Evet canim bir sonraki ay kesinleşir artik bizde isim aramaya baslarızBöyle deyınce bende güldümNebilm tahmin bile olsun insan duymak ıstyo neysemi bırdahaki aya herkesın kesın belli olur
kızlar cok korkuyorum bıraz once tuvalete gttm bıraz zorlandm sonrada popomu silerken kan geldı ama oradanmı yksa dıger taraftanmı anlamadm sok oldum cunku. böyle bsy olan warmı doktoru aradm amelıyatta bıtınce donus yapacak merak edıyrm bende
Her gun bi tanekızlar 13+0 a kadar folik asit kullandım. bugün doktrm elevit verdi folik asiti bırak buna başla dedi. hapı aldım da sormayı unuttum kaç ay boyunca içilecek 30 tane var içinde.
Ben sana beni ekle demiştim
ne zamana kadar peki canm her gün bitane de. hamilelik sonuna kadar mıHer gun bi tane
evetne zamana kadar peki canm her gün bitane de. hamilelik sonuna kadar mı
Hadi bakalim hayırli haberlerle gel canim beklıyoruzKizlar gidiyorum doktora.. Cok heycanliyim.. Dua edin..
slm kızlar aranızda gebelik boyunca mantar olan varmı doktorlar 12. haftaya kadar ilaç veya fitil vermiyorlar bi çözümü olan var mı?
Hadı güzel haberlerle gel canmKizlar gidiyorum doktora.. Cok heycanliyim.. Dua edin..
ya benım sekızınde randevu folık asıt bıttı sızce alsammı. doktora ulaşana kadar sınır oluyorum yaa
Canım niye kızmısınkiii burda kimse grup faln kurmuyo hepımızz bir Grubuz zaten.mesajını gordum fakat benım basıma gelmedıgı ıcın bılmıyom yazmadım.ben hamileliğin tüm belirtilerini erken den yaşadım ve ne zaman buraya bişey yazsam sorsam kimse dikkate almadı beni ama bunları emin olun sizlerde yaşıcaksınız o zamanda aynı tedirginlikte kimse sizi dikkate almadığında ne demek istediğimi anlarsınız ben burda gerçekten bir birlik var zannediyordum ama guruplaşma oluşmuş artık bişeyde sormam yazmamda herkese hayırlı hamilelikler
Canim bn ilk hamileligmde yasadim krem kullannistm bol su ic demisti doktor sirje ile silmekte iyumsben hamileliğin tüm belirtilerini erken den yaşadım ve ne zaman buraya bişey yazsam sorsam kimse dikkate almadı beni ama bunları emin olun sizlerde yaşıcaksınız o zamanda aynı tedirginlikte kimse sizi dikkate almadığında ne demek istediğimi anlarsınız ben burda gerçekten bir birlik var zannediyordum ama guruplaşma oluşmuş artık bişeyde sormam yazmamda herkese hayırlı hamilelikler
cevabın için çok teşekkür ama bu uzun zamandır var bi kaç kere yazdım kimse ciddiye almadı ama ben ne zaman girsem muhakkak bişey yazıyorum burda herkesin yaşadığı sıkıntılar ortak ha şimdi oolmuş ha sonra sonuçta herkes yaşayacak bunları bu kadar kayıtsız kalınması beni üzdü gerçekten emin olun kimse olsa aynı tepkiyi verirdicanım haklısında mantar olan varmı dıye sormussun. ben olmadım olsam zaten fıkrım olur yazarım. arkadaşlarımında olmadıgı ıcın cevap vermemişlerdir. burda çok yazan oluyo sayfayı yenılemek lazım oluyo arada okumayı kacırdıgım çok oluyo mesela . denk gelmıstır emın ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?