- 13 Aralık 2013
- 666
- 703
- 158
Canım 3.ayındasın istersen dişçiye gıt darunun kontrolünde artık ilacı kullanabilirsin agrı kesici bir mınosete izin verıyorlar diye biliyorumSelam kızlar. Hamilelik sürecinde diş ağrısı diş sorunu yaşayan oldu mu? Benim neredeyse hamileliğimin başından beri şiddetli diş ağrılarım oluyo geceleri uyutmuyo bazen
Ağrı kesici kullanılabiliyorsa iyi olur yaa bebeğe zarar verir diye mecbur çekiyorum ağrıları ilaç içmiyorumCanım 3.ayındasın istersen dişçiye gıt darunun kontrolünde artık ilacı kullanabilirsin agrı kesici bir mınosete izin verıyorlar diye biliyorum
Rica ederim canım benim Dr sadece minoset kullanabilirsen dedı.tabı önce Dr una sor ertelenebılır bıseydr belki doğumdan sonraya kalır.su donemde herseye pimpiriklenıyoruz zaten.. Rabbim bebişini bağışlansın cnmAğrı kesici kullanılabiliyorsa iyi olur yaa bebeğe zarar verir diye mecbur çekiyorum ağrıları ilaç içmiyorumbi doktora sorayım o zaman dediğin gibi sağol cnm
Kızlar bende mide bulantısı falan hiç yok.bazen hamile degılmıyım acaba dıyenlerdenim :) karnım büyümeye başladı sanki gerginlik ve sertlik var.birkaçgündürde kasıklarda ağrı var.önümüzdeki hafta İçi dr gidicem be durumda merak edıyorum.dr son dedıgıne göre 10 haftaya yeni girdik sayılır.
KIIZZZLAAR DUN 2li teste gittiikkk doktor hıc bı sorun olmadıgını soyledı cok sukurr cok sevındım... allahıma sukurler olsun allah hepımıze saglıklı evlatlar nasıp etsın.. bide bi türlü yerınde duramıyordu doktor ensesını boyunu zor olctu yanı cok mutluyumm kalp atıslarıda cok guzeldısenınkı baya bı hareket ettıı bu saglıklı oldugunu gosterıyo dedı :) cok hareketlıydıı cok güzelldii 6,67 cm boyu bide kesın olmamakla ırlıktıkte KIZ gibi görünüyo dedi bakalımm hayırlısı...
Bugun yine maşallah haberler iyi gelmis. .bizimde ikili test sonucumuz cikti dr gordu cok sukur normal dedi sonuclar.bu esnsda serbest bhcg degerimiz 32.6
iyi akşamlar kızlar bugün kontrolüm vardı bebeişim maşallah çok saglıklı dedi doktor 6.94 cm olmuş bat tarihine göre 5 gün ilerde burun kemigi var ense kalınlıgı çok güzel dedi çok mutlu olduk zıplayıp duruyodu :) ikili test istemedigimizi söyledik oda şu anda herşey normal aldırmıycaksanızda gereek yok dedi bakalım hayırlısı ama cinsiyeti söylemedi diger aya kesin sonuca bakalım dedi ama haftaya devlete gidip ögrenmeyi düşünüyorum saglıkla gelsin inşallah hepimizin bebişleri......
Kizlar ya bazılarınız daha iyi görüyor yorum yapiyor falan ben çok bişey anlamıyorum ultrason goruntuleri den bana anlatırmisiniz biraz ne görüyorsunuz yaa.. 11+1 ölctu 43.4 mm ve cinsiyet tahmini yapmadı siz yapın bari...[/QUOTE
Canım mas bebişin herseyı gayet guselmiş ben bi tahmınde bulunamadım ya...fakat Rabbim gönlüne gore versın inş saglık ve hayırlarla
Canım maşallah bebişini degerleri gayet guselmiş masallah..valla ben biri tahminde bulunamadım ..Rabbim gönlüne göre versın inş sağlık ve hayırlar ileKizlar ya bazılarınız daha iyi görüyor yorum yapiyor falan ben çok bişey anlamıyorum ultrason goruntuleri den bana anlatırmisiniz biraz ne görüyorsunuz yaa.. 11+1 ölctu 43.4 mm ve cinsiyet tahmini yapmadı siz yapın bari...
Sağol canım ya ilk defa bıakabildim görüntü aslında bana hiç farketmiyor kız olsun erkek olsunnn demiyorum da artık merak etmeye başladım gidip bi kaç bişey alsam bebisime. Rabbim sanada saglikla kavuştursun bebegını inşallah canım. .Canım maşallah bebişini degerleri gayet guselmiş masallah..valla ben biri tahminde bulunamadım ..Rabbim gönlüne göre versın inş sağlık ve hayırlar ile
Saolasın canım inşallah..ben de dun öğrendım dr %90kız dedı yınede 4.aya kadar bekliycem..bugun Mevlüt takımlarına bakıyordum zor tutacam kendını 1 ay boyunca ...sağlıklı olsun en önemlisi o inş gönlündekini de Rabbim verirSağol canım ya ilk defa bıakabildim görüntü aslında bana hiç farketmiyor kız olsun erkek olsunnn demiyorum da artık merak etmeye başladım gidip bi kaç bişey alsam bebisime. Rabbim sanada saglikla kavuştursun bebegını inşallah canım. .
Canim eve gelene kadar bacaklarimdan asagi akti hem kokulu hemde sarimtrak insallah bebegime bisey olmaz
oyyyyyy maşallahhh :)mrb kızlar bizde dün akşam dr.a gittik..son gittiğimde 3 gün geriden gelirken bu sefer 3 gün önde gidiyor..kocaman olmuş harekette ediyordu..bu arada ilişki serbest dedi..folik asite devam...coraspine devam..2 kg da vermişim...Eki Görüntüle 1288530
evet canım bugün gördümya o beni bir ay idare eder artık :)Saglikli olsunlarda canim 1 ay daha sabredelim ins
Ben varim canim.. O kadat cok agridi ki disim hic sorma.. Doktora gittim.parol verdi bi de antibiyotik.. Hamilelikte kullanilmasi zararli olmayanlardan.. Sen de kullanabilirsin.. İstersen ismini atarim.. Ama mutlaka doktora git.. İltihap falan varsa daha zararli olabilir..Selam kızlar. Hamilelik sürecinde diş ağrısı diş sorunu yaşayan oldu mu? Benim neredeyse hamileliğimin başından beri şiddetli diş ağrılarım oluyo geceleri uyutmuyo bazen
hayırlı olsun canım sevindim senin adına, cinsiyeti için illa gideceksen bir değilde iki hafta sonra git bence daha garanti :)iyi akşamlar kızlar bugün kontrolüm vardı bebeişim maşallah çok saglıklı dedi doktor 6.94 cm olmuş bat tarihine göre 5 gün ilerde burun kemigi var ense kalınlıgı çok güzel dedi çok mutlu olduk zıplayıp duruyodu :) ikili test istemedigimizi söyledik oda şu anda herşey normal aldırmıycaksanızda gereek yok dedi bakalım hayırlısı ama cinsiyeti söylemedi diger aya kesin sonuca bakalım dedi ama haftaya devlete gidip ögrenmeyi düşünüyorum saglıkla gelsin inşallah hepimizin bebişleri......
yemegı oluyor onun rezenenın bıtkısı oluyo sanırım cokta severım 10 haftamdayım abartmamak sartıyla yedım ınsallah bı zararı olmaz :/ben bitki çayları otlarının zararlı olduğunu duymuştum hiç kullanmadım tavsiyede etmiyorum çünkü işyerimde bir bayan içtiği bu tür otlardan dolayı üzüm gebeliği geçirmiş tamamen ona bağlamışlar bu yüzden korkarım o bitkilerden
ılk 3 ay bı sakınca olmuyor maydonz famılyası bnmde bıldgm maydonzn degl nanenın zararı var bebege dusuk yapıyormusvalla nerdeyse her ottan korkar oldum dere tere nane maydonoz yanı bı ıkı serpme de sıkıntı yokturda boyle taze taze yersek vardır sanırım
bel ağrısı bendede başladı son 3-4 gündür.önümüzdeki hafta gidince doktora sorayım bari.uçak yolculuğunun bir sakıncası olurmu acaba die.sizce sorun olurmu? 9 kasımda anıtkabire gidiyoruzMerhaba canim, bulanti bende de hic olmadi sadece istahsizlik oldu bi sure cok sukur suan o da yok, kasik agrisida cok normal hatta ben bel agrisi da ceker oldum icin rahat olsun:)
Simdi oyle geliyorda canim iki haftadan sonra sabrim tukeniyor benim 1 ay gidermi bilmiyorum usg de gormek cok farkli bir duygu gercektendeevet canım bugün gördümya o beni bir ay idare eder artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?