2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Oy maAşaAllah miniğine tatlım

çin erkek diyo rus kız diyo bu da kız diyo eşim kız dıyo ben erkek çok karıştık biz çok :)
bana ne takvim, ne test varsa erkek çıkıyo hepsi bunu da denedim. ben de kız çıkarmaya çabalıyorum bir türlü olmadı canm :) ama hiç inanmıyorum nedense bunlara sırf meraktan bakıyorum işte.... annenin içine doğuyo diyolar benm içime ilk günden beri doğan kız, ve de sivilcelendim biraz sanki çirkinleştim gibime geliyor. Eşime sordum hala çok güzelsin ama eskiye göre çirkinleştin sanki biraz diyor o da kız diyor. hayırlısı bakalım.

çok sevindim canım senin adına maşallah bebişe. bi de ben görseydim hareketlerini hiç görmedim ne kdr güzeldir yaa siz anlatnca daha bi imreniyorum valla :)

Kizlar benim bir iki gundur kasiklarimda agri oluyor normal mi bayadir agrim yoktu cunku

aslında ben soracaktım radyolojı uzmanı erkektı ve çok suratsızdı korkumdan heycandan soramadım
Benim anlamadığım neden kendi doktnrun bakmamış ki canım benim doktorum kendi baktı da ondan soruyorum,

Kızlar cinsiyet tahmini için göbek deliğinden aşağıya doğru uzanan çizgideki kıllara bakın yukarı doğruysa erkek aşağı doğruysa kız oluyormuş tutarsa da yazın ben de tutmuştu

Acaba ultrasona girmeden kaç dakika önce tatlı yemek gerekiyor :)
ben yarım saat öncedn yemiştim hemşire sordu dedım 30 dk oldu ozamn dedi meyve suyu iç tatlı olandan dedi sizler yanınıza çikolata meyve suyu felan alın bol bol yıyın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…