2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Ayni fikirdeyim. Biliyorum Allah in izniyle cok saglikli dogacak bebeklerimiz ama olduki sorun oldu bununla basa cikma yollarini arastirip ogrenecegiz

Dediklerini yapmaya çalışıyorum canım doktorum parol içmeme izin verdi iki gün raporluyum umarım kısa zamanda toparlanıcam çok sağol tavsiyelerin için

benım ılk haftalar cok fena agrıyordu..şimdi gecti cnm

Iyi akşamlar kızlar benim Dr entegre test yapıyor yeni çıkmış bu test 2 testten ve4 lü testten daha güvenilir ve sonuç% 92 doğru dedi araştırın bir 225 tl. Yapıyorlar

Iyi akşamlar kızlar benim Dr entegre test yapıyor yeni çıkmış bu test 2 testten ve4 lü testten daha güvenilir ve sonuç% 92 doğru dedi araştırın bir 225 tl. Yapıyorlar

kızlar slmm..ıns ıyısınızdır :) mide bulantınız kusma yoksa cinsiyet kız mıs..varsa erkek imiş..buyuklerimden duydum bugun :) paylasmak istedım...saglıklı olsun da gerisi boşş......

Daha çok yeni canım ben 5. Haftada göremedim karından. 6+3 te yani 7. Haftada gördüm. Hiç stres yapma 8 e kadar yolu var. Yalnız nacizane tavsiyem sabredebilirsen vaginal ı tercih etme. Bence bekle karından baksınlar

kızlar slmm..ıns ıyısınızdır :) mide bulantınız kusma yoksa cinsiyet kız mıs..varsa erkek imiş..buyuklerimden duydum bugun :) paylasmak istedım...saglıklı olsun da gerisi boşş......
öyle mi bende tam tersini duydum ve okudum :) erkeklerde çok olmuyormuş mide bulantısı dediler bana da Allah bilir hangisi doğru. Dediğin gibi kıZı da erkeği de makbul hayırlısıyla :)

Kızlar toz ya da taze zencefilin hamilelikte nasıl bir etkisi var bilginiz var mı acaba? İnternette çok bi bilgi bulamadım

öyle mi bende tam tersini duydum ve okudum :) erkeklerde çok olmuyormuş mide bulantısı dediler bana da Allah bilir hangisi doğru. Dediğin gibi kıZı da erkeği de makbul hayırlısıyla :)
Evet bende senin gibi duydum cnm...ayy neler neler cinsiyet tahminleri herseyden yola cikarak yapiliyor)...Allah saglikli ve hayirlisini versin insallah...

Bizdede kizi olanlarin bulantisi cok olur derler:)

Canim senin doktorun cinsiyet hakkinda bir ipucu verdimi

bgn oyle yaptım okdr ıcım acıldıkı anlatamam yaaa cok salmısım kendımı

h.buldum canım hamılelıkte en kotu bu pıskolojı sanırım ne sac boyatıosn ne seyahat hıc bsy yapamıosn ben bıde yenı ewlıyım balayına gıdıcektık hamıleyım artık dogumdan sonra ( encokta yapamadıklarıma uzuluyorum artık cocuklu bı kadın olucam :)

kiyamam sana olsun üzülme bence sukret Rabbim aratmadi diye ben evlendigimden beri istiyorum 4 yillik evliyim. .3 kisi gidersiniz balayina ne guzel..:)

İyi akşamlar kızlar nasılsınız. Uzun zamandır yazamadım. Ben en son 7+5 te bebeğimi gördüm randevumuzda 4 Kasım'da çok zor sabrediyorum ya ve cinsiyetini çok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…