2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ay ilk defa kız çıktı :)

Kız mı istiyorsun :)

Kizlar benim bir iki gundur kasiklarimda agri oluyor normal mi bayadir agrim yoktu cunku

Benim 2 keredir adet zamanı oluyor canım. Belki de üşütmüşsündür bol su içmeyi dene.

güzelmiş canım ama farklı ilişki tarihleri yazmama rağmen hep erkek çıktı, kızı bulamadım

Bende iki gün yazdım erkek çıktı işte maksat eğlence üzülme canım :)

Kızlar cinsiyet tahmini için göbek deliğinden aşağıya doğru uzanan çizgideki kıllara bakın yukarı doğruysa erkek aşağı doğruysa kız oluyormuş tutarsa da yazın ben de tutmuştu
bunu ilk defa duydum, baktim şimdi. tutarsa yazarım canm :)

Benim 2 keredir adet zamanı oluyor canım. Belki de üşütmüşsündür bol su içmeyi dene.

Evet canım :) ama erkek hissediyorum

İkiside 2 boyutlu ultrasonla çekilmiş :)
valla cnm ben boyutunu bılmıyorum ki da ikli test için çekilen foto daha net ve daha kalıtelı
kürtaj olmadan oncede dr kalp atıslarını duyamamıstı kendı usg inden benı gene buyuk usg yolladı orda rapor cıkarıldı

Canim agzimin icini kaplayacak sekolde ceviz buyuklugunde apse olustu suyu bile zor iciyorum yemek yiyemiyorum suyu bile icsem cikariyorum hic kusmam yoktu bu apseden beri o da oldu napcam bilmiyorum

İçimdeki Meleğime;
seni hissettiğim günden beri ne saatler geçiyor, ne de günler...
demek insan böyle aşık oluyormuş görmeden...
kavuşmak istiyorum sana, dokunmak koklamak istiyorum doyasıya...
hergün ciciler alıyorum sana, seviyorum, kokluyorum içlerinde seni hayal ediyorum
o zaman daha çok özlüyorum seni <3 <3 <3
Annemm, ne seni anlatmaya kelimeler yeter,
ne de sana doymaya ömrüm...
bir bedende iki can taşıyorum,
yarısı benim,
yarısı da hiç görmeden Sevdiğimin...

cnm ben kan vermeden önce usg gırdım orda burun kemıgı olusmusmu bıde ense kalınlıgı normalmı dıye bakıyorlar sonra form doldurduk kan verdim perşembe çıkıcak sonuçlarım
Bende usg ye girdim ense kalinligina bakıldı buruna bakildimi bilmiyorum bende ardından kan verdim ense kalınlığı ne kadar çıktı senin biliyormusun

kızlar girdiğim usg nin adı OBSTETRİK USG MİŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…