- 18 Eylül 2014
- 46
- 42
- 3
- 35
Şimdi 60 çıktı ama yetmezsen 40 ta mama vercem napayım doymadan olur mı demi[/QUO
His emmeyip mamayla buyuyenler var. Bebis aglayip uzulecegine seni daha cok strese sokup sutunu azaltacagina arada mama ver oda doysun sende rahat et. Az kaldi bi kac ay sonra buzlukta yer kalmayacak bizim surlerden
Kızlar sanırım bitek ben doğuramadım şuan 40+2 yim lütfen dua edin lütfen gelsin artık moralim çok bozuk normal doğurmak en büyük hayalimdi
Can geçmiş olsun yavrum da kilo alr merak etme. Hangi maması kullanıyordün doktor şimdi hangisini verdiCanım benim de goğuslerim yaraydı. Neler kullandım geçmesi. Bugün dra gittik. Enfeksiyon ve mantar başlamış. Goğus ucum yaraları yeşilleşmişti. Bir de ucu pembemsi olmuştu. Dr hemen iki tane merhem yazdı. Bu durum benim sutumu de etkiliyomuş. O yüzden sutum azmış. Mama verdi günde dört defa. Memeyi dinlendirmek dedi amacım. Sen de ilerlemeden dra gorun derim. Allah kimseye yaşatmasın.acısı çok kotu bilirim
Similac kullanıyordum. Kabız yaptı. 3 gün kakasını yapmadı. Şimdi aptamil verdi. Similac en iyisi dedi ama bize yaramadı işte. İnş oğlum kilo alır. Nerdeyse 1 ay olcak 150 gr almış sadeceCan geçmiş olsun yavrum da kilo alr merak etme. Hangi maması kullanıyordün doktor şimdi hangisini verdi
Ben 8 max seviyesine getirip hemen sagiyorum:) 10 dakika sol, 10 dakika sag ama bazen senin gibide yapiyorum istedigim kadar cikmayinca
Yada 10 dakika falan bekliyorum
Gogusu dinlendiriyor, ogle yapiyorum.
Biobranda 3e denk getiriyorum demişsin
O 100 cc oluyor degilmi
Bugun dogum yapacak arkadaslardan haber var mi? Ay insaallah saglikli kolay dogumlari olur ve cabuk toparlanirlar.
Benim moralim hep bozuk. Aslinda elh iyiyim ama bu dogum beni yipratti psikolojik olarak. Hic aklimdan cikmiyor, nisanimin geldigi andan itibaren olan her sey dun gibi, hatta sanki su an hamileyim tekrar dogurcakmisim gibi bir korku. Kizimi o kadar ozledim ki, onunla oyunlar oynadigim gunleri falan. Simdi hep aklimda dikisler. Kizlar agrim yok hareketlerim normale dondu ama dikisin bir tanesinde kizariklik var ve su tutunca sizliyor. Enfeksiyon olsa agri olurdu degil mi. O kadar iyi baktim ki. 15 gunluk olduk. Surekli kabizim. Hicbi sey yiyemiyorum sebze meyve disinda. Hep acim ve sutum cok azaldi. Her seyi denedim, en son zeytinyagi icmeye basladim. Ama hala zorlaniyorum. Aclik,uykusuzluk kayinvalide. Niye boyle oldu ya.
Arkadaslar aranizda gogus kalkani kullanan varmi.aventinkini aldm tam anlamadim kullanimi.yaralar icin aldim ben.amac gogus ucunu kuru tutmak ama benimkinde buharlasma oluyor nemli kaliyor hep.bide ne siklikla takacagiz
bende avent in silikon göğüs ucunu aldım ama bebeğimin midesi bulandı kullanamadık sanki süt gelmiyor gibime geldi
buharlasip gogus ucunun nemli kalmasi normal diyorsun yani canim.ben de kuru kalmasi gerektigini sanmistim.bide tum gun takmak istiyorum.kirk dk dan fazla tutmayin yaziyor ustunde.sende tum gun kullaniyormusunBen kullaniyorum canim. Uzerinde delik olanlari silikona tak. O zaman hava alaxak. Buhaelasmasi guzel cunku kuruyunca ucu sertlesiyor.
hattea onerim. Guzel bi dus al. Gogsune tut suyu bol bol. Sonra lansinoh sur kalkani tak. Cok guzel yumusuyor gogus ucun.
Sarılık olmaması için ben ilk günler 3-4 defa mama verdim çok şükür olmadı bi doktor arkadaşım söylemişti o kendi cocugunada vermiş.. sonra hiç mama vermedim.. ama mamayi kaşıkla verdim biberona alismasin diye..Sali gunu sezeryanla kizimi kucagima aldim bende en sonunda. simdi de kizim sarilik oluyor sanirim bol bol emziriyorum ama
Rabbim hayırlı güzel bir ömür nasip etsin annesiyle babasıyla..Kizlar dun saat 5te kizima kavustum sezaryen ile suni sanci sirasinda bebegimin kalp atislari dusmeye basladi apar topar sezaryene alindik dun gece cok zordu ama cok guzel bi kizik war Rabbim herkeze nasip etsin herseylere degermis bunu anladim
1 cm di cnm benimde açıklığım sancıyla açıldım ama çok şükürStres basti canim ya senin kac santim acikligin wardi suyun geldiginde bende dun 1cm aciklik wardi sadece oda normaldir diye dusunuyorum bn
Kizlar aptamil kullanmayin cocuklara kiloaldiriyor ama cocuklari gelistirmiyor ici paf derler ys oyle oluyor.evolvia cikti organik icindekiler harika onu kullanin ben sutum yetmedigi icin bazen veriyorum ondamSimilac kullanıyordum. Kabız yaptı. 3 gün kakasını yapmadı. Şimdi aptamil verdi. Similac en iyisi dedi ama bize yaramadı işte. İnş oğlum kilo alır. Nerdeyse 1 ay olcak 150 gr almış sadece
ama drumuz verdiKizlar aptamil kullanmayin cocuklara kiloaldiriyor ama cocuklari gelistirmiyor ici paf derler ys oyle oluyor.evolvia cikti organik icindekiler harika onu kullanin ben sutum yetmedigi icin bazen veriyorum ondam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?