2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Similac kullanıyordum. Kabız yaptı. 3 gün kakasını yapmadı. Şimdi aptamil verdi. Similac en iyisi dedi ama bize yaramadı işte. İnş oğlum kilo alır. Nerdeyse 1 ay olcak 150 gr almış sadece
ahhh ya kıyamam inş düzelir canm inş sağlıklı kilo alır. bizim kontrolumz 8 haziran. ve merakla bekliyorum kilo alımı nasıl acaba diye. ben dün zehirlendim süt içmiştim ve yavruma mama veriyorum çünkü sütüm yok sağmaya çalıştım hiç gelmedi. bi duş alayım yeme içme düzenimi oturtaym sütüm gelsin artsın. artık yıpratmayacağım kendimi mam ve anne sütü beraber gidecek demk ki bizde. napayım açlığa biz büyük insanlar dayanamıyoruz onun gözlerine bakınca dayanamıyorum artık ağlamasına.

Sama drumuz verdi
Dr larin anlasmali oldugu mamalar var ondan onlari verin diyorlar eltimin kizina aptamil verdiler kiz birkac ay sonra 3 yasina girecek ama kilosu yuzunden 5-6 yas kiyafetleri giydiriyorlar ve devamli hasta oluyor.gordugum icin bunu aptamil almadim

Teşekkür ederim canım sarilik yok çok şükür

Canım ben doktora sormuştum yenidogan sari ligi ilk 1 hafta olurmuş sonra olanlar ailede kan hastalığı olanlarda olurmuş..
Sağlık ocağına gittik bugün canım asimiz vardı sarilik olmadığını söyledi ailede de kan hastalığı yok çok şükür

Canım oda termometresi al oda ısısı 24 ten fazla ise çok giydirme bir pijama bir çorap zibin ve bir üst yeter sıcaktan da huysuzlaniyor olabilir benim kızım sıcağı hiç hiç sevmiyor.

Geçmiş olsun. Aynen ben bi anne sutu veriyorum. Bir mama. Goğuslerimin dinlenmesi lazımmış. Eskiden 5 6 saat memeden ayrılmazdı. Şimdi birini emziriyorum yarım saat. Diğerinden dağdığımı da veriyorum. Dr öyle dedi. Doydu doydu artık. Doymazsa da yapmak bişey yok. Şimdi 1 saattir beiiğinde sallıyorum. Uyumuyo arada ağlıyo ama veremem meme. Günde 4 defa mama vercem

Kizlar dun saat 5te kizima kavustum sezaryen ile suni sanci sirasinda bebegimin kalp atislari dusmeye basladi apar topar sezaryene alindik dun gece cok zordu ama cok guzel bi kizik war Rabbim herkeze nasip etsin herseylere degermis bunu anladim

Kizlar dun saat 5te kizima kavustum sezaryen ile suni sanci sirasinda bebegimin kalp atislari dusmeye basladi apar topar sezaryene alindik dun gece cok zordu ama cok guzel bi kizik war Rabbim herkeze nasip etsin herseylere degermis bunu anladim

hayirli olsun kizin uzun omurler VERSIN Allahim. Gozun aydin canim

buharlasip gogus ucunun nemli kalmasi normal diyorsun yani canim.ben de kuru kalmasi gerektigini sanmistim.bide tum gun takmak istiyorum.kirk dk dan fazla tutmayin yaziyor ustunde.sende tum gun kullaniyormusun

Ben hic cicikarmiyorum. Sadece kaynatirken cikariyorum.

Biz yarin bir aylik olacagizzz... Bebegimde acayip gaz problmi var kendi başına aşağıdan gazini cikartamiyor
Rezene cayi versem fayda eder mi ne kdr olcude vermeliyim yada vermiyimmi hicc hc bilmiorum
1 tatli kaşığı rezene ve 1 cay kaşığı kimyonu bir fincan suyla kaynat. Ilitip 1 tatli kaşığı bebege ver gerisini de sen iç. Ben yapiyorum cok huysuzlaninca ise yariyor...

Şimdi 60 çıktı ama yetmezsen 40 ta mama vercem napayım doymadan olur mı demi
Olmuyo kuzum
Yani şahsen bizim oğlan asla affetmez:d
Sende 100 cc veriyorsun galiba
Bunu günde 6'şarmi yoksa 7,8 devayami böldün? Dün ben bir uzamanin yanina gittim. Bölümü sadece göyüz, meme ile ilgi. Bana her kafadan doktoru, ebesi başka, farkli şekilde yönlendirdi. Dün bu gitigim kadina 6x 100 veriyorum dedigimde
Eyer 6x böldüysen 140 cc vermelisin dedi
En güzeli 70 ile 90 arasi verip 2 saat aralikli vermekmiş

Galiba canim. Sut akisi cok tuhaf benim. Sagarken goruyorum. Bazrn iki delikten sut cikiyor. Vazen 2-3 dk hic sut gelmiyor. Sizinde oylemi
Galiba canim. Sut akisi cok tuhaf benim. Sagarken goruyorum. Bazrn iki delikten sut cikiyor. Vazen 2-3 dk hic sut gelmiyor. Sizinde oylemi
Benimkide tam dedigin gibi canım
Bence normal ama keşke dolu dolu gelse

kızlar az önce göğüs pedime baktım yarısından çoğu kandı. önereceğiniz bi ilaç var mı? oğlumu sütten kesmek istemiyorum

Emziren anneler dizin de goğsunuzde zaman zaman kitleler oluyomu? Bende bazen çıkıyo ve çok ağrı yapıyor

Kızlar basıl gidiyor annelik? Maşallah burası devam ediyor yazabiliyorsunuz ne güzel ben su içemiyorum hala fırsat bulup da. Babannesine bıraktım da kahvaltı yaptım saat 4ü geçiyordu şimdi de dinlenicem biraz babamız gelene kadar. Hem fiziksel hem psikolojik olarak çok zorlanıyorum bu ara. Oğlan emebiliyor artık ama emmiyor biberona alışmış heralde memeden az mı geliyor nedir sinirleniyor ağlıyor. Pompaya devam yani. Dün bir aylık olduk çok şükür. Kalça usg si çekildik normal çıktı. Bugün de aşıya gittik ama doktor ev ziyaretindeymiş olamadan geldik. Derin uyuyamıyor hiç bizimki sadece kucakta dalıyor derin uykuya. Yatakta mık mık edip uyanıyor. İki saatte bir 90 veriyorum. Doktor gece 4 saat dayanabilir diyor ama bazen dayanabiliyor 3 buçuk saat falan onun dışında kurulmuş saat gibi tam saatinde ağlıyor. Durumlar böyle şimdi biraz geçmişe bakayım. Bi whatsapp grubu mu kursak acaba? Ya da varsa grubunuz beni de ekler misiniz daha kolay olur konuşmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…