2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
[QUOTE="papatya_2014, post: 37480262, member: 59017]Vallaha ben sag kiz sol erkek duymuştum ama tersi de olabilir :)[/QUOTE]
Kizlar bebegin kese icindeki yeri onemliymis buda 7_8-9 haftlarda usg de bebek kesede baktigiizda solda ise sizin saginiz oluyor erkek veya usg baktiginizda bebek sagda ise yani sizin solunuz ozaman kiz diyorlar ama net baglayiciligi yok bunlarin

Nasil egimli canim senin usg de bebek duz degilmi egimlimi

Kızlarr bebeklerimizin cinsiyetleri ve isimleri bölümüne bakın,genital nub teorisine göre cinsiyet belirleme diye bi konu var okuyun mutlaka :)

BurcuMelek buralardamısın şekerim,bak ne buldum,12 haftalık ultrason resmi varmı,doktorlarda 12.13. Haftalarda bu genital nub teorisinden tahminde bulunuyor sanırım :)

Elevit multivitamin ve domuz yağı var içinde dikkat edin arkadaşlar

Benim sat 26 ağustos doğum 2 haziran ama ben mayısta doğururum gibi geliyor burda listede Satı benle aynı olanlara Mayıs demiş

İlk bebeğimde sat 24 ağustos bdt 1 haziran görünüyordu bebeğim 1 haziranda geldi ilk bebeğinse ve sezaryen olmayacaksa genelde gününü bekler canım

KIZLAR HAKKINIZI HELAL EDİN ÇOK GÜZEL GÜNLER GEÇİRDİM BURADA SİZE O KADAR ÇOK ALIŞTIM Kİ BIRAKMAK ZOR GELECEK BİR DAHA GİREMEYECEĞİM FORMASYON İÇİN ADIYAMANA BAŞVURU YAPMIŞTIM ÇIKTI ŞÜKÜR BU DÖNEM KENDİMİ BİRAZ SIKIP BEBİŞİMLE KPSS YE ÇALIŞMAM LAZIM DUANIZI EKSİK ETMEYİN RABBİM NASİP EDERSE MATEMATİK ÖĞRETMENİ OLACAĞIM SİZLERDE İNŞALLAH SAĞLICAKLA MELEKLERİNİZİ KUCAĞINIZA ALIRSINIZ ALLAHA EMANET OLUN DANIZI EKSİK ETMEYİN ÇOK İHTİYACIM VAR

Yine gebelik bölümünün alt konusu,bebeklerimizin cinsiyetleri ve isimler tıklayınca görüceksin :)
Buldum canım ama teldn giriyorum ben pek anlayamadhm oyüzdn ama benim bebhsimin fotosunu bvraya koyucam birazdan sen bi bak ve anlayanlarda varsa baksin tatlim :)

bendeee merak icindeyim

Merhaba kızlar Perşembe günü Dr gittik Dr pozisyonu uygunsa cinsiyet tahmini yaparım dedi çikolata yedim normalde hiç tatlı istemiyor canım ultrasona girdik benim ki yüzüstü yatmış ellerini başının altına sokmuş keyifler gıcır uyuyor adam neler yaptı zorla ense kalınlığını ölçtü çocuk alışkın değil tatlıya ters tepti bir daha hiç yemem ne güzel umutlanmıştım:-(

Dualarim seninle yolun açik olsun canim Rabbim hakkinda hayirlısini göstersin nasib etsin amin ecmain

İlk bebeğimde sat 24 ağustos bdt 1 haziran görünüyordu bebeğim 1 haziranda geldi ilk bebeğinse ve sezaryen olmayacaksa genelde gününü bekler canım
Ilk bebeğim canım ama anem kardeşim ve beni sezeryan yaptı çatısı dar benim de öle olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…