birbirimize
şimdi okudum sen çoktan doğum yapmış olmalısın seni ve diğer doğum yapan arkadaşları kutlarım Allah analı babalı büytsün inşallah

doğumdan sonra buraya bakmak zorlaşıyo biz 16 günlük olduk şimdi sağlık müdürlüğünden aradılar ikinci topuk kanı çalışılamamış hastanede almışlardı ilk kontrolde şşmdi tekrar sağlık ocapında vericez of çok canım sıkıldı bi sürü kan alınmıştı ağlamıştı şimdi tekrar dayan dayanabilirsen

Takma kafana böyle şeyleri bebeğinle ilgilen, konuşur konuşur susarlar

kızlar sağlık ocağından geldik. prensimin sarılığı geçmiş. şuan 3.5 kiloyuz çok şükür. ama pamukçuğumuz var. hatta göğsüme de yayıldı

Şimdi 60 çıktı ama yetmezsen 40 ta mama vercem napayım doymadan olur mı demi

Selam kızlar bebeğim 4 günlük oldu. Bugün kontrole gittik biraz sarılığı var dedi pazartesi tekrar gideceğiz. Sizler de iyisinizdir inşallah.
Şimdi sünnet olayını araştırıyorum. Yaptıran oldu mu hiç kızlar. 7-10 gün arası en uygun zaman diyorlar.
Medicinede doğum yaptım oraya daha sormadım sünneti.
Nerde ne zaman yaptırsam diye düşünüyorum

Bugun dogum yapacak arkadaslardan haber var mi? Ay insaallah saglikli kolay dogumlari olur ve cabuk toparlanirlar.
Benim moralim hep bozuk. Aslinda elh iyiyim ama bu dogum beni yipratti psikolojik olarak. Hic aklimdan cikmiyor, nisanimin geldigi andan itibaren olan her sey dun gibi, hatta sanki su an hamileyim tekrar dogurcakmisim gibi bir korku. Kizimi o kadar ozledim ki, onunla oyunlar oynadigim gunleri falan. Simdi hep aklimda dikisler. Kizlar agrim yok hareketlerim normale dondu ama dikisin bir tanesinde kizariklik var ve su tutunca sizliyor. Enfeksiyon olsa agri olurdu degil mi. O kadar iyi baktim ki. 15 gunluk olduk. Surekli kabizim. Hicbi sey yiyemiyorum sebze meyve disinda. Hep acim ve sutum cok azaldi. Her seyi denedim, en son zeytinyagi icmeye basladim. Ama hala zorlaniyorum. Aclik,uykusuzluk kayinvalide. Niye boyle oldu ya.

Kizlar bebegimin aksamlari gaz sancisi oluyo. Gaz icin damla falan kullaniyo musunuz

Yalniz makattan uyarmayi doktorlar onermyor... aliskanlik yapip uyarilmadan yapamama durumlari olabiliyormus.

Yok canim uyarma derken ben dokunuyorum üzerinde hafifçe herhangi biseyle ya da içine falan değil. Normalde de yapıyor zaten açtığımda da yapmış oluyor çoğu zaman.

pamukçuk için karbonat kullananlar ölçü nedir? yarım çay bardağına kaç çay kaşığı. ve günde kaç kez temizliycem

Canim sut icin bulgur plavi ve sutlu tatli ye faydasini göreceksin. Ben kara erik kurusu aldim kaynatcam arkadasim onerdi. Kv kafana takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…