Merhaba kızlar, uzun zamandır yazmadım ama hep takipteyim...
Bizimki de 10 haftalık oldu teyzeleri. En son doktora 2 hafta önce gitmiştim. Şimdi bir sonraki randevum haftaya kısmetse.. Arada bir kalbi atıyor mu yoksa durdu da farkında değil miyim diye düşünceler beynimi bulandırsa da hemen bu düşünceleri kovmaya çalışıyorum. Benim de son 1 haftadır zaten çok aşırı olmayan mide bulantım iyice azaldı. Bel ağrım vardı o da artık geçti gibi. Şuan tek belirtim özellikle akşamları 5 aylık gibi şişen karnım.
Bir de arkadaşlar sizle paylaşmak istediğim bir konu var. Bende galiba hemoroid oluştu. Farkedince çok korktum. Haftaya doktora gidicem. Ama internetten araştırdım, hamile kadınlarda çok sık rastlanılıyormuş. Bunun sebebi de hamilelik sebebiyle oluşan kabızlık, vücudumuzun alt kısmında normalden daha fazla olan kan hacmi ve basıncıymış. Bir de çok fazla oturmamak gerekiyormuş. Çok sık oturmamaya gayret gösterelim kızlar arada bir kalkıp yürümek lazım. Hiçkimseyi tedirgin etmek istemem ama dikkat etmekte yarar var... Umarım benim hemoroidcik te hemen geçer...
Günaydın güzel anneler... hayirli cumalar hepinize... bu mubarek cumayi degerlendirelim bence kendimize ailemize sevdiklerimize bebislerimize bol bol dua edelim. ..
RABBİM BU CUMA HÜRMETINE BİZİ EVLATLARIMIZA SAĞLIKLA SIHHATLE KAVUSTURSUN YAVRULARIMIZI AMELI SALIHLERDEN EYLESİN KOLAY DOĞUM NASIP ETSİN İNŞALLAH. ...
kızlar dün serviks uzunluğu ile ilgili sayfamızda bikaç mesaj vardı.onunla ilgili güzel bir yazı buldum.okumanızı tavsiye ederim.doktorunuzada sorun :)
Herkese hayırlı ve bereketli cumalar diliyorum :)
Rabbim şu mübarek günün hürmetine hepimize sağlıklı hamilelikler ve kolay dogumlar ihsan etsin...inşallah sağlıcakla kucagimiza aliriz....
Ve merhamet sahibi rabbim evlat hasreti ceken, sabredip bekleyen tüm kullarina da tez zamanda bu mutlulugu yaşatsin insallah...
Merhaba hukukçu nasılsın :) nasıl oldun lekelenmelerin kesildi mi ?
Benim 4 gündür yok Hamdolsun ilacida bıraktım ama bol bol dinleniyorum hala...
Ama bu arada ya kalbi durduysa ya iyi degilse endiseleri çöküyor icime
Rabbime emanet ettim insallah hersey güzel olur
kızlar bi fikrim var hani burada sorunlarımızı paylaşıoz ya kalbi durmuşmudur die düşünmemeye çalışalım ister istemez birbirimizden etkilenip aklımızda olmayanı aklımıza getirip stres oluyoruz hepimizin bebişleri sağlıklı kötü düşünceleri aklımızdan atalım hayırlısıyla sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alacaz iyi düşünecez herşey iyi olacak mutlu anneler mutlu bebekler
Kızlar günaydın.. Ben dün akşam dr gittim çok şükür bebeğimiz sağlıklıı hatta bir dk.yerinde durmuyor kafasını kaldırıp indiriyor ayaklar fıkır fıkır bir kız dedi bir erkek ama net bir sonraki kontrolde artık rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli gebelik evlatlarımızı sağlıkla mutlulukla kucağımıza almayı nasip etsin
kızlar bi fikrim var hani burada sorunlarımızı paylaşıoz ya kalbi durmuşmudur die düşünmemeye çalışalım ister istemez birbirimizden etkilenip aklımızda olmayanı aklımıza getirip stres oluyoruz hepimizin bebişleri sağlıklı kötü düşünceleri aklımızdan atalım hayırlısıyla sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alacaz iyi düşünecez herşey iyi olacak mutlu anneler mutlu bebekler
aynen canım burada okudukça evham basıyor beni dün öğleden sonra hiç bir belirtim yoktu kanamam allaha şükür hiç olmadı acaba kalbi durmuş mudur diye hiç uyuyamadım sabaha karşı dalmışım uyandığımda mide bulantısından ölüyordum dedim oh be rahatladım yani
günaydın hayırlı cumalar kızlar.insanın içindeki endişe bitmiyor. Allah ın izniyle herşey güzel olacak inşallah. benim bugün şey kısmım zonkluyor. neden acaba ilk defa oluyor.
aynen canım burada okudukça evham basıyor beni dün öğleden sonra hiç bir belirtim yoktu kanamam allaha şükür hiç olmadı acaba kalbi durmuş mudur diye hiç uyuyamadım sabaha karşı dalmışım uyandığımda mide bulantısından ölüyordum dedim oh be rahatladım yani
Canımben de ishal oolmuştum muz ye iyi geliyor. Bi de lütfen bol bol su iç. Miden bulansa da iç. İshalin gecmezse yarın kesin doktora git şu kaybın için serum verir tatlım
günaydın canım..daha iyi oldu sanki bugün ishal ama karnım ağırıyor midem kötü sabah direk lavaboya gittim şimdi kahvalti yaptım eğer tekrar çıkarırsam dok gidicem iyice halsiz kaldım çünkü