2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım niye kızmısınkiii burda kimse grup faln kurmuyo hepımızz bir Grubuz zaten.mesajını gordum fakat benım basıma gelmedıgı ıcın bılmıyom yazmadım.
sadece şuan için demedim ben zaten daha öncedende ne zaman bieşyler sorsam yazsam kimse bişey demiyor bu sadece soru değil güzel dilekler içinde aynı şey geçerli

Canim bn ilk hamileligmde yasadim krem kullannistm bol su ic demisti doktor sirje ile silmekte iyums
bende hiç kaşıntı yok aşırı derecede akıntım var kokulu sirkeli su kaşıntıya iyi gelirmiş denedim ama bana pek bişey yapmadı

annişlerrr bısey daha sorucam arapsacının zararı var mı dereotu benzerı rezene gıbı kokuyo belkı baska sekılde ısmıde vardır ?
valla nerdeyse her ottan korkar oldum dere tere nane maydonoz yanı bı ıkı serpme de sıkıntı yokturda boyle taze taze yersek vardır sanırım

bende hiç kaşıntı yok aşırı derecede akıntım var kokulu sirkeli su kaşıntıya iyi gelirmiş denedim ama bana pek bişey yapmadı
benımde çok akıntım var sarısım hemde .. bı ara kahvemsı oldu korktum ama bılmyıorum

sadece şuan için demedim ben zaten daha öncedende ne zaman bieşyler sorsam yazsam kimse bişey demiyor bu sadece soru değil güzel dilekler içinde aynı şey geçerli

Canım haklısın bunu yapan bi kaç kişi var özellikle isim yazıyorlar bunları merak ediyorum falan diye hoş şeyler değil tabi hepimiz bi grubuz zaten Mayıs anneleri grubu..

Ama mesala ben bi arkadasi cok yakin bulurum ona yazarim o ayri burda 5-6 isim verip de gerisini dışlamaya çalışanlar da var gordum..sen bi kaç kişiye takılma herkese elinden geldiğince yardimci olanlar da var ki ben kaç tane cevap yazdım bir çoğu karşılık vermedi... merak etme o grup yapanlar sonunda 2-3 kişi kalır biz kalanlar yine kocaman bir grup oluruz...

benımde çok akıntım var sarısım hemde .. bı ara kahvemsı oldu korktum ama bılmyıorum
benimde aynı senin gibi çok fazla hatta yürüdüğümde afedersiniz ama sanki idrar kaçırır gibi geliyordu mantarlı enfeksiyon oluyormuş önlemi alınmazsa sıkıntı oluyormuş inşallah geçer biran önce

slm kızlar aranızda gebelik boyunca mantar olan varmı doktorlar 12. haftaya kadar ilaç veya fitil vermiyorlar bi çözümü olan var mı?

Merhaba canim, bende enfeksiyon durumu oldu ve doktorum ilac verdi..sik tekrarliyor maalesef cok da ilac almak istemiyorum..kasinti durumu icinde krem yazabilirim onun zarari olmaz demisti ama 1lt kadar suya 1tatli kasigi sirke karistirip o suyla wc sonrasi yikadiginda da kasintiya iyi gelir dedi..

haklısın canım ben girdiğim zamanlarda yazıyorum bütün gün elimde telefon yada pc karşısında buraya giremem burayı takip edemem girdiğimde zaten sorulan sorualra cevap yazıyorum ama bazıları olayı çok fazla abartıyolar

canım bende hiç kaşıntı yok sadece kokulu akıntı var sirkeli suyu denedim ama benim kaşıntım olmadığından pek faydası olmadı dr sordum kullanma yapma öyle bişey dedi fitil verdi ama onuda kullanıp kullanmamakta kararsızım 11. haftadayım 1 hafta daha sabredip 3. aydamı kullansam bilemedim

ya napıcazkı bol su ıccez ıc camasırları sureklı değiştircez . bıde ben hamıle kaldıgımdan berı sabundur vucut şampuanıdır çok kullanmıyorum o bölgeye kızlar

annişlerrr bısey daha sorucam arapsacının zararı var mı dereotu benzerı rezene gıbı kokuyo belkı baska sekılde ısmıde vardır ?
ben bitki çayları otlarının zararlı olduğunu duymuştum hiç kullanmadım tavsiyede etmiyorum çünkü işyerimde bir bayan içtiği bu tür otlardan dolayı üzüm gebeliği geçirmiş tamamen ona bağlamışlar bu yüzden korkarım o bitkilerden

Ayni seyi yasiyorum bi anda islaklikla panikliyorum, bazende yesilimsi oluyor, bol su icmeye calisiyorum, haftaya randevum tekrardan sorcam umarim suyla atlatiriz :/ zaten ben gebelik oncesi de hep enfeksiyon tedavisi gormustum en buyuk korkumdu umarim bebekleri etkilemeden atlatiriz canim

Ilaci kullan bnce doktorun bi bildigi vardr bn ilk zamn enfeksyon oldnm ilac ictm tek kullanmlikti cok sukur bnde cok yazilanlari cvplayamiyrm calistgimdn

Aynen canım sen bir kaç kişinin yaptığını gruba bağlama yine de bence ben de karşılaştım çünkü böyle. . Hep aramızda kal ara ara da olsa gel inşallah yaRdimci olabilirim ben sana bildiğim kadarıyla. .

ya napıcazkı bol su ıccez ıc camasırları sureklı değiştircez . bıde ben hamıle kaldıgımdan berı sabundur vucut şampuanıdır çok kullanmıyorum o bölgeye kızlar
kokusu olmasa pek önemsemizcemde zaten mide bulantılar var bide bu koku beni benden etti. bende kullanmıyorum onlara çok dikkat ediyorum

canım bence fitilini kullan doktor verdiyse birsey olmaz....enfeksiyon ilerlerse tehliklei olur bence... baştan önlemini almış olursun..

bende yazıyorum devamlı bişey ama acil bi dıkıntı oluyor burya paylaşıyorsun kimse dikkate almıyor ama biz herkesin herşeyine mümkün olduğunda yazıyoruz her sıkıntıya ortak oluyoruz

kızlar 13+0 a kadar folik asit kullandım. bugün doktrm elevit verdi folik asiti bırak buna başla dedi. hapı aldım da sormayı unuttum kaç ay boyunca içilecek 30 tane var içinde.
Elevit domuz katkısı olan değil miydi ,,diğerini yazdırsaydın keşke cnm,,bana doktorum strath diye bitkisel bir vitamin verdi onu kullanıyorum,folik asiti de kutu bitene kadar kullan dedi,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…