2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

  • Kız

  • Erkek

  • Çoğul Gebelik


Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Selamlar biz bugun 19 gunluk olduk
Oglum hem biberon hemde az meme emiyor geceleri sut sagiyoralihep ac kaliyor diye panikteyim
annem ve 4 yasindaki yegenim yanimizda lohusaligin verdigi streste var tabi bebegin herseyiyle ben ilgileniyorum gece tekim esim uykusuz kaliyor diye onu salona gonderdim :) duzenim cok bozuldu annemde saolsun her isi yarim yapiyor ev batik durumda yegenime annem baktigi icin mecburen bizimle cok kiskaniyor bir yandan da ondan korumaya calisiyorum
Ramazanda donecekler tek durmaktan iyidir ama cevremde bakiyorum k.valideler anneler cok farkli annem 3 cocuk buyutmus sanki hicbisiy bilmiyor gibi k.valide malum zaten
Simdi yalniz olup nankorluk yapiyorsun diyenler olabilir malum lohusalikta var Allah yardimcimiz olsun
 
Kızlar kızım bu hafta 130 gr almış. Az değil mi. Kırk günde 700 gr aldık az mı
 
Kızlar kuzım galiba kolik geccek dedi herkes ama. Hiç susmuyor 11 den sabah 5 e kadar ağladı akşam damla vermiyeyim diodum ama dayanamıoz artık sab simplex kullanan varmı cok üzülüyorum ogazlatı yırtılıoaglamaktan napıcagı ızı bilmiuoruz arabaula tur bile attık olmuyo olmuyo bi akıl nolurrr
 
ben de molfiks kullanıyorum.5. paketi aldım ama son 3 gündür pişik. bezden kaynaklı değil.benimki altını açmayı sevmiyo acele etmekten nemli kaldıaltı bence.pudra kullanarak atlatmaya çalışıyorum.yanlış mı yapıyorum acaba .ilaç mı almalıyım.
 
Kızlar hergün banyo yaptırıomusunuz annem gitti bugun artık 24 günlüğüz annem burdayken hergün yıkıyoduk bakalım esimle napıcaz bigün yıkayıp bigün yıkamasammı sizin nasıl durumlar?
benim de 24 günlük.tek yıkıyorum.bir gün değil bir gün şeklin de.ama hergün yıkamaya başlayacam.bugün yıkadım yarın yine yıkanacak:)
 
benim de 24 günlük.tek yıkıyorum.bir gün değil bir gün şeklin de.ama hergün yıkamaya başlayacam.bugün yıkadım yarın yine yıkanacak:)
cnm nasıl tek yıkıyosun ..vamı bi püf noktası..
KV. ile beraber yıkıyoz yinede çocuğa su yutturuyoz..haftada bir yengem yıkıyo..o iyi biliyo.
kv de acemi bende ..
 
cnm nasıl tek yıkıyosun ..vamı bi püf noktası..
KV. ile beraber yıkıyoz yinede çocuğa su yutturuyoz..haftada bir yengem yıkıyo..o iyi biliyo.
kv de acemi bende ..
bi kere korkmayacan kendine güvenecen.benim annem gittikten sonra eşimle bir kez yıkadık ikinci sefere akşam gelince yıkayalım deyince kızdım.ben bütün gece uyanığım çocuk sabh uykuya dalmadan ve emzirmeden iki dk da yıkasak ne olur.sen uykunu düşünüyon diyerek söylendim o işe gider gitmez.bebek küvetini birazcık su doldurdum öyle çok değil sadece üşümeyeceği kadar.küvetin altına havlu seriyordum kaymasın diye.şampuanı yanım da ayretten bir kovayada suyunu hazır edip yanımda bırakıyordum.bebeği sırt stü küvete yatırıyordum sağ elim başının altın da kulaklarına su girmesin diye.biraz su üzerine sol elimle döküp şampuanı ile sol elimle karnını bacaklarını kollarını hafiften ovup bu defa ters çevirip yüzü sağ bileğime bakacak şekilde kolumun üzerine alıyrm gövdesi suyun içinde hoşuna gidiyo zaten.su döküp sırtını kopürtüyorum.bacaklarını poposunu.en sonda başına su döküp saçını köpürtüp durluyorum ve bir kaç kap su döküp durlayıp bitiriyorum hatta banyoda muslukta suyu uygun ısıda az açık bırakıp en son direk musluğun önünde durluyorum.benim bebek küveti bebek banyo kovası hepsi banyoda musluğun önünde hazır ayarlıyorum sonradan zorlaşmasın diye. :) not: yine de biriyle yıkamak daha eğlenceli ve kolay.ama ben alıştım bu şekilde yıkamaya.sadece giyindrme ve banyo sonrası yağlama daha zor.çok sabırsız bir oğlum vr.banyodan sonra giyindirirken çok ağlıyor.emzikte tutmuyor.onu yiyindirdikten sonra ter kan için de kalıyorum asıl duşa ihtiyacı olan ben oluyorum:)
 
Kızlar bana akıl verin. Bir memem hala sizliyor. Ucu yara ama kanama yok. Bebisim emerken öyle bir asiliyor ki acayip aciyor. Bu yaraları nasıl gecirdiniz. kalbiminsahibio nasıl gecirdin meme acılarını.
Yaralı olan memeyi açık bırakmak mi gerek. Ben aventin kalkanlarını kullanıyorum. 40 dk dan fazla kullanmayın diyo ama ben sürekli takiyorum. Onları takınca sutum onda birikiyor.göğüs pedi kullanırsak uçlarını daha çok acitiyor. Siz sut akmaması için neler yapıyorsunuz. Dışarıya çıkar ken ne kullanıyor sunuz.
Gece yatarken ne koyuyorsunuz.
 
kizlar nasilsiniz ozledim ben sizi.. biz zor gunler gecirdik ilk yirmi gun her gun hastanedeydik, cok sukur bu ara daha iyiyiz.. yeni yeno toparlaniyoruz ve anneligin tadini cikarmaya basladim cok sukur.. simdi herkes gibi sorunlarimiz var.. oglumu emziriyorum ve arkasindan mama veriyorum ama dogru mu yapiyorum bilmiyorum.. bi de mama verenlere bi sorum var bebisinize ayrica su veriyor musunuz?.. ben vermiyorum ama bu ara susuz gibi geliyo..
 
Evet ben eger mama verdiysem 2 3 firt da su veriyorum muhakkak.
 
Kizlar giremiyorum artik ama takip ediyorum arada bi kizimla ugrasmaktan hi bseye wakit kalmiyo gaz problemimiz war bizimde hepinizi optuk teyzeler
 
ben kahve fincanında karbonatlı su hazırlıyom.göğüs ucumu içine koyup siyah bölgeyi kapatıyorum.fal çevirir gibi:)iki göğüse de uygula bir de bebeği emzirirken sadece meme ucunu tutmasına musade etme daha geniş bölgeyi ağzına alınca acı azalıyor.benim ara ara ağrı oluyor her olduğunda böyle yapıyorum.
 
canım benim yöntemimi deneme pişman olursun. evet ağrım yok ama sütüm de yok
 
özlettin kendini. iyi olmnıza çok sevindim. bebişin güzel yanaklarını ısır bnm için. ben de oğluşa mama veriyorum su da. ama suyu önce kaynatıp mikropları gebert :)
 
Nasıl ya çok saçma emzirmek gerekince napıyo peki gece? Eşine söyle bence bebek her istediğinde emzirilmeli öyle olmazki
 
Bana doktor ayda 600 gr alirsa doyuyor demektir mamaya gerek Yom demisti ins Gore seninkide normal bence

Yani normal o zaman canim. Geçen hafta 300 gr almıştı maşallah. Bu hafta az aldı gerçi hemşire haftalik tartma dedi. Acaba sütüm yaramıyor mu
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…