Günaydın canım ben kılo alamayan biri olarak imrendm sana 3,5 aylik oldum hala kilo amaladım aksind veriyoqum ve vicdan azabı çekıyorum bebeğıme karşı, bence sen arkadaşlarina takilma bebisin iyı sağlıkli olsunda el-alemi bosver bide un tuz şeker üclüsündn uzak durmaya çaliş bol yürüyüş yap canım sıkma canını sen,
Evet haklisin. Zaten masa basi çalıştıgim için doktora sormuştum her akşam yürüyüş yapiorum yapayimmi diye oda ilk üç ay yürü yüs yapma demişti. Yavaştan başlıcam.
Kızlar Günaydın moralim bozuk dün bir aydır görüşmedigim arkadaş larla görüştüm. 4 kilo aldım şu ana kadar. Sürekli kilo almışın diyip durdular. Zaten kiloluydun ilerde ne olur kim bilir diyip durdular. Moralim bozuldu rüyamda bile girdi . Napim iştahım yokken aldım ben daha hamileliğin başında ya sigarayı bıraktım ondan yada hareketsiz kaldım sıfır hareket ondan yada verdigi ilaç yüzünden bilmiorum. Ama deli gibi yemedimki
Ne bilim canım çok üstüme geldiler dün. Daha üç aylık önümde uzun bi zaman var beni her gördüklerinde aynı tepkiyi verecekler sanırım
Geçmiş olsun canım bende tam geçti diyorum bi sabah yine oluyor. Ekşi ve tuzlu denedin mi mandalina da iyi geliyormuş burada okudum.
Bir de dün gece ağır yediysen sabaha miden kötü olabilir
Geçmiş olsun canım bende tam geçti diyorum bi sabah yine oluyor. Ekşi ve tuzlu denedin mi mandalina da iyi geliyormuş burada okudum.
Bir de dün gece ağır yediysen sabaha miden kötü olabilir
Yok canim sadece sekizinci haftada aynı gün iki şehir değiştirdim ve aksama misafir vardı geldim hem temizlik hem yemek yaptım gece çok hafif kahverengi leke geldi hemen uzandım sabaha bir şeyim yoktu şükür hatta bende yerleşme kanaması bile olmadı öyle yani Cinsiyet olarak erkek geçiyor ama psikoloji olabilir çünkü eşim işe giderken oğlum diye seviyor gelirken oğlum diyo sağlıklı olsun da kız erkek gerçekten farketmez peki seninki belki belli olmuştur cinsiyeti sen ne düşünüyorsun
Canım bende hiç bulanti yoktu son iki haftadır var özellikle sabahlari senin gibiym. Bazen de aksamlari. Mide uzun süre boş kalınca bulantim daha da artıyor. Acikmamaya bak, sık sık ama az ye. Bana yeşil elma mandalina ve yesillikli salata çok iyi geliyor bulantima. Yemek ben de yiyemiyorm fazla
12 haftayi dolduran anneler günlük yarım saat yürüyüşler yapın, bir kaç hafta sonra da gebeler icin egzersizler var onları yapmaya başlayın kendinizi yormadan tabi. Dogumda çok faydalı olacaktır.
Merhaba cici anneler , hayırlı günler.. Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin ,İnşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız yavrularımızı Bende ikili tarama yaptrdım geçen hafta çok şükür sağlıklı yavrum ama cinsiyetini öğrenemedik inşallah 3lü taramada öğrenirimm :) Allah herkesin yardımcısı olsun
cnm ben kan vermeden önce usg gırdım orda burun kemıgı olusmusmu bıde ense kalınlıgı normalmı dıye bakıyorlar sonra form doldurduk kan verdim perşembe çıkıcak sonuçlarım
Merhaba cici anneler , hayırlı günler.. Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin ,İnşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız yavrularımızı Bende ikili tarama yaptrdım geçen hafta çok şükür sağlıklı yavrum ama cinsiyetini öğrenemedik inşallah 3lü taramada öğrenirimm :) Allah herkesin yardımcısı olsun
Kızlar bana da dün bi arkdsm söyledi. Googleye babyplan yazın ilk çıkan seye tıklayın orada cinsiyet tahmini yapiyo bazı bilgileri girince. Kullanıcı yorumlarıni okudum herkes olumlu yorum yapmış. Ama tabiki Allah bilir kızlar benden sadece söylemesi merak edenler icin eğlenceli :)