- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
canım tahlil yapmadı ben söyledikten sonra akıntı normal dedi koku olunca mantar olmuşsun ama ilk 3 ay bişey veremem dedi. kasımın 10 da ikili taramaya gidicem o szman söylücem tekrardan fitilide aldım duruyor öylece şimdi kullanmıcam. yardımlarıniçinde teşekkürlerCanım bi toz falan veriyor sanırım oda iyiymiş,belki sonraki gidişlerinde verebilir,kaç lökosit çıktı.Yani eğer geçmezse ilerleyen dönemde antibiyotik verebilir şuan çok küçük,oda hemen geçiriyor zaten,sorun olacağını sanmam sen bol su iç yinede.Bu arada kızmışsın bende şimdi gördüm :) biliyosun ben sana bulantılar için hep yardımcı olmaya çalışmıştım :) bilenler varsa mutlaka yardımcı olacaklardır
canım ben çok hafta oldum bnol bol mandalina portakal nar elma bunları yedim bide bol bol su içtim ıhlamur felan zaten içemiyordum mide bulantısından bence C vitamini almaya çalış hem bebiş içinde büyük bi vitemin deposu olur geçmiş olsunkizlar gribim hala gecmedi. ihlamur iceyim diyorum ama korkuyorum zarari olursa diye. hamilelikte icen var mi. ne onerirsiniz
çok sevindim senin adına canım,sıkıntılar bitecek hayırlısıyla,hayırlı olsun oğluşunKizlarr ben geldim.. İyi haberlerle geldim.. Bebisim iyi cok sukur.. Buyumus.. İkili test istemiyorum dedim, sagliksiz cikinca aldirmayacaksan yaptirma dedi.. Yine de burun kemigine ense kalinligina bakti.. Normal dedi cok sukur.. Uyuyordu, ugrastik ama kipirdamadi.. Kalbi atiyor ya uyusun.. Kanama alani da kuculmus..
Ve son olarak buyuk ihtimalle erkek dedi doktor..biz sormadik kendi soyledi.. Aklima gelenler bunlar.. Hatirladikca yazarim..
aminnn inşallahh canım sağlıcaklaCümlemiz sağlıkla alalım kucağımıza bebeklerimizi :)
Kizlarr ben geldim.. İyi haberlerle geldim.. Bebisim iyi cok sukur.. Buyumus.. İkili test istemiyorum dedim, sagliksiz cikinca aldirmayacaksan yaptirma dedi.. Yine de burun kemigine ense kalinligina bakti.. Normal dedi cok sukur.. Uyuyordu, ugrastik ama kipirdamadi.. Kalbi atiyor ya uyusun.. Kanama alani da kuculmus..
Ve son olarak buyuk ihtimalle erkek dedi doktor..biz sormadik kendi soyledi.. Aklima gelenler bunlar.. Hatirladikca yazarim..
İnsallah canim insallah.. Bak benim.kanama alani kuculmus.. Bir daha gittiginde seninki de kuculmus olacak hayirlisiyla.. Dua et bol bol..çok sevindim senin adına canım,sıkıntılar bitecek hayırlısıyla,hayırlı olsun oğluşun
Kizlarr ben geldim.. İyi haberlerle geldim.. Bebisim iyi cok sukur.. Buyumus.. İkili test istemiyorum dedim, sagliksiz cikinca aldirmayacaksan yaptirma dedi.. Yine de burun kemigine ense kalinligina bakti.. Normal dedi cok sukur.. Uyuyordu, ugrastik ama kipirdamadi.. Kalbi atiyor ya uyusun.. Kanama alani da kuculmus..
sut icemihorum ama bal bol meyve ve limon tuketiyorum banamisin demedi. tesekkur ederim cnmBen aşırı olmamak kaydıyla içiyorum ıhlamur ama tavsiyem ballı süt, taze sıkılmış meyve suları ve bir de miden dayanırsa limon ye :) çok geçmiş olsun
Gözünaydın, bu yıl erkek yılı galibaKizlarr ben geldim.. İyi haberlerle geldim.. Bebisim iyi cok sukur.. Buyumus.. İkili test istemiyorum dedim, sagliksiz cikinca aldirmayacaksan yaptirma dedi.. Yine de burun kemigine ense kalinligina bakti.. Normal dedi cok sukur.. Uyuyordu, ugrastik ama kipirdamadi.. Kalbi atiyor ya uyusun.. Kanama alani da kuculmus..
Oh ne güsel haberlerle gelmişsin cnm.bir oğluşumuz daha gelıyor he..kanamanda azalmış sewındimmKizlarr ben geldim.. İyi haberlerle geldim.. Bebisim iyi cok sukur.. Buyumus.. İkili test istemiyorum dedim, sagliksiz cikinca aldirmayacaksan yaptirma dedi.. Yine de burun kemigine ense kalinligina bakti.. Normal dedi cok sukur.. Uyuyordu, ugrastik ama kipirdamadi.. Kalbi atiyor ya uyusun.. Kanama alani da kuculmus..
Allah razi olsun canim.. Senin de oglusun hayirli olsun insallah.. Simdi gelinler dusunsun.. Bizden cok fena kaynana olur..:) allah o gunleri gormeyi nasip etsin insallah..Çooook sevindim ne güzel bak büyümüş annesi ayy hem de erkek maşallahhh bana da erkek gibi dedi bakalım değişmezse erkek anası olacağız :)
tesekkur ederim cnmcanım ben çok hafta oldum bnol bol mandalina portakal nar elma bunları yedim bide bol bol su içtim ıhlamur felan zaten içemiyordum mide bulantısından bence C vitamini almaya çalış hem bebiş içinde büyük bi vitemin deposu olur geçmiş olsun
Kaşıntı varmı peki,mantarda kaşıntıda olur diye biliyorum,idrar tahlili iste mutlaka canım o şekilde belli olur çünkücanım tahlil yapmadı ben söyledikten sonra akıntı normal dedi koku olunca mantar olmuşsun ama ilk 3 ay bişey veremem dedi. kasımın 10 da ikili taramaya gidicem o szman söylücem tekrardan fitilide aldım duruyor öylece şimdi kullanmıcam. yardımlarıniçinde teşekkürler
canım kaşıntı yoksa eğer, mantar olmayabilir. ama sadece akıntı varsa o da hamilelikte normal zaten. ama mantar olduğundan eminsen, bol suyla (sabunsuz) yıkayıp, banyodan sonra saç kurutma makinesiyle iyice kurutmak iyi geliyor. ama mantar olduğunda kaşıntı olur diye biliyorum. istersen doktora git emin ol. eğer ileri derecedeyse bebeğe zarar verir diye biliyorum...bende hiç kaşıntı yok aşırı derecede akıntım var kokulu sirkeli su kaşıntıya iyi gelirmiş denedim ama bana pek bişey yapmadı
:))))))))) eveeeeet bir an kendimi kaynana olarak düşündüm de güldüm yahuAllah razi olsun canim.. Senin de oglusun hayirli olsun insallah.. Simdi gelinler dusunsun.. Bizden cok fena kaynana olur..:) allah o gunleri gormeyi nasip etsin insallah..
kizlar gribim hala gecmedi. ihlamur iceyim diyorum ama korkuyorum zarari olursa diye. hamilelikte icen var mi. ne onerirsiniz
Bir pasamiz daha geliyormus masaAllah Allah kucagina almayi nasip etsin:)Amin cümlemizin net değil dedi ama erkek erken gösteriyormuş :)
vallaha suyla felan geçmiyor 1 aydır bunu çekiyorum artık dayanılacak gibi değil koku beni mahfetti koku olmasa belki ciddiye pek almam çünkü gebelikte akıntı çok normal ama bendeki direk enfeksiyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?