2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bu ikli testte yapılan usg
Canim bu tarama mi oluyo ? ben de bu hafta yaptiracagimda..ama ben pek burdan anlayamadim.. benim doktorum ultrosndan gosterdiginde cokk daha net oluyo hatta farklii boyutda gosteriyo.. makinadanmi yoksa tarama aynimi anlamadm :S

Kizlar acilden geliyorum.. Kirmizi kanamam basladi.. Bebek iyi ama doktor belki sagliksizsa vucut atmaya calisiyordur dedi.. Dua edin nolur.. Her gun stres her gun stres o kadar yiprandim ki.. Bebegim iyi olsun da buna raziyim ben..

Kizlar acilden geliyorum.. Kirmizi kanamam basladi.. Bebek iyi ama doktor belki sagliksizsa vucut atmaya calisiyordur dedi.. Dua edin nolur.. Her gun stres her gun stres o kadar yiprandim ki.. Bebegim iyi olsun da buna raziyim ben..

canım bozma moralini dr. uzman mıydı kadın doğum dr.u olan acil drlarina çok guvenme caninida sıkma 3 aylık olana kadar vücut anlamamış mı sagliksiz olduğu nu

Can8m gecmis olsun icini ferah tut insallah birsey olmaz stres yapma

canım bozma moralini dr. uzman mıydı kadın doğum dr.u olan acil drlarina çok guvenme caninida sıkma 3 aylık olana kadar vücut anlamamış mı sagliksiz olduğu nu
En basindan beri hep lekelenmem var bu da ikinci kirmizi kanamam.. Her gun tedirginim.. Yoruldum cok, psikolojim bozuldu.. İki de dusugum olunca.. Bilmiyorum.. İnsallah allah hayirlisiyla nasip eder kucagima almayi..

Can8m gecmis olsun icini ferah tut insallah birsey olmaz stres yapma
İnsallah canim.. Dua edin ne olur.. Cok korkuyoru...

Korkma bitanem 12. Haftada bazen kanama oluyormuş, güzel düşün bu hicri yılbaşında dua et, bebeğin seninle, stres etme iyi şeyleri aklında tut ılık bir düş al ve uzan ayaklarının altına yastık koy bİraz yüksekte dursunlar,, yarinaa bisiycigin kalmaz evelAllah , optum

Canım Allah korusun inşallah birsey yoktur. Daha önce kanama oluyomuydu

Yat yatağa kaldır ayaklarını ve üzülme . Kanama daha öncede oluo Muş bişey olsaydı olurdu be gulum

canım duymuştum benimde sağ da duruyor..
canım arkadaşı bilmiyorum ama benim dr. kesenin sağda olduğunu söyledi..psikolojikmi yoksa gerçektenmi bilmiyorum bende o tarafta hissediyorum
kizlarrr benimde solda oldugunu hissediyorum hep orasi batiyo yorulursam vs.. ilkgunden itibaren solum kasiliyodu vs sanki orda icerden bi dolgunlk gbi bisey hissediyorum boylr bir hismii ? ee ozaman ne oluyo kizmi ? :)

Canım öncelikle sakin olmaya çalış.inşallah bebişine birşey olmaz.dualarım seninle inş yarına hemn bi Dr a gidebilirsen iyi olur

kızlar boğaz agrım var .zor yutkunuyorum ve hafifte atesım var. ne yapayım sizce ne iyi gelir
bende oyleydim zor duzeldim.. ihlamur ic canim..ilik cay icine limon ve bal koy ic bi guzel iyi geliyo.. ben kus burnu pekmezi yedimm...birde doktorum keciboynuzu pekmezi demisti onuda aldik..bolbol vitamin al canim..

Cnm çok geçmiş olsun.Aynısını yaşadım bende.İlk yoğun kahverengi bir akıntıyla gittim doktoruma. 2-3 gün iyiyken akşam kırmızı kanama başladı bende de.Doktorumu aradım kahverengiden kırmızıya döndü kanamam dedim.Fitil kanı sulandırmış olabilir deyince biraz daha rahatladım. (Progestan fitil kullanıyordum o sıra)Eğer fitil kullanıyorsan ordanda olabilir.Ve bol bol yat dinlen,benim kalktığım an kanama devam ediyordu evde 2 çocuk, eş yok bende çok sıkıntı çektim.Rabbim hayırlı ve sağlıklı hamilelikler nasip etsin, evlatlarımızı korusun.

Canım sagliksiz gebelikte vücut istemezse ilk ay düşer bebek adida kimyasal gebelik bende yaşadım ordan biliyorum rabbim hayirlisi ne ise onu nasip etsin ins sağlıklıdır bebeğin kendi dr.un ne diyor

Aynen bende anlamadım,kendi doktorum bakıcakmış,muayene parası alıcak,380 tl de test parası,neden bu kadar pahalı anlamadım?!
benimde ozel hastane normal muayene 150 benim.. ikili tarama 420 tl kendim yapicam dedii...Normalde bana test vermisti demir,seker, b12, idrar kulturu, virusler vsvs hepsi orda 3 bine yakin tutuyodu ben saglik ocaginda yaptirdim.idrari baska yerde bakti herseyim cok iyiymis.testleri disarda yaptirdim ama taramadan kacamadim

Canım siz ne yaptınız yaaa bunlar ne uçuk fiyatlar bende pazartesi yaptırdım özel de muayene ücreti 22 tl radyoloji (yani ense kalınlığı ölçme ) 10 tl verdigim kan 30 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…