2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Tamam canım :) :)

bende oyleydim zor duzeldim.. ihlamur ic canim..ilik cay icine limon ve bal koy ic bi guzel iyi geliyo.. ben kus burnu pekmezi yedimm...birde doktorum keciboynuzu pekmezi demisti onuda aldik..bolbol vitamin al canim..

saol canım benım
Canım yastık altına kuran koy birde yatmadan Felak ile nas oku

Sa kızlar üçüncü ayıma girecegım neredeyse bir aydır kalça ağrılarım var sizde de oluyor mu önemli birşey mi acaba korkuyorum ?

hoşbuldum canım 8+5 te gittim dr a kalp atşını duydum şükür ama 5 günlük geç döllenme var dedi dr :/ tam 8 haftalık dedi bakalım

yaaa bende dusuk yaptigimi goruyordum.simdide bebegimi tuhaf tuhaf goruyorum bazi geceler psikolojik sanirim

Tesekkur ederim canim.. Bi arkadas daha soyledi bunu.. Peki senin kanamalarin kesildi mi?.. Bi tedavisi var miymis?..
Kanamalarım kesildi. Çalışmıyorum artık hiçbir fiziksel aktivite yapmamam gerekiyor. Daha çok dinleniyorum yatıyorum arada bir takım islerimi yapıyorum ama. Tedavisi istirahat onun dışında bir tedavi yok bekliyoruz yukarı çıkmasını. Daha küçük olduğu için rahim buyudukce yukarı cikabilyormus plasenta. Rabbim inşallah yardım eder... ama sen de boslama bu işi. Farklı bir doktora daha gitmende yarar var. 6 doktor değiştirdim sanırım 6. Doktorda karar kıldım. Eşim çok tantana yaptı ama haklı olan ben oldum sonucta içinden gelen sesi dinle yakın uzak bakma iyi bir doktor bul kendine. Her ihtimale karşı progestan a devam ediyorum. Bir bebek sağlıklı olmasa vücut onu çoktan atardi. Bazı doktorlar sinir ediyor beni. Vajinal muayene falan yapılması gerekiyor kanamalarin nedeninin belli olabilmesi için. Aklında bulunsun. ..

Kızlar Günaydın. Gece pembe akıntım oldu çok korktum hâlâ da korkuyorum neden öyle oluyor ki ya

Canim korkma bisey olmaz allah izin verirse.. Benim kirmizi cok kanamam oldu ama cok sukur bebis iyiydi.. Dua et..

inşallah canım ya bütün gece dua ediyorum kötü düşünmek istemiyorum ama olmyor sanki... doktorum 9da geliyor aricam bakalım ne dicek

Kızlar usg leri nasıl ekleyebiliriz buraya bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…