saol canım iyi olmaya çalışıyorum.. lekelenmelerim hiç kesilmedi arada bir kaç saat kesiliyor sonra tekrar başlıyor.. bugün akşam randevum var.. çok korkuyorum.. dua edin bana ne olur.. inşallah her şey yolundadır..
Insallah sıkıntı olmaz Allah yardimcin olsun canim senin tsh degerin kac cikti benim degerim 0,22 düsük deil mi doktorum normal dedi saglik ocaga gittim sonucu gosterdim aile hekimi sana doktorun ilac yazdimi dye sordu hayir dedim biraz düsük dedi doktorum nye ilac vermedi nye normal dedi
Insallah sıkıntı olmaz Allah yardimcin olsun canim senin tsh degerin kac cikti benim degerim 0,22 düsük deil mi doktorum normal dedi saglik ocaga gittim sonucu gosterdim aile hekimi sana doktorun ilac yazdimi dye sordu hayir dedim biraz düsük dedi doktorum nye ilac vermedi nye normal dedi
Hayir gecen sene hamileyken troid testi yaptrdim 0.72 cikti gayret iyiydi sonra kürtaj oldum bebegmin kalbi durdu.simdi 2 ay once yaptirdim testi 0.22 cikti doktor normal dedi
saol canım iyi olmaya çalışıyorum.. lekelenmelerim hiç kesilmedi arada bir kaç saat kesiliyor sonra tekrar başlıyor.. bugün akşam randevum var.. çok korkuyorum.. dua edin bana ne olur.. inşallah her şey yolundadır..
Dr umla konusamadim daja canim ama senin bu demenden sonra konusuruz zorla yiyorum bseyler ama suan bike daha yataktayim migde bulantisina kalkamiyorum asiri bulaniyo
Merhaba canımm ben geldim çok geçmiş olsun canım demek sende de başladı mide bulantısı ben günlük elma yiyorum iyi geliyor sana da tavsiye ederim inşallah iyi gelir galiba kendimi çok yordum dün gece hafif kahverengi leke geldi ilk defa başıma geldiğinden dolayı gece hiç uyuyamadım bebişime bir şey olacak korkusu beni mahvetti
selam arkadaşlar, sabahtan beridir foruma giremiyordum, şükür düzelmiş, bir sıkıntı vardı galiba. en lazım olduğu anda açılmıyor dıye sinirlendim bir de. gece aşırı derecede bel ağrısıyla uyandım. adet zamanında olan ağrıya benzer bı ağrıydı. kasıklarıma vurmuyordu ama yıne de cok korktum, bi kaç kere tuvalete kalktım, bir şey var mı diye. şükür bi lekelenme vs. bişey yok ama dün de cok fazla midem bulanmamıştı. zaten gecen hafta başlamıştı ama 4-5 gun baya kotuydum. hıc kusma falan da olmadı ama rahatsız edıyordu. dün oyle olunca bugun de oglene kadar pek fazla bulanmayınca korkmaya başladım.
gercı nette baktım bı anda bulantısı kesılen olabiliyormuş ama belim de ağrıyınca krktum. gercı yalnızca bel ağrısına ilişkin bir bilgi de yok nette ama offf bılmıorum kısacası bugun canım cok sıkkın
Merhaba canımm ben geldim çok geçmiş olsun canım demek sende de başladı mide bulantısı ben günlük elma yiyorum iyi geliyor sana da tavsiye ederim inşallah iyi gelir galiba kendimi çok yordum dün gece hafif kahverengi leke geldi ilk defa başıma geldiğinden dolayı gece hiç uyuyamadım bebişime bir şey olacak korkusu beni mahvetti
Hos geldin bitanemm asiri bi bulanti degil ama cok halsiz birakiyo bazen asirida oluyo tabi ama cikarmiyorum hic sende dikkat et kendine yat dinlen bebeim Allahim meleklerimizi korusun onlara hic bsy olmasin insallah
benim nadiren cok ağrıyor. gece uykudan bile uyanıyorum ama bunu biraz da yatma seklıme bağlıyorum. normalde yuzustu yatardım hamıle kalınca sola donuk yatılmalıymış dıye oyle yatmaya çalışıyorum veya sırt ustu. o da agrı yapıor sanırım. bunun dışında ayakta fazla durursam her zaman ağrıyor.
bence bi endokrin uzmanına git dahiliyeciler bazen anlamayabiliyor tüm tahlillerini yapıp sana ona göre bişey söyler. çünkü gebelikte tsh değeri çok önemli
Hos geldin bitanemm asiri bi bulanti degil ama cok halsiz birakiyo bazen asirida oluyo tabi ama cikarmiyorum hic sende dikkat et kendine yat dinlen bebeim Allahim meleklerimizi korusun onlara hic bsy olmasin insallah
Kizlar selam. Geldim doktordan. Sukur bi sorun yok.kalbi atiyor gordum.dinledim. hareket etmiyor bu dedim. Daha etmez bi kac hafta sonra baslar dedi ve bebek kipirdanmaya basladi.ellerini oynatiyor ayaklarini kaldiriyor.kendini geti atiyor. O anda bak anneye surpriz yapti hareketlendi dedi doktor gulduk.ama hayatimda hic yasamadihim bi duyguyu yasadim sukurler olsun bu cuma saatinde Rabbime. Bogazima bir dugum oturdu konusamadim hic. Kasik agrisi normalmis.kese buyudukce baski yapiyormus. Allahim hayirli evlatlar nasip etsin bize
bence bi endokrin uzmanına git dahiliyeciler bazen anlamayabiliyor tüm tahlillerini yapıp sana ona göre bişey söyler. çünkü gebelikte tsh değeri çok önemli
Kadin dogumcu tsh testi istedi yaptrdim normal dedi endokrin uzmanina gidecegm zaten o sonucu götürup göstersem mi yoksa göstermeden testi yaptirsam mi
Kadin dogumcu tsh testi istedi yaptrdim normal dedi endokrin uzmanina gidecegm zaten o sonucu götürup göstersem mi yoksa göstermeden testi yaptirsam mi
selam kızlarr.. dün çok yoğundum giremedim. bebişleriyle ilgili sıkıntılı yaşayan herkese kolaylıklar diliyorum.. ister istemez hepimizin aklı miniklerde.. dün ikili test için gittim. down sendromu için burun kemiğine ense kemiğine baktı. el ve ayaklarına ve parmaklara baktı, iç organlara baktı, boy ölçümü yaptı herşey normal dedi. kan tahlilleri var bir de sonuçlarım 1 hafta sonra çıkacakmış. 3 aydan sonra demire de başlamak gerekiyormuş, ilaç yazdı.. Bebişi de gördük gayet sağlıklıydı, elleri kolları hareketlerine bittik :) video kaydı aldık sürekli izliyoruz. bir de doktor %60 erkek ama diğer gelişinde net söylerim dedi..