- 1 Ekim 2014
- 1.019
- 1.094
- 128
Oy maAşaAllah miniğine tatlımKızlar el ele verin haydi el ele verin kızlar....lılılılılılıkılıkı
Doktordan geldik ikili test yapıldı sonuç 1 hafta sonra hayırlısı bakalım
Cinsiyet için doktor 16 hafta dedi katı bu konuda
Bende ısrarcı olmadım.bir ay sonraya çağırdı belki arada başka doktorada uğrarım 1 ay çooook
Bu arada ultrasona girmeden çikılata yedim bu defa daha hareketli idi
bana ne takvim, ne test varsa erkek çıkıyo hepsi bunu da denedim. ben de kız çıkarmaya çabalıyorum bir türlü olmadı canm :) ama hiç inanmıyorum nedense bunlara sırf meraktan bakıyorum işte.... annenin içine doğuyo diyolar benm içime ilk günden beri doğan kız, ve de sivilcelendim biraz sanki çirkinleştim gibime geliyor. Eşime sordum hala çok güzelsin ama eskiye göre çirkinleştin sanki biraz diyor o da kız diyor. hayırlısı bakalım.çin erkek diyo rus kız diyo bu da kız diyo eşim kız dıyo ben erkek çok karıştık biz çok :)
çok sevindim canım senin adına maşallah bebişe. bi de ben görseydim hareketlerini hiç görmedim ne kdr güzeldir yaa siz anlatnca daha bi imreniyorum valla :)Kızlar el ele verin haydi el ele verin kızlar....lılılılılılıkılıkı
Doktordan geldik ikili test yapıldı sonuç 1 hafta sonra hayırlısı bakalım
Cinsiyet için doktor 16 hafta dedi katı bu konuda
Bende ısrarcı olmadım.bir ay sonraya çağırdı belki arada başka doktorada uğrarım 1 ay çooook
Bu arada ultrasona girmeden çikılata yedim bu defa daha hareketli idi
ay ilk defa kız çıktı :)http://www.thelaboroflove.com/chart/pred.html
Bende yapamadım şunu buldum erkek çıktı çok eğlenceli :)
İlkine kendi doğum tarihinizi
İkincisine ilişki gününüzünyazıyorsunuz sanırım ben öyle anladım time zone yazan yerdedr est yi işaretliyomuşuz
Benim anlamadığım neden kendi doktnrun bakmamış ki canım benim doktorum kendi baktı da ondan soruyorum,aslında ben soracaktım radyolojı uzmanı erkektı ve çok suratsızdı korkumdan heycandan soramadım
Hadi inşaAllah canım benimay ilk defa kız çıktı :)
güzelmiş canım ama farklı ilişki tarihleri yazmama rağmen hep erkek çıktı, kızı bulamadımhttp://www.thelaboroflove.com/chart/pred.html
Bende yapamadım şunu buldum erkek çıktı çok eğlenceli :)
İlkine kendi doğum tarihinizi
İkincisine ilişki gününüzünyazıyorsunuz sanırım ben öyle anladım time zone yazan yerdedr est yi işaretliyomuşuz
İnşaalah canım hayırlısıyla,çok sabırsızlanıyorum ya :)Hadi inşaAllah canım benim
bilmiyoumki bu degısık usg daha net galıbaBenim anlamadığım neden kendi doktnrun bakmamış ki canım benim doktorum kendi baktı da ondan soruyorum,
He tamam canım olsun farketmez bebisin iyiya önemli olan O :)bilmiyoumki bu degısık usg daha net galıba
3 boyutlumuydu acaba,bebek net bi şekilde bellimiydi yüzü gözü :)bilmiyoumki bu degısık usg daha net galıba
Hele ben zaman durdu şu sali da gelmiyo bi türlü canımİnşaalah canım hayırlısıyla,çok sabırsızlanıyorum ya :)
Eyvah bende çok merak ettim şimdi :)))çin erkek diyo rus kız diyo bu da kız diyo eşim kız dıyo ben erkek çok karıştık biz çok :)
Salıya kadar senin için,çarşambaya kadarda kendim için çatlıcamHele ben zaman durdu şu sali da gelmiyo bi türlü canım
bilmiyorum bebek daha netti dur resmini koyayım bi bakın bakalım3 boyutlumuydu acaba,bebek net bi şekilde bellimiydi yüzü gözü :)
ben yarım saat öncedn yemiştim hemşire sordu dedım 30 dk oldu ozamn dedi meyve suyu iç tatlı olandan dedi sizler yanınıza çikolata meyve suyu felan alın bol bol yıyınAcaba ultrasona girmeden kaç dakika önce tatlı yemek gerekiyor :)
belli olmaz ki bazı arkadaşlara söylemişter insaAllah bizde öğreniriz :)Salıya kadar senin için,çarşambaya kadarda kendim için çatlıcamama ben ümitsizim bu hafta söylemez gibime geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?