2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kırmızıydı ama popom acıdı ordandır dıye düşünmek istiyorum
dogru dusunuyorsun canım ufacık catlak bıle kanatabılır zorlamıssın cunku. ve onden gelse kalıntısı kalırdı bı damlacık bıle olsa . oyuzden oturda sımdı bı dahakı wc maceranda poponun nasıl acıyacagını düşün :):)

:) :)

Eklentiler

• 20141031_123230.webp
    334,4 KB · Görüntüleme: 104
  • 20141031_122959.webp
    193,1 KB · Görüntüleme: 96
B
Bndee oldu canim ama kanizliktn dolayi popodan oldu peceteyle on kismini sil bise yoksa cikmz zatn kanama oyle hmn kesmz

Bi sorun olsa söylerdi bence canım,onun için korkma,haftaya oynar prenses inşaallah :)

canllar bsy sorucamm bnm sag kasıgıma ıgne batar gbı agrı gırıyo bıde ıdrar yollarımı usutumus gbıyım sureklı bsy gelıomus gbı hıssedıyrm vc ye gdyrm fkt bsy yok 10 haftalıgım nedn byle oldm acaba

ben de pazartesi doktora gidecegim, sabah saglık ocagına gittim tansiyonum 12/8 cıktı, hamilelikte düşük olur diye biliyorum, bir problem yoktur degil mi

canm benm de sol kasığımda batma oluyor normaldi. idrar yolu enfeksiyonu ihtimaline karşı idrar tahlili yapmanı öneririm o da ağrı yapıyo bazen. hamilelikte de daha sık oluyo malesef

ben de pazartesi doktora gidecegim, sabah saglık ocagına gittim tansiyonum 12/8 cıktı, hamilelikte düşük olur diye biliyorum, bir problem yoktur degil mi

Bende dün hastane kontroluda 13/ 8 çıkınca doktorum kardiyolojiye gönderdi...EKG çekildim biyokimya testleri yapıldı hiçbişey çıkmadı kardiyologda 1 3 hatta 14 / 8 bile normal bizimde 13 çıktıgı oluyo endişenme dedi...
Kaldi kı senin 12 / 8 çok çok normal stres yapma bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…