2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlarrr migde bulantisi bende yok diye soyluyodum ya basladi hemde fena cok zormus bu gece yatarken bile bulantim war ihlamura dr bsey demiyomus icine zencefil tarcin elma kabugu limon falan koyupta icsek bsey olur mu

Kizlarrr migde bulantisi bende yok diye soyluyodum ya basladi hemde fena cok zormus bu gece yatarken bile bulantim war ihlamura dr bsey demiyomus icine zencefil tarcin elma kabugu limon falan koyupta icsek bsey olur mu
Limon ve elma kabuğunun birşey yapacağını sanmıyorum ama bence sen sadece ıhlamur iç. Tarçının hamilelikte zararlı olduğunu okumuştum.

Çok haklısın bebişlere caktirmayalim
Canim benim o bebeğinin tutunması için, eczacilara bakma onlar dr. Bozuntulari

Kizlar bnim karnimin altinda agri var cok rahatsz etmiyo ama korkutuyo lekelenmem yok

Ben

Ben erzincan da yasıyorum 1 tane zaten özel hast var ordan sordum fakat herkes cok farklı rakamlar yazmış yapılan şey aynı olmalı niye bu kadar fark var anlayamadım
Haklısın. Ama İstanbul olunca işin işi değişiyor maalesef. Bu durumlarda keşke şehir dışında yaşasam dedim :) Neyse bilgi için teşekkürler.

Haklısın. Ama İstanbul olunca işin işi değişiyor maalesef. Bu durumlarda keşke şehir dışında yaşasam dedim :) Neyse bilgi için teşekkürler.
Bence hiç öle düşünme .ist da yasıyordum fakat esumun gorev nedenıyle burdayız daha yenı geldık zaten ve inanç alternatif yok bir özel hast bir de devlet hastanesi işte ..bence çok daha şanslısın..

Bence hiç öle düşünme .ist da yasıyordum fakat esumun gorev nedenıyle burdayız daha yenı geldık zaten ve inanç alternatif yok bir özel hast bir de devlet hastanesi işte ..bence çok daha şanslısın..
Orası da doğru. Olanaklar sınırlı oluyor. Bakalım bende yaptıracağım bu ikili testi özel hastanede en uygun bulduğum fiyat 110. allah yardımcımız olsun, hayırlı haberler alırız inşallah.

Orası da doğru. Olanaklar sınırlı oluyor. Bakalım bende yaptıracağım bu ikili testi özel hastanede en uygun bulduğum fiyat 110. allah yardımcımız olsun, hayırlı haberler alırız inşallah.
İnşallah gönlümüzü ferah tutalım .bebişlerimizede değer napalım artık giden para olsun sadece .sen de ıns ıyı haberler alırsın cnm Allah a emanet olun

Ben de 21 inde ikili teste gireceğim Allah yardımcımız olsun hepimizin inşallah bebişlerimizin cinsiyetlerini de paylaşırız mutlulukla :) herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum

benim de olmuyordu son iki üç gündürrr midemde hiç bişi durmuyor doğru düzgün şimdi iyiyim çok şükür dün akşamda başlayan sancılar sabahta devam edince doktora gittik çok şükür bebek iyiymiş mide bulantısı için ilaç verdiler istersen bi doktoruna danış

Kanamam oldu ağlaya ağlaya doktora gittim çok şükür bebiş iyi rahim ağzında polip oluşmuş 3 ay sonra ufak bir operasyonla alınacak Rabbim herkesin bebeğini sağlıkla kavuştursun

Merhaba herkes iyidir inşaAllah :)

Benim mide bulantılarım son sürat devam ediyor. Ayva iyi geliyor bir de şeker. 28 ekimde 2li tarama olacak. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Canikismindanigi seyleri kesfet kendin. Ac durma bence vucut istiyo sonucta. Sandvc ye bos ekmek ye at agzina biseyler. 9ay boyle devam etmez insallah yoksa 100kilo olcam :))
Evet dogru ssöylüyor sun canım bende kilo kismindan cekiniyorum ama istahimda yok su siralar..

kızlar bu ikili taramayı yaptırmak gerekli mi ?
Ikili tarama senin kararin istemezsen yaptirmazsin banada doktor 4kasimda dedi ben yaptirmicam doktorum yuksek oran ciktiginda bebegi aldirmayi dusunuyorsan yaptir dedi eger aldirma niyetin yoksa gerek yok yaptirmana dedi sana kalmis bisey yani

[QUO, post: 37303643, member: 626116"]Özele mi gidiyorsun?[/QUOTE]
Evet medicslpark bahcelievler.dr baska yerinkini kabul etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…