2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evet canın ama benimki 3 gün geç döllenmiş sanırım şuan 12+3 teyim sen kaçtasın :)
Ya aslında pişmanlığım keşke geçen hafta değil de bu hafta gitseydim
Bende suan tam olarak 14+5 deyim sanırim beni doktorum ne zaman çağırirsa o zaman gidiyorum canim

Öğrenince yazarsın bakalım tahminim doğru muymus merak ettim. Icimden öyle geçti görünce. Ben de cuma günü gitcem bakalım belki öğreniriz bizde :)
Öğrenince yazarsın bakalım tahminim doğru muymus merak ettim. Icimden öyle geçti görünce. Ben de cuma günü gitcem bakalım belki öğreniriz bizde :)
inşaAllah ögreniriz canım zaten söylemistim ilk sizinle paylaşıcam :)

Günaydın tüm anneler :) Bu sabah bi telefon uygulaması buldum çok hoşuma gitti paylaşmak istedim... Eki Görüntüle 1282157

çok güzelmiş yükledim inceledim de Teşekkürler ...

Benim decavit ten mi bilmiyorum ama neredeyse her sabah safra su gibi kusuyorum sapsarı ve geçen portakal yetişti akşam sabah turuncu oldu rengi. Bence yeşil olmasına çok takılma arkadaşım bişey yoktur insallah..

Ben de 1 hafta geriden geliyor diye 8+3 ken gittiğimizi zannetmistim doktor 9+ 3 olmuş dedi haftasını tutmuş ilk haftalar öyle devam ediyor ama sonra ilerliyor galiba.. Ablaminda 15 gun gec oldu ama geç döllenmeyi biz ancak doğum gunune gore anlayabilmistik demişti. Daha önce haftalar ilerleyince kapatmış. Muhtemelen öyle olacak canım. .

Dualarim seninle canim rabbim hayirlisinı nasib etsin ve korktuğuna uğratmasin inşaAllah,

inşaAllah ögreniriz canım zaten söylemistim ilk sizinle paylaşıcam :)
Aynen canım ben de ilk sizinle paylaşıcam aile gibi olduk burda cok güzel. Benim erkekse söylerim herkese ama eğer kızsa soylemeyecegiz eşimin ailesine. Belli olmuyo dicez bikac ay daha oyalıycaz yani onları

Aynen canım ben de ilk sizinle paylaşıcam aile gibi olduk burda cok güzel. Benim erkekse söylerim herkese ama eğer kızsa soylemeyecegiz eşimin ailesine. Belli olmuyo dicez bikac ay daha oyalıycaz yani onları
Peki nedn esinin ailesindn gizliyorsunuz sakincasi yoksa sorabilirmiyim

Peki nedn esinin ailesindn gizliyorsunuz sakincasi yoksa sorabilirmiyim
Canım anlatip burda dedikodularıni yapmak istemem ama kızım olursa nazar degeceginden korkuyorum ve mümkün olduğunca belli olmuyo bu ay da göstermedi diyerek saklamayı düşünüyoruz. Cekemeyen o kdr insan varki çok fesatlar çocuğum olmasa eminim sevinirlerdi o kdr yani. Beni hayırlı olsun bebeğin diye aramayan insanlar yani eltilerim, bebeğin cinsiyeti belli oldu mu diye kaç defa sordular. KayınValidem ve kayinbabam kızları olmasını cok istemiş olmamis kız torunları da yok hepsi erkek. Dört gözle bizimkini bekliyolar. Simdiden kız olursa şunları yapacağız şunları alacagiz demeye başladılar eşimin anne ve babası cok iyiler ama onlara söylersek herkes duyar. Ben hamile olduğumu bile erkenden söyledigme çok pişman oldum zaten.

Hıım anladım canım o zaman söylememekte haklisin bişey diyemem bu arada gerçekten arkadaş aıle gibi olduk şu kisa zamanda sizleri çok sevdim :) :*

Bugun tartildm ve 5 kg vermisim valla korkmaya basladim midem hafif bulaniyor ama kusmuyorum bagirsagimda surekli calismiyo yarin doktora gitsemde rahatlasam

Kn
Bugun tartildm ve 5 kg vermisim valla korkmaya basladim midem hafif bulaniyor ama kusmuyorum bagirsagimda surekli calismiyo yarin doktora gitsemde rahatlasam
korkmana gerek yok canım bende 6kg verdim bi iki hafta sonra almaya baslarsn ben de geçen hafta tartildım yarim kg almısım sonunda ama yinede doktoruna bi sorarsın

Hıım anladım canım o zaman söylememekte haklisin bişey diyemem bu arada gerçekten arkadaş aıle gibi olduk şu kisa zamanda sizleri çok sevdim :) :*
Aynen canım ben de sizi cok sevdim. Birbirimizi tanımıyoruz görmüyoruz belki ama aynı heyecani paylasiyoruz. Mutlulugumuzu, üzüntümuzu paylaşıyoruz. En önemlisi de mutluluğumuzu cekemeyen kiskanc fesat insanlar yok burdaa :) :)

Cnm cok iyi edersin bence de soylememkle...ben bu konudan oyle dertliyim ki en yakin sandigim 2 arkadasimla artik gorusmeyi kestim daha hamile kalmadan senin kizin olamaz erkek anasi tipin var diye baslamislardi hamile oldugumu duyunca canimdan bezdirdiler geyik muabbetinden...ilk cocugum oglumda kizimda olsa evlat yani ikiside ama canimi cok sıkmislardi seni cok iyi anliyorum o yuzden...

Merhaba kızlar. Benim 7. Hafta başlayan kanamam iki hafta önceki muayeneme kadar hala görünüyodu geçmediği için progestan verdi ama kullanamadım içimden gelmedi. Doktorum da ben de aslında ilaçlara karşıyız ama kanamadan korktuğu için vermişti. Çok şükür bu hafta kanama kalmamış. Eşim hemen şikayet etti ilacını içmedi diye, doktor da kanaması kendiliğinden geçmiş zaten önemli değil dedi. Yani anlamadığım ilaçları psikolojik destek olarak mı veriyorlar bilmiyorum..

Bu arada cinsiyet tahmininde bulunmasını rica ettim çok zorlandı pek çıkıntı olmadığı için belki kız olabilir dedi. Şimdi 1 ay bekleyeceğiz bakalım alışverişler yine ertelendi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…