Satımız aynı senle Allah tamamına erdirsinMerhaba bende mayis annesi olacam inşallah 2 cocugumu kucagima alacam son adet tarihim 2 agustos...rabbim herkesin hamilegi kolay ve guzel gecer
ikili test sonucu kesin bi sonuç değil ama insanı strese sokuo değerlerin yüksek oluşu strese girmek istemeyebilirler benim doktorumda bi sıkıntı durumunda aldırmayacaksan boşuna yaptırma dedi bende ebeyim dedim bu testin sonucu %100 doğru mu hayır dedi dedim neden aldırayım bu test pozitef çıkıp sağlıklı doğan bi sürü bebek var doktorlar insanı strese sokuyor ne olursa olsun bence yaptırmalıyız stresse stres ama böle bi durum gerçekten varsada doğduktan sonraki süreçte ne gibi yollar izleyebileceğimizi araştırır ona göre hareket edebiliriz rabbim herkesin bebeğini sağlıkla sıhatle doğmasını nasip etsin inş mini mini bebişlerimizi alacaz kucağımıza en sağlıklısından
Dediklerini yapmaya çalışıyorum canım doktorum parol içmeme izin verdi iki gün raporluyum umarım kısa zamanda toparlanıcam çok sağol tavsiyelerin içinben hamileliğimi öğrendiğim ilk zamanlar cok agır boğaz ağrısı ateş vs. geçirdim. doktor hiç ilaç almıyorsun sadece c vitamine ağırlık ver demişti. sürekli limonlu su falan içtim. bir de tavuk suyuna tavuklu çorba yapıp onu içtim bol limonlu ve karabiberli. acısı dayanılmaz oluyrdu boğazımın. 1 haftada gectı. ilaçla da aynı zamanda gecıyor ama bunun tek farkı acıya katlanmak oluyor. bir de doktorun izin verirse parol iç. terletiyor baya rahatlatıyor.
benım ılk haftalar cok fena agrıyordu..şimdi gecti cnmbenim nadiren cok ağrıyor. gece uykudan bile uyanıyorum ama bunu biraz da yatma seklıme bağlıyorum. normalde yuzustu yatardım hamıle kalınca sola donuk yatılmalıymış dıye oyle yatmaya çalışıyorum veya sırt ustu. o da agrı yapıor sanırım. bunun dışında ayakta fazla durursam her zaman ağrıyor.
Daha çok yeni canım ben 5. Haftada göremedim karından. 6+3 te yani 7. Haftada gördüm. Hiç stres yapma 8 e kadar yolu var. Yalnız nacizane tavsiyem sabredebilirsen vaginal ı tercih etme. Bence bekle karından baksınlarMerhaba,dün yazımı okumayanlar için yazıyorum tekrar
kısaca sizleri yaşadığımı anlatayım bir kaç sorum olacak çünkü
20 eylülde aşılama oldum 12.gün test 102 iki gün sonrası 212 çıktı hafif kanamalarım oldu alttan progestan kullandım cuma günü de keseyi görebilmek adına muayeneye gittik fakat kese görünmedi tekrar test istedi 1910 çıktı yani normal artması seviyede herşey güzel dedi ama çoğu kişi vajinal ultrasonda görülebilir diyor kahverengi kanama da aralıklarla dvm ediyor şimdi haftalık iğne verdi onu kullanıyorum .
sizler keseyi ve kalp atışlarını hangi haftalarda gördünüz ve kanamalarınız oldumu ....
Doktor bu akşam kontrole çağırdı ama çok korkuyorum daha önceki aşılamam da tutmuştu ve bu haftalarda düşmüştü ne olur dua edin benim için 5 yıllık evliyiz ve bu özlem son bulsun artık
öyle mi bende tam tersini duydum ve okudum :) erkeklerde çok olmuyormuş mide bulantısı dediler bana da Allah bilir hangisi doğru. Dediğin gibi kıZı da erkeği de makbul hayırlısıyla :)kızlar slmm..ıns ıyısınızdır :) mide bulantınız kusma yoksa cinsiyet kız mıs..varsa erkek imiş..buyuklerimden duydum bugun :) paylasmak istedım...saglıklı olsun da gerisi boşş......
Evet bende senin gibi duydum cnm...ayy neler neler cinsiyet tahminleri herseyden yola cikarak yapiliyoröyle mi bende tam tersini duydum ve okudum :) erkeklerde çok olmuyormuş mide bulantısı dediler bana da Allah bilir hangisi doğru. Dediğin gibi kıZı da erkeği de makbul hayırlısıyla :)
Bizdede kizi olanlarin bulantisi cok olur derler:)kızlar slmm..ıns ıyısınızdır :) mide bulantınız kusma yoksa cinsiyet kız mıs..varsa erkek imiş..buyuklerimden duydum bugun :) paylasmak istedım...saglıklı olsun da gerisi boşş......
Canim senin doktorun cinsiyet hakkinda bir ipucu verdimiöyle mi bende tam tersini duydum ve okudum :) erkeklerde çok olmuyormuş mide bulantısı dediler bana da Allah bilir hangisi doğru. Dediğin gibi kıZı da erkeği de makbul hayırlısıyla :)
bgn oyle yaptım okdr ıcım acıldıkı anlatamam yaaa cok salmısım kendımıBenim de canım ne giyinmek ne de süslenmek istiyor.. Ama çalıştığım için mecburiyetten her sabah makyajımı yapıyorum o kadar... Henüz tüm kıyafetlerim pantolonlarım da dahil üzerime olsada canım birşey giymek istemiyor. sabah elime ne geçtiyse giyip geliyorum... Cildim de bozuldu zaten.. Aynaya bakınca kendimi farklı görüyorum. Hamilelik psikolojisi bu biliyorum. Bir kaç ay sonra kendimi daha iyi hissedeceğim ama yine de yaşıyorum işte... İkinci hamileliğin verdiği tecrübe ile de bugünlerin iyi değerlendirilip kendimize zehir etmeden güzel geçirilmesinden yanayım. Doya doya yaşayalım hamileliğimizi. kaygıları, hüzünleri, endişeleri çok abartmadan. Bir gün ben kötü hissedeceğim kendimi, bir gün sen, bir gün bir başkası, bir çoğumuz yaşayacağız bu duyguları. Sende bozma moralini istemesen bile zorlada olsa kalk, giyin, kaşlarını aldır, (kadınlar kaşları çıkınca kendilerini kötü hissederler :) )hafif bir makyaj yap kendine. Çık evden sevdiğin bir arkadaşınla buluş. Sohbet et, dertleş. Eminim kendini daha iyi hissedeceksin.
h.buldum canım hamılelıkte en kotu bu pıskolojı sanırım ne sac boyatıosn ne seyahat hıc bsy yapamıosn ben bıde yenı ewlıyım balayına gıdıcektık hamıleyım artık dogumdan sonrahoşgeldin..:) hayırlı olsun bebeğin bence doktorunu dinlemelisin benimde hiç kanamam yok ama doktor ihtimal karşılığında verdi 1 kutu bitirdim... bakım konusuna gelince bende kendimi çok saldım ne olacak bilmiyorum
kiyamam sana olsun üzülme bence sukret Rabbim aratmadi diye ben evlendigimden beri istiyorum 4 yillik evliyim. .3 kisi gidersiniz balayina ne guzel..:)h.buldum canım hamılelıkte en kotu bu pıskolojı sanırım ne sac boyatıosn ne seyahat hıc bsy yapamıosn ben bıde yenı ewlıyım balayına gıdıcektık hamıleyım artık dogumdan sonra( encokta yapamadıklarıma uzuluyorum artık cocuklu bı kadın olucam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?