2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evet haklisin. Zaten masa basi çalıştıgim için doktora sormuştum her akşam yürüyüş yapiorum yapayimmi diye oda ilk üç ay yürü yüs yapma demişti. Yavaştan başlıcam.

Çok tuhaf ya bence görüşmeöyle insanlarla moral bozmaktan başka bi işe yaramazlar hiç canını sıkma arkadaşım senin gibi kaç kişi var burda

Kızlar bulantı geçmişti fazlasıyla geri geldi sabahtan beri üç kere çıkardım midem bişeyi kabul etmiyor
Geçmiş olsun canım bende tam geçti diyorum bi sabah yine oluyor. Ekşi ve tuzlu denedin mi mandalina da iyi geliyormuş burada okudum.
Bir de dün gece ağır yediysen sabaha miden kötü olabilir

Geçmiş olsun canım bende tam geçti diyorum bi sabah yine oluyor. Ekşi ve tuzlu denedin mi mandalina da iyi geliyormuş burada okudum.
Bir de dün gece ağır yediysen sabaha miden kötü olabilir
Denedim canım çok şiddetli ya ne yesem çıkarıyorum akşam da çorba içtim sadece geçer inşallah

kızlar günaydın nasılsınız ikili test yaptıran varmı bıde usg girdinizmi ense ölçümü ve burun kemiği için

Sen ne hissediyorsun peki sende varmı lekelenme falan

Normal diye biliyorum ama tedbiri elden bırakma canım uzun süreli değil de kısa süreliyse problem yok diye biliyorum
Yok canim sadece sekizinci haftada aynı gün iki şehir değiştirdim ve aksama misafir vardı geldim hem temizlik hem yemek yaptım gece çok hafif kahverengi leke geldi hemen uzandım sabaha bir şeyim yoktu şükür hatta bende yerleşme kanaması bile olmadı öyle yani Cinsiyet olarak erkek geçiyor ama psikoloji olabilir çünkü eşim işe giderken oğlum diye seviyor gelirken oğlum diyo sağlıklı olsun da kız erkek gerçekten farketmez peki seninki belki belli olmuştur cinsiyeti sen ne düşünüyorsun

kızlar günaydın nasılsınız ikili test yaptıran varmı bıde usg girdinizmi ense ölçümü ve burun kemiği için

pazartesi yaptırdım canım bu pazartesi de sonuç alacagim ins ama burun kemiği dediğin ne onu bilmiyorum

Denedim canım çok şiddetli ya ne yesem çıkarıyorum akşam da çorba içtim sadece geçer inşallah
Canım bende hiç bulanti yoktu son iki haftadır var özellikle sabahlari senin gibiym. Bazen de aksamlari. Mide uzun süre boş kalınca bulantim daha da artıyor. Acikmamaya bak, sık sık ama az ye. Bana yeşil elma mandalina ve yesillikli salata çok iyi geliyor bulantima. Yemek ben de yiyemiyorm fazla

12 haftayi dolduran anneler günlük yarım saat yürüyüşler yapın, bir kaç hafta sonra da gebeler icin egzersizler var onları yapmaya başlayın kendinizi yormadan tabi. Dogumda çok faydalı olacaktır.

Gunaydin bn 4 kg verdim ama bi kez kusmadim herseyide yiyorum tiksinmemde yok demekki metabolizmam costu

tünaydın anneler ay dün karnıma bi sey düstü bi korktum ki. neyse bi sikayetim yok su an.

Merhaba cici anneler , hayırlı günler.. Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin ,İnşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız yavrularımızı Bende ikili tarama yaptrdım geçen hafta çok şükür sağlıklı yavrum ama cinsiyetini öğrenemedik inşallah 3lü taramada öğrenirimm :) Allah herkesin yardımcısı olsun

pazartesi yaptırdım canım bu pazartesi de sonuç alacagim ins ama burun kemiği dediğin ne onu bilmiyorum
cnm ben kan vermeden önce usg gırdım orda burun kemıgı olusmusmu bıde ense kalınlıgı normalmı dıye bakıyorlar sonra form doldurduk kan verdim perşembe çıkıcak sonuçlarım

bende yaptırdım ikili test radyolojı uzmanı çok suratsızdı soramadım cinsiyeti görebiliyormusunuz dıye bakalım belkı haftaya perşembe kendı dr söyler.

Aynen doktor suratsız olunca insan çekiniyor... En iyisi kendi doktorun valla. İnsan merak ediyo cinsiyetini tabiki önemli olan sağlığı öncelikle

Kızlar bana da dün bi arkdsm söyledi. Googleye babyplan yazın ilk çıkan seye tıklayın orada cinsiyet tahmini yapiyo bazı bilgileri girince. Kullanıcı yorumlarıni okudum herkes olumlu yorum yapmış. Ama tabiki Allah bilir kızlar benden sadece söylemesi merak edenler icin eğlenceli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…