2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
canım tahlil yapmadı ben söyledikten sonra akıntı normal dedi koku olunca mantar olmuşsun ama ilk 3 ay bişey veremem dedi. kasımın 10 da ikili taramaya gidicem o szman söylücem tekrardan fitilide aldım duruyor öylece şimdi kullanmıcam. yardımlarıniçinde teşekkürler

kizlar gribim hala gecmedi. ihlamur iceyim diyorum ama korkuyorum zarari olursa diye. hamilelikte icen var mi. ne onerirsiniz
canım ben çok hafta oldum bnol bol mandalina portakal nar elma bunları yedim bide bol bol su içtim ıhlamur felan zaten içemiyordum mide bulantısından bence C vitamini almaya çalış hem bebiş içinde büyük bi vitemin deposu olur geçmiş olsun

çok sevindim senin adına canım,sıkıntılar bitecek hayırlısıyla,hayırlı olsun oğluşun

Çooook sevindim ne güzel bak büyümüş annesi ayy hem de erkek maşallahhh bana da erkek gibi dedi bakalım değişmezse erkek anası olacağız :)

Çooook sevindim ne güzel bak büyümüş annesi ayy hem de erkek maşallahhh bana da erkek gibi dedi bakalım değişmezse erkek anası olacağız :)

Ben aşırı olmamak kaydıyla içiyorum ıhlamur ama tavsiyem ballı süt, taze sıkılmış meyve suları ve bir de miden dayanırsa limon ye :) çok geçmiş olsun
sut icemihorum ama bal bol meyve ve limon tuketiyorum banamisin demedi. tesekkur ederim cnm

Gözünaydın, bu yıl erkek yılı galiba
Çalıştığım şirkette o kadar çok hamiş var ki çoğunun da oğluşu oluyor...

Oh ne güsel haberlerle gelmişsin cnm.bir oğluşumuz daha gelıyor he..kanamanda azalmış sewındimm

Allah razi olsun canim.. Senin de oglusun hayirli olsun insallah.. Simdi gelinler dusunsun.. Bizden cok fena kaynana olur..:) allah o gunleri gormeyi nasip etsin insallah..

tesekkur ederim cnm

Kaşıntı varmı peki,mantarda kaşıntıda olur diye biliyorum,idrar tahlili iste mutlaka canım o şekilde belli olur çünkü

bende hiç kaşıntı yok aşırı derecede akıntım var kokulu sirkeli su kaşıntıya iyi gelirmiş denedim ama bana pek bişey yapmadı
canım kaşıntı yoksa eğer, mantar olmayabilir. ama sadece akıntı varsa o da hamilelikte normal zaten. ama mantar olduğundan eminsen, bol suyla (sabunsuz) yıkayıp, banyodan sonra saç kurutma makinesiyle iyice kurutmak iyi geliyor. ama mantar olduğunda kaşıntı olur diye biliyorum. istersen doktora git emin ol. eğer ileri derecedeyse bebeğe zarar verir diye biliyorum...

ay canım gözun aydın saglıkla alırsın ınsallah kucagına

Slm kızlar :) öncelikle herkese hayırlı cumalar...bugün yoğun birgün geçirdim. O yüzden yazamadım hiç. Ne olmuş ne bitmiş şöyle hızlıca bir göz attım sayfalara:) bazen bende birşey soruyorum bana da kimsenin cevap vermediği oluyor. Düşünüyorum ki demek ki bu kimsenin başına gelmemiş. Ya da bazen gözden kaçabiliyor. En azından şimdilik bunu kişisel olarak algılamıyorum. Ama haklısınız bazı topikler de gruplaşma oluyor umarım burada hiç bir zaman olmaz. Sonuçta hepimiz bir nevi kader arkadaşıyız. Aynı heyecanı yaşıyoruz... Bir de kızlar hassas bir dönemdeyiz o yüzden huysuzluğumuz, alınganlığımız üzerimizde. Birbirimizi daha iyi anlayıp destek olalım yazdıklarımıza dikkat edelim bu sıralar... Sevgiler...

Benimki de gecmiyor suyla maalesef..bencede sen fitilini kullan biran evvel canim..
vallaha suyla felan geçmiyor 1 aydır bunu çekiyorum artık dayanılacak gibi değil koku beni mahfetti koku olmasa belki ciddiye pek almam çünkü gebelikte akıntı çok normal ama bendeki direk enfeksiyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…