- 21 Ağustos 2009
- 379
- 495
- 158
Ayy cok saolun kizlar ya rahatladim biraz.. Surekli kendimi inceliyorum.. Yok bulantim yok, acaba kasigim mi agriycak, gobegim mi kuculdu.. Cok tedirginim.. Kendime de kizamiyorum.. 3. gebeligim ama ilk bebegim olacak insallah..
Günaydın kızlar, bugün ilk kez gece ve sabah bulantı yaşamadım. Bunu yeşil elmaya mı bağlamalıyım zencefilli çaya mı bilemedim ama akşam yatarken yarım elmayı yavaş yavaş yedim sabah da yataktan çıkmadan kalan yarısını yavaş yavaş yedim. Şuan süperim :) Oh be dünya varmış :) Dün de gün içinde Doğadan'ın zencefil limon kabuklu çayını içtim ve midemi bayağı yatıştırdı. Bu sabah da kahvaltı da aynı çaydan içtim. Gün boyu sürecek bir toplantım var, umarım sorun yaşamam. Bu arada şuana kadar bitki çaylarını hiç tüketmiyordum doktorum önerince kullanmaya karar verdim ama yine de günde 1 fincan.. Doktorunuza danışıp çayı deneyebilir, en azından elmayı gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz. Hepinizi öptüm :)
kızlar lütfen cevaplayın...22 sinde randevum var..bende ne mide bulantısı nede kusma var..basımda donmuyo...korkuyorum bebege bişi olmamıstır ıns..normal mi bu durum
corasprin bende kullanıyorum canım..biraz bekle bakalım ama strest yapma en büyük etken strest dedi doktorum Rabbim yardımcın olsun inşALLAH gönlünü ferah tut dualrımdasınızdenedim canım benim; dün üçüncü doktora gittim zaten.ilk iki doktor gayet normal bekleyelim demişti, sanki herşey çok normal ilerliyormuşçasına ve ortadaki tutarsızlığa bir açıklama getiremediler açıkçası...dün gittiğim doktor keseyle bebeğin gelişimi arasında tutarsızlık var dedi, bunun nedeni sorduğumda;bebek gelişimi için ilk üç ay kaç dolaşımının çok önemli olduğunu,eğer kan akışında bir problem varsa bebeğin gelişemeyeceğini söyledi-hatta corasprin verdi...
çok karmaşık bir durum ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayım
kızlar iyi akşamlar çok fena boğazım yanıyor hapşırık tıksırık bir haldeyim. Boğaz ağrısı için bildiğiniz ilaç dışında yöntemler var mıdır?
Amin canım benim,çok çok teşekkür ederim..corasprin bende kullanıyorum canım..biraz bekle bakalım ama strest yapma en büyük etken strest dedi doktorum Rabbim yardımcın olsun inşALLAH gönlünü ferah tut dualrımdasınız
Merhaba canim hatirladim tabi.. Kisa bi arayla dusuk yapmistik.. Simdi de ayni arayla hamileymisiz.. Hayirli olsun senin bebisin de.. Benim kanamam arada bir kesiliyor ama genelde hep var.. Psikolojim bozuldu artik.. Sen ilac igne bisey kullaniyor musun?..Merhaba hukukçu hamileymissin tebrik ederim :) belki hatirlarsin beni bende yeni hamileyim ama tabi senin gibi tedirginim...malum benimde iki düşük var
Iki hafta süren lekelenmem tamamen keaildi bi haftadir yoktu ama dün akşam cok az bi akinti şeklinde vardi ister istemez hep tetikte bekliyorum hakkimda hayırlısı rabbime emanet miniklerimiz :)
kızlarrrr bana cok acıl cvp verın lutfen 4 gun once ultrosona grdım 7+3 gunluk olduk bebısıde gorduk kalp atısı kese boyu herseyın gelısımı cok sukur guzel ama kesenın yanında nokta kadar bı kanama bolgesı var dedı akıntım kahveden sarıya donmustu korkma dedı dusuk rıskın yok dedı doktorm lekelenmem gelmıo progestan verdı gunde 1 tane gundz ıcme uyku yapar gece yatarken ıc dedı bgn esım aldı eczacı arkadası var o demıskı neden verdı dusuk rıskı mı var demıs %100 dusuk rıskı olanlara verılır bu ılac demıs esmde doktorn soyledgını soylemıs bsy dememı of cok alım karstı ıcsem mı ıcmesem mı bı yan etkısı olr mu dıe korkuyorm ltfen bırınız yazon bana((((((
Benim de canım ne giyinmek ne de süslenmek istiyor.. Ama çalıştığım için mecburiyetten her sabah makyajımı yapıyorum o kadar... Henüz tüm kıyafetlerim pantolonlarım da dahil üzerime olsada canım birşey giymek istemiyor. sabah elime ne geçtiyse giyip geliyorum... Cildim de bozuldu zaten.. Aynaya bakınca kendimi farklı görüyorum. Hamilelik psikolojisi bu biliyorum. Bir kaç ay sonra kendimi daha iyi hissedeceğim ama yine de yaşıyorum işte... İkinci hamileliğin verdiği tecrübe ile de bugünlerin iyi değerlendirilip kendimize zehir etmeden güzel geçirilmesinden yanayım. Doya doya yaşayalım hamileliğimizi. kaygıları, hüzünleri, endişeleri çok abartmadan. Bir gün ben kötü hissedeceğim kendimi, bir gün sen, bir gün bir başkası, bir çoğumuz yaşayacağız bu duyguları. Sende bozma moralini istemesen bile zorlada olsa kalk, giyin, kaşlarını aldır, (kadınlar kaşları çıkınca kendilerini kötü hissederler :) )hafif bir makyaj yap kendine. Çık evden sevdiğin bir arkadaşınla buluş. Sohbet et, dertleş. Eminim kendini daha iyi hissedeceksin.kızlar benım derdım cook anlat anlat bıtmez 15 gun snra 2 ay bıtıo 3. aya gırıyoruz ve ben 70 kılodan 75 e cıktım dogum kadar napıcam ya ewden dısarı cıkmıyorum bıtek 15 gunde 1 kontrolume gıdıyodum oda artık ayda 1 oldu temellı ewe kapandım saldım kendımı bgn kuafore gttım ordakı bayan kaslarını 1 aydr mı aldrmıyorsun dedı kal geldı demekkı halım cok kotuymus aynalara kustum kılo aldım dıye yemesem olmaz yesem bı dert ne gysem gobegım cıkıo hıc bı yere gıdesm gelmıo bazen sabah uyandıgımda pıjama takımımla gece yatana kadar duruyorum ama dısarı cıkmak ıcın mecbur kalıncada ewdekı benden eser kalmıo dun annemde dedı sen cok saldın kendını dedı ya cok bakımlıyımdr 15 gunde 1 manıkure pedıkure gıderdım smdı gtmıyelı 1 ayı gectıkocam halınden memnn tabı onun bu rahatlıgı benı bu kadr rahat ettrdı ona gore en paspal halde dunyanın en guzelıyım :/ ıcımden gelmıo suslen puslen ewde otr koltuklara duvaramı suslencem aman napaym hamılelık pıskolojısı sanırım daha cok cekıcez bız :)
Günaydın kızlar hamilelikte şiddetli bel agrisi yasayan var mi?
Benim sürekli öyle canım sabah sıfıt göbekle kalkıyorum gece bildiğin 5 aylık :)))) uyku boyunca afedersiniz hep ya wc ya gaz çıkışı sabaha bişey kalmıyor. Bide arkadaşımın dediğine göre önceden göbeği olmayanların hamilelikte yenek sonrası hemen çıkarmış. Kısacası korkma gazdır o gaz :)kızlar ya benim göbeğim bugün küçüldü sanki.. normalde kapanmayan düğme bugün kapanıyor.. gaz mıydı acaba?.. ayy bulantım da yok zaten..bişey mi oldu acaba?.. başka göbeği küçülüp büyüyen var mı?..
Sende dikkat et kendine bitabem opuyorum cok iyi eylenceler sanaCanım yaa çok çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın çok üzüldüm hem aç karına gelin diyorlar hem de tam zamanında doktor kontrolüne almıyorlar çok yanlış bir şey sonuçta iki can taşıyorsunbende bugün maraşa gideceğim canım evde o kadar bunaldım ki arkadaşımın yanına gideceğim bir kaç gün kalayım diyorum yoksa kafayı yiyeceğim bu gidişle bende seni çok çok sevdim ama bir kaç gün giremeyeceğim aman dikkat et kendine öpüyorum seni kocaman
Merhaba canim hatirladim tabi.. Kisa bi arayla dusuk yapmistik.. Simdi de ayni arayla hamileymisiz.. Hayirli olsun senin bebisin de.. Benim kanamam arada bir kesiliyor ama genelde hep var.. Psikolojim bozuldu artik.. Sen ilac igne bisey kullaniyor musun?..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?