2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
camın doğumdan sonra birer kutu verdi dr onları bitirdim tekrar vermedi bir daha kullanacaksın demedi siz kullanyor musunuz hala ben de kullanmalı mıyım.
Canim doktorum kan hapini ve decaviti 1 yasina kadar kullan dedi

Slm kızlar
soruma kimse cevap vermemiş
Yine bi sorayım belki cevap gelir emzirenler gece nasıl yatiyorsunuz? Benim sütüm sabaha kadar akıyor ve üstüm hep islaniyor mecburen sütyen takiyorum. Sizde mi öyle yapıyorsunuz? ?

Canim bwn sutyen takmiyorum gogus pedini atlete yapistrp oyle kullaniyorum

Kıyamam ya istahı yerine gelir inş bian önce belki iltihaptandır benim kız da bi gün hiç yapmıyor ertesi gün üstüste çok cıvık çok sulu yapıyor ben sadece zıbınla dolaştırıyorum çok sıcak çünkü altında bişey yok ondan mı ki

Canım bende emzirme sütyeni ve göğüs pediyle yatıyorum yoksa akıyor hele birini emerken diğeri çok akıyor gece mecbur ped ve sütyen sıcaklarda çok sıkılıyorum ama baska çarem yok :-(

Kizlar aranizda kullanan var mi bilmiyorum ama bugun migrosta dolasirken gordum.tum aptamil urunlerinde ikincisi yuzde elli indirimli.haberiniz olsun.

Canim doktorum kan hapini ve decaviti 1 yasina kadar kullan dedi
yaaa yani bebek bir yaşına gelene kadar sen onları kullanacaksın demek bana hiç öyle bir şey demede ne yapsam ya sağlık ocağında yazdırıp kullansam mı

canım ben avent göğüs kalkanı takıyorum gece gündüz süt içinde birikiyor onu da biberona koyup içiriyorum bebeğime gece yatarken deliksiz olanı gündüz delikli olanı takıyorum bi raraştır istersen netten ben çok faydasını gördüm

moralim cok bozuk.sutum cok azaldi.kizim 2.5 aylik.ilk 1 ay sutum azdi mama takviyesi yapiyodum sonra cogaldi ve sadece anne sutunw gectik 1 bucuk aydir sadece anne sutuyle besleniyodu.hatta sutum okadar arttiki sagip derindondurucuya bile attigim oldu.bayramda bebegimi her goren masallah nasilda tombis sen bunu neyle besliyosun defiklerinde gururla sadece anne sutu diyodim.nazarmi deydi ne bayram bitti sali gunu baktim goguslerim hic sismiyo acimiyo.bi sagayim dedim tek taraftan 30 ml ancak cikti ve 3 gundur boyle.ne yapcam bilemiyorun.bi anda boyle nadil kesildi anlamiyorum.dolaptaki depolardan kullandim ama onlarda beni bi hafta ancak idare eder.

Hayatta çanaşirsiz yatamamm kii gece sütüm baya oluyor şişiyor ama hiç akmadi çamaşir olduğu için mi acep

KendineKendine nazar duasi okuya bilirsin inş en kısa zamanda düzelir bi anda böyle olmasi ilginç bende nazar olabilir diye düşündümm

KendineKendine nazar duasi okuya bilirsin inş en kısa zamanda düzelir bi anda böyle olmasi ilginç bende nazar olabilir diye düşündümm
kuzenimde dedi sana nazar deydi diye dua okudu bana.ah ah babam dedi kizim fazla dolanma ortalarda cocuga nazar deger.ama canim cok sikildi bayramida firsat bildik ev ziyaretleti gelen giden hosuma gitti.babami dinleyip evde oturaydim.buyukler biliyo vallaha bu isi.

Mrb üzüldüm. Bayramda değişik şeyler mi yedin. Değişik olanları gözden geçir. Maydanoz mısır falan sütü azaltırmış. Ya da devamlı yediklerinden yemediğin oldu mu. Çok mu gezdin yoruldun. Bunlara bak bi. Nazar demekle olmaz:))

Ben emzirme sutyeninin içine ped yapistiriyorum öyle yatiyorum cnm hatta gündüz de oyle

Bende sütyen takmiyorum Ped yada mendil koyuyorum o şekilde uyuyorum zaten uyanıyor emzirip tekrar uyutuyorum yavaş yavaş düzene giriyo inşallah

Benimde sütüm az ama maydanoz sütü cogaltir diye tuketiyodum yanlış mı biliyorum ???

Kizlar benim kizimin toza alerjisi var galiba.ust uste bes alti defa hapsiriyo.sizinkilerde boyle bi sorun oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…