Canım ben burda okumustum günde 2bardak zararsiz dhye korkuyosan ballı limonlu sıcak su iç ve bol bol meyve yekizlar gribim hala gecmedi. ihlamur iceyim diyorum ama korkuyorum zarari olursa diye. hamilelikte icen var mi. ne onerirsiniz
Bn onlari tum gun yasiyorum ilk kez sabah cikardim safra sapsari daha onceki hamileligimde hic kusmamistm dedim iji lokma bise yiyim yolda kotu olmayim onuda cikardim allah yardim etsn hergun cikarana offhaydiiii bakalım bugunkü sorunumdaaa mide agrısı -- ve yanması :)
Süt çok ıyı gelir canım bugünlük hamur işlerinden susamalı seylerden kahveden uzak dur ben öyle yapınca daha ıyı oluyorum ayrıca kabak lahana da mideye ıyı gelirhaydiiii bakalım bugunkü sorunumdaaa mide agrısı -- ve yanması :)
Bn onlari tum gun yasiyorum ilk kez sabah cikardim safra sapsari daha onceki hamileligimde hic kusmamistm dedim iji lokma bise yiyim yolda kotu olmayim onuda cikardim allah yardim etsn hergun cikarana off
Oy oy maasaAllah ona annesı ne tatlı çıkmişmrb kızlar bizde dün akşam dr.a gittik..son gittiğimde 3 gün geriden gelirken bu sefer 3 gün önde gidiyor..kocaman olmuş harekette ediyordu..bu arada ilişki serbest dedi..folik asite devam...coraspine devam..2 kg da vermişim...Eki Görüntüle 1288530
Erkek bebeklere bayiliyorum ben ya kucuk adamlar.hayirli olsun canim. Bende erkek istiyorum.dun gece ruyamda alusveris yapiyorum satici hep pempe kiyafetler gosteriyor.bende benim oglum olacak ama diyorum ve uyandim.hayirlisi hakkimizda. Evladin kizi erkegi olnaz yeterli eli yuzu duzgun saglikli hayirli evlatlar nasip etsin Allah im
sabahta gevrek yedım susamlı susamlı zatn sonra daha çok delırdı. gidiyim süt alayım bari saol canımSüt çok ıyı gelir canım bugünlük hamur işlerinden susamalı seylerden kahveden uzak dur ben öyle yapınca daha ıyı oluyorum ayrıca kabak lahana da mideye ıyı gelir
MaaşAllah canim benim bi kiz daha gelhyo pembis pembiş :)KIIZZZLAAR DUN 2li teste gittiikkk doktor hıc bı sorun olmadıgını soyledı cok sukurr cok sevındım... allahıma sukurler olsun allah hepımıze saglıklı evlatlar nasıp etsın.. bide bi türlü yerınde duramıyordu doktor ensesını boyunu zor olctu yanı cok mutluyumm kalp atıslarıda cok guzeldısenınkı baya bı hareket ettıı bu saglıklı oldugunu gosterıyo dedı :) cok hareketlıydıı cok güzelldii 6,67 cm boyu bide kesın olmamakla ırlıktıkte KIZ gibi görünüyo dedi bakalımm hayırlısı...
Selam kızlar. Hamilelik sürecinde diş ağrısı diş sorunu yaşayan oldu mu? Benim neredeyse hamileliğimin başından beri şiddetli diş ağrılarım oluyo geceleri uyutmuyo bazen
Selam kızlar. Hamilelik sürecinde diş ağrısı diş sorunu yaşayan oldu mu? Benim neredeyse hamileliğimin başından beri şiddetli diş ağrılarım oluyo geceleri uyutmuyo bazen
Evet diş çok fenaSelam kızlar. Hamilelik sürecinde diş ağrısı diş sorunu yaşayan oldu mu? Benim neredeyse hamileliğimin başından beri şiddetli diş ağrılarım oluyo geceleri uyutmuyo bazen
Ay sorma canım bende tek benimmi dişim ağriyo diyodum ozellikle akşamlari mahfediyo beniSelam kızlar. Hamilelik sürecinde diş ağrısı diş sorunu yaşayan oldu mu? Benim neredeyse hamileliğimin başından beri şiddetli diş ağrılarım oluyo geceleri uyutmuyo bazen
İşte bademde canımız cekıyo napalım ama bu aylardan sonra daha da dıkkatlı olmamız gerekecek cunkü bebişlerın sacı cok ise onlarda cok yakarlarmış mideyi.herseyden bulantı da gecırıyoruz zaten .rica ederım cnm dıkkat et kendınesabahta gevrek yedım susamlı susamlı zatn sonra daha çok delırdı. gidiyim süt alayım bari saol canım
Hay
canım hayırlı olsun bebiş de gayet ıyıymiş..erkek bebişlerimiz daha cok oldu sanki ....
Sağol canım Allah gönlüne göre hayırlısını versin inşallahgözün aydın canım.
yiğit benımde düşündüğüm isimler arasında tabıkı erkek olursa.. adıyla yaşasın canım Allah nazarlardan korusun
Sağol canım benim hepimize inşallahGözünaydin canım hayırlı olsun .. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahhh..
Sağol canımHayırlı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?