2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın MAAŞAALLAH bebişine çok tatlı duruyo :)

Oncelikle hayırlı saglikle tabikide ama bende hep kiz hissediyorum erkegi esim cok istiyor bakalin hangimizinki olacak :)

Kızlar günaydın, 12+4 deyim
Doktorun verdiği decevit ile ferroyu aynı anda içtim ve yattım Sabahı zor ettin ve sabah yeşilimsi bir su kustum. Şimdi ödüm kopuyor birşey olmuş mudur? Cuma Dr randevum var ama nasıl bekleyeceğim bilemiyorum

kixlar farkli makinadanmi bakiyor? ben doktoruma gittigimde yan odasinda 4D ultroson yaziyordu 2li icinmi? baya ileri ozaman cok merak ettim
valla bende anlamadım canım,ilk hamileliğimde 3. Aydan sonra 3 boyutluyla bakmıştı sonra 4 boyutlu,öyle muayene ediyordu yani,hastanesine göremi değişiyor anlamadım,bende merak ettiğim için sormuştum,artık bende bu hafta öğrenicem

Rica ederim annesi bi doğsalarda sevsek ya
Metanetle bekliyoruz.dun doktorumuz biraz sinirimizi yipratti.ikili taramanin cokta dogru sonuclar vermedigini, kucukte olsa sikintili bebek olma ihtimalinin olabilecegini ornegin bi elinin 5 parmakli olmasi gibi soyledi.en guvenilir test harmony testmis duyaniniz yaptiraniniz var mi bilmiyorum ama.

Elevit multivitamin ve domuz yağı var içinde dikkat edin arkadaşlar

Benim sat 26 ağustos doğum 2 haziran ama ben mayısta doğururum gibi geliyor burda listede Satı benle aynı olanlara Mayıs demiş

Kizlar acilden geliyorum.. Kirmizi kanamam basladi.. Bebek iyi ama doktor belki sagliksizsa vucut atmaya calisiyordur dedi.. Dua edin nolur.. Her gun stres her gun stres o kadar yiprandim ki.. Bebegim iyi olsun da buna raziyim ben..
( ah canim ya dua et ins bisey olmaz boyke konusan isguzar dr larada sinir oluyorum benimkide synisi..malesef kan gorunce korkuyoruz canim ama benim dr um hep diyorki sakir sakir 9 ay kanamasi olan ve doguran hastalarim var iyi olur ins

Cok sevindim canim burda en cok kanama yasayanlardan biriyim bende dinlen yoluna girecek ins endise etmekte haklisin ama Rabbim koruduktan sonra hic birsey olmaz

Ben hiç duymadım canim ikili testi zaten sadece öneriyolar bide en doğrusunu Allah bilhr ûzülme sakın ama benim anlam veremediğim ne den olumşuz konuşuqlar moralimizi bozarlarki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…