- 13 Ekim 2014
- 273
- 399
- 78
- 42
Benimkinde o bile yoktu canım tembel kiz bunlarevet canım öyle oldu :) ama benimki de kıpırdamadı fazla tembel çıktı , sadece eli ve ayakları oynuyodu :)
Bilnem senin doktor heveslendirdiİnsaAllah canım benim bıde acaba prensesmi? :)
Benimle dalga geçiyo canim o oh annemı sinir ettim ya :)burcu resmen gulumsuyo senınkı ya
Ay evet ya insaAllah haftaya söyler kesin olarak canım ne kızim diyebiliyorum ne de oğlum :) anca bebeğim asağı bebegim yukari :) :)Bilnem senin doktor heveslendirdi
canllar bsy sorucamm bnm sag kasıgıma ıgne batar gbı agrı gırıyo bıde ıdrar yollarımı usutumus gbıyım sureklı bsy gelıomus gbı hıssedıyrm vc ye gdyrm fkt bsy yok 10 haftalıgım nedn byle oldm acaba
:) :)Benimle dalga geçiyo canim o oh annemı sinir ettim ya :)
Ayyy sahiden mi canımmm hadi nerdee eşimde orda bi çizgi var kesin kız diyor :) doktor erken diyerek lafı ağrımiza tıkadi, bi tahmin yapsa ona da raziydim. Beş hafta sonraya verdi randevu. Nasil sabredeceksemCanım maşallah sübhanallah cok gusel görünüyor niyeyse prensesın klacakmış gıbı hıssettim bende
ben de pazartesi doktora gidecegim, sabah saglık ocagına gittim tansiyonum 12/8 cıktı, hamilelikte düşük olur diye biliyorum, bir problem yoktur degil mi
eğer vajinalse belli olur peçeteye leke gelebilir,kırmızımı kahverengimi korkma sakin ol
dogru dusunuyorsun canım ufacık catlak bıle kanatabılır zorlamıssın cunku. ve onden gelse kalıntısı kalırdı bı damlacık bıle olsa . oyuzden oturda sımdı bı dahakı wc maceranda poponun nasıl acıyacagını düşün :):)
Ordandır o zaman canım,üzülme kötü düşünme
B
Bndee oldu canim ama kanizliktn dolayi popodan oldu peceteyle on kismini sil bise yoksa cikmz zatn kanama oyle hmn kesmz
Canım elbet sağlıklı ve hayrlısı olsunda ben öle hissettim .bazı Dr lar gıcık ya tahmin et barı nebilm yüzde 60 de yüzde 70 de ağızlarından çıkacak lafa bakıyom işte...Rabbim gonlundekini versın inş valla benımde randevum 27 Kasım okadar cok gün var nasıl sabredecek bende bılmıyomAyyy sahiden mi canımmm hadi nerdee eşimde orda bi çizgi var kesin kız diyor :) doktor erken diyerek lafı ağrımiza tıkadi, bi tahmin yapsa ona da raziydim. Beş hafta sonraya verdi randevu. Nasil sabredeceksem
Yok canim öyle deme bana yüzde 60,70 dedide ne oldu sevinemiyorum eşimde böyle kızım oğlum napixosun çok gülûyorum bende :) :)Canım elbet sağlıklı ve hayrlısı olsunda ben öle hissettim .bazı Dr lar gıcık ya tahmin et barı nebilm yüzde 60 de yüzde 70 de ağızlarından çıkacak lafa bakıyom işte...Rabbim gonlundekini versın inş valla benımde randevum 27 Kasım okadar cok gün var nasıl sabredecek bende bılmıyom
Böyle deyınce bende güldümYok canim öyle deme bana yüzde 60,70 dedide ne oldu sevinemiyorum eşimde böyle kızım oğlum napixosun çok gülûyorum bende :) :)
Canım ben de dun başladım decavit e fakat ben 12+4 oldum Dr unun bir bildiği vardr herhaldeKızlar Merhabalar,
Az önce doktorumla telefonda görüştüm, dün akşam itibari ile kullandığım folikasit bitmişti.
Doktoruma da ilettim, bundan sonra onun yerine decavit pronatal ile devam etmem gerektiğini iletti.
İçeriğinde folik asit ve çeşitli vitaminlerin olduğunu söyledi.
Şu an 10. haftamın son günü, bu zamanlarda mı başlanıyor bu vitamine?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?