2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
haydiiii bakalım bugunkü sorunumdaaa mide agrısı -- ve yanması :)

kizlar gribim hala gecmedi. ihlamur iceyim diyorum ama korkuyorum zarari olursa diye. hamilelikte icen var mi. ne onerirsiniz
Canım ben burda okumustum günde 2bardak zararsiz dhye korkuyosan ballı limonlu sıcak su iç ve bol bol meyve ye

haydiiii bakalım bugunkü sorunumdaaa mide agrısı -- ve yanması :)
Bn onlari tum gun yasiyorum ilk kez sabah cikardim safra sapsari daha onceki hamileligimde hic kusmamistm dedim iji lokma bise yiyim yolda kotu olmayim onuda cikardim allah yardim etsn hergun cikarana off

Günaydın nasılsınız. Bugün Oglusum yataktan çıkmak istemiyor beni salla deyip duruyor bacaklarım koptu vallahi

Bn onlari tum gun yasiyorum ilk kez sabah cikardim safra sapsari daha onceki hamileligimde hic kusmamistm dedim iji lokma bise yiyim yolda kotu olmayim onuda cikardim allah yardim etsn hergun cikarana off

canım kolay degl valla ama senın daha yataktan cıkmadan atıstırman şart. açlıkta daha kotu olursun. benım arkadaş yataktan kalkmadan cubuk kreker yıyodu yoksa hemen cıkarıyodu.

Oy oy maasaAllah ona annesı ne tatlı çıkmiş

Sağlıkla gelsin bebeğin ve Allah gönlündekini versin :) evet yaa evlat kız erkek gerçekten farketmiyor.Ben kız bebek hayranıyım ama dr erkek gibi dediğinden beri içimde tarifsiz bir sevinç var :)

Süt çok ıyı gelir canım bugünlük hamur işlerinden susamalı seylerden kahveden uzak dur ben öyle yapınca daha ıyı oluyorum ayrıca kabak lahana da mideye ıyı gelir
sabahta gevrek yedım susamlı susamlı zatn sonra daha çok delırdı. gidiyim süt alayım bari saol canım

MaaşAllah canim benim bi kiz daha gelhyo pembis pembiş :)

Selam kızlar. Hamilelik sürecinde diş ağrısı diş sorunu yaşayan oldu mu? Benim neredeyse hamileliğimin başından beri şiddetli diş ağrılarım oluyo geceleri uyutmuyo bazen

Aynen sadece dişten çok rahatsızım sanki 20 lik dişlerim çıkacak gibi ağrıyor ve kulağıma vuruyor iki taraftanda

Selam kızlar. Hamilelik sürecinde diş ağrısı diş sorunu yaşayan oldu mu? Benim neredeyse hamileliğimin başından beri şiddetli diş ağrılarım oluyo geceleri uyutmuyo bazen

Aynen sadece dişten çok rahatsızım sanki 20 lik dişlerim çıkacak gibi ağrıyor ve kulağıma vuruyor iki taraftanda
Evet diş çok fena

Ay sorma canım bende tek benimmi dişim ağriyo diyodum ozellikle akşamlari mahfediyo beni

sabahta gevrek yedım susamlı susamlı zatn sonra daha çok delırdı. gidiyim süt alayım bari saol canım
İşte bademde canımız cekıyo napalım ama bu aylardan sonra daha da dıkkatlı olmamız gerekecek cunkü bebişlerın sacı cok ise onlarda cok yakarlarmış mideyi.herseyden bulantı da gecırıyoruz zaten .rica ederım cnm dıkkat et kendıne

Merhabalar bende Mayıs annesi olacağım.bu 4.gebeliğim. 1 tane kızım var,bir düşüğüm ve bir tanede 10 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum.artık bulantı ve kusmadan öldüm hastanede yetim ve 1 aydır raporluyum.

Reactions: mpb
gözün aydın canım.
yiğit benımde düşündüğüm isimler arasında tabıkı erkek olursa.. adıyla yaşasın canım Allah nazarlardan korusun
Sağol canım Allah gönlüne göre hayırlısını versin inşallah

Kızlar bu maydanoz doğru mu acaba ben de yemeye korkuyorum annem kısır yaptı yerken bin bir düşünce doktoruna soran var mı. Ben hep soracam diyorum unutuyorum ama çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…