2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
sagolun içim ferahladı biraz, normal de kontrollere ac gidiyorum doktora olctugunde 10/6 felan cıkıyordu, simdi sabah bişeler yedim saglık ocagına kayıt icin gittim orda olctuklerinde 12/8 cıkınca biraz kafam takıldı. herseyden evhamlanıyoruz, pazartesi gitsem kuzumu gorsem de rahatlasam...

Canım maşallah sübhanallah cok gusel görünüyor niyeyse prensesın klacakmış gıbı hıssettim bende
Ayyy sahiden mi canımmm hadi nerdee eşimde orda bi çizgi var kesin kız diyor :) doktor erken diyerek lafı ağrımiza tıkadi, bi tahmin yapsa ona da raziydim. Beş hafta sonraya verdi randevu. Nasil sabredeceksem

ben de pazartesi doktora gidecegim, sabah saglık ocagına gittim tansiyonum 12/8 cıktı, hamilelikte düşük olur diye biliyorum, bir problem yoktur degil mi

canım benımde 10/6 gıbı cıkıyodu ama gecen 12/ 8 çıktı yurumustum yenı oturmutum ondan dıye dusunuyorum. bence bu problem degıldır normal sonucta

slm kızlar aranızda gebelik boyunca mantar olan varmı doktorlar 12. haftaya kadar ilaç veya fitil vermiyorlar bi çözümü olan var mı?

eğer vajinalse belli olur peçeteye leke gelebilir,kırmızımı kahverengimi korkma sakin ol

Ordandır o zaman canım,üzülme kötü düşünme

B

Bndee oldu canim ama kanizliktn dolayi popodan oldu peceteyle on kismini sil bise yoksa cikmz zatn kanama oyle hmn kesmz

Doktor aradı korkma dedi ama için rahatlasın dıye gel kontrol edelım dedi. kötü bir şey düşünmek istemiyorum. Sagolun içimi rahatlattınız :)

Ayyy sahiden mi canımmm hadi nerdee eşimde orda bi çizgi var kesin kız diyor :) doktor erken diyerek lafı ağrımiza tıkadi, bi tahmin yapsa ona da raziydim. Beş hafta sonraya verdi randevu. Nasil sabredeceksem
Canım elbet sağlıklı ve hayrlısı olsunda ben öle hissettim .bazı Dr lar gıcık ya tahmin et barı nebilm yüzde 60 de yüzde 70 de ağızlarından çıkacak lafa bakıyom işte...Rabbim gonlundekini versın inş valla benımde randevum 27 Kasım okadar cok gün var nasıl sabredecek bende bılmıyom

cinsiyeti öğrenen arkadaşlar tahmininiz tuttumu? en çokta karı sivriyse erkek yayvansa kız diyolar,,, azzıcık göbüşümüz var zaten sivrimi yayvan mı bilemiyorum.ama sabah saçımın arasında kırmızı çizgiler dikkatimi çekti açık kahverengi saçlarım sanki kızıla dönmüştü bu kız bebek demekmiş.bide sol gögüs büyükse kız sağ büyükse erkekmiş buda hurafe olabilir solda kalp olduğu için genelde sol gögüs büyük olur muş...
bide bizim iş yerinde hamileliğin zor geçerse kız rahatsa erkek diyolar kusmam falanda olmadı...karar veremiyorum kız mı erkek mi...sağlıklı olsun hayırlı olsunda gerisi önemsiz ama insan heyecanlanmıyor değil...

Yok canim öyle deme bana yüzde 60,70 dedide ne oldu sevinemiyorum eşimde böyle kızım oğlum napixosun çok gülûyorum bende :) :)

Kızlar Merhabalar,
Az önce doktorumla telefonda görüştüm, dün akşam itibari ile kullandığım folikasit bitmişti.
Doktoruma da ilettim, bundan sonra onun yerine decavit pronatal ile devam etmem gerektiğini iletti.
İçeriğinde folik asit ve çeşitli vitaminlerin olduğunu söyledi.
Şu an 10. haftamın son günü, bu zamanlarda mı başlanıyor bu vitamine?

Yok canim öyle deme bana yüzde 60,70 dedide ne oldu sevinemiyorum eşimde böyle kızım oğlum napixosun çok gülûyorum bende :) :)
Böyle deyınce bende güldüm Nebilm tahmin bile olsun insan duymak ıstyo neysemi bırdahaki aya herkesın kesın belli olur

Canım ben de dun başladım decavit e fakat ben 12+4 oldum Dr unun bir bildiği vardr herhalde

Herhalde öyledir, çünkü folikasitin etkisi belli bir haftadan sonra kullansan da etkisi olmuyor.
Başlasam mı ki, kontrolüme daha 15 gün var...

ya benım sekızınde randevu folık asıt bıttı sızce alsammı. doktora ulaşana kadar sınır oluyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…