2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar benim bebis hep sag kasikta ilk gunden beri sag kasik erkek diyolar duydunuz mu hic boyle bisey

anladım canım geçmiş olsun,2'si 3'ü önemli diil aslında bebek sağlıklı olsunda,sadece orda öyle net görmek güzel oluyor

Bende usg ye girdim ense kalinligina bakıldı buruna bakildimi bilmiyorum bende ardından kan verdim ense kalınlığı ne kadar çıktı senin biliyormusun
BİLİYORUM CNM ENSE KALINLI :1.3 MM BURUN KEMİĞİ İÇİNDE
NAZAL KEMİK İZLENMİŞTİR YAZIYOR
KALP ATIMI 162 ATIM DK

Ay negüzel yazmıssın tatlım annelik işte daha doğmadan başlhyo sevgimiz :)

Sen yaptın mı cnm,,ne çıktı?

Sen yaptın mı cnm,,ne çıktı?
Yaptm canım hepsi erkek çıkıyor benim bu takvimler testler. Kocakari laflarina göre kızım olacak ama :) sivilce çıktı biraz,kiz annenin güzelliğini aliyomus derlerya sonra eksi yiyorum daha çok falan bunun gibi yani :)

Aynen bende anlamadım,kendi doktorum bakıcakmış,muayene parası alıcak,380 tl de test parası,neden bu kadar pahalı anlamadım?!

Allah başka dert vermesin diyelim bu arkadaşlara...

Çok güzel yazmışsın duygularını canım benim

Kizlar kıl konusuna deginmisken baktim benimkilerde yukari dogru ama canimi daha fazla sıkan benim karnim bayagi bayagi killandi siyahlasti fln hic gobegimi acasim yok normal mi bu:/
valla cnm benımde göbeğimdeki kıllar yukarı dogru ve kıllı ama ben hep göbek kıllarına agda yapıyorum bayadır almadım ondan olabılır . benımkı eskiler derki hamilelikte kıl çıkmaz azalır dıye ama bende öyle bişey olmadı tabiki

Aynen bende anlamadım,kendi doktorum bakıcakmış,muayene parası alıcak,380 tl de test parası,neden bu kadar pahalı anlamadım?!
cnm cok pahalıymış yazık değil mi sağlık ocağı fakülte devlet hastaneleri kendileri yapıyor . ve özel hastanelerden daha güvenilir olduğu söleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…