2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ya benım sekızınde randevu folık asıt bıttı sızce alsammı. doktora ulaşana kadar sınır oluyorum yaa
Bana sorarsan kullanmalısın. zaten 3 lira bişey. doktorun kullanma derse devam etmezsin. folik asit önemli, gebelikten 3 ay önce dahi başlaman gerekiyor. Benim tavsiyem :)

Bana sorarsan kullanmalısın. zaten 3 lira bişey. doktorun kullanma derse devam etmezsin. folik asit önemli, gebelikten 3 ay önce dahi başlaman gerekiyor. Benim tavsiyem :)

yanı gereksız devam etmenın bı zararı yok ozaman

Sağol canım be hakkaten insan paylaşımlara tepki verince ve karşılığında yanıt alamayınca üzülüyor papatya haklı bu anlamda :)

Canım ben de erkek bebeğim olacak sanırım diye müjdeledim kimse hayırlı olsun demedi boşver :)
Ben kendi adıma gözden kaçırmışimdir bir gün misafirim oldu mu hem hazırlık hem misafir hem sonra yorgunluk 2-3 gün giremediğim oldu çoğu zaman.. her gördüğüm arkadaşıma hayırlı olsun dedim olumsuz haber alanlara sabır Diledim içimden dualar ettim ben ayrım yapmıyorum hiçbirinzi tanımadığım gibi hepinizi çok seviyorum bi anlamda burada kader arkadaşı gibiyiz..

Hayırlı olsun bebisin annesi umarım dilediğin gibi olmuştur Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim benimm....benim daha belli degil yaaa bizimki de oğlum diye Seviyo ben de iyi olsun ama kıza daha yakınım diyorum iki şekilde de çok mutlu olacam hem eşim için hem kendim için...

Teşekkür ederim Duygucum sağlıkla kucağımıza gelsinler eşim ve annesi de erkek istiyor ben ise Allah'ın bana bu mutluluğu yaşattığına seviniyorum :) kız da erkek de baş tacım

En doğrusu o zaten canım benim ilk im düşüktü Allahım bana tekrar nasip etti çok zorlu zamanlardan geçtim.. ayy bide ayrım mi yapacam bana çok lüks geliyor böyle şeyler hiç o kadar rahat olmayacam herhalde

Öncelikle hayırlı olsun
Cinsiyet benim için de ilk sırada değil, öncelikle eli ayağı düzgün, sağlık ve sıhhatli olmasını diliyorum Rab'bimden.
Sonuçta erkekte kızda aynı, hepsi evlat sonuçta...
Allah hepimize sağ sağlim doğumdan kurtulmayı sonra da sağlıklı bebişlerimizi kucağımızda görmemizi nasip etsin.

Allah bir daha yaşatmasın canım.Ben de şu an cinsiyet seçme ya da isteme zamanında değilim tek düşüncem sağlıklı olması :)

benim 1 aydır var nerdeyse ne denediysem olmadı fitil son çare oldu galiba
Canım bi toz falan veriyor sanırım oda iyiymiş,belki sonraki gidişlerinde verebilir,kaç lökosit çıktı.Yani eğer geçmezse ilerleyen dönemde antibiyotik verebilir şuan çok küçük,oda hemen geçiriyor zaten,sorun olacağını sanmam sen bol su iç yinede.Bu arada kızmışsın bende şimdi gördüm :) biliyosun ben sana bulantılar için hep yardımcı olmaya çalışmıştım :) bilenler varsa mutlaka yardımcı olacaklardır

kizlar gribim hala gecmedi. ihlamur iceyim diyorum ama korkuyorum zarari olursa diye. hamilelikte icen var mi. ne onerirsiniz

Evet sağlıkla gelsinler inşallahhh

Kizlarr ben geldim.. İyi haberlerle geldim.. Bebisim iyi cok sukur.. Buyumus.. İkili test istemiyorum dedim, sagliksiz cikinca aldirmayacaksan yaptirma dedi.. Yine de burun kemigine ense kalinligina bakti.. Normal dedi cok sukur.. Uyuyordu, ugrastik ama kipirdamadi.. Kalbi atiyor ya uyusun.. Kanama alani da kuculmus..
Ve son olarak buyuk ihtimalle erkek dedi doktor..biz sormadik kendi soyledi.. Aklima gelenler bunlar.. Hatirladikca yazarim..

kizlar gribim hala gecmedi. ihlamur iceyim diyorum ama korkuyorum zarari olursa diye. hamilelikte icen var mi. ne onerirsiniz

Ben aşırı olmamak kaydıyla içiyorum ıhlamur ama tavsiyem ballı süt, taze sıkılmış meyve suları ve bir de miden dayanırsa limon ye :) çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…