- 4 Kasım 2014
- 2.250
- 3.408
- 168
Yok canım kayınvalidem gelip bakacak 2 yaşına kadar daha sonra da kreşe vericem, ben 2. bebekte alırım ücretsiz izin hem ikisi bi arada çıkmış olur :):)Sen bakıcı mı tutacaksın bebeğine cnm kime bırakıcaksın en zor kısmı o bence Allah yardımcınız olsun
devlette mi çalışıyorsun özel sektör mü?Kızlar ben doğum parası için Başvuruda bulunmadım ne yapmam gerekiyor
Canım benimki manuel değil elektrikli medela Swing ben memnunum.ben avent natural elektrikli kullaniyorum ve hic memnun degilim.sagdikca moralim bozuluyo hic sut cikmiyo ama elimle sagdigimda sut geliyo fiskirarak.nasil bisey anlamadim gitti.simdi manuel bisey ariyorum bakalim burdaki arkadaslardan oneri gelcekmi
Canım uyuyuncs mecbur sağıyorum Uyanmıyor çünkü
Biz hep geziyoruz dışarda bide momfortbaby kanguru aldım geziyoruz
Benmki de hep meme de valla son 3 gündür biberon kabul etmedi sağdığım süt leri içmedi bugün içti şükür
eymen 37 haftada doğdu emme refleksi öyle çok yoktu mecbur sağdım sütüm o doğmadan 2 ay önce geliyordu ziyan oldu ta ne zamandan beri
sizin bir öneriniz var mı sütün kalitesini arttırmak için beslenmem kötü değil her gün yumurta peynir zeytin bal helva yiyorum kahvaltıda ara öğünlerde kuru incir hurma ceviz yiyorum öğlen akşam mutlaka et olsun sebze olsun yiyorum yanında yoğurt yiyorum öğün atlamıyorum hiç güde neredeyse 4 litre su içiyorum sadece ekmek ve hamur işi şerbetli tatlı yemiyorum çocuğum sağlıklı çok şükür ama kilo alımı az işte dr belkide mamaya başlatacak 10 gün sonra bi takip yapalım dedi bilmiyorum ne yapabilirim başkaÖnce yapmanız gereken sütün kalitesini arttırmak.Süt fazla olabilir ama çocuğa çok yaramayabilir.Sütün kalitesi de sizin beslenme şeklinize alakalı.Buna rağmen kilo alımı aynı ise Çocuğunuz sağlıklı olduğu sürece endişelenmeyin.Bazı çocuklar Zayıf olabilir bazıları kiloludur.Yapısal olabilir.
Canim biz 2 ayimiz doldurduktan bir kac gun sonra senin dediklerinin aynisini benim bebis yapto nerdeuse 2 haftaya yakin emmek istemedi geceleri kaldirip zorla veriyordum gunduzleei desen ayri dert nerdeyse 24 saatimiz aglamakla gecti 3 ayini doldurmaya yakin tekrar emmeye basladi simdi iyiyiz sukur normalde 2 kiloya yakin kilo alimi olan cocuk bu ay pek emmedigi icin 1200 aldi doktorumuz bazen boyle yapabilirler gelisim asamalarnda huysuzluklari artar dediKızlar emzirmeye kafayı takmış durumdayım. Sizin bebekleriniz memeyi her verdiginizde aliyor mu? Aglamasini beklemeden mesela 2 saatte verseniz emiyor mu? Memeyi ittigi oluyor mu?
Kizim gece 4te emdi sonra saat 9 da zorla tutturdum emdi. Rahatsiz diye zorluyorum acaba hata mi yapıyorum
Canim decavite devam ediyormusun bide kan hapi kullaniyormusun bazen bu lari eksikligide sut kalitesini degostirebiliyorsizin bir öneriniz var mı sütün kalitesini arttırmak için beslenmem kötü değil her gün yumurta peynir zeytin bal helva yiyorum kahvaltıda ara öğünlerde kuru incir hurma ceviz yiyorum öğlen akşam mutlaka et olsun sebze olsun yiyorum yanında yoğurt yiyorum öğün atlamıyorum hiç güde neredeyse 4 litre su içiyorum sadece ekmek ve hamur işi şerbetli tatlı yemiyorum çocuğum sağlıklı çok şükür ama kilo alımı az işte dr belkide mamaya başlatacak 10 gün sonra bi takip yapalım dedi bilmiyorum ne yapabilirim başka
canım bizim de geçer diye bekledim ama tam 1 ay oldu. çok sıkıldım zorlamaktan. dediğin gibi uyurken tutturursam emiyo ama uyanıkken ağlıyo. kilo alımımız sizin gibi fazla da değildi. ilk ay 1 kilo alıp 2. ay 500-600 gr alınca zorlamak zorunda kaldım. bakalım bu ayın toplamı kaç olacak. zorlamakla hata mı ediyorum bilmiyorum. idrar yollarında iltihap çıktı şuan ilaç kullanıyoruz.Canim biz 2 ayimiz doldurduktan bir kac gun sonra senin dediklerinin aynisini benim bebis yapto nerdeuse 2 haftaya yakin emmek istemedi geceleri kaldirip zorla veriyordum gunduzleei desen ayri dert nerdeyse 24 saatimiz aglamakla gecti 3 ayini doldurmaya yakin tekrar emmeye basladi simdi iyiyiz sukur normalde 2 kiloya yakin kilo alimi olan cocuk bu ay pek emmedigi icin 1200 aldi doktorumuz bazen boyle yapabilirler gelisim asamalarnda huysuzluklari artar dedi
elif canım sen decavit kullanıyo musun? ben sadece demir ilacı kullanıyorum. aşırı unutkanlık varCanim decavite devam ediyormusun bide kan hapi kullaniyormusun bazen bu lari eksikligide sut kalitesini degostirebiliyor
canım ben lactamil ve humana içiyorum. birçok vitamin varmış içinde eğer doğruysasizin bir öneriniz var mı sütün kalitesini arttırmak için beslenmem kötü değil her gün yumurta peynir zeytin bal helva yiyorum kahvaltıda ara öğünlerde kuru incir hurma ceviz yiyorum öğlen akşam mutlaka et olsun sebze olsun yiyorum yanında yoğurt yiyorum öğün atlamıyorum hiç güde neredeyse 4 litre su içiyorum sadece ekmek ve hamur işi şerbetli tatlı yemiyorum çocuğum sağlıklı çok şükür ama kilo alımı az işte dr belkide mamaya başlatacak 10 gün sonra bi takip yapalım dedi bilmiyorum ne yapabilirim başka
camın doğumdan sonra birer kutu verdi dr onları bitirdim tekrar vermedi bir daha kullanacaksın demedi siz kullanyor musunuz hala ben de kullanmalı mıyım.Canim decavite devam ediyormusun bide kan hapi kullaniyormusun bazen bu lari eksikligide sut kalitesini degostirebiliyor
lactamil ben de de var pek içmedi bebeğini kilo alımı nasıl iyiyse be de içerim ondan sorun değil evde var hatta şimdi yapıp içicemcanım ben lactamil ve humana içiyorum. birçok vitamin varmış içinde eğer doğruysa
sizin bir öneriniz var mı sütün kalitesini arttırmak için beslenmem kötü değil her gün yumurta peynir zeytin bal helva yiyorum kahvaltıda ara öğünlerde kuru incir hurma ceviz yiyorum öğlen akşam mutlaka et olsun sebze olsun yiyorum yanında yoğurt yiyorum öğün atlamıyorum hiç güde neredeyse 4 litre su içiyorum sadece ekmek ve hamur işi şerbetli tatlı yemiyorum çocuğum sağlıklı çok şükür ama kilo alımı az işte dr belkide mamaya başlatacak 10 gün sonra bi takip yapalım dedi bilmiyorum ne yapabilirim başka
canım adını yanlış yazmışım Lactabol adı çayın. benim bebeğim memeyi reddediyo şuan o yüzden kilo alımı düştü ama lactabol sütümü arttırdı dene bence canım. sabah akşam içiyorum. öğlende de humana içiyorum.lactamil ben de de var pek içmedi bebeğini kilo alımı nasıl iyiyse be de içerim ondan sorun değil evde var hatta şimdi yapıp içicem
Özel sektör canımYok canım kayınvalidem gelip bakacak 2 yaşına kadar daha sonra da kreşe vericem, ben 2. bebekte alırım ücretsiz izin hem ikisi bi arada çıkmış olur :):)
devlette mi çalışıyorsun özel sektör mü?
anladım canım senin de işin zor inşallah bir an önce düzelir bizim memeyi almama ya da süt azlığı yok sütüm var emiyor ama kilo alımı azcanım adını yanlış yazmışım Lactabol adı çayın. benim bebeğim memeyi reddediyo şuan o yüzden kilo alımı düştü ama lactabol sütümü arttırdı dene bence canım. sabah akşam içiyorum. öğlende de humana içiyorum.
tamam canım ben de yaparım şimdi belki daha vitaminli olur sütüm var çünkü sanırım kalorisi düşük belki iyi gelir sağol canmMerhaba,
Son 2 haftadir lactamil gunde bir bardak iciyorum. 2 3 gun icinde farkediliyor bebegib emisinden. Bir de ben yarim kilo kuru incire 1 lt sut katip pisirdim. Sonra onu rondodan gecirdm bir su bardaagina yakin seker kattim ve kaynattim. Yedim baya sekerli geldi. Ama sutumde guzel geldi. Zaten sutum vardi ama daha su gibiydi. Simdi bebis daha guzel emiyor. Bol sutlu gunler insaaAllah
Evet kullaniyorum canim bir gun kan hapini birgun decavit oyle kullaniyorum hergun almiyorum sende kullan canim faydasini gorursun zarari olmazelif canım sen decavit kullanıyo musun? ben sadece demir ilacı kullanıyorum. aşırı unutkanlık var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?