- 10 Şubat 2015
- 150
- 199
- 53
ahhh ya kıyamam inş düzelir canm inş sağlıklı kilo alır. bizim kontrolumz 8 haziran. ve merakla bekliyorum kilo alımı nasıl acaba diye. ben dün zehirlendim süt içmiştim ve yavruma mama veriyorum çünkü sütüm yok sağmaya çalıştım hiç gelmedi. bi duş alayım yeme içme düzenimi oturtaym sütüm gelsin artsın. artık yıpratmayacağım kendimi mam ve anne sütü beraber gidecek demk ki bizde. napayım açlığa biz büyük insanlar dayanamıyoruz onun gözlerine bakınca dayanamıyorum artık ağlamasına.Similac kullanıyordum. Kabız yaptı. 3 gün kakasını yapmadı. Şimdi aptamil verdi. Similac en iyisi dedi ama bize yaramadı işte. İnş oğlum kilo alır. Nerdeyse 1 ay olcak 150 gr almış sadece
Dr larin anlasmali oldugu mamalar var ondan onlari verin diyorlar eltimin kizina aptamil verdiler kiz birkac ay sonra 3 yasina girecek ama kilosu yuzunden 5-6 yas kiyafetleri giydiriyorlar ve devamli hasta oluyor.gordugum icin bunu aptamil almadimSama drumuz verdi
Teşekkür ederim canım sarilik yok çok şükürbir eylül annesi adayı olmakla beraber dogum hıkayelerınızı okumak ıcın grbunuza gırdım :) umarım hepınız saglıklı bebıslere kavusursunuz.sarılık ıcın bol güneş ışıgı aldırmaya bak bebegıne..gecmiş olsun :)
Sağlık ocağına gittik bugün canım asimiz vardı sarilik olmadığını söyledi ailede de kan hastalığı yok çok şükürCanım ben doktora sormuştum yenidogan sari ligi ilk 1 hafta olurmuş sonra olanlar ailede kan hastalığı olanlarda olurmuş..
Canım oda termometresi al oda ısısı 24 ten fazla ise çok giydirme bir pijama bir çorap zibin ve bir üst yeter sıcaktan da huysuzlaniyor olabilir benim kızım sıcağı hiç hiç sevmiyor.Canim her saat emmek istiyor emdigi halde birakmiyor gogsumu doktor mama takviyesi de yap dedi gunde bir kez mama yapip veriyorum genelde gece veriyorum rahatca uyusun diye.zinco aldim gazi oldugunda tek damla damlatiyorum agzina iyi gelio bezi birkac kere dolduruyor onu vermeyince kivraniyor.ayagimdan gece gunduz corabi cikarmiyorum bebegiminde ayaginda iki corap birde patikli pijama var devamli o halde gazimiz var gecmiyor yediklerime de dikkat ediyorum hemdeacikinca basbas bagirio yirtiyor ortaligi mememi verince susuyor hemen
Geçmiş olsun. Aynen ben bi anne sutu veriyorum. Bir mama. Goğuslerimin dinlenmesi lazımmış. Eskiden 5 6 saat memeden ayrılmazdı. Şimdi birini emziriyorum yarım saat. Diğerinden dağdığımı da veriyorum. Dr öyle dedi. Doydu doydu artık. Doymazsa da yapmak bişey yok. Şimdi 1 saattir beiiğinde sallıyorum. Uyumuyo arada ağlıyo ama veremem meme. Günde 4 defa mama vercemahhh ya kıyamam inş düzelir canm inş sağlıklı kilo alır. bizim kontrolumz 8 haziran. ve merakla bekliyorum kilo alımı nasıl acaba diye. ben dün zehirlendim süt içmiştim ve yavruma mama veriyorum çünkü sütüm yok sağmaya çalıştım hiç gelmedi. bi duş alayım yeme içme düzenimi oturtaym sütüm gelsin artsın. artık yıpratmayacağım kendimi mam ve anne sütü beraber gidecek demk ki bizde. napayım açlığa biz büyük insanlar dayanamıyoruz onun gözlerine bakınca dayanamıyorum artık ağlamasına.
Kizlar dun saat 5te kizima kavustum sezaryen ile suni sanci sirasinda bebegimin kalp atislari dusmeye basladi apar topar sezaryene alindik dun gece cok zordu ama cok guzel bi kizik war Rabbim herkeze nasip etsin herseylere degermis bunu anladim
Kizlar dun saat 5te kizima kavustum sezaryen ile suni sanci sirasinda bebegimin kalp atislari dusmeye basladi apar topar sezaryene alindik dun gece cok zordu ama cok guzel bi kizik war Rabbim herkeze nasip etsin herseylere degermis bunu anladim
buharlasip gogus ucunun nemli kalmasi normal diyorsun yani canim.ben de kuru kalmasi gerektigini sanmistim.bide tum gun takmak istiyorum.kirk dk dan fazla tutmayin yaziyor ustunde.sende tum gun kullaniyormusun
1 tatli kaşığı rezene ve 1 cay kaşığı kimyonu bir fincan suyla kaynat. Ilitip 1 tatli kaşığı bebege ver gerisini de sen iç. Ben yapiyorum cok huysuzlaninca ise yariyor...Biz yarin bir aylik olacagizzz... Bebegimde acayip gaz problmi var kendi başına aşağıdan gazini cikartamiyor
Rezene cayi versem fayda eder mi ne kdr olcude vermeliyim yada vermiyimmi hicc hc bilmiorum
Olmuyo kuzumŞimdi 60 çıktı ama yetmezsen 40 ta mama vercem napayım doymadan olur mı demi
Medela ile..hangi makine ile sağıyorsunuz
Galiba canim. Sut akisi cok tuhaf benim. Sagarken goruyorum. Bazrn iki delikten sut cikiyor. Vazen 2-3 dk hic sut gelmiyor. Sizinde oylemi
Benimkide tam dedigin gibi canımGaliba canim. Sut akisi cok tuhaf benim. Sagarken goruyorum. Bazrn iki delikten sut cikiyor. Vazen 2-3 dk hic sut gelmiyor. Sizinde oylemi
temizleme amaclimi kaynatiyosun cnm.ne siklikla kaynatiyosunBen hic cicikarmiyorum. Sadece kaynatirken cikariyorum.
Ben gogus ucunu emzirecegimde takiyordum hep sonra cikariyordum devamli goguste mi kalmasi lazim?Ben hic cicikarmiyorum. Sadece kaynatirken cikariyorum.
oh be nihayet sen de doğurdun. ordn çıkarmıycan sadım :) sağlıklı bi ömür dilerim. nasılsın bebiş nasılGuzel dilekleriniz icin hepinize cok tedekkir ederim kizlar
Benimkide tam dedigin gibi canım
Bence normal ama keşke dolu dolu gelse
temizleme amaclimi kaynatiyosun cnm.ne siklikla kaynatiyosun
Ben gogus ucunu emzirecegimde takiyordum hep sonra cikariyordum devamli goguste mi kalmasi lazim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?