Kizlarrr migde bulantisi bende yok diye soyluyodum ya basladi hemde fena cok zormus bu gece yatarken bile bulantim war ihlamura dr bsey demiyomus icine zencefil tarcin elma kabugu limon falan koyupta icsek bsey olur mu
Kizlarrr migde bulantisi bende yok diye soyluyodum ya basladi hemde fena cok zormus bu gece yatarken bile bulantim war ihlamura dr bsey demiyomus icine zencefil tarcin elma kabugu limon falan koyupta icsek bsey olur mu
bende inan o %15 lik kesimdeyim canım bazen bende diyorum benimi buldu diye.
canımsınız benim inanın cok rahatlattınız içimi. daha demin bir bel ağrısı geldi sanırım belirtilerden olsa gerek. bide hafif mide bulantım var gibi. çamasırımı cıkartırken ağrımda olursa daha da rahatlayacağım. inan bende senin gibi wc ye gidince peceteyle nasıl kontrol ediyorum. bebege geçecek bizim bu huzursuzluğumuz bebekte huzursuz olcak sürekli diye korkuyorum.
kızlarrrr bana cok acıl cvp verın lutfen 4 gun once ultrosona grdım 7+3 gunluk olduk bebısıde gorduk kalp atısı kese boyu herseyın gelısımı cok sukur guzel ama kesenın yanında nokta kadar bı kanama bolgesı var dedı akıntım kahveden sarıya donmustu korkma dedı dusuk rıskın yok dedı doktorm lekelenmem gelmıo progestan verdı gunde 1 tane gundz ıcme uyku yapar gece yatarken ıc dedı bgn esım aldı eczacı arkadası var o demıskı neden verdı dusuk rıskı mı var demıs %100 dusuk rıskı olanlara verılır bu ılac demıs esmde doktorn soyledgını soylemıs bsy dememı of cok alım karstı ıcsem mı ıcmesem mı bı yan etkısı olr mu dıe korkuyorm ltfen bırınız yazon bana ((((((
Ben erzincan da yasıyorum 1 tane zaten özel hast var ordan sordum fakat herkes cok farklı rakamlar yazmış yapılan şey aynı olmalı niye bu kadar fark var anlayamadım
Ben erzincan da yasıyorum 1 tane zaten özel hast var ordan sordum fakat herkes cok farklı rakamlar yazmış yapılan şey aynı olmalı niye bu kadar fark var anlayamadım
Bence hiç öle düşünme .ist da yasıyordum fakat esumun gorev nedenıyle burdayız daha yenı geldık zaten ve inanç alternatif yok bir özel hast bir de devlet hastanesi işte ..bence çok daha şanslısın..
Bence hiç öle düşünme .ist da yasıyordum fakat esumun gorev nedenıyle burdayız daha yenı geldık zaten ve inanç alternatif yok bir özel hast bir de devlet hastanesi işte ..bence çok daha şanslısın..
Orası da doğru. Olanaklar sınırlı oluyor. Bakalım bende yaptıracağım bu ikili testi özel hastanede en uygun bulduğum fiyat 110. allah yardımcımız olsun, hayırlı haberler alırız inşallah.
Orası da doğru. Olanaklar sınırlı oluyor. Bakalım bende yaptıracağım bu ikili testi özel hastanede en uygun bulduğum fiyat 110. allah yardımcımız olsun, hayırlı haberler alırız inşallah.
Arkadaslar canlarım tunaydin biz uyandım ütü yaptık anca uzandim 20 sayfa birikmiş birazdan okuyacağım, keyifler yerinde umarım, ben 21 inde 2li teste gideceğim yarın gene geleneksel cayimiz var, simdide ne yemek yapsam diye düşünüyorum, özledim sizi vallahi ya
Ben de 21 inde ikili teste gireceğim Allah yardımcımız olsun hepimizin inşallah bebişlerimizin cinsiyetlerini de paylaşırız mutlulukla :) herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum
benim de olmuyordu son iki üç gündürrr midemde hiç bişi durmuyor doğru düzgün şimdi iyiyim çok şükür dün akşamda başlayan sancılar sabahta devam edince doktora gittik çok şükür bebek iyiymiş mide bulantısı için ilaç verdiler istersen bi doktoruna danış
Kanamam oldu ağlaya ağlaya doktora gittim çok şükür bebiş iyi rahim ağzında polip oluşmuş 3 ay sonra ufak bir operasyonla alınacak Rabbim herkesin bebeğini sağlıkla kavuştursun
Canikismindanigi seyleri kesfet kendin. Ac durma bence vucut istiyo sonucta. Sandvc ye bos ekmek ye at agzina biseyler. 9ay boyle devam etmez insallah yoksa 100kilo olcam :))
Ikili tarama senin kararin istemezsen yaptirmazsin banada doktor 4kasimda dedi ben yaptirmicam doktorum yuksek oran ciktiginda bebegi aldirmayi dusunuyorsan yaptir dedi eger aldirma niyetin yoksa gerek yok yaptirmana dedi sana kalmis bisey yani