2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Kızlar sanırım bitek ben doğuramadım şuan 40+2 yim lütfen dua edin lütfen gelsin artık moralim çok bozuk normal doğurmak en büyük hayalimdi

Moralini bozma canim.. ben 41+1 de dogum yaptim.. evet son iki hafta gercekten can sıkıci oluyor.. hergun bin kisi arayip sancin yok mu hala diye sormasi...

Ama rahmi meyve agaci gibi dusun.. zamani gelince meyveler olgunlasip dusuyor... benim suyum geldi, hic sancim yoktu neredeyse.. hastaneye gittigimde 8 cm acilmisti.. insallah senin de dogumun cok kolay olur..

Can geçmiş olsun yavrum da kilo alr merak etme. Hangi maması kullanıyordün doktor şimdi hangisini verdi

Can geçmiş olsun yavrum da kilo alr merak etme. Hangi maması kullanıyordün doktor şimdi hangisini verdi
Similac kullanıyordum. Kabız yaptı. 3 gün kakasını yapmadı. Şimdi aptamil verdi. Similac en iyisi dedi ama bize yaramadı işte. İnş oğlum kilo alır. Nerdeyse 1 ay olcak 150 gr almış sadece

Galiba canim. Sut akisi cok tuhaf benim. Sagarken goruyorum. Bazrn iki delikten sut cikiyor. Vazen 2-3 dk hic sut gelmiyor. Sizinde oylemi

Canim beni anlatmussin. Ben nasil k kadar sanci cektim nasil dogum yaptim diye agliyorum. Bebek dogduktan sonra dikis plasentanin gelmesi asamasinda cogu kisiyi uyutuyorlarmis beni uyutmadi doktor. Hepsini hissettim.o psikolojiden kurtulamiyorum. Ama simdi kizim gogsumde uyuyor ve ara ara guluyor.bu an herseyi unutturuyor bana

Arkadaslar aranizda gogus kalkani kullanan varmi.aventinkini aldm tam anlamadim kullanimi.yaralar icin aldim ben.amac gogus ucunu kuru tutmak ama benimkinde buharlasma oluyor nemli kaliyor hep.bide ne siklikla takacagiz

Ben kullaniyorum canim. Uzerinde delik olanlari silikona tak. O zaman hava alaxak. Buhaelasmasi guzel cunku kuruyunca ucu sertlesiyor.

hattea onerim. Guzel bi dus al. Gogsune tut suyu bol bol. Sonra lansinoh sur kalkani tak. Cok guzel yumusuyor gogus ucun.

bende avent in silikon göğüs ucunu aldım ama bebeğimin midesi bulandı kullanamadık sanki süt gelmiyor gibime geldi

Geliyor canim aslinda. Basta burusturuyorlar yuzlerini sonra alisti bizimkisi. Ucun icinde bazen sutte birikiyor. Agladiginda iki dk once takiyorum gogsume azcik sut birikiyor. Hemen aliyor memeyi. Benim hic uc yok mecburum kullannaya

Kizlar dun saat 5te kizima kavustum sezaryen ile suni sanci sirasinda bebegimin kalp atislari dusmeye basladi apar topar sezaryene alindik dun gece cok zordu ama cok guzel bi kizik war Rabbim herkeze nasip etsin herseylere degermis bunu anladim

buharlasip gogus ucunun nemli kalmasi normal diyorsun yani canim.ben de kuru kalmasi gerektigini sanmistim.bide tum gun takmak istiyorum.kirk dk dan fazla tutmayin yaziyor ustunde.sende tum gun kullaniyormusun

Karatay'ı dinledim ve hamileliğinin başında d vitamini ölçümü yaptırdım.Beklediğim gibi çok düşük çıktı.D vitamini takviyesi aldım ve gerçekten dediği gibi bebeğim sarılık olmadı.Ayrıca bıngıldağıda büyük oranda kapanmış doğdu.Hamileliğin başında olup bu foruma girenlerin bilgisi olsun.

Sar
Sali gunu sezeryanla kizimi kucagima aldim bende en sonunda. simdi de kizim sarilik oluyor sanirim bol bol emziriyorum ama
Sarılık olmaması için ben ilk günler 3-4 defa mama verdim çok şükür olmadı bi doktor arkadaşım söylemişti o kendi cocugunada vermiş.. sonra hiç mama vermedim.. ama mamayi kaşıkla verdim biberona alismasin diye..

Kizlar dun saat 5te kizima kavustum sezaryen ile suni sanci sirasinda bebegimin kalp atislari dusmeye basladi apar topar sezaryene alindik dun gece cok zordu ama cok guzel bi kizik war Rabbim herkeze nasip etsin herseylere degermis bunu anladim
Rabbim hayırlı güzel bir ömür nasip etsin annesiyle babasıyla..

Similac kullanıyordum. Kabız yaptı. 3 gün kakasını yapmadı. Şimdi aptamil verdi. Similac en iyisi dedi ama bize yaramadı işte. İnş oğlum kilo alır. Nerdeyse 1 ay olcak 150 gr almış sadece
Kizlar aptamil kullanmayin cocuklara kiloaldiriyor ama cocuklari gelistirmiyor ici paf derler ys oyle oluyor.evolvia cikti organik icindekiler harika onu kullanin ben sutum yetmedigi icin bazen veriyorum ondam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…