2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sen bakıcı mı tutacaksın bebeğine cnm kime bırakıcaksın en zor kısmı o bence Allah yardımcınız olsun
Yok canım kayınvalidem gelip bakacak 2 yaşına kadar daha sonra da kreşe vericem, ben 2. bebekte alırım ücretsiz izin hem ikisi bi arada çıkmış olur :):)

Kızlar ben doğum parası için Başvuruda bulunmadım ne yapmam gerekiyor
devlette mi çalışıyorsun özel sektör mü?

ben avent natural elektrikli kullaniyorum ve hic memnun degilim.sagdikca moralim bozuluyo hic sut cikmiyo ama elimle sagdigimda sut geliyo fiskirarak.nasil bisey anlamadim gitti.simdi manuel bisey ariyorum bakalim burdaki arkadaslardan oneri gelcekmi
Canım benimki manuel değil elektrikli medela Swing ben memnunum.

Doğum parası için aile sosyal politikalar bakanlığının müdürlüklerine başvuruyorsunuz. Form var zaten orda yardımcı oluyorlar. Ama devlette çalışıyorsanız formu iş yerinize veriyorsunuz onaylayıp onlar gönderiyor. Sonra para anne adına ptt'ye yatıyor. Başvuruyu sizin yapmanıza da gerek yok eşiniz de yapabilir. Fakat paranın yatıp yatmadığını ptt'den sormak gerekiyor sanırım. Ben başvurdum ama yatıp yatmadığını bilmiyorum

Merhaba
Momfortbabyi biz kullanamıyoruz henüz sıkılıyor ayakları sıkıştığı için sanırım. siz nasıl yapıyorsunuz? ayakları içerde mi oluyor?

Kızlar emzirmeye kafayı takmış durumdayım. Sizin bebekleriniz memeyi her verdiginizde aliyor mu? Aglamasini beklemeden mesela 2 saatte verseniz emiyor mu? Memeyi ittigi oluyor mu?
Kizim gece 4te emdi sonra saat 9 da zorla tutturdum emdi. Rahatsiz diye zorluyorum acaba hata mi yapıyorum

sizin bir öneriniz var mı sütün kalitesini arttırmak için beslenmem kötü değil her gün yumurta peynir zeytin bal helva yiyorum kahvaltıda ara öğünlerde kuru incir hurma ceviz yiyorum öğlen akşam mutlaka et olsun sebze olsun yiyorum yanında yoğurt yiyorum öğün atlamıyorum hiç güde neredeyse 4 litre su içiyorum sadece ekmek ve hamur işi şerbetli tatlı yemiyorum çocuğum sağlıklı çok şükür ama kilo alımı az işte dr belkide mamaya başlatacak 10 gün sonra bi takip yapalım dedi bilmiyorum ne yapabilirim başka

Tatlı tatlı gulumsuyor bana kucak istiyor sevimli sesler çıkarıyor bana bakan gözleri çok güzel çok seviyorum kızımı birlikte vakit geçirmek çok güzel .. Teşekkür ederim Allahım iyiki doğmuş Gökçem iyi benim kızım olmuş diyorum

Canim biz 2 ayimiz doldurduktan bir kac gun sonra senin dediklerinin aynisini benim bebis yapto nerdeuse 2 haftaya yakin emmek istemedi geceleri kaldirip zorla veriyordum gunduzleei desen ayri dert nerdeyse 24 saatimiz aglamakla gecti 3 ayini doldurmaya yakin tekrar emmeye basladi simdi iyiyiz sukur normalde 2 kiloya yakin kilo alimi olan cocuk bu ay pek emmedigi icin 1200 aldi doktorumuz bazen boyle yapabilirler gelisim asamalarnda huysuzluklari artar dedi

Canim decavite devam ediyormusun bide kan hapi kullaniyormusun bazen bu lari eksikligide sut kalitesini degostirebiliyor

canım bizim de geçer diye bekledim ama tam 1 ay oldu. çok sıkıldım zorlamaktan. dediğin gibi uyurken tutturursam emiyo ama uyanıkken ağlıyo. kilo alımımız sizin gibi fazla da değildi. ilk ay 1 kilo alıp 2. ay 500-600 gr alınca zorlamak zorunda kaldım. bakalım bu ayın toplamı kaç olacak. zorlamakla hata mı ediyorum bilmiyorum. idrar yollarında iltihap çıktı şuan ilaç kullanıyoruz.

canım ben lactamil ve humana içiyorum. birçok vitamin varmış içinde eğer doğruysa

Canim decavite devam ediyormusun bide kan hapi kullaniyormusun bazen bu lari eksikligide sut kalitesini degostirebiliyor
camın doğumdan sonra birer kutu verdi dr onları bitirdim tekrar vermedi bir daha kullanacaksın demedi siz kullanyor musunuz hala ben de kullanmalı mıyım.

Merhaba,

Son 2 haftadir lactamil gunde bir bardak iciyorum. 2 3 gun icinde farkediliyor bebegib emisinden. Bir de ben yarim kilo kuru incire 1 lt sut katip pisirdim. Sonra onu rondodan gecirdm bir su bardaagina yakin seker kattim ve kaynattim. Yedim baya sekerli geldi. Ama sutumde guzel geldi. Zaten sutum vardi ama daha su gibiydi. Simdi bebis daha guzel emiyor. Bol sutlu gunler insaaAllah

lactamil ben de de var pek içmedi bebeğini kilo alımı nasıl iyiyse be de içerim ondan sorun değil evde var hatta şimdi yapıp içicem
canım adını yanlış yazmışım Lactabol adı çayın. benim bebeğim memeyi reddediyo şuan o yüzden kilo alımı düştü ama lactabol sütümü arttırdı dene bence canım. sabah akşam içiyorum. öğlende de humana içiyorum.

anladım canım senin de işin zor inşallah bir an önce düzelir bizim memeyi almama ya da süt azlığı yok sütüm var emiyor ama kilo alımı az

tamam canım ben de yaparım şimdi belki daha vitaminli olur sütüm var çünkü sanırım kalorisi düşük belki iyi gelir sağol canm

elif canım sen decavit kullanıyo musun? ben sadece demir ilacı kullanıyorum. aşırı unutkanlık var
Evet kullaniyorum canim bir gun kan hapini birgun decavit oyle kullaniyorum hergun almiyorum sende kullan canim faydasini gorursun zarari olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…