Evet canim ben de seni anlıyorum hayır bana bi kere hayırlı olsun gözünaydın demediler ama cinsiyeti belli oldu mu diye kırk kere sordular. Akılları bende şu an. Düğünümu herseyimi kendileriyle kiyasladilar hiç bsyimi çekemiyolar. Valla anlatsam bitmez Allaha havale ediyorum. Başka birisi için bişeyi istemedikce kendileri asla sahip olamazlar bunu bilmeyen insanlar. Allah her zaman baskalarinin mutlulugunda gözü olanlardan korusun yuvamızı. Kızımı da oğlumu da çok seviyorum hangisi olursa ve kimse bozamaz mutlulugumuzu Allahin izniyle :) :)Cnm cok iyi edersin bence de soylememkle...ben bu konudan oyle dertliyim ki en yakin sandigim 2 arkadasimla artik gorusmeyi kestim daha hamile kalmadan senin kizin olamaz erkek anasi tipin var diye baslamislardi hamile oldugumu duyunca canimdan bezdirdiler geyik muabbetinden...ilk cocugum oglumda kizimda olsa evlat yani ikiside ama canimi cok sıkmislardi seni cok iyi anliyorum o yuzden...
Senin de bebeğinin de iyi olmasina cok sevindim canım. Ama alışverişlerin ertelenmesi ne kötü çok sabırsızlaniyoruz di mi :)Merhaba kızlar. Benim 7. Hafta başlayan kanamam iki hafta önceki muayeneme kadar hala görünüyodu geçmediği için progestan verdi ama kullanamadım içimden gelmedi. Doktorum da ben de aslında ilaçlara karşıyız ama kanamadan korktuğu için vermişti. Çok şükür bu hafta kanama kalmamış. Eşim hemen şikayet etti ilacını içmedi diye, doktor da kanaması kendiliğinden geçmiş zaten önemli değil dedi. Yani anlamadığım ilaçları psikolojik destek olarak mı veriyorlar bilmiyorum..
Bu arada cinsiyet tahmininde bulunmasını rica ettim çok zorlandı pek çıkıntı olmadığı için belki kız olabilir dedi. Şimdi 1 ay bekleyeceğiz bakalım alışverişler yine ertelendi :)
Ayy hem de nasıl. Kız gibi diyince hemen gözümün önüne tüm kız çocuğu kıyafetleri diziliverdi ama eşim de daha "gibi" dedi diyor :) o erkek istiyordu ama ikimizin de tek duası tek isteği sağlıkla kolaylıkla hayırla gelmesi :) hepimizin bebekleri için inşallah :)Senin de bebeğinin de iyi olmasina cok sevindim canım. Ama alışverişlerin ertelenmesi ne kötü çok sabırsızlaniyoruz di mi :)
Ya biliyormusun birçok kişide sadece 8. Haftada olmuş kanama çok ilginç değil mi :) kesşn bir nedeni var bence :)
Benim de çevremdekiler erkek istiyor ama ben kız olacak diyorum hissiyatımsa bazen kız bazen erkek. Anne hissedermiş güya ama ben kıza dönüğüm :) ben 11+5 te gittim dr a erkendi sanırım belki de gördü söylemedi
Allah korusun canım ağır bişey mi düştü
Ay bende ikiliyi sırf cinsiyet için yaptırcaktım
Hemen deneyelim :)))
Ya biliyormusun birçok kişide sadece 8. Haftada olmuş kanama çok ilginç değil mi :) kesşn bir nedeni var bence :)
Benim de çevremdekiler erkek istiyor ama ben kız olacak diyorum hissiyatımsa bazen kız bazen erkek. Anne hissedermiş güya ama ben kıza dönüğüm :) ben 11+5 te gittim dr a erkendi sanırım belki de gördü söylemedi
Ya cok agir degildi ama acidi, simdilik bi sikayetim yok bakalim.Ya biliyormusun birçok kişide sadece 8. Haftada olmuş kanama çok ilginç değil mi :) kesşn bir nedeni var bence :)
canım kız gibi dediyse biraz daha bekle daha erken tam belli olmayabilir, kesin kız derse o zaman almaya başlarsınız. ayy ben bayılıyorum kız kıyafetlerine nasıl süslü püslüler. benim eşim de kızı çok istiyor bakalım sizin de bizim de gönlümüze göre olur inşallah. herseyden önce de sağlıklıca doğsunlar bebişlerimiz.Ayy hem de nasıl. Kız gibi diyince hemen gözümün önüne tüm kız çocuğu kıyafetleri diziliverdi ama eşim de daha "gibi" dedi diyor :) o erkek istiyordu ama ikimizin de tek duası tek isteği sağlıkla kolaylıkla hayırla gelmesi :) hepimizin bebekleri için inşallah :)
Eki Görüntüle 1282233 buda benim minik teyzeleri
Ilk bebeğim canım ama anem kardeşim ve beni sezeryan yaptı çatısı dar benim de öle olabilir
Saol teyzesi cümlemizinkini Rabbim bağışlasın inşaAllah bakalım sali belli olcak :) rabbim herkesin gönlüne göre versinAllah bağışlasın miniği keseye paralel durma dedikleri buysa eğer bu bebiş kız gibi duruyor bakalım tutacak mı :)
Benim ya cok dusuyo ozellikle sabahlari elim ayagim cekiliyo sankiKızlar aranızda bu aralar tansiyonu oynayan var mı ?
Benim canım bende de ergenlikte bile sivilce olmamıştır alnım burnum çenem her yerim sivilce oldu bazıları çok minikkızlar benim gibi ilk haftalardan beri sivilcesi çıkanlar var mı? hala devam ediyor,ergenlikte bile sivilce sorunum olmamıştı.
Tesekkur ederim canim.. Bi arkadas daha soyledi bunu.. Peki senin kanamalarin kesildi mi?.. Bi tedavisi var miymis?..H hukukcu_ hatirliyorsundur umarım benimde bayagi kanamalarım oluyordu. BAna teşhisi koydular. Plasenta rahim ağzına yakın bir yere yerlesmis. Tama kapatmiyor ama kanamalarım bu yüzden oluyormuş. Doktoruna bunu muhakkak hatirlat. Bebek iyi ise sagliksiz olabilir nasıl derler ben bunu anlamıyorum. Doğru doktoru ara muhakkak. Ben buldum çok ta doktor değiştirdim hatırlarsınız. Kendine iyi bak Bebeklerimız çooook iyi dogmayi bizin kadar sabiesizlikla bekliyorlar. Merak Etme. .. :)
benim de sadece alnımda var ama sinir bozucular devam ediyo hala umarım tüm hamilelik boyunca böyle gitmez, kendimi beğenmemeye başladım. benim kız güzelliğimi çala çala ben de bşy bırakmayacak bu gidişleBenim canım bende de ergenlikte bile sivilce olmamıştır alnım burnum çenem her yerim sivilce oldu bazıları çok minik
Saol teyzesi cümlemizinkini Rabbim bağışlasın inşaAllah bakalım sali belli olcak :) rabbim herkesin gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?