MasaAllahKizlarr ben geldim.. İyi haberlerle geldim.. Bebisim iyi cok sukur.. Buyumus.. İkili test istemiyorum dedim, sagliksiz cikinca aldirmayacaksan yaptirma dedi.. Yine de burun kemigine ense kalinligina bakti.. Normal dedi cok sukur.. Uyuyordu, ugrastik ama kipirdamadi.. Kalbi atiyor ya uyusun.. Kanama alani da kuculmus..
Ve son olarak buyuk ihtimalle erkek dedi doktor..biz sormadik kendi soyledi.. Aklima gelenler bunlar.. Hatirladikca yazarim..
Sankim bir erkek var burda:)mrb kızlar bizde dün akşam dr.a gittik..son gittiğimde 3 gün geriden gelirken bu sefer 3 gün önde gidiyor..kocaman olmuş harekette ediyordu..bu arada ilişki serbest dedi..folik asite devam...coraspine devam..2 kg da vermişim...Eki Görüntüle 1288530
mrb kızlar bizde dün akşam dr.a gittik..son gittiğimde 3 gün geriden gelirken bu sefer 3 gün önde gidiyor..kocaman olmuş harekette ediyordu..bu arada ilişki serbest dedi..folik asite devam...coraspine devam..2 kg da vermişim...Eki Görüntüle 1288530
sağol canımmmmmm cümlemizin inşallahhhhBir pasamiz daha geliyormus masaAllah Allah kucagina almayi nasip etsin:)
Sankim bir erkek var burda:)
Maşallah CNm bebişin toparlamış Demekki neguselll sağlıkla doğsun inş
benimde aynı senin gibi çok fazla hatta yürüdüğümde afedersiniz ama sanki idrar kaçırır gibi geliyordu mantarlı enfeksiyon oluyormuş önlemi alınmazsa sıkıntı oluyormuş inşallah geçer biran önce
Canim bende gribim dun ilk defa ihlamur elma ve cok az zencefil atip demledim ve bir kupa ictim, rahatlatti da beni dogrusu, burda grip olan arkadaslara hep ihlamur icin denmisti o yuzden ictim ama bir bardagi gecirmemekte fayda var diye dusunuyorum..Allah acil sifalar versinkizlar gribim hala gecmedi. ihlamur iceyim diyorum ama korkuyorum zarari olursa diye. hamilelikte icen var mi. ne onerirsiniz
ya napıcazkı bol su ıccez ıc camasırları sureklı değiştircez . bıde ben hamıle kaldıgımdan berı sabundur vucut şampuanıdır çok kullanmıyorum o bölgeye kızlar
Canım ben de erkek bebeğim olacak sanırım diye müjdeledim kimse hayırlı olsun demedi boşver :)
kızlar ikinizin de bebişi hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Kizlarr ben geldim.. İyi haberlerle geldim.. Bebisim iyi cok sukur.. Buyumus.. İkili test istemiyorum dedim, sagliksiz cikinca aldirmayacaksan yaptirma dedi.. Yine de burun kemigine ense kalinligina bakti.. Normal dedi cok sukur.. Uyuyordu, ugrastik ama kipirdamadi.. Kalbi atiyor ya uyusun.. Kanama alani da kuculmus..
Ve son olarak buyuk ihtimalle erkek dedi doktor..biz sormadik kendi soyledi.. Aklima gelenler bunlar.. Hatirladikca yazarim..
simdi okudum canim koku varmis. Kullan fitilini bence.doktor sonucta.bizden daha bilgili.zarari olsa vermezdi ilaci. Hem mantarin enfeksiyonun bebege daha cok zarari vardir bemceBol bol su ic canim oda temizliyor. Bendefe oluyor akinti.kosa kosa wc ye gidiyorum bisey yok ama hissettigim daha fazla gelmus gibi. Rengi yesile yakin degilse kokuda yoksa kafana takma derim.
Teşekkür ederim Duygucum sağlıkla kucağımıza gelsinler eşim ve annesi de erkek istiyor ben ise Allah'ın bana bu mutluluğu yaşattığına seviniyorum :) kız da erkek de baş tacım
Kizlarr ben geldim.. İyi haberlerle geldim.. Bebisim iyi cok sukur.. Buyumus.. İkili test istemiyorum dedim, sagliksiz cikinca aldirmayacaksan yaptirma dedi.. Yine de burun kemigine ense kalinligina bakti.. Normal dedi cok sukur.. Uyuyordu, ugrastik ama kipirdamadi.. Kalbi atiyor ya uyusun.. Kanama alani da kuculmus..
mrb kızlar bizde dün akşam dr.a gittik..son gittiğimde 3 gün geriden gelirken bu sefer 3 gün önde gidiyor..kocaman olmuş harekette ediyordu..bu arada ilişki serbest dedi..folik asite devam...coraspine devam..2 kg da vermişim...Eki Görüntüle 1288530
tesekkurlerıhlamur içilebiliyor diye biliyorum ben. ama tabi bütün caylar için günde 1 fıncanı gecmesın dıyorlar.
tesekkurler canim. sana da acil sifalarCanim bende gribim dun ilk defa ihlamur elma ve cok az zencefil atip demledim ve bir kupa ictim, rahatlatti da beni dogrusu, burda grip olan arkadaslara hep ihlamur icin denmisti o yuzden ictim ama bir bardagi gecirmemekte fayda var diye dusunuyorum..Allah acil sifalar versin
Canim ben ebeyim ilk gebeligimde bende de vardi fitil verdi kullanmadim asiri doz bebegi susuz birakabiliomus sezeryan olacagim icib bende takmamistim hijyen disindadr mu aradım fitil verdi ama üç ay dolmadan kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım fitili aldım öylece duruyor
Şti akşamlar canım bende grip olmuştum. Allah'ın izniyle mandalina suyuna pekmez koyduk büyük bardakla günde üç defa içtim çok şükür geçti. Hatta benim ateşimde vardı. İlaçsız atlattım iki günde dene bana dua edersin inşallah. Ablam da aynı oldu dediğim şekilde yaptı şimdi herkese söyleyeceğim diyor. Allah şifa versin kardeşim.kizlar gribim hala gecmedi. ihlamur iceyim diyorum ama korkuyorum zarari olursa diye. hamilelikte icen var mi. ne onerirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?