- 1 Nisan 2012
- 3.281
- 577
- 198
tamam canım bende öyle yapayım bari :)ben yarım saat öncedn yemiştim hemşire sordu dedım 30 dk oldu ozamn dedi meyve suyu iç tatlı olandan dedi sizler yanınıza çikolata meyve suyu felan alın bol bol yıyın
tamam canım bende öyle yapayım bari :)ben yarım saat öncedn yemiştim hemşire sordu dedım 30 dk oldu ozamn dedi meyve suyu iç tatlı olandan dedi sizler yanınıza çikolata meyve suyu felan alın bol bol yıyın
ay ilk defa kız çıktı :)
Kizlar benim bir iki gundur kasiklarimda agri oluyor normal mi bayadir agrim yoktu cunku
güzelmiş canım ama farklı ilişki tarihleri yazmama rağmen hep erkek çıktı, kızı bulamadım
bunu ilk defa duydum, baktim şimdi. tutarsa yazarım canm :)Kızlar cinsiyet tahmini için göbek deliğinden aşağıya doğru uzanan çizgideki kıllara bakın yukarı doğruysa erkek aşağı doğruysa kız oluyormuş tutarsa da yazın ben de tutmuştu
benım yukarı dogru kıllar ozamn erkekbunu ilk defa duydum, baktim şimdi. tutarsa yazarım canm :)
Evet canım :) ama erkek hissediyorumKız mı istiyorsun :)
Benim 2 keredir adet zamanı oluyor canım. Belki de üşütmüşsündür bol su içmeyi dene.
Bende iki gün yazdım erkek çıktı işte maksat eğlence üzülme canım :)
cnm bende hep kızım olsun istemişimdir ama bende erkek hissediyorum.Evet canım :) ama erkek hissediyorum
Anam bu kız isteyenler hep mi erkek hisseder yacnm bende hep kızım olsun istemişimdir ama bende erkek hissediyorum.
yaaaa erkek hissediyorum eşim kız diyo iddaya girdik biz kocamlaAnam bu kız isteyenler hep mi erkek hisseder ya
İkiside 2 boyutlu ultrasonla çekilmiş :)buda kendı dr um yanındakı usg ile çekildi
valla cnm ben boyutunu bılmıyorum ki da ikli test için çekilen foto daha net ve daha kalıtelıİkiside 2 boyutlu ultrasonla çekilmiş :)
yaaaa erkek hissediyorum eşim kız diyo iddaya girdik biz kocamla
:) benim esimde erkek diye dıye artk bende erkek hissedixorum pisikolojik sanirım :)yaaaa erkek hissediyorum eşim kız diyo iddaya girdik biz kocamla
Canim agzimin icini kaplayacak sekolde ceviz buyuklugunde apse olustu suyu bile zor iciyorum yemek yiyemiyorum suyu bile icsem cikariyorum hic kusmam yoktu bu apseden beri o da oldu napcam bilmiyorumKız mı istiyorsun :)
Benim 2 keredir adet zamanı oluyor canım. Belki de üşütmüşsündür bol su içmeyi dene.
Bende iki gün yazdım erkek çıktı işte maksat eğlence üzülme canım :)
Hayırlısı Allahtan artık canım benim,cinsiyetleri öğrenince artık bu konuşmaları okur okur gülerizcnm bende hep kızım olsun istemişimdir ama bende erkek hissediyorum.
Oyy ben o ellerini yiyim masaAllah:)buda kendı dr um yanındakı usg ile çekildi
Bende usg ye girdim ense kalinligina bakıldı buruna bakildimi bilmiyorum bende ardından kan verdim ense kalınlığı ne kadar çıktı senin biliyormusuncnm ben kan vermeden önce usg gırdım orda burun kemıgı olusmusmu bıde ense kalınlıgı normalmı dıye bakıyorlar sonra form doldurduk kan verdim perşembe çıkıcak sonuçlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?