- 1 Nisan 2012
- 3.281
- 577
- 198
Bende telden giriyorum canım onun için link atamadım,peki yükle bakalım :) bişeyler anlarız inşaallahBuldum canım ama teldn giriyorum ben pek anlayamadhm oyüzdn ama benim bebhsimin fotosunu bvraya koyucam birazdan sen bi bak ve anlayanlarda varsa baksin tatlim :)
Teşekkür ederim canım bütün bebişlerimize MaaşaAllah :)Maşallah ona annesi
hayır bende çarşamba gitmeyi düşünüyorum ama belli olmaz heralde rüyamda hep kız görüyorum başkalrıda kızım olduğunu görmüş ama bakalım hayırlısı çokta merak ediyorum da yapacak birşey yokgünaydın canım,ben kontrol gününü bekliyorum sen öğrendinmi :)
orda söylendiği gibi genital nub çıkıntısı göremedim ben burda canım,sen görüyomusun peki resime direk bakınca daha net bellidir,burda gördüğümüzden,bide kaç haftalık burda :)Eki Görüntüle 1282233 buda benim minik teyzeleri
15 haftalık olmuş bebiş belki tahminde bulunabilir,bide geçen sayfada yazdım genital nub teorisinden belli oluyormuş eğer 12 13 haftalık resmi varsa,tabi bide anlayabilmek önemli :)hayır bende çarşamba gitmeyi düşünüyorum ama belli olmaz heralde rüyamda hep kız görüyorum başkalrıda kızım olduğunu görmüş ama bakalım hayırlısı çokta merak ediyorum da yapacak birşey yok
canm en son 1 ekimde gittim ultrasonda 2hafta geriydik adet tarihine göre 15 haftalık ama ultrasonda aynıysa 13 görünür tabi bebek iyi beslenip gelişmişse bilemem biran önce belli olsunda bişeyler alıp öreyim istiyorum15 haftalık olmuş bebiş belki tahminde bulunabilir,bide geçen sayfada yazdım genital nub teorisinden belli oluyormuş eğer 12 13 haftalık resmi varsa,tabi bide anlayabilmek önemli :)
gelişir Allahın izniyle canım,sen beslenmene dikkat et yeterkicanm en son 1 ekimde gittim ultrasonda 2hafta geriydik adet tarihine göre 15 haftalık ama ultrasonda aynıysa 13 görünür tabi bebek iyi beslenip gelişmişse bilemem biran önce belli olsunda bişeyler alıp öreyim istiyorum
orda söylendiği gibi genital nub çıkıntısı göremedim ben burda canım,sen görüyomusun peki resime direk bakınca daha net bellidir,burda gördüğümüzden,bide kaç haftalık burda :)
orda söylendiği gibi genital nub çıkıntısı göremedim be görüyomusun peki resime direk bakınca daha net bellidir,burda gördüğümüzden,bide kaç haftalık burda :)
Yanılmıyosam 10,11. 12. Haftalarda falandim canım en sonki fotosu bu yakindan çektim ama bende bi çikintı göremedim burdakiyle birerir aynı,orda söylendiği gibi genital nub çıkıntısı göremedim ben burda canım,sen görüyomusun peki resime direk bakınca daha net bellidir,burda gördüğümüzden,bide kaç haftalık burda :)
beslenmeme dikkat ediyorum ama ilaçlarımı unutuyorum geriden gelmesinin nedeni geç döllenmiş olmasıgelişir Allahın izniyle canım,sen beslenmene dikkat et yeterki
şimdilik bi çıkıntı yok yani :) çıkıntı olmayanlar kız zaten :) bakalım doktor ne dicekYanı
Sanirım 11,12 haftaliktı
Yanılmıyosam 10,11. Haftalarda falandim canım en sonki fotosu bu yakindan çektim ama bende bi çikintı göremedim burdakiyle birerir aynı,
anladım canım,önemli bişey yok o zaman,ilaçların için telefon alarmını kurabilirsin mesela yada mutfakta görebileceğin bi yerebeslenmeme dikkat ediyorum ama ilaçlarımı unutuyorum geriden gelmesinin nedeni geç döllenmiş olması
Ay İnşaAllah canım rüyalarimda hep kız görüyodum bakalim hayirlisı :)şimdilik bi çıkıntı yok yani :) çıkıntı olmayanlar kız zaten :) bakalım doktor ne dicek
ya hep göz önünde aslında ama kahvaltı yapıyorum dur biraz geçsin diyorum sanki bişeyler yedikten sonra alsam midem bulancakmış gibi hissediyorum zaten hep bişeyler yiyorum boş durmuyo azım obur oldum çıktımanladım canım,önemli bişey yok o zaman,ilaçların için telefon alarmını kurabilirsin mesela yada mutfakta görebileceğin bi yere
Maşallah ya kocaman oldular :))Eki Görüntüle 1282233 buda benim minik teyzeleri
Evet canim kızımiz olacak galiba, kızımız güzelligimizi çalıyorBen
Beninde tek tek cikmaya basladi kiz cocugunda olur derler kizimiz olacak heralde :)
Evet canım MaşaAllah onlara ben kısmetse sali öğrenicem :)Maşallah ya kocaman oldular :))
Bir de şu cinsiyetleri öğrenebilseydik
Canım senle aramız fazla yok sende bugün yarin öğrenirsin insaAllahMaşallah ya kocaman oldular :))
Bir de şu cinsiyetleri öğrenebilseydik
Evet canın ama benimki 3 gün geç döllenmiş sanırım şuan 12+3 teyim sen kaçtasın :)Canım senle aramız fazla yok sende bugün yarin öğrenirsin insaAllah
Canım çok tatlı bebisin maşallah. Ama nedense benim içime erkek gibi doğdu resmi görünce :-DYanı
Yanılmıyosam 10,11. 12. Haftalarda falandim canım en sonki fotosu bu yakindan çektim ama bende bi çikintı göremedim burdakiyle birerir aynı,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?