[QUOTE="papatya_2014, post: 37480262, member: 59017]Vallaha ben sag kiz sol erkek duymuştum ama tersi de olabilir :)[/QUOTE]
Kizlar bebegin kese icindeki yeri onemliymis buda 7_8-9 haftlarda usg de bebek kesede baktigiizda solda ise sizin saginiz oluyor erkek veya usg baktiginizda bebek sagda ise yani sizin solunuz ozaman kiz diyorlar ama net baglayiciligi yok bunlarin
Kizlaarr gunaydin.dun ikili taramam vardi doktora gittik, cinsiyet tahmini de yapti doktor ve soyle bisey soyledi bebek kesenin icinde paralel-duz yatiyorsa kiz,eger egimli yatiyorsa erkek olma ihtimali cok yuksekmis. Benimki erkek oluo dedigine gore %70 ihtimal veriyorum ama ben kesin diyemem dedi.
KIZLAR HAKKINIZI HELAL EDİN ÇOK GÜZEL GÜNLER GEÇİRDİM BURADA SİZE O KADAR ÇOK ALIŞTIM Kİ BIRAKMAK ZOR GELECEK BİR DAHA GİREMEYECEĞİM FORMASYON İÇİN ADIYAMANA BAŞVURU YAPMIŞTIM ÇIKTI ŞÜKÜR BU DÖNEM KENDİMİ BİRAZ SIKIP BEBİŞİMLE KPSS YE ÇALIŞMAM LAZIM DUANIZI EKSİK ETMEYİN RABBİM NASİP EDERSE MATEMATİK ÖĞRETMENİ OLACAĞIM SİZLERDE İNŞALLAH SAĞLICAKLA MELEKLERİNİZİ KUCAĞINIZA ALIRSINIZ ALLAHA EMANET OLUN DANIZI EKSİK ETMEYİN ÇOK İHTİYACIM VAR
Buldum canım ama teldn giriyorum ben pek anlayamadhm oyüzdn ama benim bebhsimin fotosunu bvraya koyucam birazdan sen bi bak ve anlayanlarda varsa baksin tatlim :)
valla bende anlamadım canım,ilk hamileliğimde 3. Aydan sonra 3 boyutluyla bakmıştı sonra 4 boyutlu,öyle muayene ediyordu yani,hastanesine göremi değişiyor anlamadım,bende merak ettiğim için sormuştum,artık bende bu hafta öğrenicem
Merhaba kızlar Perşembe günü Dr gittik Dr pozisyonu uygunsa cinsiyet tahmini yaparım dedi çikolata yedim normalde hiç tatlı istemiyor canım ultrasona girdik benim ki yüzüstü yatmış ellerini başının altına sokmuş keyifler gıcır uyuyor adam neler yaptı zorla ense kalınlığını ölçtü çocuk alışkın değil tatlıya ters tepti bir daha hiç yemem ne güzel umutlanmıştım:-(
KIZLAR HAKKINIZI HELAL EDİN ÇOK GÜZEL GÜNLER GEÇİRDİM BURADA SİZE O KADAR ÇOK ALIŞTIM Kİ BIRAKMAK ZOR GELECEK BİR DAHA GİREMEYECEĞİM FORMASYON İÇİN ADIYAMANA BAŞVURU YAPMIŞTIM ÇIKTI ŞÜKÜR BU DÖNEM KENDİMİ BİRAZ SIKIP BEBİŞİMLE KPSS YE ÇALIŞMAM LAZIM DUANIZI EKSİK ETMEYİN RABBİM NASİP EDERSE MATEMATİK ÖĞRETMENİ OLACAĞIM SİZLERDE İNŞALLAH SAĞLICAKLA MELEKLERİNİZİ KUCAĞINIZA ALIRSINIZ ALLAHA EMANET OLUN DANIZI EKSİK ETMEYİN ÇOK İHTİYACIM VAR