Inan bende tam bilemiyorm her bebek ayrı inan ki. Mesela benim kızında daha bi aylıkken bi defa 4 saat uyuyordu akşam 9 da babasi geldi sevmek için kaldırdı o geceyi nasıl geçirdim .allah bilir. Pek düzenine karismayin derler bebeğin ama bilemedm seninki gece gündüzü karıştırmış. Ya bi kez deneyip göreceksin arkadssm yada bebeğinin düzene girmesini bekleyeceksin. Ben olsam napardm.sabah uyanmasini istediğim saatte kaldirirum oynarım severim 1.5-2 saat ayakta tutmaya calisirum.tabi ters tepebikirde bebek bu belli olmuyo...Ya mesela dun gece 5 de uyudu simdi uyandi aralarda emmeye kalkti gece uykusunu o arada uyuyor yanionu degistirmek icin napmaliyim gec uyumus bile olsa sabah olunca uyandirmalimiyim
Yok cnm ağlarsa kesinlikle alıyorum sakın ağlatma sen de benimki hele ağlaması öyle normal bi ağlama değil ağladı mı gözünden yaş geliyo hemen alıyorum o yüzden hiç anlatmıyorum benimki daha çok ıh ıh yaparak elini kolunu oynatıyor ellerini yüzüne sürüyo huzursuz olduğunu belli ediyo o zaman Alıp pışpışlıyorum açsa da emziriyorum, uykudan bir saat önce falan ortamı hazırla Altını değiştir emzir Sabırla devam et cnm benimkinin de öğrenmesi uzun zaman Aldı bir hafta on gündür ancak öğrendi seninki de ozamanlarında öğrenmiş olur inşallah benimki 2,5 aylık oldu seninki daha 2 aylık olcakCanim yataginda aglasada almiyor musun?bizim ev dogum zamani geceleri cok kalabaliklasiyordu cocuk ters mi ogrendi nedir geceyi gunduzu kilo falanda alamyor gece uyumadigindan cok uzuluyorum
Aynıyız ya. 58le hamile kaldım. 74 le doğurdum. 65 i gördüm ilk ay. Hala aynı tartı mı bozuk diyorum yokBenimdeee55le hamile kaldım 72 yi gördüm doğumdan sonra 10 u ilk on gunde gitti amaa 7 kg fazlam var.gobegim fos bir şekilde duruyo.catlaklarim içler acisi .resmen utanıyorum evlat iyi guzeldee izler kalıcı olck.nerde eski ben.eşimle ilişkimi de etkiledi.
Canım uyuyuncs mecbur sağıyorum Uyanmıyor çünküCsnim ben arada sagip vermek istedigimi soyledim doktoruma sadece emzir dedi yoksa biberon kolayina grlir emmek istemez bir zamandan sonra dedi..masaAllah eymenine bizim ali eymen cok zor uyuyor hep huzursuz sabahlari sadece yuzu guluyor hep emmek istiyor psikolojim bozuldu bir yere gidemiyorum yabancilari gorunce daha cok agliyor arabalari seviyor ama
InsaAllah guzel guzel emer seni Canim bu arada erkeklere zararli degilmi kanguru bide kac kiloya kadar tasiyorCanım uyuyuncs mecbur sağıyorum Uyanmıyor çünkü
Biz hep geziyoruz dışarda bide momfortbaby kanguru aldım geziyoruz
Benmki de hep meme de valla son 3 gündür biberon kabul etmedi sağdığım süt leri içmedi bugün içti şükür
eymen 37 haftada doğdu emme refleksi öyle çok yoktu mecbur sağdım sütüm o doğmadan 2 ay önce geliyordu ziyan oldu ta ne zamandan beri
aynene benim olanda öyle yapıyo..iki üçgündür..delirecem yaa..Sagol Evet canım antibiyotik vrdi. Psikolojim bozuldu zorla emzirmekten. Zorla emzirip kurmasın diye dua ediyorum. Sadece sabah gece uykusundan uyaninca istekli emiyo. Bugun de bir kısmını kustu.
Canim bir hafta daha devam ederse doktora sor bence. Bizim 1 ay once başladı. Bir türlü nedeni belli olmamisti.en sonunda idrar yollarinda iltihap oldugu belli oldu. Bosuna kilo alimi dustu benim de psikolojim bozuldu.aynene benim olanda öyle yapıyo..iki üçgündür..delirecem yaa..
uyku halinde emiyo..2.5 aylık oldu ne yapalım bilemiyorum...emziğe alıştı memeyi reddediyo..
Canım arkadaşım 3 aydan beri kullanıyor ama ben yenidoğan kundağı aldım bu 3 4 yaşta bike kullanıyoInsaAllah guzel guzel emer seni Canim bu arada erkeklere zararli degilmi kanguru bide kac kiloya kadar tasiyor
tmm cnm.. çarşamba aşı olduk dur bakalım dediğin gibi belki aşının etkisidir..Canim bir hafta daha devam ederse doktora sor bence. Bizim 1 ay once başladı. Bir türlü nedeni belli olmamisti.en sonunda idrar yollarinda iltihap oldugu belli oldu. Bosuna kilo alimi dustu benim de psikolojim bozuldu.
Evet aynısı canım banada daha önce ameliyat olduğumda takmışlardı ben bile dayanamamıştım acısına yavrum çok agladı zaten ama ben ne yapacak anlayamadan yaptı doktor bilsem hiç yaptırırmıydım...neyse geçti gitti senin bebiş nasıl olsu canımdoğru bi yöntem mi bilmiyorum canım, internette poşetle nasıl numune alınır diye aratmıştım, bir blogta bezi ters çevirip birisi numune vermiş. onu okumuştum. poşeti yapıştırıp almayı beceremedim, ben de öyle yaptım. doğumdan sonra taktıkları sonda gibi heralde. sezeryandan sonra takmışlardı
ben avent natural elektrikli kullaniyorum ve hic memnun degilim.sagdikca moralim bozuluyo hic sut cikmiyo ama elimle sagdigimda sut geliyo fiskirarak.nasil bisey anlamadim gitti.simdi manuel bisey ariyorum bakalim burdaki arkadaslardan oneri gelcekmiMeraba arkadaslar uzn zamandirgiremiyorum.cokcok mutsuzuUm sutum cok aZ.30 ml her sagimda ancak cikiyor.bebegim mememi artik hic almiyor onceleri geceleri kandirarak veriyordum simdi agliyor memeyi red ediyor.ne yapcam pompa ile surekli sagsam artar mi?ve az sutlu memedwki sutu cikaran pompa oneriniz var mi
Üç saatte bir sağmanın sütü arttırdığını yeni süt üretimine zemin hazırladığını okumuştum.ama ne kadar doğru bilemeyeceğim canım bir süre denemende fayda var bence ben lansinoh manuel göğüs pompası kullanıyorum uzun sürer çok uğrasırım demezsen memnunum on dk da hallediyorum ben başlığı bebek emiyormuş gibi sağıyormuş sütü uygunda almıştım fiyatı 50 tl bişeydi bi araştır istersenMeraba arkadaslar uzn zamandirgiremiyorum.cokcok mutsuzuUm sutum cok aZ.30 ml her sagimda ancak cikiyor.bebegim mememi artik hic almiyor onceleri geceleri kandirarak veriyordum simdi agliyor memeyi red ediyor.ne yapcam pompa ile surekli sagsam artar mi?ve az sutlu memedwki sutu cikaran pompa oneriniz var mi
Önce yapmanız gereken sütün kalitesini arttırmak.Süt fazla olabilir ama çocuğa çok yaramayabilir.Sütün kalitesi de sizin beslenme şeklinize alakalı.Buna rağmen kilo alımı aynı ise Çocuğunuz sağlıklı olduğu sürece endişelenmeyin.Bazı çocuklar Zayıf olabilir bazıları kiloludur.Yapısal olabilir.günaydın sevgili anneler yine bir sorunumuz var bebeğim 2 ay 20 günlük 5200kg doğum kilosu 3200kg dı 2.5 ayda sadece 2 kilo almış sadece anne sütü alıyor sütüm de var Allaha şükür birinden emerken diğerinden akıyor bebeğin emmesinde de sıkıntı yok 2 saatte bir bazen daha erken emiyor sadece eskisine göre daha kısa süre emiyor ilk doğduğunda yarım saat emerken şimdi 10 dk. 5 dk emiyor benim anlamadığım bebeğim emerken sütümde varken neden kilo alımı az aynı durumu yaşayan var mı bunun için bir önerisi olan var mı lütfen yardımlarınızı bekliyorum dr kilo alımının sınırda olduğunu ortalamadan düşük olduğunu söylüyor ne yapmam gerek kilo alması için.
benim bir değişiklik yok canım, memeyi tutturana kadar yapmadığım şey kalmıyo, evin içerisinde geziyorum tutsun diye. kakası bugün cıvıktı, ne zaman şort giyse cıvık oluyo üşüyo sanırım ama sümüksü yine.Evet aynısı canım banada daha önce ameliyat olduğumda takmışlardı ben bile dayanamamıştım acısına yavrum çok agladı zaten ama ben ne yapacak anlayamadan yaptı doktor bilsem hiç yaptırırmıydım...neyse geçti gitti senin bebiş nasıl olsu canım
inşallah düzelir canım, çok yorucu oluyotmm cnm.. çarşamba aşı olduk dur bakalım dediğin gibi belki aşının etkisidir..
etraf da diyo 3 ayında bırakıyomuş..doğrumu bilmem ama çok moralim bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?