selam kızlar dün akşam kabus gibiydi.. saat 6 gibi baş dönmesi başladı ne yapacağımı şaşırdım ayağa kalamıyordum.. eşimin de işyerinde kokteyl yapmışlar, onu da hemen çağırmak istemedim. oğlum oynamak istiyor, acıkıyor, susuyor kalkamıyordum üzerine çiş kaçırmış pijamasını versem kendi giyecek yarım saat kalkmaya çalıştım olmuyor.. en sonunda eşim arayınca söyledim atladı geldi sağolsun hastaneye gittik durup durup ağladım (sanırım bütün topik ağlamış dün gece
) serum takıldı muhtemelen susuz kalmışım.. serumu takan çocukda acemi miydi neydi sol kolumun damarını patlattı kolumu hala katlayamıyorum olağan üstü bi ağrı var. serumdan sonra hemen toarlanırım dedim ama hiç öyle olmadı serumdaki vitaminlerin tadı ağzıma geldi midem bulandı acayip eve kadar zor gittim direk yattım eşim oğlumu yatırdı yedirdi ne yaptı bilmiyorum
neyseki sabah gayet iyiydim..
üstüne kayın pederim; annesi gelmezse anneni göndereyim geline baksın demiş benim annem gelmez büyük ihtimalle 2 ay başında kv çek
kadere bak...
t
atlısın?
ne kurdu canım? bulantıların azalarak bitebilir bu iyi haber.. keşke yazmasaydım çok evhamlısınız
canım her sinirlenenin çocuğu düşse istanbulda kimsenin çocuğu olmazdı.. kafana takma bunları sen rahat ol ki bebeğin de rahat olsun..
ayyy saçma rüyalar hamilelikte çok oluyormuş ben de çok ilginç rüyalar görüyorum bu aralar.. şu hormonlar nelere kadir
bu msjı ben yazmış olabilirim diye kullanıcı adına baktım canım
duygularını bire bir paylaşıyorum.. bu arada dün doktor dediki eğer bulantılar yemeni ya da su içmeni etkiliyorsa hasta olmayı bekleme mutlaka serum takalım dedi.. sen de benim gibi fenalaşmadan doktorunla bi konuş derim..