2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlarrr migde bulantisi bende yok diye soyluyodum ya basladi hemde fena cok zormus bu gece yatarken bile bulantim war ihlamura dr bsey demiyomus icine zencefil tarcin elma kabugu limon falan koyupta icsek bsey olur mu

Canım minik taze zencefil parçaları, elma kabuğu koyabilirsin. Tarçını bilemiyorum düşük etkisi yapabilir. Senin düşük gibi bir tehliken var mı bilmiyorum ondan sebep koyma istersen. Benim doktorumun önerisi kendi kış çayını kendin yap dedi yani içinde ne idiğü belirsiz şeyler içme. Bir daha ki randevunda sen de yine sor canım. Aklına takılan her şeyi. Sonucta doktor ve o bunun için var. Bir de günlük 1 fincanı geçmemeni öneririm sonuçta her şeyin fazlası zarar :/

Amin inşallah.Allah kimseyi evlat yokluğuyla imtihan etmesin

Allah kucağına almayı nasip eder inşallah, dualarımız seninle... ben keseyi 4.haftada kalp atışını 6.haftada duydum.inşallah doktor kontrolünde iyi geçer.

UOTE="idil_sudem, post: 37307246, member: 201646"]Merhaba,dün yazımı okumayanlar için yazıyorum tekrar
kısaca sizleri yaşadığımı anlatayım bir kaç sorum olacak çünkü
20 eylülde aşılama oldum 12.gün test 102 iki gün sonrası 212 çıktı hafif kanamalarım oldu alttan progestan kullandım cuma günü de keseyi görebilmek adına muayeneye gittik fakat kese görünmedi tekrar test istedi 1910 çıktı yani normal artması seviyede herşey güzel dedi ama çoğu kişi vajinal ultrasonda görülebilir diyor kahverengi kanama da aralıklarla dvm ediyor şimdi haftalık iğne verdi onu kullanıyorum .
sizler keseyi ve kalp atışlarını hangi haftalarda gördünüz ve kanamalarınız oldumu ....
Doktor bu akşam kontrole çağırdı ama çok korkuyorum daha önceki aşılamam da tutmuştu ve bu haftalarda düşmüştü ne olur dua edin benim için 5 yıllık evliyiz ve bu özlem son bulsun artık[/QUOTE]
Canim öncelikle hayirli olsun bebegin .sakin olki daha rahat atlatasin bu stresli ddonemi.benim 5 haftanin sonunda kese cok kucuktu yeni olusuyordu gorundu 7 haftalikken kalp atisi alindi 4 tane dusugum oldu benimde. Simdide lekelenme hatta kirmizi pembe kanamalarim oldu progesteron vajinal jel ile baslasik igneyle devam ediyorum.igneden sonra rahatladim .ama sakin kalmayA calis umarim bebeginiz sizinle kalir ce saglikla kucaginiza alirsiniz

ayın onunda 3 haftalık hamile oluosun ben 4 hafta 3 günlükken vajinal görmüştük keseyi inş sende bi sonraki gidişinde keseni sonrada bebişinin kalp seslerini duyarsın kanama için progestan + bol yatış dualarımdasın canım

maalesef canım ikili test sadece olasılık belirtiyor ve allah korusun sorun çıkması durumunda her hangi bir tedavi yolu yok.. ben zaten çok stresli bir hamilelik geçiriyorum buna yenileri eklenmesin diye yaptırmıycam 2li test.. henüz doktorumla görüşmedim ama fikrimin değişeceğini sanmıyorum..

Bende bugün ilk kontrolüme gittim banada kalp atışını dinlettirmedi doktor bebeğe zararlı dedi ama ultrasondaki görüntüde kalp atışı belli oluyor kütküt :) 8+5 olmuş kuzum :)

Eklentiler

• IMG_20141014_154203.webp
    729,2 KB · Görüntüleme: 137
arkadaşlar kalp atış hızıyla ılgılı doktorunuz yorum yaptı mı? ne kadar olması gerekıyormus? bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa sevınırım.

arkadaşlar kalp atış hızıyla ılgılı doktorunuz yorum yaptı mı? ne kadar olması gerekıyormus? bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa sevınırım.
Bebeğin kalp atım hızı 120-160 arası değişkenlik gösterir. Normali budur.

selam kızlar ben de mayıs annesi olcam inşallah :) son sayfaya şöyle bir baktım da kimse bulantılardan bahsetmemiş benim gündemimde bir tek o var şuan.. kalp atışlarını geçen hafta duydum.. kelesdilek zararlı demiş ama anlayamadım?..

2. bebeğim olacak.. oğlum 4 yaşında kocaman oldu.. bulantılarımdan bütün gün yatıyorum anne hasta mısın deyip duruyor bana üzülüyor.. karnımda bebek var ondan oluyor desem düşman olacak bebeğe o kadar yani kuzum.. bulantılardan yemek yapamaz oldum en çokta ona üzülüyorum makarna pilav yiyor çocuk devamlı neyse yakında okula başlicak orada biraz daha iyi beslenir inşallah..

sıkıntılı olan bazı arkadaşlar varmış inşallah hepimiz sağlıklı alırız bebeğimizi kucağımıza..

Kizlaaaaaarrrrr Merhaba....

Benim randevum 30 uydu ama ben dayanamadım tabii .. bugün doktorum çok iyi şeyler söyledi çok şükür 15 gün önce bir hafta geriden geliyordu yani ona da normal denmisti ama bu defa tam son adet tarihini tuttu ve 9 hafta 3 günlük görünüyordu bebisim haftasına yetismisssss kalp atışını da Duyduk tekrar Ohhh ya içim bir rahatladı. ... 26.9mm cikti boyuda... Ayyy allahım hepimizin saglikla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallahhhhhh. .

Benim gibi belirtileri takip eden arkadaşlar var biliyorum ama bebis büyüdükçe bünye alısir ara ara olur olmaz takilmayın buna dedi ama çok iyi biliyorum ki hareketlerini hissedene kadar endişelendirir bu durum tum gebeleri bu da normal dedi... bir de ilki dusuk olunca... daha çok. ..

canım sanırım bebeğin daha 5 haftalık felan oluyor.. çok telaşlanma hcg normalse herşey normaldir çünkü o hormonu bebek salgılıyor.. ayrıca kanamalar da bu haftalarda normal, kahverengi diyorsun hiç sıkıntı etme mümkün olduğu kadar dinlen ve (kesin doktorun söylemiştir) cinsel ilişkiye girme.. ayrıca başka bişeylere odaklanmanı tavsiye ederim 9 ay bu stresle geçmez. kese görünse bebek görünmedi diye dertleneceksin bebek görünse kalp atışı, eli kolu, 3lü testi, boyu posu, kilosu, hareketi derken çıldırmak işten değil.. dinlen, kendine iyi bak, bi meşkale bul mesela bi dizi falan 15 sezon onu izle :) başka türlü geçmez zaman..
biliyorum ne kadar çok istediğini ama işin sonunda hayırlısını istemekten başka çaremiz var mı?
bebeğini hayırlısıyla, sağlıkla kucağına almanı diliyorum :)

Canım aynı dırum bendede söz konusu hatta bugün baktım benimde inmiş inşallah bebişlerimizi hissettiğimiz günlere gelirsek biraz daha rahatlıycaz

Canım bende aşılamayla hamişim ben 5+2 de vajinal ultrasonla keseyi gördüm 6+4 te yine vajinal ultrasonla kalp atışını duydum doktorum ben strese girmiyim diye bu yöntemi tercih etti 7. 8. Haftamda orda olmayacağım için buraya gelmeden kalp atışlarını duymak istemiştim bu arada ben yurt dışındayım bende iki gün falan kahve rengi lekelenme olmuştu ama en başında aşılamanın 12 . Günü falan doktorum yerleşme kanaması demişti canım inşallah sağ salim kucağına alırsın dualarımdasınız hepiniz

son sayfalardan biraz daha geriye gitmen gerekiyor demek :) Benim gördüğüm ben dahil grubun genelinde bitmeyen bir bulantı mevcut.. :))

yani karnımıza iğne batırınca biz strese giriyormuşuz bebekte etkileniyormuş,kasılabiliyormuş,korkabiliyomuş diye okudum.ben bundan etkilenmiştim.düşük riskini de ben bilmiyordum
2 li 3lü testler bende bunları düşünmüyorum çünkü arkadaşında dediği gibi daha sonrasında korkuyla acabalarlamı yaşamak istemiyorum.arkadaşım yaptırdı ve bebeği down sendromlu dediler kız doğum yapana kadar neler yaşadı ama çok şükür bebek down sedromlu doğmadı..o testler %100 doğru olmadığı için aklımı karıştırmak istemiyorum Rabbimden gelecek herşeye ragzıyım..ayrıntılı ultrason en iyisi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…