2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın kızlar hamilelikte şiddetli bel agrisi yasayan var mi?

Günaydın kızlar nasilsınız benim miğde bulantılarıyla başim dertte ve okuduğum kadarıyla bulantısi yok diye üzülenler 9,ve 10. Hafta benim bulantılar arttı üzülmeyin yani pişman olabilirsiniz :)

Gunaydn kizlar dun turp gibuydm bugunse gece wc kaljtm midem bulanti sabah uyananadim midem oyle cok kotu defil ama bi garip halsizlij var basim agriyo bide bnde beyaz akinti var krem gibi idrar yokunda sorun yok ilac kullanarak duzelttiydm

Günaydın kızlar. . Herkes telaşlı tedirgin. . Acaba bu durum ne zaman gidecek üstümüzden. . Hamileliğin tadını bir çıkarmaya baslayabilsek. . Bütün gece bacaklarım sizladi uyusmus gibi. . Sabah zar zor süt içtim kusmamak için kendimi zor tutuyorum. Neyse ki yarın sabahtan Bebisimi görmeye gidecem. Çok heyecanlıyım. .

Ayy cok saolun kizlar ya rahatladim biraz.. Surekli kendimi inceliyorum.. Yok bulantim yok, acaba kasigim mi agriycak, gobegim mi kuculdu.. Cok tedirginim.. Kendime de kizamiyorum.. 3. gebeligim ama ilk bebegim olacak insallah..

Merhaba hukukçu hamileymissin tebrik ederim :) belki hatirlarsin beni bende yeni hamileyim ama tabi senin gibi tedirginim...malum benimde iki düşük var
Iki hafta süren lekelenmem tamamen keaildi bi haftadir yoktu ama dün akşam cok az bi akinti şeklinde vardi ister istemez hep tetikte bekliyorum hakkimda hayırlısı rabbime emanet miniklerimiz :)

ayyy maşallah yaa, keşke benimde artık bulanmasa..doktorum ıhlamur dışında hiçbir bitki çayını içmiyosun dedi bana , 15 gün sonra randevum var tekrar sorarım. ama elmayı deneyeyim. Darısı başıma inşallah. bıktım bulantıdan bide bişey yiyemediğim için midem ağrımaya başladı, 60 la başlamıştım hamileliğe 2 haftada 57,5 a düştüm

kızlar lütfen cevaplayın...22 sinde randevum var..bende ne mide bulantısı nede kusma var..basımda donmuyo...korkuyorum bebege bişi olmamıstır ıns..normal mi bu durum

önceden oluyor muydu ki? bazen hiç belirti yaşamıyor hamileler endişelenecek bir şey değilmiş. ben doktoruma sormuştum.

corasprin bende kullanıyorum canım..biraz bekle bakalım ama strest yapma en büyük etken strest dedi doktorum Rabbim yardımcın olsun inşALLAH gönlünü ferah tut dualrımdasınız

kızlar iyi akşamlar çok fena boğazım yanıyor hapşırık tıksırık bir haldeyim. Boğaz ağrısı için bildiğiniz ilaç dışında yöntemler var mıdır?

ben hamileliğimi öğrendiğim ilk zamanlar cok agır boğaz ağrısı ateş vs. geçirdim. doktor hiç ilaç almıyorsun sadece c vitamine ağırlık ver demişti. sürekli limonlu su falan içtim. bir de tavuk suyuna tavuklu çorba yapıp onu içtim bol limonlu ve karabiberli. acısı dayanılmaz oluyrdu boğazımın. 1 haftada gectı. ilaçla da aynı zamanda gecıyor ama bunun tek farkı acıya katlanmak oluyor. bir de doktorun izin verirse parol iç. terletiyor baya rahatlatıyor.

Merhaba canim hatirladim tabi.. Kisa bi arayla dusuk yapmistik.. Simdi de ayni arayla hamileymisiz.. Hayirli olsun senin bebisin de.. Benim kanamam arada bir kesiliyor ama genelde hep var.. Psikolojim bozuldu artik.. Sen ilac igne bisey kullaniyor musun?..

benim ilk hamileliğimde dr progestron değerim dusuk olduğu iin vermişti. ikincisinde de aynı nedenle verdi. ben 200mglık tane içiyorum. zararı olsa dr vermez, iç bence. yan etkilerine bakarsan ağır gibi ama cogu dr hıcbır sıkayetı vya bulgusu olmayana bile veriyor kk'de gordugum kadarıyla. o yüzden dr una güven gerisini de Allaha bırak bence. içini de ferak tut kanaman da yokmuş ıste ne güzel

Benim de canım ne giyinmek ne de süslenmek istiyor.. Ama çalıştığım için mecburiyetten her sabah makyajımı yapıyorum o kadar... Henüz tüm kıyafetlerim pantolonlarım da dahil üzerime olsada canım birşey giymek istemiyor. sabah elime ne geçtiyse giyip geliyorum... Cildim de bozuldu zaten.. Aynaya bakınca kendimi farklı görüyorum. Hamilelik psikolojisi bu biliyorum. Bir kaç ay sonra kendimi daha iyi hissedeceğim ama yine de yaşıyorum işte... İkinci hamileliğin verdiği tecrübe ile de bugünlerin iyi değerlendirilip kendimize zehir etmeden güzel geçirilmesinden yanayım. Doya doya yaşayalım hamileliğimizi. kaygıları, hüzünleri, endişeleri çok abartmadan. Bir gün ben kötü hissedeceğim kendimi, bir gün sen, bir gün bir başkası, bir çoğumuz yaşayacağız bu duyguları. Sende bozma moralini istemesen bile zorlada olsa kalk, giyin, kaşlarını aldır, (kadınlar kaşları çıkınca kendilerini kötü hissederler :) )hafif bir makyaj yap kendine. Çık evden sevdiğin bir arkadaşınla buluş. Sohbet et, dertleş. Eminim kendini daha iyi hissedeceksin.

Günaydın kızlar hamilelikte şiddetli bel agrisi yasayan var mi?

benim nadiren cok ağrıyor. gece uykudan bile uyanıyorum ama bunu biraz da yatma seklıme bağlıyorum. normalde yuzustu yatardım hamıle kalınca sola donuk yatılmalıymış dıye oyle yatmaya çalışıyorum veya sırt ustu. o da agrı yapıor sanırım. bunun dışında ayakta fazla durursam her zaman ağrıyor.

Benim sürekli öyle canım sabah sıfıt göbekle kalkıyorum gece bildiğin 5 aylık :)))) uyku boyunca afedersiniz hep ya wc ya gaz çıkışı sabaha bişey kalmıyor. Bide arkadaşımın dediğine göre önceden göbeği olmayanların hamilelikte yenek sonrası hemen çıkarmış. Kısacası korkma gazdır o gaz :)

Günaydın kızlar bu arada benim de göğüslerim küçüldü sanki hassas da değiller. Bakalım hayırlısı :)

mrblar.. bende düşük önleyici ilaç kullanıyordum.kasık ağrım vardı risk yok ama ağrıdan ötürü endişeleniriz biz bu sebeple veriyorum dedi.ben de endişeliydim tabi.dün doktora gittim.8 hafta 1 günlükmüş ve bebek canlanmış çok şükür.gayet iyi dedi.ilacı da bırakmamı söyledi ağrımda geçmişti zaten.kurtulduğuma çok sevindim.kullanan varsa darısı başına.yalnız son adet tarihime göre bebeğin gelişimi 4-5 gün geriden geliyormus adet gecikmesi olurmuyud dedi olurdu dedım.muhtemelen ondan dedi.

Sende dikkat et kendine bitabem opuyorum cok iyi eylenceler sana

Senin kırmızı kanama seklinde mi ? Benim kahverengi olarak bi de sürekli degil.. doktora ilk gittim bi iğne verdi vuruldum hemen şimdide sabah aksam progestan kullanıyorum bi haftadir yoktu doktorda ilaci birak demişti ama dün aksam az bi leke geldi insallah devami olmaz. ..
Ama haklısın insanın ister istemez psikolojisi etkileniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…