2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlarrrr bana cok acıl cvp verın lutfen 4 gun once ultrosona grdım 7+3 gunluk olduk bebısıde gorduk kalp atısı kese boyu herseyın gelısımı cok sukur guzel ama kesenın yanında nokta kadar bı kanama bolgesı var dedı akıntım kahveden sarıya donmustu korkma dedı dusuk rıskın yok dedı doktorm lekelenmem gelmıo progestan verdı gunde 1 tane gundz ıcme uyku yapar gece yatarken ıc dedı bgn esım aldı eczacı arkadası var o demıskı neden verdı dusuk rıskı mı var demıs %100 dusuk rıskı olanlara verılır bu ılac demıs esmde doktorn soyledgını soylemıs bsy dememı of cok alım karstı ıcsem mı ıcmesem mı bı yan etkısı olr mu dıe korkuyorm ltfen bırınız yazon bana ((((((

cok haklısın allah tamamına erdırsın cnım herkesın.. Gebelıkte en guzlı naz yapıp keyfını cıkarmakmıs :)) ayy bundan 1 saat once canm marul ıstedı tuzlayıp lımonlayıp 2 koca bas kasık marl yedım esım kıpaya gıdıp aldı hemde macın ortasında yarım bırakıp cok mu ustune gıdıyorm dıe dusunuyorm bazen ama ılk aylar surundurmek gerekıo helede ilk bebısse daha bı baska oluyo sanırım :)

bence kullanmalısın. eczacılar doktordan iyi bilecek değil ya. ben de kullanıyorum. hatta günden 2+2+2 şeklinde günde 6 tane. risk mi var? görünürde bişey yok ama bi önceki düşük nedeniyle doktor öyle uygun gördü. bebeğe zararlı olamaz zaten hamilillik için üretilen bi ilaç bu. :) içini ferah tut

hımm..canım cok saol ıceym bende ozamn doktoruma guvenıorm zaten ama eczcı kafamı karstrdı işte :)

kızlar benım derdım cook anlat anlat bıtmez 15 gun snra 2 ay bıtıo 3. aya gırıyoruz ve ben 70 kılodan 75 e cıktım dogum kadar napıcam ya ewden dısarı cıkmıyorum bıtek 15 gunde 1 kontrolume gıdıyodum oda artık ayda 1 oldu temellı ewe kapandım saldım kendımı bgn kuafore gttım ordakı bayan kaslarını 1 aydr mı aldrmıyorsun dedı kal geldı demekkı halım cok kotuymus aynalara kustum kılo aldım dıye yemesem olmaz yesem bı dert ne gysem gobegım cıkıo hıc bı yere gıdesm gelmıo bazen sabah uyandıgımda pıjama takımımla gece yatana kadar duruyorum ama dısarı cıkmak ıcın mecbur kalıncada ewdekı benden eser kalmıo dun annemde dedı sen cok saldın kendını dedı ya cok bakımlıyımdr 15 gunde 1 manıkure pedıkure gıderdım smdı gtmıyelı 1 ayı gectı kocam halınden memnn tabı onun bu rahatlıgı benı bu kadr rahat ettrdı ona gore en paspal halde dunyanın en guzelıyım :/ ıcımden gelmıo suslen puslen ewde otr koltuklara duvaramı suslencem aman napaym hamılelık pıskolojısı sanırım daha cok cekıcez bız :)

hoşgeldin..:) hayırlı olsun bebeğin bence doktorunu dinlemelisin benimde hiç kanamam yok ama doktor ihtimal karşılığında verdi 1 kutu bitirdim... bakım konusuna gelince bende kendimi çok saldım ne olacak bilmiyorum

hayırlı olsun bebişin canım..hiç tedirgin olma Allaha emanetler..grup henüz kurmadık

Kızlar çok endişeliyim..
Dün yine doktora gittik,ultrasondaki kese görüntüsüne göre 7+2 günlük gebeliğim var,kese 18mm ve yolksak var çok belirgin biçimde.ama bebek yok henüz doktor kese çok güzel ve olması gereken yerde,yolksak çok sağlıklı bekleyelim dedi..
Hiç sizde yada bir yakınınızda bu tip bir durum yaşayan oldu mu?

kızlar ya benim göbeğim bugün küçüldü sanki.. normalde kapanmayan düğme bugün kapanıyor.. gaz mıydı acaba?.. ayy bulantım da yok zaten.. bişey mi oldu acaba?.. başka göbeği küçülüp büyüyen var mı?..

ahh kuzum benim sıkma canını benim bazen 5 aylık gibi oluyo bazen minicik oluyo ..gaz o başka bişey değil..

hiç etrafımda duymadım canım ama başka doktoramı gitsen acaba...en son gittiğimde 1 kaç dk baktı göremedi sonra gördü..

evt çok haklısın hepımız allaha emanetız ... yaradana sığınmaktan başka çaremiz yok .. mutlka haber verırım cnm dr gelınce

Canım yaa çok çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın çok üzüldüm hem aç karına gelin diyorlar hem de tam zamanında doktor kontrolüne almıyorlar çok yanlış bir şey sonuçta iki can taşıyorsun bende bugün maraşa gideceğim canım evde o kadar bunaldım ki arkadaşımın yanına gideceğim bir kaç gün kalayım diyorum yoksa kafayı yiyeceğim bu gidişle bende seni çok çok sevdim ama bir kaç gün giremeyeceğim aman dikkat et kendine öpüyorum seni kocaman

MMerhaba allah kucağımıza almayı nasip etsin benim de 4. Gebeligim böyle soyleyince garip oluyor ama 2 dusugum var kayıp olunca korkmak doğal oluyor

Günaydın kızlar, bugün ilk kez gece ve sabah bulantı yaşamadım. Bunu yeşil elmaya mı bağlamalıyım zencefilli çaya mı bilemedim ama akşam yatarken yarım elmayı yavaş yavaş yedim sabah da yataktan çıkmadan kalan yarısını yavaş yavaş yedim. Şuan süperim :) Oh be dünya varmış :) Dün de gün içinde Doğadan'ın zencefil limon kabuklu çayını içtim ve midemi bayağı yatıştırdı. Bu sabah da kahvaltı da aynı çaydan içtim. Gün boyu sürecek bir toplantım var, umarım sorun yaşamam. Bu arada şuana kadar bitki çaylarını hiç tüketmiyordum doktorum önerince kullanmaya karar verdim ama yine de günde 1 fincan.. Doktorunuza danışıp çayı deneyebilir, en azından elmayı gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz. Hepinizi öptüm :)

Dün gece yatmadan önce göbeğim o kadar büyüktü ki... Resmen 5 aylık vardı :) halbuki daha 1,5 kilo aldım. 1,5 kilo ile bu göbek nasıl bu kadar büyüdü diye hayret ettim. Sabah uyandım bir baktım dün geceki halindenden eser yok. Yine var göbüşüm ama o kadar büyük değil. Yalnız değilsin yani :)

hiç etrafımda duymadım canım ama başka doktoramı gitsen acaba...en son gittiğimde 1 kaç dk baktı göremedi sonra gördü..
denedim canım benim; dün üçüncü doktora gittim zaten.ilk iki doktor gayet normal bekleyelim demişti, sanki herşey çok normal ilerliyormuşçasına ve ortadaki tutarsızlığa bir açıklama getiremediler açıkçası...dün gittiğim doktor keseyle bebeğin gelişimi arasında tutarsızlık var dedi, bunun nedeni sorduğumda;bebek gelişimi için ilk üç ay kaç dolaşımının çok önemli olduğunu,eğer kan akışında bir problem varsa bebeğin gelişemeyeceğini söyledi-hatta corasprin verdi...
çok karmaşık bir durum ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayım

ahh kuzum benim sıkma canını benim bazen 5 aylık gibi oluyo bazen minicik oluyo ..gaz o başka bişey değil..

Ayy cok saolun kizlar ya rahatladim biraz.. Surekli kendimi inceliyorum.. Yok bulantim yok, acaba kasigim mi agriycak, gobegim mi kuculdu.. Cok tedirginim.. Kendime de kizamiyorum.. 3. gebeligim ama ilk bebegim olacak insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…