Vallahi canım ben erkeğe benzettimSağol canım ya ilk defa bıakabildim görüntü aslında bana hiç farketmiyor kız olsun erkek olsunnn demiyorum da artık merak etmeye başladım gidip bi kaç bişey alsam bebisime. Rabbim sanada saglikla kavuştursun bebegını inşallah canım. .
Vallahi canım ben erkeğe benzettimnub sanki dik duruyor... hayırlı olsun... maalesef benimki sırtını dondugu için nub göremiyorum :)
Canım bana doktorum ilk üç ay uzun otobüs ya da araba yolculuğunu kesinlikle önermiyorum ama uçak olursa sorun yok demişti.Yani muhtemelen sende de sıkıntı olmayacaktır ama yinede doktoruna danış hepimizin durumu farklı çünkü..için rahat eder hem..bel ağrısı bendede başladı son 3-4 gündür.önümüzdeki hafta gidince doktora sorayım bari.uçak yolculuğunun bir sakıncası olurmu acaba die.sizce sorun olurmu? 9 kasımda anıtkabire gidiyoruz
Canım bana doktorum ilk üç ay uzun otobüs ya da araba yolculuğunu kesinlikle önermiyorum ama uçak olursa sorun yok demişti.Yani muhtemelen sende de sıkıntı olmayacaktır ama yinede doktoruna danış hepimizin durumu farklı çünkü..için rahat eder hem..bel ağrısı bendede başladı son 3-4 gündür.önümüzdeki hafta gidince doktora sorayım bari.uçak yolculuğunun bir sakıncası olurmu acaba die.sizce sorun olurmu? 9 kasımda anıtkabire gidiyoruz
Selam ben de mayıs annesi olacağım 14 aylık bir bebem var bu ikincisi daha bebeğimin küçülenlerini beşiğini kaldırmadan hamile kaldım bile isteye :)
hic duymamistim bunu. denicem mutlaka. tesekkurlerŞti akşamlar canım bende grip olmuştum. Allah'ın izniyle mandalina suyuna pekmez koyduk büyük bardakla günde üç defa içtim çok şükür geçti. Hatta benim ateşimde vardı. İlaçsız atlattım iki günde dene bana dua edersin inşallah. Ablam da aynı oldu dediğim şekilde yaptı şimdi herkese söyleyeceğim diyor. Allah şifa versin kardeşim.
hic duymamistim bunu. denicem mutlaka. tesekkurlerŞti akşamlar canım bende grip olmuştum. Allah'ın izniyle mandalina suyuna pekmez koyduk büyük bardakla günde üç defa içtim çok şükür geçti. Hatta benim ateşimde vardı. İlaçsız atlattım iki günde dene bana dua edersin inşallah. Ablam da aynı oldu dediğim şekilde yaptı şimdi herkese söyleyeceğim diyor. Allah şifa versin kardeşim.
O durumu aksama sakin. Benim ilk gebelıgım bundan dolayı erkekn doğum olacaktı az kalsın. .. ilk zamanlar paylaşmistum durumumu. .. hamilelikte aslında abartMamak kaydı ile evhamli olmak gerekiyor. .. hayırlı hamileliklervallaha suyla felan geçmiyor 1 aydır bunu çekiyorum artık dayanılacak gibi değil koku beni mahfetti koku olmasa belki ciddiye pek almam çünkü gebelikte akıntı çok normal ama bendeki direk enfeksiyon
Ben de çok merak ediyorum ya... sırtını dönüyor hemen. Ikili testte ki uzman erkeğe benziyor dedi ama pek emin konusmadi... alışveriş istiyor insanın canıAy canım çok teşekkür ederim ya şimdi az da olsa erkek mi acaba diye düşünmeye başladım hiç ama hiç bişey dusunmuyordum ya çok sağolcinsiyet öğrenen arkadaşlarım ya kendi ultrason görüntünüzü kıyaslasaniz çok sevinirim yaaa ... yani kız veya erkek istediğimde değil de merak ediyorum artık ..
Cok heyecanlaniyor insan zaman yaklastikca.ins bir hafta sobrada senin guzel haberlerini aliriz canim
Canim onu duymuatum bendede yeni yeni var ama rahatsiz etmiyor.suanda bol bol.aut ic ben asiri bulantidan icemiyorum yumurtayida haslama degil ama baska sekilse yemeye calisiyorum bebia somurdugu icin bizde bisey kalmiyor gecmis olsunSelam kızlar. Hamilelik sürecinde diş ağrısı diş sorunu yaşayan oldu mu? Benim neredeyse hamileliğimin başından beri şiddetli diş ağrılarım oluyo geceleri uyutmuyo bazen
Insallahh canim.yarin tekrar dr gidicemYok tatlim bisey olmaz endise etme bence baska bir doktora git.belki ida bu ilaci kullan der.
yemegi biaey olmaz cnm.sanmiyorum bizim.arkadas bitki cayini cok icmis ondan olmus demis dr canim icini rahat tutyemegı oluyor onun rezenenın bıtkısı oluyo sanırım cokta severım 10 haftamdayım abartmamak sartıyla yedım ınsallah bı zararı olmaz :/
Ben bel agrisi cok cektim cnm.halada çekiyorum surekli oturuyorsan ondan olabilir sirtina yastik koy ucaga binebilirsin gibi geliyo bana daha bea haftalikken resmen turkiye turu yaptim hic bisey olmadi cok.sukurbel ağrısı bendede başladı son 3-4 gündür.önümüzdeki hafta gidince doktora sorayım bari.uçak yolculuğunun bir sakıncası olurmu acaba die.sizce sorun olurmu? 9 kasımda anıtkabire gidiyoruz
Yarin tekrar drumla.gorusucem.canm bakalim ne dicek ins biran once kurtulurumO durumu aksama sakin. Benim ilk gebelıgım bundan dolayı erkekn doğum olacaktı az kalsın. .. ilk zamanlar paylaşmistum durumumu. .. hamilelikte aslında abartMamak kaydı ile evhamli olmak gerekiyor. .. hayırlı hamilelikler
Yarin tekrar drumla.gorusucem.canm bakalim ne dicek ins biran once kurtulurumO durumu aksama sakin. Benim ilk gebelıgım bundan dolayı erkekn doğum olacaktı az kalsın. .. ilk zamanlar paylaşmistum durumumu. .. hamilelikte aslında abartMamak kaydı ile evhamli olmak gerekiyor. .. hayırlı hamilelikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?