2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evet benimde erkek çıktı . Arkadaşlar çin takvimine göre cinsiyet hesaplama diye bişey var 9 aylık hamile komşum yaptı ve arkadaslarıda yapmış doğru çıktı diyo bende yaptım erkek yazıyodu sizde deneyn bence google a yazın çin takvimi ile cinsyet hesaplama diye

Ben yapamadım doğum saati falan soruyor :) hiç bişey anlamadım,doldurdum bi takvim çıktı beceremedim heralde

Nası yaptınız kızlar babyplanı banada söyleyiverin :)

Kızlar birsey sorucam. Şimdi iki hafta sonra Dr çağırdı ikili test için. Şimdi nasıl oluyo bilmiyorum ama o ultrason a baktığı herzaman ki makineyle bakmicakmi. Çünkü bana he zaman ki gibi randevu verdi kendi yerinde yani başka yere yada başkasına gitcek misim gibi degildi

Benim hepsinde erkek çıktı ama ben kiz hissediyorum nasil olacaksa :))

Ya biliyormusun birçok kişide sadece 8. Haftada olmuş kanama çok ilginç değil mi :) kesşn bir nedeni var bence :)
Benim de çevremdekiler erkek istiyor ama ben kız olacak diyorum hissiyatımsa bazen kız bazen erkek. Anne hissedermiş güya ama ben kıza dönüğüm :) ben 11+5 te gittim dr a erkendi sanırım belki de gördü söylemedi

tünaydın anneler ay dün karnıma bi sey düstü bi korktum ki. neyse bi sikayetim yok su an.

Allah korusun canım ağır bişey mi düştü

Ay bende ikiliyi sırf cinsiyet için yaptırcaktım

Hemen deneyelim :)))

Valla benim yaptığımda bebeğin doğum tarihini 2 ay sonrasını gösteriyo bende tam yapamadım sadece cinsiyete baktım öylesine ama tarih ve saat olarak ne yazılmalı tam bilemedimm :) en iyisi çin takvimi ve rus takvimi ben ikisinide yaptım ikiside erkek çıktı

cnm benım dr ikili testten bahsettı gecen hafta bende yaptıurıcam dedim kagıda yazdı ikili test ve usg dıye bız gıttık radyolojıden randevu aldık persembe gunune ordakı kız usg gırmeden once tatlı ye gel dedı bende persembe gunu gıttım tatlı yedım meyve suyu içtim degısık usg gırdım yanı dr yanındakındfen dah yuksek modellı olandan orda ölçümler yapıldı raporumu verdı sonra kan verdım form doldurdum . dr sonucu gösterdım usg sonucunu oda sonuc guzel çıkmıs dedi şimdi persembe gunu kan sonuclarımı alıcam

annenin doğum tarihi ve saatini soruyor sanırım,karışık bişey :) çin ve rus takvimine bende baktım erkek :)

Herkese selam. Bulantilardan ve bizim kızdan fırsat bulamıyorum sohbete katılmak için. Umarım herkes iyidir

Anladim ozaman biryere gondercektir belki cunku banada tok gel dediler ilk defa. Bide cinsiyetini ĺ söylemediler ozaman canim

Anladim ozaman biryere gondercektir belki cunku banada tok gel dediler ilk defa. Bide cinsiyetini ĺ söylemediler ozaman canim
aslında ben soracaktım radyolojı uzmanı erkektı ve çok suratsızdı korkumdan heycandan soramadım

Kızlar el ele verin haydi el ele verin kızlar....lılılılılılıkılıkı

Doktordan geldik ikili test yapıldı sonuç 1 hafta sonra hayırlısı bakalım
Cinsiyet için doktor 16 hafta dedi katı bu konuda
Bende ısrarcı olmadım.bir ay sonraya çağırdı belki arada başka doktorada uğrarım 1 ay çooook
Bu arada ultrasona girmeden çikılata yedim bu defa daha hareketli idi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…