2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar tek alintilayamadim.. kanamam azaldi cok sukur.. Cok hafif siziyor sadece.. Basima bisey geldigi zaman hemen buraya yazmak istiyorum.. Cunku ne hissettigimi anlayip gercekten dua edecek kisilerin oldugunu biliyorum.. Allah hepinizden razi olsun.. Allah hepimize sagsalim bebislerini kucagimiza almayi nasip etsin insallah..

Canım siz ne yaptınız yaaa bunlar ne uçuk fiyatlar bende pazartesi yaptırdım özel de muayene ücreti 22 tl radyoloji (yani ense kalınlığı ölçme ) 10 tl verdigim kan 30 tl
ya ben doktorumu arastirarak gitmistim ondan canim durumumuzda musait aslinda..sadece testleri gereksiz disarda yaptirirm diye dusunmustum :)

Amin canım hepimizin mesleğini korusun Allah. Acil şifalar versin sana da. Hic bi iş yapma yat bolca dinlen canım bu kanamalarin tamamen kesilene kadar. Annen, kayinvaliden vs. varsa gelsin yanına yemek dahil tüm islerini yapsınlar. Icini de ferah tut kötü bsy olmayacak Allahn izniyle

Kizlar acilden geliyorum.. Kirmizi kanamam basladi.. Bebek iyi ama doktor belki sagliksizsa vucut atmaya calisiyordur dedi.. Dua edin nolur.. Her gun stres her gun stres o kadar yiprandim ki.. Bebegim iyi olsun da buna raziyim ben..
Canım benim lütfen canını sıkma iyi olacak hersey ben inanıyorum bu kadar hafta iyiyse heryerde yazıyor 10. Hafta da önemli bir dönüm noktası geçmişsin Allahın da izniyle kanamalı hamilelikler gibi birşeydir bol bol ayağını uzat dinlen tuvalete kalk sadece gerekirse.. bebisinden ve senden önemli değil çok dikkat et olur mu..

Kızlar iyi geceler;
bu benim 2. hamileliğim. ilkinde bi hevesle her ay bebişinizi görmek istiyorsunuz ve her ay ultrasona giriyorsunuz. Lütfen ultrasonun bebeğe zararlarını araştırın ve en fazla 3 kez ultrasona girin.
İkili test üçlü test ve ayrıntılı ultrasonlar çoğunlukla gereksiz bebeğinize yapılan müdahale ve kazanç kapılarını sorgulayın sistemin esiri olmayın.

Canim benimde 9 eylulden bu yana lekelenmelerle baslayan kanamalarim olmustu 2 gnde bir hastaneye gidiyorduk kanama oldugu gibi taki gecen haftaya kadar meger bebegin eşigi rahim agzini kapatiyormus yani ( plasente previa) olmus kanamalarin sebebi oymus. Onerim arastirma hastanesine bi git sebebini ogren ben universiteye gittigim halde bulamadilar kanama sebebini yani yattigim halde bazen yinede geliyor kanama

canım duymuştum benimde sağ da duruyor..
canım arkadaşı bilmiyorum ama benim dr. kesenin sağda olduğunu söyledi..psikolojikmi yoksa gerçektenmi bilmiyorum bende o tarafta hissediyorum
Canim ben ilk gunden beri sag taragima yatamıyorum ve surekli batma oluyor dr da bakarken sag taraftan bakiyor hayirlisi bakalim

kizlarrr benimde solda oldugunu hissediyorum hep orasi batiyo yorulursam vs.. ilkgunden itibaren solum kasiliyodu vs sanki orda icerden bi dolgunlk gbi bisey hissediyorum boylr bir hismii ? ee ozaman ne oluyo kizmi ? :)
Vallaha ben sag kiz sol erkek duymuştum ama tersi de olabilir :)

Vallaha ben sag kiz sol erkek duymuştum ama tersi de olabilir :)
burda oyle yazmislar... teyzem de yanilmiyosam bir oglu var sol erkek diyordu.. bir sorayim ona kizida oldu öldü o iyi bilir...:) gobek killarim yukari bakiyo buda erkekmis alem bizim kk kizlari ya :) ben kiz coook istiyodum deli gibi.. erkek diyince bozuluyodum ama nedense icime erkege karsi bi ask dogdu anlatamam oyuzden acaba erkekmi diye supheleniyorummm..
cok merk ediyorm yaaa..Ama yeterki saglikli olsun

Aynı şekilde bende o testleri devlette yaptırdım,,tarama için de doktorum devlette yaptırırsan da kötü Yada yanlış sonuç çıkarsa tekrar burda yaptıramazsın dedi,,korkuttu biraz,,,orda yaptırmaya karar verdim,,

neden oyle dedi ki.. benimki onemli bir test benim olcum yapmam gerekiyor dedi tamam dedim. baska yere gitsemde birsey demez ama ona guveniyorm ona gidicem..pff aman :)

Mutku pazarlar herkese..
H hukukcu_ cok gecmis olsun.. azalmaya baslamis bile kanama, umarim tamamen biter, RAbbim yardimcin olsun.. hepimiz sagliklaa alalim miniklerimizi kucaklarimiza..

Kizlaarr gunaydin.dun ikili taramam vardi doktora gittik, cinsiyet tahmini de yapti doktor ve soyle bisey soyledi bebek kesenin icinde paralel-duz yatiyorsa kiz,eger egimli yatiyorsa erkek olma ihtimali cok yuksekmis. Benimki erkek oluo dedigine gore %70 ihtimal veriyorum ama ben kesin diyemem dedi.

Eklentiler

• image.webp
    99,2 KB · Görüntüleme: 115
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…