- 16 Ekim 2014
- 2.585
- 3.656
- 168
Canım kimilerinin hiç tüy olmuyor göbeğinde ama benim önceden de vardı çok ince tüy şeklinde ve seyrek. Simdi yine çok ince ama daha çoğaldı gibime geliyor. Hormonlardan galiba ins sonradan azalır eski haline dönerKizlar kıl konusuna deginmisken baktim benimkilerde yukari dogru ama canimi daha fazla sıkan benim karnim bayagi bayagi killandi siyahlasti fln hic gobegimi acasim yok normal mi bu:/
kızlar sanırım sadece bnm cinsiyet belli olmuş.
koca karı laflarına gelince bnm üç oğlan olacak üçüde aynıydı hamilelikleri aynı başladı aynı gidiyor
üşüme ürperme
başağrısı
iştahsızlık
kırkına yakın ve sonrasında kasıkta kelebek uçuşma hissi
yerleşme kanaması
sağkasıkta dolgunluk
ilk aylarda meyveye sonraki aylarda et ve tatlıya aşerme
hatırladıklarım bunlar çin takvimi erkek rusa bakmadım alyans testinide denemedim ama doktorum cok emin
teşekkür ederim,Allah nasıl hayırlı biliyorsa öyle yapsın artık .
Amin,Allah kimseye yaşatmasın
Amin,çok teşekkür ederim.Sizler de inşallah sağlıklı bir şekilde kavuşursunuz.
Kolay değil ne yazık ki üzülmemek,elimde değil.daha 10 gün önce kalbini dinlerken,şimdi..Sadece karnımda değil hayatımda da boşluk bıraktı sanki.Amin,inşallah ben de anne olabilirim.
canım duymuştum benimde sağ da duruyor..Kizlar benim bebis hep sag kasikta ilk gunden beri sag kasik erkek diyolar duydunuz mu hic boyle bisey
canım arkadaşı bilmiyorum ama benim dr. kesenin sağda olduğunu söyledi..psikolojikmi yoksa gerçektenmi bilmiyorum bende o tarafta hissediyorumHANGİ KASIKTA OLDUGUNU NASIL ANLADIN Kİ
hemen yaptımmmmmm başka var mı testKızlar bana da dün bi arkdsm söyledi. Googleye babyplan yazın ilk çıkan seye tıklayın orada cinsiyet tahmini yapiyo bazı bilgileri girince. Kullanıcı yorumlarıni okudum herkes olumlu yorum yapmış. Ama tabiki Allah bilir kızlar benden sadece söylemesi merak edenler icin eğlenceli :)
canım duymuştum benimde sağ da duruyor..Kizlar benim bebis hep sag kasikta ilk gunden beri sag kasik erkek diyolar duydunuz mu hic boyle bisey
canım arkadaşı bilmiyorum ama benim dr. kesenin sağda olduğunu söyledi..psikolojikmi yoksa gerçektenmi bilmiyorum bende o tarafta hissediyorumHANGİ KASIKTA OLDUGUNU NASIL ANLADIN Kİ
valla cnm benımde göbeğimdeki kıllar yukarı dogru ve kıllı ama ben hep göbek kıllarına agda yapıyorum bayadır almadım ondan olabılır . benımkı eskiler derki hamilelikte kıl çıkmaz azalır dıye ama bende öyle bişey olmadı tabiki
valla cnm benımde göbeğimdeki kıllar yukarı dogru ve kıllı ama ben hep göbek kıllarına agda yapıyorum bayadır almadım ondan olabılır . benımkı eskiler derki hamilelikte kıl çıkmaz azalır dıye ama bende öyle bişey olmadı tabiki
Valla ben aldirmiyodumda aradaki farki bariz farkettim cok az vardi umarim gecer:/...Canım kimilerinin hiç tüy olmuyor göbeğinde ama benim önceden de vardı çok ince tüy şeklinde ve seyrek. Simdi yine çok ince ama daha çoğaldı gibime geliyor. Hormonlardan galiba ins sonradan azalır eski haline döner
bol bol su iç cnm dinlen ve c vitamini al meyva felan ye sıcak bişeyler içkızlar boğaz agrım var .zor yutkunuyorum ve hafifte atesım var. ne yapayım sizce ne iyi gelir
adaçayı ile gargara yap..ama çayını içme...benim kızımda en çok yaptığım ve şükürler olsun ilaç kullanmama gerek kalmadığım vicks buğu yapabilirsin...çok kötü olursanda dr.a sorup minoset kullanırsın herlade...geçmiş olsun..kızlar boğaz agrım var .zor yutkunuyorum ve hafifte atesım var. ne yapayım sizce ne iyi gelir
cok o yaaaAynen bende anlamadım,kendi doktorum bakıcakmış,muayene parası alıcak,380 tl de test parası,neden bu kadar pahalı anlamadım?!
ben emin değilim ama sanırım ıhlamurun zararı yoktu tarçınıda bilmiyorum..ıhlamur ve tarcın kaynatsam olurmu kızlar
ınsan korkuyoı neyıyecegımı şaşırıyorumben emin değilim ama sanırım ıhlamurun zararı yoktu tarçınıda bilmiyorum..
aman acilmasinIstahin acilir yakinda meraklanma
benimki de kıllandı biraz.Kizlar kıl konusuna deginmisken baktim benimkilerde yukari dogru ama canimi daha fazla sıkan benim karnim bayagi bayagi killandi siyahlasti fln hic gobegimi acasim yok normal mi bu:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?