2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Drdan geldik. 28 gunluğuz.doğum kilosundan 150 gr fazla. Yani kilo alımı yok. Kabızdı,dr uğrasa uğrasa çıktı kakası. Mamayı değiştirdik. Goğus ucu yaralarım sutumu engellıyomuş. İki tane merhem yazdı

geçmiş olsun. adları ne o merhemlerin

Kızlar 1.aydan sonra sarilik olur mu. . Kızımın kasinin arası ve burnun üst kısmı sarı gibi

Arkadaslar aranizda gogus kalkani kullanan varmi.aventinkini aldm tam anlamadim kullanimi.yaralar icin aldim ben.amac gogus ucunu kuru tutmak ama benimkinde buharlasma oluyor nemli kaliyor hep.bide ne siklikla takacagiz

Kızlar 1.aydan sonra sarilik olur mu. . Kızımın kasinin arası ve burnun üst kısmı sarı gibi
bir eylül annesi adayı olmakla beraber dogum hıkayelerınızı okumak ıcın grbunuza gırdım :) umarım hepınız saglıklı bebıslere kavusursunuz.sarılık ıcın bol güneş ışıgı aldırmaya bak bebegıne..gecmiş olsun :)

Arkadaslar aranizda gogus kalkani kullanan varmi.aventinkini aldm tam anlamadim kullanimi.yaralar icin aldim ben.amac gogus ucunu kuru tutmak ama benimkinde buharlasma oluyor nemli kaliyor hep.bide ne siklikla takacagiz
Canım benim de goğuslerim yaraydı. Neler kullandım geçmesi. Bugün dra gittik. Enfeksiyon ve mantar başlamış. Goğus ucum yaraları yeşilleşmişti. Bir de ucu pembemsi olmuştu. Dr hemen iki tane merhem yazdı. Bu durum benim sutumu de etkiliyomuş. O yüzden sutum azmış. Mama verdi günde dört defa. Memeyi dinlendirmek dedi amacım. Sen de ilerlemeden dra gorun derim. Allah kimseye yaşatmasın.acısı çok kotu bilirim

hangi makine ile sağıyorsunuz

mama verilmesini doktor mu söyledi bizimde kilo alımı azdı ilk hafta doktora sordum mamaya gerek yok dedi bende kendi kafama göre mama göre mama alıp vermedim

benim bebekte 9 günlük gece çok huzursuzdu emziği verdim sakinleşti :) gündüzde emdi biraz nefes aldım

Canım ben doktora sormuştum yenidogan sari ligi ilk 1 hafta olurmuş sonra olanlar ailede kan hastalığı olanlarda olurmuş..

Canim her saat emmek istiyor emdigi halde birakmiyor gogsumu doktor mama takviyesi de yap dedi gunde bir kez mama yapip veriyorum genelde gece veriyorum rahatca uyusun diye.zinco aldim gazi oldugunda tek damla damlatiyorum agzina iyi gelio bezi birkac kere dolduruyor onu vermeyince kivraniyor.ayagimdan gece gunduz corabi cikarmiyorum bebegiminde ayaginda iki corap birde patikli pijama var devamli o halde gazimiz var gecmiyor yediklerime de dikkat ediyorum hemde acikinca basbas bagirio yirtiyor ortaligi mememi verince susuyor hemen

Biz yarin bir aylik olacagizzz... Bebegimde acayip gaz problmi var kendi başına aşağıdan gazini cikartamiyor
Rezene cayi versem fayda eder mi ne kdr olcude vermeliyim yada vermiyimmi hicc hc bilmiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…