- 1 Ekim 2014
- 1.019
- 1.094
- 128
Bende suan tam olarak 14+5 deyim sanırim beni doktorum ne zaman çağırirsa o zaman gidiyorum canimEvet canın ama benimki 3 gün geç döllenmiş sanırım şuan 12+3 teyim sen kaçtasın :)
Ya aslında pişmanlığım keşke geçen hafta değil de bu hafta gitseydim
saol canım benim nasib bakalım sali öğrencem benimde içimdn erkek geçiyo :)Canım çok tatlı bebisin maşallah. Ama nedense benim içime erkek gibi doğdu resmi görünce :-D
Öğrenince yazarsın bakalım tahminim doğru muymus merak ettim. Icimden öyle geçti görünce. Ben de cuma günü gitcem bakalım belki öğreniriz bizde :)saol canım benim nasib bakalım sali öğrencem benimde içimdn erkek geçiyo :)
Öğrenince yazarsın bakalım tahminim doğru muymus merak ettim. Icimden öyle geçti görünce. Ben de cuma günü gitcem bakalım belki öğreniriz bizde :)
inşaAllah ögreniriz canım zaten söylemistim ilk sizinle paylaşıcam :)Öğrenince yazarsın bakalım tahminim doğru muymus merak ettim. Icimden öyle geçti görünce. Ben de cuma günü gitcem bakalım belki öğreniriz bizde :)
Günaydın tüm anneler :) Bu sabah bi telefon uygulaması buldum çok hoşuma gitti paylaşmak istedim... Eki Görüntüle 1282157
Kızlar günaydın, 12+4 deyim
Doktorun verdiği decevit ile ferroyu aynı anda içtim ve yattım Sabahı zor ettin ve sabah yeşilimsi bir su kustum. Şimdi ödüm kopuyor birşey olmuş mudur? Cuma Dr randevum var ama nasıl bekleyeceğim bilemiyorum
Bnde yarin doktora gitcm 10-1 gunluk olcz bnimde gec dollenme 15 gun geriden geliyz adet gunume gore acayip panigin yarin kotu bise dermi doktor diye bugun sabah kalktigimda tansiyonum cok dustu ama artik mide bulantim bugun yok gibi tansiyonm dusmese korkucm bise mi oldu diye bn riskli gruptayim iki dusugum oldugunfan dolayi dua edin bna kizlar
Dualarim seninle canim rabbim hayirlisinı nasib etsin ve korktuğuna uğratmasin inşaAllah,Bnde yarin doktora gitcm 10-1 gunluk olcz bnimde gec dollenme 15 gun geriden geliyz adet gunume gore acayip panigin yarin kotu bise dermi doktor diye bugun sabah kalktigimda tansiyonum cok dustu ama artik mide bulantim bugun yok gibi tansiyonm dusmese korkucm bise mi oldu diye bn riskli gruptayim iki dusugum oldugunfan dolayi dua edin bna kizlar
Aynen canım ben de ilk sizinle paylaşıcam aile gibi olduk burda cok güzel. Benim erkekse söylerim herkese ama eğer kızsa soylemeyecegiz eşimin ailesine. Belli olmuyo dicez bikac ay daha oyalıycaz yani onlarıinşaAllah ögreniriz canım zaten söylemistim ilk sizinle paylaşıcam :)
Oo naşallah seninki de önde bi hafta dimi :) ozaman sen nisan annesi mi olcaksın :)Bende suan tam olarak 14+5 deyim sanırim beni doktorum ne zaman çağırirsa o zaman gidiyorum canim
Ayyyy heyecen yaptim hayirli saglikli bi şekilde gelseydiler hayirlisiylaEvet canim kızımiz olacak galiba, kızımız güzelligimizi çalıyor
Peki nedn esinin ailesindn gizliyorsunuz sakincasi yoksa sorabilirmiyimAynen canım ben de ilk sizinle paylaşıcam aile gibi olduk burda cok güzel. Benim erkekse söylerim herkese ama eğer kızsa soylemeyecegiz eşimin ailesine. Belli olmuyo dicez bikac ay daha oyalıycaz yani onları
Bende nisan saniyodum ama mayisı kuyruğundan yakaladım canımOo naşallah seninki de önde bi hafta dimi :) ozaman sen nisan annesi mi olcaksın :)
Canım anlatip burda dedikodularıni yapmak istemem ama kızım olursa nazar degeceginden korkuyorum ve mümkün olduğunca belli olmuyo bu ay da göstermedi diyerek saklamayı düşünüyoruz. Cekemeyen o kdr insan varki çok fesatlar çocuğum olmasa eminim sevinirlerdi o kdr yani. Beni hayırlı olsun bebeğin diye aramayan insanlar yani eltilerim, bebeğin cinsiyeti belli oldu mu diye kaç defa sordular. KayınValidem ve kayinbabam kızları olmasını cok istemiş olmamis kız torunları da yok hepsi erkek. Dört gözle bizimkini bekliyolar. Simdiden kız olursa şunları yapacağız şunları alacagiz demeye başladılar eşimin anne ve babası cok iyiler ama onlara söylersek herkes duyar. Ben hamile olduğumu bile erkenden söyledigme çok pişman oldum zaten.Peki nedn esinin ailesindn gizliyorsunuz sakincasi yoksa sorabilirmiyim
Hıım anladım canım o zaman söylememekte haklisin bişey diyemem bu arada gerçekten arkadaş aıle gibi olduk şu kisa zamanda sizleri çok sevdim :) :*Canım anlatip burda dedikodularıni yapmak istemem ama kızım olursa nazar degeceginden korkuyorum ve mümkün olduğunca belli olmuyo bu ay da göstermedi diyerek saklamayı düşünüyoruz. Cekemeyen o kdr insan varki çok fesatlar çocuğum olmasa eminim sevinirlerdi o kdr yani. Beni hayırlı olsun bebeğin diye aramayan insanlar yani eltilerim, bebeğin cinsiyeti belli oldu mu diye kaç defa sordular. KayınValidem ve kayinbabam kızları olmasını cok istemiş olmamis kız torunları da yok hepsi erkek. Dört gözle bizimkini bekliyolar. Simdiden kız olursa şunları yapacağız şunları alacagiz demeye başladılar eşimin anne ve babası cok iyiler ama onlara söylersek herkes duyar. Ben hamile olduğumu bile erkenden söyledigme çok pişman oldum zaten.
korkmana gerek yok canım bende 6kg verdim bi iki hafta sonra almaya baslarsn ben de geçen hafta tartildım yarim kg almısım sonunda ama yinede doktoruna bi sorarsınBugun tartildm ve 5 kg vermisim valla korkmaya basladim midem hafif bulaniyor ama kusmuyorum bagirsagimda surekli calismiyo yarin doktora gitsemde rahatlasam
Aynen canım ben de sizi cok sevdim. Birbirimizi tanımıyoruz görmüyoruz belki ama aynı heyecani paylasiyoruz. Mutlulugumuzu, üzüntümuzu paylaşıyoruz. En önemlisi de mutluluğumuzu cekemeyen kiskanc fesat insanlar yok burdaaHıım anladım canım o zaman söylememekte haklisin bişey diyemem bu arada gerçekten arkadaş aıle gibi olduk şu kisa zamanda sizleri çok sevdim :) :*
Aynen canım :)Aynen canım ben de sizi cok sevdim. Birbirimizi tanımıyoruz görmüyoruz belki ama aynı heyecani paylasiyoruz. Mutlulugumuzu, üzüntümuzu paylaşıyoruz. En önemlisi de mutluluğumuzu cekemeyen kiskanc fesat insanlar yok burdaa:) :)
Canım anlatip burda dedikodularıni yapmak istemem ama kızım olursa nazar degeceginden korkuyorum ve mümkün olduğunca belli olmuyo bu ay da göstermedi diyerek saklamayı düşünüyoruz. Cekemeyen o kdr insan varki çok fesatlar çocuğum olmasa eminim sevinirlerdi o kdr yani. Beni hayırlı olsun bebeğin diye aramayan insanlar yani eltilerim, bebeğin cinsiyeti belli oldu mu diye kaç defa sordular. KayınValidem ve kayinbabam kızları olmasını cok istemiş olmamis kız torunları da yok hepsi erkek. Dört gözle bizimkini bekliyolar. Simdiden kız olursa şunları yapacağız şunları alacagiz demeye başladılar eşimin anne ve babası cok iyiler ama onlara söylersek herkes duyar. Ben hamile olduğumu bile erkenden söyledigme çok pişman oldum zaten.
Cnm cok iyi edersin bence de soylememkle...ben bu konudan oyle dertliyim ki en yakin sandigim 2 arkadasimla artik gorusmeyi kestim daha hamile kalmadan senin kizin olamaz erkek anasi tipin var diye baslamislardi hamile oldugumu duyunca canimdan bezdirdiler geyik muabbetinden...ilk cocugum oglumda kizimda olsa evlat yani ikiside ama canimi cok sıkmislardi seni cok iyi anliyorum o yuzden...Canım anlatip burda dedikodularıni yapmak istemem ama kızım olursa nazar degeceginden korkuyorum ve mümkün olduğunca belli olmuyo bu ay da göstermedi diyerek saklamayı düşünüyoruz. Cekemeyen o kdr insan varki çok fesatlar çocuğum olmasa eminim sevinirlerdi o kdr yani. Beni hayırlı olsun bebeğin diye aramayan insanlar yani eltilerim, bebeğin cinsiyeti belli oldu mu diye kaç defa sordular. KayınValidem ve kayinbabam kızları olmasını cok istemiş olmamis kız torunları da yok hepsi erkek. Dört gözle bizimkini bekliyolar. Simdiden kız olursa şunları yapacağız şunları alacagiz demeye başladılar eşimin anne ve babası cok iyiler ama onlara söylersek herkeuyar. Ben hamile olduğumu bile erkenden söyledigme çok pişman oldum zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?