kixlar farkli makinadanmi bakiyor? ben doktoruma gittigimde yan odasinda 4D ultroson yaziyordu 2li icinmi? baya ileri ozaman cok merak ettim3 boyutlumuydu acaba,bebek net bi şekilde bellimiydi yüzü gözü :)
ya ben doktorumu arastirarak gitmistim ondan canim durumumuzda musait aslinda..sadece testleri gereksiz disarda yaptirirm diye dusunmustum :)Canım siz ne yaptınız yaaa bunlar ne uçuk fiyatlar bende pazartesi yaptırdım özel de muayene ücreti 22 tl radyoloji (yani ense kalınlığı ölçme ) 10 tl verdigim kan 30 tl
ya ben doktorumu arastirarak gitmistim ondan canim durumumuzda musait aslinda..sadece testleri gereksiz disarda yaptirirm diye dusunmustum :)
Amin canım hepimizin mesleğini korusun Allah. Acil şifalar versin sana da. Hic bi iş yapma yat bolca dinlen canım bu kanamalarin tamamen kesilene kadar. Annen, kayinvaliden vs. varsa gelsin yanına yemek dahil tüm islerini yapsınlar. Icini de ferah tut kötü bsy olmayacak Allahn izniyleKizlar tek alintilayamadim.. kanamam azaldi cok sukur.. Cok hafif siziyor sadece.. Basima bisey geldigi zaman hemen buraya yazmak istiyorum.. Cunku ne hissettigimi anlayip gercekten dua edecek kisilerin oldugunu biliyorum.. Allah hepinizden razi olsun.. Allah hepimize sagsalim bebislerini kucagimiza almayi nasip etsin insallah..
Ya biliyormusun birçok kişide sadece 8. Haftada olmuş kanama çok ilginç değil mi :) kesşn bir nedeni var bence :)
Benim de çevremdekiler erkek istiyor ama ben kız olacak diyorum hissiyatımsa bazen kız bazen erkek. Anne hissedermiş güya ama ben kıza dönüğüm :) ben 11+5 te gittim dr a erkendi sanırım belki de gördü söylemedi
Aynen canım ya sen söyleyince fark ettim bendesağlıklı olsunlar da kız erkek hiç far etmez bebeğim bize şu 9 haftada o kadar uğurlu geldi ki Rabbim onu korusun sağlıklı olsun başka hiçbir şey istemiyorum şükür onu bana verene
Allah korusun canım ağır bişey mi düştü
Ay bende ikiliyi sırf cinsiyet için yaptırcaktım
Hemen deneyelim :)))
Canım benim lütfen canını sıkma iyi olacak hersey ben inanıyorum bu kadar hafta iyiyse heryerde yazıyor 10. Hafta da önemli bir dönüm noktası geçmişsin Allahın da izniyle kanamalı hamilelikler gibi birşeydir bol bol ayağını uzat dinlen tuvalete kalk sadece gerekirse.. bebisinden ve senden önemli değil çok dikkat et olur mu..Kizlar acilden geliyorum.. Kirmizi kanamam basladi.. Bebek iyi ama doktor belki sagliksizsa vucut atmaya calisiyordur dedi.. Dua edin nolur.. Her gun stres her gun stres o kadar yiprandim ki.. Bebegim iyi olsun da buna raziyim ben..
Canim benimde 9 eylulden bu yana lekelenmelerle baslayan kanamalarim olmustu 2 gnde bir hastaneye gidiyorduk kanama oldugu gibi taki gecen haftaya kadar meger bebegin eşigi rahim agzini kapatiyormus yani ( plasente previa) olmus kanamalarin sebebi oymus. Onerim arastirma hastanesine bi git sebebini ogren ben universiteye gittigim halde bulamadilar kanama sebebini yani yattigim halde bazen yinede geliyor kanamaKizlar tek alintilayamadim.. kanamam azaldi cok sukur.. Cok hafif siziyor sadece.. Basima bisey geldigi zaman hemen buraya yazmak istiyorum.. Cunku ne hissettigimi anlayip gercekten dua edecek kisilerin oldugunu biliyorum.. Allah hepinizden razi olsun.. Allah hepimize sagsalim bebislerini kucagimiza almayi nasip etsin insallah..
Canim ben ilk gunden beri sag taragima yatamıyorum ve surekli batma oluyor dr da bakarken sag taraftan bakiyor hayirlisi bakalimcanım duymuştum benimde sağ da duruyor..
canım arkadaşı bilmiyorum ama benim dr. kesenin sağda olduğunu söyledi..psikolojikmi yoksa gerçektenmi bilmiyorum bende o tarafta hissediyorum
Benkızlar benim gibi ilk haftalardan beri sivilcesi çıkanlar var mı? hala devam ediyor,ergenlikte bile sivilce sorunum olmamıştı.
Beninde tek tek cikmaya basladi kiz cocugunda olur derler kizimiz olacak heralde :)kızlar benim gibi ilk haftalardan beri sivilcesi çıkanlar var mı? hala devam ediyor,ergenlikte bile sivilce sorunum olmamıştı.
Vallaha ben sag kiz sol erkek duymuştum ama tersi de olabilir :)kizlarrr benimde solda oldugunu hissediyorum hep orasi batiyo yorulursam vs.. ilkgunden itibaren solum kasiliyodu vs sanki orda icerden bi dolgunlk gbi bisey hissediyorum boylr bir hismii ? ee ozaman ne oluyo kizmi ? :)
burda oyle yazmislar... teyzem de yanilmiyosam bir oglu var sol erkek diyordu.. bir sorayim ona kizida oldu öldü o iyi bilir...:) gobek killarim yukari bakiyo buda erkekmisVallaha ben sag kiz sol erkek duymuştum ama tersi de olabilir :)
Aynı şekilde bende o testleri devlette yaptırdım,,tarama için de doktorum devlette yaptırırsan da kötü Yada yanlış sonuç çıkarsa tekrar burda yaptıramazsın dedi,,korkuttu biraz,,,orda yaptırmaya karar verdim,,benimde ozel hastane normal muayene 150 benim.. ikili tarama 420 tl kendim yapicam dedii...Normalde bana test vermisti demir,seker, b12, idrar kulturu, virusler vsvs hepsi orda 3 bine yakin tutuyodu ben saglik ocaginda yaptirdim.idrari baska yerde bakti herseyim cok iyiymis.testleri disarda yaptirdim ama taramadan kacamadim
neden oyle dedi ki.. benimki onemli bir test benim olcum yapmam gerekiyor dedi tamam dedim. baska yere gitsemde birsey demez ama ona guveniyorm ona gidicem..pff aman :)Aynı şekilde bende o testleri devlette yaptırdım,,tarama için de doktorum devlette yaptırırsan da kötü Yada yanlış sonuç çıkarsa tekrar burda yaptıramazsın dedi,,korkuttu biraz,,,orda yaptırmaya karar verdim,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?