2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Selam kızlar. Hamilelik sürecinde diş ağrısı diş sorunu yaşayan oldu mu? Benim neredeyse hamileliğimin başından beri şiddetli diş ağrılarım oluyo geceleri uyutmuyo bazen
Canım 3.ayındasın istersen dişçiye gıt darunun kontrolünde artık ilacı kullanabilirsin agrı kesici bir mınosete izin verıyorlar diye biliyorum

Kizlar ya bazılarınız daha iyi görüyor yorum yapiyor falan ben çok bişey anlamıyorum ultrason goruntuleri den bana anlatırmisiniz biraz ne görüyorsunuz yaa.. 11+1 ölctu 43.4 mm ve cinsiyet tahmini yapmadı siz yapın bari...

Eklentiler

• 2014-10-31 19.56.59.webp
    52,4 KB · Görüntüleme: 101
Canım 3.ayındasın istersen dişçiye gıt darunun kontrolünde artık ilacı kullanabilirsin agrı kesici bir mınosete izin verıyorlar diye biliyorum
Ağrı kesici kullanılabiliyorsa iyi olur yaa bebeğe zarar verir diye mecbur çekiyorum ağrıları ilaç içmiyorum bi doktora sorayım o zaman dediğin gibi sağol cnm

Ri
Ağrı kesici kullanılabiliyorsa iyi olur yaa bebeğe zarar verir diye mecbur çekiyorum ağrıları ilaç içmiyorum bi doktora sorayım o zaman dediğin gibi sağol cnm
Rica ederim canım benim Dr sadece minoset kullanabilirsen dedı.tabı önce Dr una sor ertelenebılır bıseydr belki doğumdan sonraya kalır.su donemde herseye pimpiriklenıyoruz zaten.. Rabbim bebişini bağışlansın cnm

Merhaba canim, bulanti bende de hic olmadi sadece istahsizlik oldu bi sure cok sukur suan o da yok, kasik agrisida cok normal hatta ben bel agrisi da ceker oldum icin rahat olsun:)

Bugun yine maşallah haberler iyi gelmis. .bizimde ikili test sonucumuz cikti dr gordu cok sukur normal dedi sonuclar.bu esnsda serbest bhcg degerimiz 32.6

gozunuzaydin kizlar cok sevindim:) darisi bizlere ins .benimde randevuma 1 hafta kaldi..

Ca

Canım maşallah bebişini degerleri gayet guselmiş masallah..valla ben biri tahminde bulunamadım ..Rabbim gönlüne göre versın inş sağlık ve hayırlar ile

Canım maşallah bebişini degerleri gayet guselmiş masallah..valla ben biri tahminde bulunamadım ..Rabbim gönlüne göre versın inş sağlık ve hayırlar ile
Sağol canım ya ilk defa bıakabildim görüntü aslında bana hiç farketmiyor kız olsun erkek olsunnn demiyorum da artık merak etmeye başladım gidip bi kaç bişey alsam bebisime. Rabbim sanada saglikla kavuştursun bebegını inşallah canım. .

Saolasın canım inşallah..ben de dun öğrendım dr %90kız dedı yınede 4.aya kadar bekliycem..bugun Mevlüt takımlarına bakıyordum zor tutacam kendını 1 ay boyunca ...sağlıklı olsun en önemlisi o inş gönlündekini de Rabbim verir

Selam kızlar. Hamilelik sürecinde diş ağrısı diş sorunu yaşayan oldu mu? Benim neredeyse hamileliğimin başından beri şiddetli diş ağrılarım oluyo geceleri uyutmuyo bazen
Ben varim canim.. O kadat cok agridi ki disim hic sorma.. Doktora gittim.parol verdi bi de antibiyotik.. Hamilelikte kullanilmasi zararli olmayanlardan.. Sen de kullanabilirsin.. İstersen ismini atarim.. Ama mutlaka doktora git.. İltihap falan varsa daha zararli olabilir..

hayırlı olsun canım sevindim senin adına, cinsiyeti için illa gideceksen bir değilde iki hafta sonra git bence daha garanti :)

yemegı oluyor onun rezenenın bıtkısı oluyo sanırım cokta severım 10 haftamdayım abartmamak sartıyla yedım ınsallah bı zararı olmaz :/

valla nerdeyse her ottan korkar oldum dere tere nane maydonoz yanı bı ıkı serpme de sıkıntı yokturda boyle taze taze yersek vardır sanırım
ılk 3 ay bı sakınca olmuyor maydonz famılyası bnmde bıldgm maydonzn degl nanenın zararı var bebege dusuk yapıyormus

Merhaba canim, bulanti bende de hic olmadi sadece istahsizlik oldu bi sure cok sukur suan o da yok, kasik agrisida cok normal hatta ben bel agrisi da ceker oldum icin rahat olsun:)
bel ağrısı bendede başladı son 3-4 gündür.önümüzdeki hafta gidince doktora sorayım bari.uçak yolculuğunun bir sakıncası olurmu acaba die.sizce sorun olurmu? 9 kasımda anıtkabire gidiyoruz

[QUOTE="yussem, post: 37565994,yaklastikca.1"gozunuzaydin kizlar cok sevindim:) darisi bizlere ins .benimde randevuma 1 hafta kaldi..[/QUOTE]
Cok heyecanlaniyor insan zaman yaklastikca.ins bir hafta sobrada senin guzel haberlerini aliriz canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…