2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
canım bence fitilini kullan doktor verdiyse birsey olmaz....enfeksiyon ilerlerse tehliklei olur bence... baştan önlemini almış olursun..
herkesin aklında olsun bü tür enfeksiyonlar düşük tehlikesi yapabiliyormus ve erken doğum riskini artırıyormuş. bende kullanıcam heralde canım yapacak bişey yok

vallaha suyla felan geçmiyor 1 aydır bunu çekiyorum artık dayanılacak gibi değil koku beni mahfetti koku olmasa belki ciddiye pek almam çünkü gebelikte akıntı çok normal ama bendeki direk enfeksiyon

vallaha suyla felan geçmiyor 1 aydır bunu çekiyorum artık dayanılacak gibi değil koku beni mahfetti koku olmasa belki ciddiye pek almam çünkü gebelikte akıntı çok normal ama bendeki direk enfeksiyon

evet canım ozellıkle heryerde koku ve kasıntı varsa dıkkate alın dıyo. bendede var kokuda ne bılıyım bu progstan hapını ıctım ıcelı zaten idrarda çok kötu kokuo. ya hamılelıkten ya ılaçtan bılmıyorumkı

ben ilacı progstan ilacını kulanmadım canım ama bi yan etkilerine bak istersen eğer yoksa belki sendede enfeksiyon olabilri dr gidince muhakkak söyle

Canım niye kızdın gebelik boyunca mantar olan var mı demişsin demekki olmayanlar cevap yazmadı. Ben çok önceden bir kere olmuştum. Pamuklu iç çamaşırları kullan, ic camasirlarini ütüle. Hamilelikten dolayi hepimizde akıntı var dolayısıyla o bölge nemli. Kuru olmasina özen göster sık sık sil. Günlük ped kullanma doktorum bana kullanma dedi.ben sürekli tuvalet kağıdı peçete koyarım. Ve sık sık degistrrm. Mantar önemli doktoruna sor ilaç verirse kullan mutlaka. Vajinal kremler var ama çok etkili değiller. Fitil verdiyse onu kullan derim. Ayrıca hepiniz yasiycaksinz emin olun kimse yardmci olmayacak falan demişsin kimse yaşamasın sen de şifa bulursun ins bi an önce

ben ilacı progstan ilacını kulanmadım canım ama bi yan etkilerine bak istersen eğer yoksa belki sendede enfeksiyon olabilri dr gidince muhakkak söyle
ben ıdrar yolu enfeksıyonu çok olurdum hamılelık oncesı ıkı ayda bı acırdı canım wcde. hadı bakalım gelsın bol sular gıtsın maydonoz suları :) bol lökasıt çıkıyodu. hatta hamıle kaldıgımda doktora onu sordum ben çok enfeksıyon olan bırıyım dedım bebege bısey olmaz dedı. ama genede 8 ksım da gıdınc sorucam bı test falan yapsın

canım sen bugün hemen başla fitiline şıp diye keser... boşuna çekme suyla muyla geçmez enfeksiyon olmuş senin

benim ilk gebeliğim ve bütün belirtileri erkenden yaşadım sırasıyla kabızlık, aşırı burun kanaması, mide bulantısı ve sonrasında bayılma, kalça ağrısı, aşırı kasık ağrısı ve daha aklıma gelmeyen bir sürü şey dr hastaneye yatıracaktı artık o dereceye kadar geldim ve ne zaman morelim bozulsa ne zaman aklıma bişey takılsa buraya yazsam kimse cevap yazmadı. tabikide bilgi sahibi olmanız gerekmiyor bende çokf azla şeyi bilmiyorum ama en azından birinin bi sıkıntısı olduğunda onu rahatlatmaya çalışıyorum benim tepkim tamamen buna bağlı. Rabbm herkese hayırlı gebelik nasip etsin ben çok sıkıntılı bi dönem geçirdim halada yaşıyorum ama bunların hepsi olmasada bir kısmını herkes yaşayacak bunlar olağan şeylr bu yüzden dedim yoksa tabikide kimsenin sıkıntı çekmesini istemem çünkü elime bişey geçmez ben kimsenin sıkıntısıyla mutlu olacak birisi değilim. önerilerin içinde çok tşkler bende kullanıcam heralde çünkü zaten mide bulantılar çok fazla ardındanda bayılmalar geliyor kokuya karşı aşırı antipati oluştu bende

bende synı senin gibiyim bana ilk başta 12 haftaya kadar bişey vermem dedi şimdide fitil verdi o yüzden kararsız kaldım

Kızlar bendede az enfeksıyon çıkmıştı yanı bırcok kişide oluyor.amacım kimseyı tedırgın etmek degıl fakat Dr um her seferinde kokup kokmadıgını.rengini soruyo sarı yesıl olanlarda tedavı edılmesı gerektıgını soyluyo lütfen ihmal etmeyin birçoğumuz 3.ayımızı doldurduk tedavi edılebilir

benim 1 aydır var nerdeyse ne denediysem olmadı fitil son çare oldu galiba

Canım ben de erkek bebeğim olacak sanırım diye müjdeledim kimse hayırlı olsun demedi boşver :)

Canım ben de erkek bebeğim olacak sanırım diye müjdeledim kimse hayırlı olsun demedi boşver :)
Emel ilk ben kutlayın ozamn bebişin hayırlı olsun inş...kızlar sayfalar cok çabuk akıyor ya ondan göremıyoruzdur.cunkü hepımızz aynı güzel duyguları yasıyoruz.bircogumuzun ilk Bebişleri olacak inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…