2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar kıl konusuna deginmisken baktim benimkilerde yukari dogru ama canimi daha fazla sıkan benim karnim bayagi bayagi killandi siyahlasti fln hic gobegimi acasim yok normal mi bu:/
Canım kimilerinin hiç tüy olmuyor göbeğinde ama benim önceden de vardı çok ince tüy şeklinde ve seyrek. Simdi yine çok ince ama daha çoğaldı gibime geliyor. Hormonlardan galiba ins sonradan azalır eski haline döner

kızlar sanırım sadece bnm cinsiyet belli olmuş.
koca karı laflarına gelince bnm üç oğlan olacak üçüde aynıydı hamilelikleri aynı başladı aynı gidiyor
üşüme ürperme
başağrısı
iştahsızlık
kırkına yakın ve sonrasında kasıkta kelebek uçuşma hissi
yerleşme kanaması
sağkasıkta dolgunluk
ilk aylarda meyveye sonraki aylarda et ve tatlıya aşerme
hatırladıklarım bunlar çin takvimi erkek rusa bakmadım alyans testinide denemedim ama doktorum cok emin

kıllar yukarı bakıyo
rus takvimi kız dedi ama
çin erkek
doktor erkek ki bence daha cok erken iki hafta sonrası tekrar bakıcaklar hayırlısı sanki değişebilir gibime geliyor.

kızlar birde bnm hamilelik takviminde hipokratın bi tahmini var okusanıza bakalım

Allah yardımcın olsun inşallah gelecek bebeğini sağlıkla alırsın kucağına canım

Kizlar benim bebis hep sag kasikta ilk gunden beri sag kasik erkek diyolar duydunuz mu hic boyle bisey
canım duymuştum benimde sağ da duruyor..
HANGİ KASIKTA OLDUGUNU NASIL ANLADIN Kİ
canım arkadaşı bilmiyorum ama benim dr. kesenin sağda olduğunu söyledi..psikolojikmi yoksa gerçektenmi bilmiyorum bende o tarafta hissediyorum

hemen yaptımmmmmm başka var mı test

Kizlar benim bebis hep sag kasikta ilk gunden beri sag kasik erkek diyolar duydunuz mu hic boyle bisey
canım duymuştum benimde sağ da duruyor..
HANGİ KASIKTA OLDUGUNU NASIL ANLADIN Kİ
canım arkadaşı bilmiyorum ama benim dr. kesenin sağda olduğunu söyledi..psikolojikmi yoksa gerçektenmi bilmiyorum bende o tarafta hissediyorum

[/QUOTE]
Valla ben aldirmiyodumda aradaki farki bariz farkettim cok az vardi umarim gecer:/...

kızlar boğaz agrım var .zor yutkunuyorum ve hafifte atesım var. ne yapayım sizce ne iyi gelir

kızlar boğaz agrım var .zor yutkunuyorum ve hafifte atesım var. ne yapayım sizce ne iyi gelir
adaçayı ile gargara yap..ama çayını içme...benim kızımda en çok yaptığım ve şükürler olsun ilaç kullanmama gerek kalmadığım vicks buğu yapabilirsin...çok kötü olursanda dr.a sorup minoset kullanırsın herlade...geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…