2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Buldum canım ama teldn giriyorum ben pek anlayamadhm oyüzdn ama benim bebhsimin fotosunu bvraya koyucam birazdan sen bi bak ve anlayanlarda varsa baksin tatlim :)
Bende telden giriyorum canım onun için link atamadım,peki yükle bakalım :) bişeyler anlarız inşaallah

15 haftalık olmuş bebiş belki tahminde bulunabilir,bide geçen sayfada yazdım genital nub teorisinden belli oluyormuş eğer 12 13 haftalık resmi varsa,tabi bide anlayabilmek önemli :)

15 haftalık olmuş bebiş belki tahminde bulunabilir,bide geçen sayfada yazdım genital nub teorisinden belli oluyormuş eğer 12 13 haftalık resmi varsa,tabi bide anlayabilmek önemli :)
canm en son 1 ekimde gittim ultrasonda 2hafta geriydik adet tarihine göre 15 haftalık ama ultrasonda aynıysa 13 görünür tabi bebek iyi beslenip gelişmişse bilemem biran önce belli olsunda bişeyler alıp öreyim istiyorum

gelişir Allahın izniyle canım,sen beslenmene dikkat et yeterki

Yanı
orda söylendiği gibi genital nub çıkıntısı göremedim ben burda canım,sen görüyomusun peki resime direk bakınca daha net bellidir,burda gördüğümüzden,bide kaç haftalık burda :)
orda söylendiği gibi genital nub çıkıntısı göremedim be görüyomusun peki resime direk bakınca daha net bellidir,burda gördüğümüzden,bide kaç haftalık burda :)
orda söylendiği gibi genital nub çıkıntısı göremedim ben burda canım,sen görüyomusun peki resime direk bakınca daha net bellidir,burda gördüğümüzden,bide kaç haftalık burda :)
Yanılmıyosam 10,11. 12. Haftalarda falandim canım en sonki fotosu bu yakindan çektim ama bende bi çikintı göremedim burdakiyle birerir aynı,

Son düzenleme:
anladım canım,önemli bişey yok o zaman,ilaçların için telefon alarmını kurabilirsin mesela yada mutfakta görebileceğin bi yere
ya hep göz önünde aslında ama kahvaltı yapıyorum dur biraz geçsin diyorum sanki bişeyler yedikten sonra alsam midem bulancakmış gibi hissediyorum zaten hep bişeyler yiyorum boş durmuyo azım obur oldum çıktım

Canım senle aramız fazla yok sende bugün yarin öğrenirsin insaAllah
Evet canın ama benimki 3 gün geç döllenmiş sanırım şuan 12+3 teyim sen kaçtasın :)
Ya aslında pişmanlığım keşke geçen hafta değil de bu hafta gitseydim

Bnde yarin doktora gitcm 10-1 gunluk olcz bnimde gec dollenme 15 gun geriden geliyz adet gunume gore acayip panigin yarin kotu bise dermi doktor diye bugun sabah kalktigimda tansiyonum cok dustu ama artik mide bulantim bugun yok gibi tansiyonm dusmese korkucm bise mi oldu diye bn riskli gruptayim iki dusugum oldugunfan dolayi dua edin bna kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…