2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ben gece yatarken elime karnıma koyuyorum salavat getiriyorum öyle uyuya kalıyorum..tavsiye ederim rahatlıyorsunuz..

günaydın canım..daha iyi oldu sanki bugün ishal ama karnım ağırıyor midem kötü sabah direk lavaboya gittim şimdi kahvalti yaptım eğer tekrar çıkarırsam dok gidicem iyice halsiz kaldım çünkü

Günaydın canım aman dikkat et. Ogleye kadar gecmezse daha fazla bekleme olur mu git doktora. . Ağzına da bir tane karanfil at şeker gibi ağzında kalsın

Günaydın canım aman dikkat et. Ogleye kadar gecmezse daha fazla bekleme olur mu git doktora. . Ağzına da bir tane karanfil at şeker gibi ağzında kalsın
iyimi geliyor canım karanfil..?bende hemen kahvaltıdan sonra vitamin içtim naneli şeker attım ağzıma.. şu günleri atlatsakda göbişlerimizin büydüğü fotoları,cinsiyetlerini,ultraon fotolarından konuşsak..

Gözün aydın canım darısı başımıza...

Selamlar bende dayanamadim bugun ogle arasinda gidiyorum doktora. Hakkimizda hayirlisi artik

gunaydın kızlar, bu gun çok midem bulanıyor, 5 6 haftadır bulanmıyordu, bu gun niye boyle oldu. ben de endiselenmeye basladım

normalde 7 ayda çıkmamız gerekiyor ama eğer iyi olursam 8 ayda çıkmak isterim tabi en geç 8.ayda çıkıyosun oda doktorun izniyle

son 3 haftaya kadar çalışılabiliyor canım ama o zaman nasıl olacağız bilmiyoruz

32. haftaya kadar çalışabiliyorsun ama istersen 37. haftana kadarda doktordan çalışabilir raporu alabiliyorsun ay olunca hesaplar karışıyor:)

aynen canım genelde doktorlar izin veriyor kendini iyihissedersen

aynen canım genelde doktorlar izin veriyor kendini iyihissedersen[/QUOTE]
umarım iyi hissederizde bebeklerimizle doğumdan sonra daha uzun zaman geçirebiliriz

Dr umla konusamadim daja canim ama senin bu demenden sonra konusuruz zorla yiyorum bseyler ama suan bike daha yataktayim migde bulantisina kalkamiyorum asiri bulaniyo

ben gece yatarken elime karnıma koyuyorum salavat getiriyorum öyle uyuya kalıyorum..tavsiye ederim rahatlıyorsunuz..

Bende adet dönemimr girdim kızlar onu farkettim bel ağrım arttı ve ilk defa bebişin olduğu yer çok ağrıdı. Okadar ağlayınca bişey oldu diye çok korktum. Sonra hatrladm adet dönemimin geldiğini.

Bende sürekli yunus peygamberin duasını okuyorum elimi karnıma koyup. Yunus peygamber yunusun karnındayken okumun bu duayı yanlış bilmiyorsam. Ve internette çok etkili bir dua olduğu yazıyor bütün dualar etkilidir ama sıkıntısı olanlar için iyiymiş. Beni en azından psikolojik olarak çok rahatlattı :)

saol canım iyi olmaya çalışıyorum.. lekelenmelerim hiç kesilmedi arada bir kaç saat kesiliyor sonra tekrar başlıyor.. bugün akşam randevum var.. çok korkuyorum.. dua edin bana ne olur.. inşallah her şey yolundadır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…