2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bu arada benimki geç döllenmeydi ama iki muayenede de usg ölçümü bir hafta sonrayı gösteriyor. Bu cuma 11+4tüm ama 12+4 yazmış nasıl oldu anlamadım.

Evet canim ben de seni anlıyorum hayır bana bi kere hayırlı olsun gözünaydın demediler ama cinsiyeti belli oldu mu diye kırk kere sordular. Akılları bende şu an. Düğünümu herseyimi kendileriyle kiyasladilar hiç bsyimi çekemiyolar. Valla anlatsam bitmez Allaha havale ediyorum. Başka birisi için bişeyi istemedikce kendileri asla sahip olamazlar bunu bilmeyen insanlar. Allah her zaman baskalarinin mutlulugunda gözü olanlardan korusun yuvamızı. Kızımı da oğlumu da çok seviyorum hangisi olursa ve kimse bozamaz mutlulugumuzu Allahin izniyle :) :)

Senin de bebeğinin de iyi olmasina cok sevindim canım. Ama alışverişlerin ertelenmesi ne kötü çok sabırsızlaniyoruz di mi :)

KıZlar tatilde foruma daha az mı yazıyoruz acaba :))
Bu arada bende yine bir ilişki sonrası bel ağrısı mevcut. Dr normal dinlen demişti her seferinde ağrıyor sırtım ki aralık hep 2 hafta

Senin de bebeğinin de iyi olmasina cok sevindim canım. Ama alışverişlerin ertelenmesi ne kötü çok sabırsızlaniyoruz di mi :)
Ayy hem de nasıl. Kız gibi diyince hemen gözümün önüne tüm kız çocuğu kıyafetleri diziliverdi ama eşim de daha "gibi" dedi diyor :) o erkek istiyordu ama ikimizin de tek duası tek isteği sağlıkla kolaylıkla hayırla gelmesi :) hepimizin bebekleri için inşallah :)

Ya cok agir degildi de acidi. Simdilik bi sikayetim yok ama bakalim..

Ya cok agir degildi de acidi. Simdilik bi sikayetim yok ama bakalim..

Ya cok agir degildi ama acidi, simdilik bi sikayetim yok bakalim.

canım kız gibi dediyse biraz daha bekle daha erken tam belli olmayabilir, kesin kız derse o zaman almaya başlarsınız. ayy ben bayılıyorum kız kıyafetlerine nasıl süslü püslüler. benim eşim de kızı çok istiyor bakalım sizin de bizim de gönlümüze göre olur inşallah. herseyden önce de sağlıklıca doğsunlar bebişlerimiz.

H hukukcu_ hatirliyorsundur umarım benimde bayagi kanamalarım oluyordu. BAna teşhisi koydular. Plasenta rahim ağzına yakın bir yere yerlesmis. Tama kapatmiyor ama kanamalarım bu yüzden oluyormuş. Doktoruna bunu muhakkak hatirlat. Bebek iyi ise sagliksiz olabilir nasıl derler ben bunu anlamıyorum. Doğru doktoru ara muhakkak. Ben buldum çok ta doktor değiştirdim hatırlarsınız. Kendine iyi bak Bebeklerimız çooook iyi dogmayi bizin kadar sabiesizlikla bekliyorlar. Merak Etme. .. :)

Ilk bebeğim canım ama anem kardeşim ve beni sezeryan yaptı çatısı dar benim de öle olabilir

Anladım canım son hafta Çatı takibine dikkat et boşuna doğum sancısı çekme ben boşu boşuna 9 cm açıklık olana dek bekleyip sezeryana alındım yıpratıcı oldu benim için

Allah bağışlasın miniği keseye paralel durma dedikleri buysa eğer bu bebiş kız gibi duruyor bakalım tutacak mı :)
Saol teyzesi cümlemizinkini Rabbim bağışlasın inşaAllah bakalım sali belli olcak :) rabbim herkesin gönlüne göre versin

Melek anneleri ben de sabırsızlıkla prş gününü bekliyorm,ikili taramam var,dualarınızı bekliyorum.Bişey paylaşmak istedim;hamile olduğumu öğrendiğimden beri kesintisiz her gece karmakarışık rüyalar görüyorum,korkuyorum bazen rüyada ,içten kanamam vardı gitgide azaldı çok şükür,psikolojik etkilendim mi bilmiyorum ki,,,

kızlar benim gibi ilk haftalardan beri sivilcesi çıkanlar var mı? hala devam ediyor,ergenlikte bile sivilce sorunum olmamıştı.
Benim canım bende de ergenlikte bile sivilce olmamıştır alnım burnum çenem her yerim sivilce oldu bazıları çok minik

Tesekkur ederim canim.. Bi arkadas daha soyledi bunu.. Peki senin kanamalarin kesildi mi?.. Bi tedavisi var miymis?..

Benim canım bende de ergenlikte bile sivilce olmamıştır alnım burnum çenem her yerim sivilce oldu bazıları çok minik
benim de sadece alnımda var ama sinir bozucular devam ediyo hala umarım tüm hamilelik boyunca böyle gitmez, kendimi beğenmemeye başladım. benim kız güzelliğimi çala çala ben de bşy bırakmayacak bu gidişle

Saol teyzesi cümlemizinkini Rabbim bağışlasın inşaAllah bakalım sali belli olcak :) rabbim herkesin gönlüne göre versin

yok ben Vazgeçtim tahmin değiştiriyorum nasıl olsa vakit var bu bebek erkek çünkü kesenin solunda duruyor yani rahmine göre sağda olması lazım benim oğlumun da duruşu böyleydi fotolarda solda bu son ve net tahminim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…