cok haklısın allah tamamına erdırsın cnım herkesın.. Gebelıkte en guzlı naz yapıp keyfını cıkarmakmıs :)) ayy bundan 1 saat once canm marul ıstedı tuzlayıp lımonlayıp 2 koca bas kasık marl yedım esım kıpaya gıdıp aldı hemde macın ortasında yarım bırakıpkizlar beni yanlis anlamayin. Suphelenen gebelere sesleniyorum. Her belrtide bi sorun aramayin. Veya belirtim yok deyip hayati zindan etmeyin kendinize hersey olacagina varir . Benim ikinci bebegim olcak ins . Hicbi belirtim yok goguslr hafif sizliyo. Yapcak bisey yok. Kizimda yataklik olmusdum ilk aylar bulantidan fln. Biraz nazlanip keyfini cikarin bwnce. Cocuk doguyunca bu gunleri ozliceksiniz. :) opuyorum. (ilk hafta bnde tedirgin olmusdum bebek gozzkmeyince ama hepsi bos)
bence kullanmalısın. eczacılar doktordan iyi bilecek değil ya. ben de kullanıyorum. hatta günden 2+2+2 şeklinde günde 6 tane. risk mi var? görünürde bişey yok ama bi önceki düşük nedeniyle doktor öyle uygun gördü. bebeğe zararlı olamaz zaten hamilillik için üretilen bi ilaç bu. :) içini ferah tutkızlarrrr bana cok acıl cvp verın lutfen 4 gun once ultrosona grdım 7+3 gunluk olduk bebısıde gorduk kalp atısı kese boyu herseyın gelısımı cok sukur guzel ama kesenın yanında nokta kadar bı kanama bolgesı var dedı akıntım kahveden sarıya donmustu korkma dedı dusuk rıskın yok dedı doktorm lekelenmem gelmıo progestan verdı gunde 1 tane gundz ıcme uyku yapar gece yatarken ıc dedı bgn esım aldı eczacı arkadası var o demıskı neden verdı dusuk rıskı mı var demıs %100 dusuk rıskı olanlara verılır bu ılac demıs esmde doktorn soyledgını soylemıs bsy dememı of cok alım karstı ıcsem mı ıcmesem mı bı yan etkısı olr mu dıe korkuyorm ltfen bırınız yazon bana((((((
cnm bu profıldekı kavanozlrada ne var her sayfaya gırıp görusumde menemenlık konserve gelıo aklımaevet bende yaptırdım kaydımı bugun :):)
hımm..canım cok saol ıceym bende ozamn doktoruma guvenıorm zaten ama eczcı kafamı karstrdı işte :)bence kullanmalısın. eczacılar doktordan iyi bilecek değil ya. ben de kullanıyorum. hatta günden 2+2+2 şeklinde günde 6 tane. risk mi var? görünürde bişey yok ama bi önceki düşük nedeniyle doktor öyle uygun gördü. bebeğe zararlı olamaz zaten hamilillik için üretilen bi ilaç bu. :) içini ferah tut
hoşgeldin..:) hayırlı olsun bebeğin bence doktorunu dinlemelisin benimde hiç kanamam yok ama doktor ihtimal karşılığında verdi 1 kutu bitirdim... bakım konusuna gelince bende kendimi çok saldım ne olacak bilmiyorumkızlarrrr bana cok acıl cvp verın lutfen 4 gun once ultrosona grdım 7+3 gunluk olduk bebısıde gorduk kalp atısı kese boyu herseyın gelısımı cok sukur guzel ama kesenın yanında nokta kadar bı kanama bolgesı var dedı akıntım kahveden sarıya donmustu korkma dedı dusuk rıskın yok dedı doktorm lekelenmem gelmıo progestan verdı gunde 1 tane gundz ıcme uyku yapar gece yatarken ıc dedı bgn esım aldı eczacı arkadası var o demıskı neden verdı dusuk rıskı mı var demıs %100 dusuk rıskı olanlara verılır bu ılac demıs esmde doktorn soyledgını soylemıs bsy dememı of cok alım karstı ıcsem mı ıcmesem mı bı yan etkısı olr mu dıe korkuyorm ltfen bırınız yazon bana((((((
hayırlı olsun bebişin canım..hiç tedirgin olma Allaha emanetler..grup henüz kurmadıkmerhaba,
aranıza yeni katılıyorum. 7 hafta 5 günlük hamileyim ve bu ikinci (hatta üçüncü) hamileliğim. aralıkta 3 yaşında olacak dünya güzeli bir kızım var. tam 1 sene önce düşükle sonuçlanan bir hamilelik ve bu da inşallah üçüncü olacak. muhtemel doğum tarihim 26 mayıs. geçen seneki düşük nedeniyle çok endişeliyim bu sefer. heran birşey olacakmış hissi var. aslında 4 gün önce ilk doktor randevumuz vardı ve küçük fasülyeyi gördük, hatta kalbini bile dinledik ama insan kendine engel olamıyor işte. ya bişey olursa diye düşünmeden edemiyorum. hayırlısı neyse o diyoruz her zaman ama, işte.... :)
34 yaşındayım, öğretmenim ve şuanda almanya'da yaşıyorum eşimin görevi nedeniyle. bu arada kaç kişiyiz, kim kimdir tanımak istiyorum ama okumam gereken 600 küsür sayfa var sanırım :) yavaş yavaş okurum inşallah. face'de grup var mı? aradım ama bulamadım sanırım. ya da gizli grup mu, bilemedim.
herşey gönlünüzce olsun, allah'a emanet olun!!
ahh kuzum benim sıkma canını benim bazen 5 aylık gibi oluyo bazen minicik oluyo ..gaz o başka bişey değil..kızlar ya benim göbeğim bugün küçüldü sanki.. normalde kapanmayan düğme bugün kapanıyor.. gaz mıydı acaba?.. ayy bulantım da yok zaten..bişey mi oldu acaba?.. başka göbeği küçülüp büyüyen var mı?..
hiç etrafımda duymadım canım ama başka doktoramı gitsen acaba...en son gittiğimde 1 kaç dk baktı göremedi sonra gördü..Kızlar çok endişeliyim..
Dün yine doktora gittik,ultrasondaki kese görüntüsüne göre 7+2 günlük gebeliğim var,kese 18mm ve yolksak var çok belirgin biçimde.ama bebek yok henüzdoktor kese çok güzel ve olması gereken yerde,yolksak çok sağlıklı bekleyelim dedi..
Hiç sizde yada bir yakınınızda bu tip bir durum yaşayan oldu mu?
evt çok haklısın hepımız allaha emanetız ... yaradana sığınmaktan başka çaremiz yok .. mutlka haber verırım cnm dr gelınceAnladım canım. Dediğin gibi allah kimseyi böyle bir acıyla sınamasın. Kaybın için çok üzüldüm. Ne kadar kaygılansak da boş aslında. Hepimiz Allah'a emanetiz. Süreci değiştirmemiz mümkün değil. O ne derse o olur. Bazen zor olsa da iyi düşünmek, mutlu olmak, kaygıdan kaçmak zorundayız. Mutlaka doktorun sonucunu haber ver olur mu?
Canım yaa çok çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın çok üzüldüm hem aç karına gelin diyorlar hem de tam zamanında doktor kontrolüne almıyorlar çok yanlış bir şey sonuçta iki can taşıyorsunAhh bebeim bgun basima neler geldi sabah saglik ocagina gittim dr bi suru tahlil istedi istersen saglik ocaginda yaptirabilirsin dedi bende bosuna para wermeyim gidip yaptiririm dedim bgun gitum ac karnina gitmemi soyledi ben gittim sabah biraz sira wardi 9a digru gittim kapaki alan bi migdem bulandi oyle byle degil dr la gorustum falan gebelik icin kayit yaptirmamistim onu yaptrcaktim 4tup kan aldilar snra kayit icin karsi odaya gectim tansiyonum dustu yatirdi beni sedyeye ayakkabilarimi falan cikardilar cok kotuydum ne oldugumu sasirdim walla kuzum sonra anneme gittim tek durmayim diye giremedim bende ozledim seni walla kisa zamanda cok alistim sana bitanemm :-*:-*
MMerhaba allah kucağımıza almayı nasip etsin benim de 4. Gebeligim böyle soyleyince garip oluyor ama 2 dusugum var kayıp olunca korkmak doğal oluyormerhaba,
aranıza yeni katılıyorum. 7 hafta 5 günlük hamileyim ve bu ikinci (hatta üçüncü) hamileliğim. aralıkta 3 yaşında olacak dünya güzeli bir kızım var. tam 1 sene önce düşükle sonuçlanan bir hamilelik ve bu da inşallah üçüncü olacak. muhtemel doğum tarihim 26 mayıs. geçen seneki düşük nedeniyle çok endişeliyim bu sefer. heran birşey olacakmış hissi var. aslında 4 gün önce ilk doktor randevumuz vardı ve küçük fasülyeyi gördük, hatta kalbini bile dinledik ama insan kendine engel olamıyor işte. ya bişey olursa diye düşünmeden edemiyorum. hayırlısı neyse o diyoruz her zaman ama, işte.... :)
34 yaşındayım, öğretmenim ve şuanda almanya'da yaşıyorum eşimin görevi nedeniyle. bu arada kaç kişiyiz, kim kimdir tanımak istiyorum ama okumam gereken 600 küsür sayfa var sanırım :) yavaş yavaş okurum inşallah. face'de grup var mı? aradım ama bulamadım sanırım. ya da gizli grup mu, bilemedim.
herşey gönlünüzce olsun, allah'a emanet olun!!
Dün gece yatmadan önce göbeğim o kadar büyüktü ki... Resmen 5 aylık vardı :) halbuki daha 1,5 kilo aldım. 1,5 kilo ile bu göbek nasıl bu kadar büyüdü diye hayret ettim. Sabah uyandım bir baktım dün geceki halindenden eser yok. Yine var göbüşüm ama o kadar büyük değil. Yalnız değilsin yani :)kızlar ya benim göbeğim bugün küçüldü sanki.. normalde kapanmayan düğme bugün kapanıyor.. gaz mıydı acaba?.. ayy bulantım da yok zaten..bişey mi oldu acaba?.. başka göbeği küçülüp büyüyen var mı?..
denedim canım benim; dün üçüncü doktora gittim zaten.ilk iki doktor gayet normal bekleyelim demişti, sanki herşey çok normal ilerliyormuşçasına ve ortadaki tutarsızlığa bir açıklama getiremediler açıkçası...dün gittiğim doktor keseyle bebeğin gelişimi arasında tutarsızlık var dedi, bunun nedeni sorduğumda;bebek gelişimi için ilk üç ay kaç dolaşımının çok önemli olduğunu,eğer kan akışında bir problem varsa bebeğin gelişemeyeceğini söyledi-hatta corasprin verdi...hiç etrafımda duymadım canım ama başka doktoramı gitsen acaba...en son gittiğimde 1 kaç dk baktı göremedi sonra gördü..
ahh kuzum benim sıkma canını benim bazen 5 aylık gibi oluyo bazen minicik oluyo ..gaz o başka bişey değil..
Ayy cok saolun kizlar ya rahatladim biraz.. Surekli kendimi inceliyorum.. Yok bulantim yok, acaba kasigim mi agriycak, gobegim mi kuculdu.. Cok tedirginim.. Kendime de kizamiyorum.. 3. gebeligim ama ilk bebegim olacak insallah..Dün gece yatmadan önce göbeğim o kadar büyüktü ki... Resmen 5 aylık vardı :) halbuki daha 1,5 kilo aldım. 1,5 kilo ile bu göbek nasıl bu kadar büyüdü diye hayret ettim. Sabah uyandım bir baktım dün geceki halindenden eser yok. Yine var göbüşüm ama o kadar büyük değil. Yalnız değilsin yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?