2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
evet canım bizim elimizde değil sonuçta bende herşey yolundaydı ve sağlıklı bir gebelikti ama sonuç bu malesef.Benden parça alınıp patolojik ve genetik tahlil istendi biri haftaya diğeri 20 gün sonra bellli olacak 1 ay sonrada kanda pıhtılaşma olup olmadığına baklıcak ona göre bir yol izlicez doktorumla...

sanırım ben doktora gidicem yarın çünkü bugün yediğim herşeyi çıkarıyorum ishalde olmuşum karnım ağırıyorhalsizim zor duruyorum şuan ayakta

Gunu erken bitirdim bugun. Anneme geldim moral oldu bana. Ayni sizlerin dedigini soyledi. Her sinirlenmede bebek dusmez dedi. Icim rahatladi sukur sagolun kizlar. Ben yine 4-5 gundur muz yemedim ve kasik agrim oldu yine. Bunu 2-3 kere daha yasamistim.muz yemedigimde agrim oluyor.

leylabulut Cennette melegin var seni bekleyen. Allah sabir versin canim

Zaman ilerledikçe çok merak ediyorum cinsiyetini bebeğimin ya keşke haftaya öğrenebilsem

yok kalp durması degil kanamam basladı rahmım acıldı kesem patladı ölü dogum yaptım

Canımben de ishal oolmuştum muz ye iyi geliyor. Bi de lütfen bol bol su iç. Miden bulansa da iç. İshalin gecmezse yarın kesin doktora git şu kaybın için serum verir tatlım

sanırım ben doktora gidicem yarın çünkü bugün yediğim herşeyi çıkarıyorum ishalde olmuşum karnım ağırıyorhalsizim zor duruyorum şuan ayakta

Canim

Gunaydin kizlar. 9da doktorda randevum var. Umarim bir aksilik yoktur. Bgn hareketlerini gorecegiz ve ikili test icin konusalim demisti doktor cok heyecanliyim

Slm. Cevaplar arasında baktım ama göremedim, merak ettim ikili test hakkında ne yaptığınızı?

clexan kullananlar cok moatı veya sislik oluyor mu bazen sizde de?
Morarti oluyor da şişlik yerine kırmızı bebek benek oldu iğne yerlerim kızımdayken böyle kırmızı kalmıyordu
Canım çok üzüldüm Allah im en kısa zamanda tekrar nasip etsin sağlıklı gebelik

Mesajlarınızı yeni okudum çok üzüldüm Rabbim inşallah en kısa zamanda tekrardan nasip etsin. Bol bol dua edelim hepimiz için. Kızlar bir de bebeğin gelişimini gösteren tabloyu nasıl ekliyoruz en alt kısma?

Kızlar iyi geceler aranıza daha sonradan katıldığım için ilk başta kaçırmış olabilirim kimler ankaradandı doğumu ankarada hangi hastanede düşünüyorsunuz

Mrblar benim her gece sağ ayağımın altı çok kaşınıyo. Sizde de oluyo mu. Safra kesesi enzimleriyle alakalı olabilirmiş. Bilgisi olan var mı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…