- 3 Şubat 2012
- 4.218
- 693
- 398
ben de aldım öyle yazıyo. İngilizcesi sage zaten adacayı demek. Bence doğru.bende eşime al dedim elma yağı almış ama üzerinde adaçayı yağı yazıyo küçük bi yerde elma yağı yazıyo..acaba eşime yanlışmı vermişler..
ben de molfiks kullanıyorum.5. paketi aldım ama son 3 gündür pişik. bezden kaynaklı değil.benimki altını açmayı sevmiyo acele etmekten nemli kaldıaltı bence.pudra kullanarak atlatmaya çalışıyorum.yanlış mı yapıyorum acaba .ilaç mı almalıyım.Kizlar ben de başından beri molfix kullanıyorum 3-6 kg. Taşirmadı hiç ve hiç krem kullanmadım saf zeytinyağı kullandım her altını açtığımda hem bacaklarını da ovaliyorum yağla. Besliyor ve yumuşacık yapıyor. Pisik sorunumuzda olmadı çok şükür şimdiye kadar. Ve her banyoda sonra bütün vücuduna sürüyorum ondan mi bilmem ama çok rahat uyuyor nazarim değmesin :)
benim de 24 günlük.tek yıkıyorum.bir gün değil bir gün şeklin de.ama hergün yıkamaya başlayacam.bugün yıkadım yarın yine yıkanacak:)Kızlar hergün banyo yaptırıomusunuz annem gitti bugun artık 24 günlüğüz annem burdayken hergün yıkıyoduk bakalım esimle napıcaz bigün yıkayıp bigün yıkamasammı sizin nasıl durumlar?
cnm nasıl tek yıkıyosun ..vamı bi püf noktası..benim de 24 günlük.tek yıkıyorum.bir gün değil bir gün şeklin de.ama hergün yıkamaya başlayacam.bugün yıkadım yarın yine yıkanacak:)
bi kere korkmayacan kendine güvenecen.benim annem gittikten sonra eşimle bir kez yıkadık ikinci sefere akşam gelince yıkayalım deyince kızdım.ben bütün gece uyanığım çocuk sabh uykuya dalmadan ve emzirmeden iki dk da yıkasak ne olur.sen uykunu düşünüyon diyerek söylendim o işe gider gitmez.bebek küvetini birazcık su doldurdum öyle çok değil sadece üşümeyeceği kadar.küvetin altına havlu seriyordum kaymasın diye.şampuanı yanım da ayretten bir kovayada suyunu hazır edip yanımda bırakıyordum.bebeği sırt stü küvete yatırıyordum sağ elim başının altın da kulaklarına su girmesin diye.biraz su üzerine sol elimle döküp şampuanı ile sol elimle karnını bacaklarını kollarını hafiften ovup bu defa ters çevirip yüzü sağ bileğime bakacak şekilde kolumun üzerine alıyrm gövdesi suyun içinde hoşuna gidiyo zaten.su döküp sırtını kopürtüyorum.bacaklarını poposunu.en sonda başına su döküp saçını köpürtüp durluyorum ve bir kaç kap su döküp durlayıp bitiriyorum hatta banyoda muslukta suyu uygun ısıda az açık bırakıp en son direk musluğun önünde durluyorum.benim bebek küveti bebek banyo kovası hepsi banyoda musluğun önünde hazır ayarlıyorum sonradan zorlaşmasın diye. :) not: yine de biriyle yıkamak daha eğlenceli ve kolay.ama ben alıştım bu şekilde yıkamaya.sadece giyindrme ve banyo sonrası yağlama daha zor.çok sabırsız bir oğlum vr.banyodan sonra giyindirirken çok ağlıyor.emzikte tutmuyor.onu yiyindirdikten sonra ter kan için de kalıyorum asıl duşa ihtiyacı olan ben oluyorum:)cnm nasıl tek yıkıyosun ..vamı bi püf noktası..
KV. ile beraber yıkıyoz yinede çocuğa su yutturuyoz..haftada bir yengem yıkıyo..o iyi biliyo.
kv de acemi bende ..
Bana doktor ayda 600 gr alirsa doyuyor demektir mamaya gerek Yom demisti ins Gore seninkide normal benceKızlar kızım bu hafta 130 gr almış. Az değil mi. Kırk günde 700 gr aldık az mı
Evet ben eger mama verdiysem 2 3 firt da su veriyorum muhakkak.kizlar nasilsiniz ozledim ben sizi.. biz zor gunler gecirdik ilk yirmi gun her gun hastanedeydik, cok sukur bu ara daha iyiyiz.. yeni yeno toparlaniyoruz ve anneligin tadini cikarmaya basladim cok sukur.. simdi herkes gibi sorunlarimiz var.. oglumu emziriyorum ve arkasindan mama veriyorum ama dogru mu yapiyorum bilmiyorum.. bi de mama verenlere bi sorum var bebisinize ayrica su veriyor musunuz?.. ben vermiyorum ama bu ara susuz gibi geliyo..
ben kahve fincanında karbonatlı su hazırlıyom.göğüs ucumu içine koyup siyah bölgeyi kapatıyorum.fal çevirir gibi:)iki göğüse de uygula bir de bebeği emzirirken sadece meme ucunu tutmasına musade etme daha geniş bölgeyi ağzına alınca acı azalıyor.benim ara ara ağrı oluyor her olduğunda böyle yapıyorum.Kızlar bana akıl verin. Bir memem hala sizliyor. Ucu yara ama kanama yok. Bebisim emerken öyle bir asiliyor ki acayip aciyor. Bu yaraları nasıl gecirdiniz.kalbiminsahibio nasıl gecirdin meme acılarını.
Yaralı olan memeyi açık bırakmak mi gerek. Ben aventin kalkanlarını kullanıyorum. 40 dk dan fazla kullanmayın diyo ama ben sürekli takiyorum. Onları takınca sutum onda birikiyor.göğüs pedi kullanırsak uçlarını daha çok acitiyor. Siz sut akmaması için neler yapıyorsunuz. Dışarıya çıkar ken ne kullanıyor sunuz.
Gece yatarken ne koyuyorsunuz.
canım benim yöntemimi deneme pişman olursun. evet ağrım yok ama sütüm de yokKızlar bana akıl verin. Bir memem hala sizliyor. Ucu yara ama kanama yok. Bebisim emerken öyle bir asiliyor ki acayip aciyor. Bu yaraları nasıl gecirdiniz.kalbiminsahibio nasıl gecirdin meme acılarını.
Yaralı olan memeyi açık bırakmak mi gerek. Ben aventin kalkanlarını kullanıyorum. 40 dk dan fazla kullanmayın diyo ama ben sürekli takiyorum. Onları takınca sutum onda birikiyor.göğüs pedi kullanırsak uçlarını daha çok acitiyor. Siz sut akmaması için neler yapıyorsunuz. Dışarıya çıkar ken ne kullanıyor sunuz.
Gece yatarken ne koyuyorsunuz.
özlettin kendini. iyi olmnıza çok sevindim. bebişin güzel yanaklarını ısır bnm için. ben de oğluşa mama veriyorum su da. ama suyu önce kaynatıp mikropları gebert :)kizlar nasilsiniz ozledim ben sizi.. biz zor gunler gecirdik ilk yirmi gun her gun hastanedeydik, cok sukur bu ara daha iyiyiz.. yeni yeno toparlaniyoruz ve anneligin tadini cikarmaya basladim cok sukur.. simdi herkes gibi sorunlarimiz var.. oglumu emziriyorum ve arkasindan mama veriyorum ama dogru mu yapiyorum bilmiyorum.. bi de mama verenlere bi sorum var bebisinize ayrica su veriyor musunuz?.. ben vermiyorum ama bu ara susuz gibi geliyo..
Nasıl ya çok saçma emzirmek gerekince napıyo peki gece? Eşine söyle bence bebek her istediğinde emzirilmeli öyle olmazkiSlm kızlar uzun zamandır yazamadım Bz bugün 2 haftalik olduk çok şükür kızım iyi maşallah normal derken başı yerlesmedi gi için sezeryan oldum sezeryan sonrası çok çektim damar patlamış dikiş yerimden erken kalktığım için mosmor oldu ayrıca dikiş yerimde kanama da oldu sarılık olmadık kV ve Kp ile beraber kalıyoruz sa golsunlar iyi bakıyorlar da çok düşkün ler kızıma bütün şeyi onlar yapmak istiyorlar emzirebilseler onu da yapacak lar allah tan onu ben yapıyorum emziriyorum gazını ben çıkarırım altını ben değiştiririm gibi o yüzden sıkıntılı yani bir şey de diyemiyorum gidiyorum bazen odamda başka bişi bahane edip Ağlıyorum gecende gece en yat ben bakayım çocuğa dedim sen bakamazsin dedi kV çok gücüme gitti böyle işte sabır çekiyorum göbeğim iz düşmedi daha bu arada azaldı ama artık gaz bizimde problemimiz ağızdan çıkarmıyor sürekli ıkinma hali kıpkırmızı oluyor çok üzülüyorum öptüm hepinizi
Canım düZenli olarak emmiyor mu kızın, 2 veya 3 saatte bir.Kızlar kızım bu hafta 130 gr almış. Az değil mi. Kırk günde 700 gr aldık az mı
Evet canım gündüz 2 saati hiç geçmiyor gece de 3 saatte bir emziriyorumegemenhalit
canım doğru, adaçayı da deniliyormus
Canım düZenli olarak emmiyor mu kızın, 2 veya 3 saatte bir.
Bana doktor ayda 600 gr alirsa doyuyor demektir mamaya gerek Yom demisti ins Gore seninkide normal bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?